2 x meikkilookia edullisen luonnonkosmetiikan parhailla meikeillä

Kaupallinen yhteistyö NHS.

Edullista Luonnonkosmetiikkaa Meikit Lavera 10

Yksi ehdottomasti eniten toivomistanne postausaiheista ovat edulliset luonnonkosmetiikan tuotteet, joista olenkin tehnyt muutamia postauksia vuosien varrella. Tulevina kuuakusina sukellan aiheessa syvemmälle, sillä saan tehdä NHS:n kanssa yhteistyötä juuri huokeampaan arkikosmetiikkaan keskittyen. Tämän päivän teemana oli toiveestani edulliset meikkituotteet, jotka valikoituivat mukaan luonnonkosmetiikan pioneeribrändi Laveralta.

Olen meikkien suhteen aika moniruokainen ja käytän muitta mutkitta monesta eri hintahaarukasta löytyviä tuotteita. Edullisten, toimivien ja omien laatukriteerieni täyttävien meikkituotteiden etsiminen ja testaaminen ei ollutkaan aivan yksinkertaista puuhaa, mutta jokainen tämän postauksen helmistä on hyväksi havaittuja. Meikeissä itselleni ehdottoman tärkeitä kriteerejä ovat runsaat pigmentit, hyvä levittyvyys ja kestävyys – ilman näitä ei tule kauppoja.

Talvisin suosin hieman peittävämpää ja tuhdimpaa meikkipohjaa kuin kesäisin, koska tähän vuodenaikaan ihoni punoittaa herkästi ja oikeassa poskessa oleva pieni rosacea-läntti kaipaa sekin jämerämpää peittävyyttä. Samalla meikki antaa myös suojaa sääolosuhteilta kuten pakkaselta ja tuulelta, joita täällä pohjoisessa riittää.

Alta löydät siis Laveran meikeillä toteutetun signature-päivämeikkini vaihe vaiheelta. Lopussa näytän vielä miten muutamalla niksillä päivämeikistä saa loihdittua hetkessä salonkikelpoisen iltameikin!

Lavera Meikkilook Hannamari Rahkonen Luonnonkosmetiikka 3

Tässä kuvassa koko kasvoillani on Laveran Hyaluron Liquid Foundation -meikkivoidetta, Cover Stick -peitepuikkoa ja Fine Loose -mineraalipuuteria.

Edullista Luonnonkosmetiikkaa Meikit Lavera 7

Meikkipohja

Primer

Aivan ensimmäiseksi taputtelin pikkurillilläni molemmille liikkuville luomille ohuen kerroksen äärimmäisen hyväksi havaittua Eye Shadow Base-pohjustusainetta. Omat luomeni rasvoittuvat aina iltaa kohden ja luomivärit erkaantuvat vaakasuuntaisiin vanoihin, mutta primeria käytettäessä silmämeikkini on vihdoin pysynyt joka kerta kauniisti paikoillaan myöhään yöhön saakka. Tämä primer jäi ehdottomasti käyttöön, huippulöytö!

Meikkivoide

Levitin seuraavaksi koko kasvoille Hyaluron Liquid Foundation -meikkivoiteen kaikista vaaleimmassa Ivory Light -sävyssä. Oma hipiäni on erityisesti talvisin hyvin vaalea ja punakka. Ideaalitilanteessa sävy olisi saanut olla iholleni ihan mikrohitusen vaaleampi, vaikkakin tämä kevyesti lämpimään taittava vaalean beige sävy sulautui ihoon kuitenkin tosi luonnollisesti.Meikkivoiteen koostumus on fluidimaisen kevyt ja ihanan silkkinen.

Normaalisti levitän meikkivoiteen aina sormin, mutta tämän meikkivoiteen kohdalla ehdottomasti tasaisimpaan lopputulokseen pääsin käyttämällä apuna kasteltua ja puolikosteaksi puristeltua Beauty Blender -meikkisientä. Meikkivoide antoi jo itsessään todella kauniin ja kuulaan pinnan sekä hennon peittävyyden, joka riittäisi iholleni yksinään kesällä, mutta ei talvella.

