Voita itsellesi ja ystävällesi Lempeä uni -seerumi!

organiccosmetic_miahoyto_yellowmood_hannamarirahkonen_lempeauni12 (2)

Kurkkaako peilistä samea iho? Kevätauringon pilkistys saattaa paljastaa ihoyllätyksiä, mutta säännöllisellä kuorinnalla ja vitamiinipitoisella öljyseerumilla ravitset ihoasi lempeän tehokkaasti. Lempeä uni -seerumi on Mia Höytö Cosmeticsin uusin tuote ja se sisältää liudan tehokkaita ja eri tavoin vaikuttavia kasviöljyjä kuten mantelia, oliivia, jojobaa, auringonkukkaa, argania, ruusunkukkaa ja tyrniä. Näiden lisäksi seoksesta löytyy myös rosmariininlehti- ja puolukansiemenuutteita.

Voit voittaa itsellesi ja ystävällesi oman Lempeä uni -seerumin. Osallistut vastaamalla seuraaviin kysymyksiin:

1) Mikä saa sinut tulemaan Yellow moodiin kerta toisensa jälkeen? 

2) Mitä kehittäisit Yellow moodissa ja mistä haluaisit lukea?

3) Kenelle ystävällesi antaisit toisen Lempeä uni -seerumin?

Arvonta on voimassa sunnuntaihin 13.3.2015 saakka. Kutsu myös ystäväsi osallistumaan, jotta voitte tuplata mahdollisuutenne voittoon! Palkinnon yhteisarvo on 134 euroa.

Sanna P

Olen kiinnostanut erityisesti resepteistä uusien tuotteisen esittelyistä. Joten toiseen kysymykseenkin vastaan vain, että lisää näitä :D Antaisin toisen seerumin siskolleni.

Vastaa
Heli

Ihania kasvis- ja raakareseptejä! Niitä lisää! Jos voitan, toinen purkki menee isosiskolle.

Vastaa
Piias

1) Ajankohtaiset ja hyvin kirjoitetut jutut kauniilla kuvilla. Reseptit, kauneudenhoitovinkit. :)
2) Haluaisin lukea lisää luonnonkosmetiikasta ja sisäisestä hyvinvoinnista.
3) Pikkusiskolleni antaisin toisen seerumin.

Vastaa
Tarjahelena

Olen kiinnostunut uutuuksista ja niiden testailuista. Kiva, kun teet niitä puolestani. Siksi kannatan myös yhteistyötä eri yritysten kanssa. Myös hyvinvointiin liittyvien palvelujen kartoitus kiinnostaa.

Vastaa
Sara

Saan Yellow moodista huimasti inspiraatioita! <3 Etenkin DIY-ideat, sisustusjutut ja luonnonkosmetiikka kiinnostaa! (: Antaisin toisen seerumin siskolle.

Vastaa
salli

Minua kiinnostaa kaikki kauneuden hoitojututut. Ja kaikki hyviinvointiin liittyvä kiinnostaa. Ja toisen antaisin ystävälleni näistä ihanuuksista.

Vastaa
Ella

Ihanat kuvat, mahtavat reseptit, hyvät aiheet ja hyvät tekstit vetävät puoleensa :) Lisää niitä ja samalla tahdilla niin blogi on hyvällä linjalla! Antaisin seerumin kummitädilleni joka on aina lähettänyt minulle purkkeja ja puteleita, nyt voisin antaa vastalahjan :)

Vastaa
merikukka

Palaan toistuvasti reseptiesi takia. Olen tehnyt monta jälkiruokaa ja kakkua resepteilläsi ja kaikki ovat olleet tosi onnistuneita. Lisää reseptejä ja sisustusjuttuja. Toisen seerumin antaisin siskolleni.

Vastaa
Marjut

Luonnonkosmetiikka kiinnostaa. Toisen seerumin antaisin tietysti äidille?

Vastaa
lamia

Ihanat kuvat saa palaamaan kerta toisensa jälkeen. Pidän ruokaohjeista ja kosmetiikkatesteistä, siis konkreettisista asioista joita voin itsekkin kokeilla. Toisen seerumin saisi äiti.

Vastaa
Ansku

Kauniit kuvat ja hyvin kirjoitettu teksti! :) saan aina inspiraatiota täältä! <3 kauneusjutut kiinnostaa erityisesti! Antaisin seerumin yhdelle rakkaimmista ystävistäni, joka on äiti <3

Vastaa
Ripsiväriä Villasukissa

Palaan tänne aina kerta toisensa jälkeen katsomaan, mitä uusia luonnonkosmetiikka-aiheisia juttuja on tullut. Tietysti herkulliset "pöperösi" herauttaa aina veden kielelle uskomattoman ihanien kuvien saattelemana.