Peitevoide Luonnonkosmetiikka

Peitepuikko

Tykästyin todella paljon Cover Stick -peitepuikkoon sävyssä Ivory. Puikon pigmentti ja kestävyys olivat todella hyviä ja levitin sitä tummille silmänalusille, hieman punoittaviin nenänpieliin, rosacea-läntille ja kevyesti liikkuvalle luomelle piilottamaan verisuonet. Sävy oli omalle iholleni juuri passeli ja kerrostus onnistui sekin moitteetta.

Kuivemmalle iholle suosittelen nestemäistä Concealer -peitevoidetta, joka sulautuu iholle tasaisemmin eikä kerry huokosiin, joskaan se ei ole ihan niin peittävä kuin peitepuikko.

Meikkipuuteri

Pidän hienojakoisista mineraalipuutereista, joten kiinnitin meikkipohjan kevyesti Fine Loose -mineraalipuuterilla sävyssä Ivory. Tämä on heittämällä yksi parhaimmista puutereista, joita olen ikinä käyttänyt ja päihittää mennen tullen monet luksusbrändien sisarensa! Koostumus sulautui ja upposi iholle kuin sametti ja ihosta tuli todella luonnollisesti viimeistelty – ehdoton meikkipussin luottotuote.

Lavera Meikkilook Hannamari Rahkonen Luonnonkosmetiikka

Tässä kuvassa ihollani on meikkipohjan lisäksi Golden Sahara -aurinkopuuteriduoa ja Pink Harmony -poskipunaa.

Korostus

Aurinkopuuteri

Minulla on tapana levittää koko kasvoille ja kaulalle aina kevyt kerros aurinkopuuteria. Pidän meikissä aavistuksen päivettyneen näköisestä ihosta, joka on etenkin näin talvella muisto vain, ellei turvaudu ulkomaanmatkaan tai itseruskettaviin. Golden Sahara  -aurinkopuuteriduo allekirjoittaneella on ollut käytössä jo parin vuoden ajan, tämä on todella timanttinen tuote. Ruskean sävyt ovat pronssisen lämpimät vailla punapigmenttiä ja hohdettakin löytyy pieni määrä. Ihosta tulee todella kuulas ja terveen sävyinen.

Poskipäät

Poskipäille levitin raikkaan vaaleanpunaista Pink Harmony -poskipunaa, jonka marjaisen vadelmaista sävyä ei voi kuin rakastaa! Pigmentti on todella hyvä, tästä tuli uusi suosikkini, joka jäi vakikäyttöön heti ensikokeilulta.

Korostus

Viimeistelin meikkipohjan taputtelemalla nenänvarrelle, amorinkaaren yläpuolelle, kulmakarvojen alapuolelle ja poskiluun päälle kullanhohtoista Golden Shine -korostusvoidetta sormella. Kyseessä on Laveran kausituote, joka on kuitenkin saatavilla vielä verkkokaupasta superedullisella 5 euron hinnalla. Tämä ei kalpene mielestäni laisinkaan kalliimmille hohdevoiteille.

Lavera Meikkilook Hannamari Rahkonen Luonnonkosmetiikka 4

Tässä kuvassa minulla poskipäillä, amorinkaaren yläpuolella, kulmakarvojen alapuolella ja nenänvarressa kevyesti kullanhohtoista Golden Shine -korostusvoidetta.

Edullista Luonnonkosmetiikkaa Meikit Lavera 6 Edullista Luonnonkosmetiikkaa Meikit Lavera 9 Lavera Huulikiiltoluonnonkosmetiikka

Silmät ja huulet

Luomiväri

Rakastan maanläheisiä hohdeluomivärejä yli kaiken ja niitä löytyy neljän lempisävyni verran huikeasta Indian Dream -luomiväripaletista! Levitin päivämeikkiversioon koko liikkuvalle luomelle kullanhohtoista sävyä kuivalla siveltimellä, jolloin lopputuloksesta tuli tosi luonnollinen ja raikas. Pigmentti oli miellyttävä ja voimakkaamman lopputuloksen saa luonnollisesti käyttämällä kosteaa sivellintä kuten alla olevista iltameikkikuvistani voi huomata.