Odotan aina innolla uusia tuotetestailuja. Luotan arvioihisi todella paljon. Näihin en koskaan kyllästy ja tahtoisin lukea niitä mahdollisimman usein :)

Toisen seerumin antaisin isosiskolleni, jonka kanssa juuri keskustelimme seerumeista, se tulisi hänelle todella tarpeeseen :)

Vastaa
Veera

Tulen uudelleen koska bloggaukset ovat mielenkiintoisia. Gluteenittomia reseptejä lukisin aina mielellään lisää. Toisen öljyn antaisin miehelleni jotta saisin pidettyä toisen kokonaan itselläni :)

Vastaa
J

Minua kiinnostavat erityisesti reseptit, luonnonkosmetiikka ja ekologinen sisustus. Sisustusjuttuja ja suolaisia reseptejä toivoisin olevan enemmänkin =) Toisen seerumeista antaisin rakkaalle ystävälleni.

Vastaa
Eveliina

Odotan innolla tuotetestailuja, kuten näköjään moni muukin! :)

Toinen seerumi lähtisi ystävälleni!

Vastaa
Elísabet

Kauniit kuvat jäävät mieleen ja saavat palaamaan aina uudelleen.
Luonnonkosmetiikasta on aina mielenkiintoista lukea!
Toisen seerumeista antaisin siskolleni.

Vastaa
Maarit

Monipuoliset sivut, joihin palaan uudelleenkin hakemaan vinkkejä tai ohjeita. Tuotetestaukset kiinnostaa, samoin sisustusjutut.
Toisen seerumin antaisin tyttärelleni ?

Vastaa
anita

Kaunis ja miellyttävä ulkoasu. Hienot valokuvat sekä kunnianhimoinen suhtautumisesi tekemiisi juttuihin, koskivat ne mitä tahansa aihealuetta. Kaikki kokeilemani reseptit ovat olleet todella herkullisia. Blogin ihan oma pohjoinen tunnelma on minulle hyvin kodikas!

Ihania reseptejä luen ja kokeilen varmaaankin melkein miten paljon vain. Laadukas luonnonkosmetiikka kiinnostaa myös. Uutena blogin seuraajana en ole aina aivan helposti löytänyt niitä kiinnostavimpia juttuja, täytynee kaivella arkistoja ahkerammin :)

Antaisin toisen seerumin rakkaalle ystävälleni, joka tällä hetkellä tarvitsee paljon voimia elämäänsä ja näin ollen myös iholleen.

Vastaa
Venla K.

Mä palaan tänne aina siitä syystä, että sun reseptit on mahtavia! Olen kiinnostunut erityisesti kasvisruokaresepteistä, jotka on muuten tosi maukkaita :) Myöskin ekologisuus (erityisesti sisustuksessa) on tullut sun blogin myötä lähelle mun sydäntä. Vaikutat tosi elämäniloiselta ihmiseltä ja se näkyy täältä sun blogin kautta. Kiitos siitä! Lisää tänne haluaisin raakaruokareseptejä :)

P.S Toinen seerumeista menisi mun rakkaalle äidilleni :)

Vastaa
Ella

1) Visuaalisuus
2) Raakaruoka. En koskaan kuitenkaan kokkaa kuin oman pään mukaan, mutta on kiva inspiroitua toisten kokkailuista, etenkin yllättävistä raaka-aineyhdistelmistä.
3) Isosiskolleni. Kukaan tässä maailmassa ei osaisi antaa moiselle tuotteelle samanlaista arvoa kuin hän. Mikäli hänelle on jo, sitten pikkusiskolle!

Vastaa
Sonja

Tykkään eniten resepteistä, blogin visuaalisuudesta ja herkkyydestä, joka välittyy teksteistäsi ja kuvistasi. Lukisin mielelläni enemmän tuotetestailuista ja luonnonkosmetiikan raaka-aineista.
Jos voittaisin Mia Höydön seerumin (fingers crossed!), niin antaisin toisen siskolleni, joka aikoinaan tutustutti minut luonnonkosmetiikkaan :)

Vastaa
mira

Kauniit ja mielenkiintoiset jutut. Ikääntyvän ihon hoito ja maksaläiskien ehkäisystä. Siskon kanssa jakaisin palkinnon.

Vastaa
sannikas

1.Kauniit kuvat,jutut ovat huolella suunniteltuja ja jutuissa/postauksissa on monipuolisesti kaikkea. 2.Ajankohtaisaiheita ruoan tiimoilta esim.ruoan puhtaus 3.Toinen menini äidilleni Marja-Leenalle,pitäisi ehdottomasti tästä seerumista

Vastaa
Anu Pulkkinen

1. Sulla on tosi kauniita kuvia, ja monipuolisia juttuja niin kauneuteen, ruokaan kuin hyvinvointiin liittyen. Viimeksi tykkäsin tosi paljon just artikkeliasi vitamiineista. Et fanatisoi mitään ja muistat että elämästä nauttiminen on myös yksi onnellisen elämän kulmakivistä. Minua kiehtoo myös se, että olet tehnyt Rovaniemeltä käsin mm. tästä hommasta oman ammatin ja seuraajiahan sinulla riittää <3 Itsekin haaveilen yrittäjyydestä

2. Objektiivinen ote ja juttujen laadukkuus

3. Antaisin tuotteen rakkaalle kamulleni USA:ssa ja sitä kautta mainostaisin samalla laadukasta suomalaista luonnonkosmetiikkaa siellä <3

Vastaa
Iidis

Minua kiinnostaa luonnonkosmetiikka ja raakaruokareseptit. Näistä luen mielelläni myös lisää. Olisin myös kiinnostunut kuulemaan miten silloin joskus aloittamallesi Clean-detoxille kävi tai oletko tehnyt detoxin uudelleenkin? Ollessani itse detoxilla löysin jutuista osan, mutta viimeiset osat ei löytyneet.
Toisen seerumin antaisin kaasolleni :)

Vastaa
Sannamarianna

1. Sivusto inspiroi minua!

2. Olen hyvin kiinnostunut raakaleivonnasta ja luonnonkosmetiikasta.

3. Toisen antaisin ystävälleni Piialle.

Vastaa
Pauliina

Positiivinen asenteesi, ihanat ruokakuvat, rakkaus pohjoiseen ja tiedonjano tervellisistä vaihtoehdoista saavat minut palaamaan!
Muuttaisin harmaan tekstin tummemmaksi eli helppolukuisemmaksi.
Äidille toki toinen ihanuus. <3

Vastaa
klaara

Kaikki uutuudet ja testaukset kiinnostavat. Toisen seerumin antaisin siskolleni.

Vastaa
Nelli

1) Ihanat kuvat ja reseptit, monipuolisuus on valttisi. Tasalaatuiset jutut :)
2) luonnonkosmetiikka
3) rakkaalle ystävälleni antaisin toisen.

Vastaa
Suvisini

Tänne saa tulemaan tottakai mielenkiintoiset ja monipuoliset postaukset. Tee-itse-jutut, luonnonkosmetiikka ja tuotekokeilut kiinnostavat ja niitä toivon aina vai lisää :) Jos voitto osuisi kohdalleni toisen saisi varmaankin sisko.

Vastaa
Miukkis

Palaan lukemaan innolla uusia tuotetestejä sekä tutustumaan uusiin luonnonkosmetiikkatuotteisiin. Näistä aihealueista haluaisin myös jatkossa lukea enemmän. Sivustojen yleisilme ja värimaailma on yhtenäinen ja harmoninen. Toinen Lempeä uni - seerumi päätyisi siskolleni, joka jakaa kiinnostukseni luonnonmukaiseen ja hellävaraiseen ihonhoitoon.

Vastaa
Ninne

1) Mikä saa sinut tulemaan Yellow moodiin kerta toisensa jälkeen?
Olen oikeastaan vasta äskettäin alkanut lukemaan Yellow Moodia ja palaan tänne koska aiheet ovat lähellä omaa elämäntapaani ja blogissa on sellaista lempeyttä jota arkeeni kaipaan.

2) Mitä kehittäisit Yellow moodissa ja mistä haluaisit lukea?
Toivoisin blogin kehittyvän edelleen ruokapostausten parissa, nimenomaan arkiruokiin liittyen, jota olet jo hieman aloitellutkin. Mahtavaa!

3) Kenelle ystävällesi antaisit toisen Lempeä uni -seerumin?
Antaisin seerumin siskolleni, joka on jonkin aikaa sitten alkanut kiinnostumaan luonnonkosmetiikasta, mutta jolla ei opiskelijana ole mahdollisuuksia juuri panostaa laadukkampaan luonnonkosmetiikkaan.