Kulmat ja ripset

Kulmat sudin näkyviksi Brown -kulmakynällä, joka olisi saanut olla omaan makuuni hitusen kuivempi ja kovempi erittäin runsaan pigmentin vuoksi. Itse ruskean sävy oli kuitenkin täydellinen ja rähmäkäpälän liian ronskit viivat sai onneksi häivytettyä ripsiharjalla!

Ripset taivutin ja levitin niille mustaa Deep Darkness -ripsiväriä. Ripsivärin harja oli todella hyvä: vähän paksu, runsasharjaksinen ja todella kauniisti erotteleva! Kerrostus onnistui sekin eikä ripsiväri varissut päivän aikana juuri ollenkaan.

Alla olevasta kuvasta huomaa muuten jutun, joka tapahtuu mulle lähes kaikilla luonnonkosmetiikan ripsiväreillä: jostain syystä vasemman silmän ripseni suoristuvat taivutuksen jälkeen paljon helpommin kuin oikean puolen ripset (tätä ei tapahdu kemikaaliripsarilla). Siitä johtuu siis kuvassa näkyvä ripsien ”epätasaisuus” pituuden suhteen.

Huulet

Huuliin sipaisin lopuksi vielä hohdemaista ja lähes läpikuultavaa Charming Crystals -huulikiiltoa. Tämä on ihan huippuhyvä arkikiilto: riittävän kiiltävä ja paksu, mutta ei tahmea ja kaiken kukkuraksi tuoksuu myös hyvälle.
Valmis päivämeikki!

Peitevoide Luonnonkosmetiikka Hannamari Rahkonen

Valmis päivämeikki! Jos haluaa maksimoida dewy-tyylisen superkuultavan meikkilookin, kasvoille voi tässä loppuvaiheessa tupsauttaa noin 20 cm päästä 1-2 suihkausta kasvovettä. Itse en tällä kertaa turvautunut kasvoveteen, kun kuulto oli muutenkin jo todella kaunis.

Lavera Meikkilook Hannamari Rahkonen Luonnonkosmetiikka 2

Iltameikki

Edullista Luonnonkosmetiikkaa Meikit Lavera 14

Silmät

Iltameikkiversioon käytin samaa Indian Dream -luomiväripalettia kuin päivämeikkiin. Levitin ensin kostealla siveltimellä kullanhohtoista sävyä sisäluomelta luomen keskiosaan saakka. Kerrostin päälle kevyesti myös pronssin sävyistä luomiväriä. Kosteus herätti molemmat sävyt ja niiden hohteen tosi kauniisti eloon. Luomien ulkonurkkiin sudin kostealla siveltimellä kaakaoisen ruskeaa hohdeluomiväriä samasta paletista ja häivytin pehmeäksi häivytyssiveltimellä.

Alarajaus

Minulla on tapana käyttää alaripsien alla yleensä tummanruskeaa rajausta. Tällä kertaa kokeilin kuitenkin mustaa Matt’n Smokey Eyes Black -rajauskynää, jonka häivytin pehmeämmäksi luomiväripaletin ruskealla hohdesävyllä. Kuva rajauksesta alla.

Huulet

Huulet rajasin ja väritin ensin kokonaan Soft Lipliner Red -huultenrajauskynällä tehdäkseni huulimeikistä mahdollisimman kestävän.

Huulille valitsin raikkaan punaisen Timeless Red -huulipunan, jossa on fantastisen kermainen koostumus ja upea kiilto – on vaikea uskoa, että kyseessä on vain reilun kympin huulipuna!

Meikkilook Hannamari Rahkonen Luonnonkosmetiikka

Mitäs piditte pitkästä aikaa meikkilook-postauksesta? Pitäisikö mun tehdä näitä useamminkin?

Itsestäni oli superhauska testailla ajan kanssa eri tuotteita ja suunnitella tämä look, voisin hyvin kuvitella tekeväni näitä lisääkin vuoden mittaan.

Instagram – @hannamariyellowmood

Facebook – Yellow Mood

Kirja – Tilaa Ketoosissa -e-kirjani

Kuvat Hannamari Rahkonen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liittyvät artikkelit

Yellow Moodin suuri flunssan itsehoito-opas
Green Beauty Awards 2019: Meikit
Mitä läski?
Yellow Moodin mehevä porkkanakakku