Vastaa
Maija

1) Löysin kyseisen blogin vasta kun olen tänä vuonna aloittanut onnellisuusprojektin, jossa kerrankin huolehdin itsestäni ja olen aivan ihastunut luonnonkosmetiikkaan, hyvinvointiin ja raakaohjeisiin! näitä olen sitten innokkaasti lueskellut sivultasi!

2) Haluaisin lisää juttuja edellisen kysymyksen innostuksen aiheisiini ja ruokapuolelle ohjeita itsetehtyihin välipala / protskupatukoihin

3) antaisin seerumin parhaalle ystävälleni, jolla on ongelmaiho ja vielä ei ole löytynyt hänelle sopivaa ihon tuotesarjaa ja jos tässä olisikin avain onneen. Budjettiin kun ei aina voi ostaa kalleimpia tuotteita ja jos se ei olekaan hyvä niin rahat menneet taas hukkaan...

Vastaa
Viivi

Saan täältä aina inspiraatiota kotiin ja ruuanlaittoon. Rehelliset jutut ja kauniit kuvat tuovat myös omaan arkeen palan rauhaa ja seesteistä kauneutta.
Kiinnostaisi nähdä kokonaisuudessaan miltä teidän koti näyttää. Monesti kuvat ovat vain yksityiskohdista niin on vaikea hahmottaa kokonaisuutta. Jos sinulla olisi uutiskirje niin tilaisin varmasti! Ja myös vinkit omasta kotikaupungissa Rollosta kiinnostaisi. :) Seerumin antaisin joko äidille että saisin hänet ymmärtämään luonnonkosmetiikan hienouden tai opiskelijanbudjetilla elävälle ystävälle joka taistelee iho-ongelmien kans.

Vastaa
Tiia

Käyn sivullasin päivittäin... Hengästyttävän kauniit kuvat, maukkaat reseptit, inspiroivat sisiustusjutut ja kokeilemaan saavat kosmetiikkajutut kiinnostavat kovasti.
Tyylisi kirjoittaa on myös ihanan "kotoinen" (tämä pelkästään positiivista !!)
Antaisin toisen seerumin äidilleni, koska hän on sen arvoinen :)

Vastaa
Hanna

Blogissasi koukuttaa seesteisyys sekä samanlaiset arvot kuin itselläni on mm. ruokavalion ja hyvinvoinnin suhteen. Jatkossakin haluan lukea luonnonkosmetiikasta, hyvinvoinnista sekä saada inspiraatiota arjen ruokaresepteihin. Toivottavasti blogisi nk. kodikkuus ja vilpittömyys korostuvat myös tulevaisuusessa, liika ammattimaisuus ja väkisin väännetyt postaukset eivät houkuta palamaan uudelleen. Seerumin antaisin rakkaalle siskolleni.

Vastaa
BIKKE

Voi kuulostaa hassulta mutta blogin parasta antia ovat 2 rinnakkain olevaa kaffekuppia joista on juotu :) Miksikö? Niistä kumpuaa elämä , yhdessäolo , aitous , ystävyys... Ne kupit saavat minut iloiseksi! Niin ja tietty pidän resepteistä , kuvista..omintakeinen sisustustyyli josta olen "varastanut" vaaleanpunaisen jakkaran idean.. Olen huono antamaan parannusvinkkejä.. Ainoa olisi ettei kaffekupit erkanisi :) Omat kasvoni huutavat öljyä.. lääkitys nääs kohdallaan :) ja toisen antaisin.. hirmuisen vaikeaa koska omistan monta kallisarvoista kamua..mutta taitaisin sen antaa poikani kummitädille :)

Vastaa
Siinatar

1) Kivat kauneusvinkit ja hyvät reseptit.

2) Tuoteuutuuksista tykkään lukea =).

3) Parhaalle ystävälleni =)

Vastaa
Johanna

1.Kiinnostavat ja innostavat tekstit ja kaunis kuvamaailma.
2.Olisi kiva oppia tekemään itse luonnonkosmetiikkaa.
3.Itselleni ja vaimolle.

Vastaa
Heidi

Erityisesti reseptit ja sisustusjutut. Moni luonnonkosmetiikka on ainakin toistaiseksi ulkona omasta budjetistani :(
Haluaisin nähdä enemmän sisustusjuttuja, teillä on kaunis koti! :)
Toisen antaisin varmasti äidilleni, joka on lähihoitaja ja iho väsyy yövuoroista.

Vastaa
MerjaK

1) Ihanat kuvat, valoisa asenteesi, hyvät ruokaohjeet ja -vinkit, Rovaniemi, kosmetiikkajutut, liikuntajutut, kahvi

2) Toivoisin kirjoituksia mielen hyvinvoinnista, ja oman mielen ja ajatusten kouluttamisesta joista postiivisuutesi, sinnikkyytesi ja kiitollisuuspäiväkirjat ovat jo hyvä esimerkki. Toivoisin tietoa ravintolisistä, jota käytetään ihon hyvinvointiin hyötyä vai rahanmenoa (esim juotava kollageeni), eettisistä vaatetusasioista kirjoitetaan aika vähän. Ehdottomasti naisyrittäjien esilletuominen on upeaa.

3) Pikkusiskolle, joka ei niin pieni ole.

Vastaa
Mari Vee

1. Visuaalisesti kaunis, lempeää luettavaa josta tulee hyvä mieli.
2. Juttuja toivoisin sisäisistä ravintolisistä ja meikkiväreistä esim huulipunat, luomivärit...
3. Toisen lempeän unen antaisin parhaalle ystävälleni Suville jota onkin jo kova ikävä

Vastaa
Arhippa

1. Luen kiinnostavin tuote-esittelyjen ja reseptien vuoksi

2. Mitä enemmän luonnonkosmetiikkaa ja nopeita, selkeitä herkkureseptejä sen parempi. Myös muut tuotteet eettisyysnäkökannalta varsinkin kiinnostaisi.

3. Siskolle, hänen takiaan olen itse siirtynyt luonnonkosmetiikkaa käyttämään. Opiskelevan neidin kosmetiikkabudjetti ei salli näiden tuotteiden ostamista, olisi ikionnellinen jos saisi laatukosmetiikkaa kaappiinsa (eikä tarvisi sen takia nipistää ruokarahasta)

Vastaa
Peace

1. Selkeä ja kaunis ulkoasu, houkuttelevat reseptit ja ennen kaikkea tuote-esittelyt

2. Luonnonkosmetiikkaa ja kaikenlaisia tuotteiden ja palvelujen testauksia kaipaan. Ekologiset hiusvärit ja kampaamot varsinkin tällä hetkellä ois kiinnostavia juttuja

3. Antaisin äidille jolle jo tuotteen nimikin sattuisi kertakaikkisen sopivasti

Vastaa
Mulan

1) Kauniiden kuvien ja luonnonskosmetiikka-juttujen takia

2) Tuotteiden testauksia voisi olla vielä enemmän

3) Antaisin toisen tuotteen äidilleni. <3

Vastaa
Mariamaria

1. Eksyin tänne luonnonkosmetiikan perässä mutta tykkään kyllä ihan kaikesta
2. Teeseite-keittiökosmetiikka kiinnostaa. Tai esim nopoo-kokeilut :)
3. Antaisin siskolle, joka on kuolannut just tän merkin tuotteita nyt hetken ja joka mullekin niistä ekan kerran kertoi.

Vastaa
Tuuli

Hei, blogiasi on ilo lueskella hyvän ulkoasun, kuvien ja ennenkaikkea aiheiden vuoksi! Eniten tykkään lukea luonnonkosmetiikkaa koskevia kirjoituksia. Kehitettävää en nyt juuri keksi, varmaan koska blogisi on kaikinpuolin toimiva. Antaisin äidilleni toisen seerumin. :)
Aurinkoista tulevaa kevättä! ☀

Vastaa
Mariamaria

Blogiin löysin jonkun luonnonkosmetiikka-jutun takia, mutta tykkään kyllä kaikesta. Teeseitse-jutut kiinnostaa, samoin uudet tuote-esittelyt. Isosiskolle antaisin toisen jos voitto osuisi

Vastaa
Laura

Minä haen blogistasi resepti inspiraatioita omiin kokkailuihin ja kauniit kuvat houkuttelevat myös käymään blogissasi säännöllisesti! Jutut luonnonkosmetiikasta ja hyvinvoinnista ovat myös mieluisia ja toivon, että saan lukea näistä aiheista myös jatkossa ?. Lempeä uniseerumin antaisin äidille lahjaksi ?.

Vastaa
Sari

Mahtavat reseptit, niitä lisää! :) Antaisin toisen seerumin ystävälle

Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liittyvät artikkelit

Helppo Arkikampaus
Vinkkejä hiusten muotoiluun Gyadalla ja helppo arkikampaus x 3
Vastaa ja voita 100 € Fitness First -lahjakortti
Arvonta: Voita paketillinen kesäistä luonnonkosmetiikkaa!
Voita Käsämän 54 € arvoinen savinaamio