Tule mukaan Ketoseminaariin 11.5. – kaikki ketogeenisesta ruokavaliosta

Ketogeeninen Ruokavalio Pur Kauppa Hannamari Rahkonen

Päätin kolme vuotta sitten laittaa julkiset luentoesiintymiseni toistaiseksi jäihin, koska en voinut hyvin. Mielestäni oli rehellisintä niin itseäni kuin muitakin kohtaan olla puhumatta hyvinvoinnista, koska en todellakaan voinut hyvin.

Näiden muutamien vuosien varrella jouduin kieltäytymään monista herkullisista luentomahdollisuuksista, mutta tänä keväänä asiat olivat toisin: sain PUR Kaupalta kutsun tulla luennoimaan heidän järjestämään Ketoseminaariin kokemusasiantuntijana ja punnittuani asiaa hetkisen, tunsin luissa ja ytimissäni, että nyt on oikea aika nousta kokemuksieni kanssa lavalle.

Tuntuu erityisen merkitykselliseltä katkaista pitkä esiintymistauko nimenomaan ketogeenisen ruokavalion tiimoilta – juuri senhän ansiosta olen jälleen toimintakykyinen ja lääkkeetön enkä sohvannurkassa makaava ihmisrusina.

Jaan omassa puheenvuorossani tarinani siitä miten olen toipunut ketogeenisen ruokavalion avulla vuosikymmeniä kestäneistä hormonaalisista ja aineenvaihdunnallisista epätasapainotiloista (migreeni, kilpirauhasen vajaatoiminta, ylipaino, kivuliaat kuukautiset, lamaannuttava väsymys, rasvamaksa ja ihottumat muutamia mainitakseni).

Meillä jokaisella on vastuu omasta terveydestämme ja olen yksi elävän elämän esimerkki siitä miten huikeaan toipumiseen keho kykenee terapeuttisella ja tulehdusta laskevalla ruokavaliolla.

Lue myös: Ketogeeninen ruokavalio pähkinänkuoressa

Hyvanruoankirja Hannamari Rahkonen

Hyvän ruoan kirja

Hyvän ruoan kirja (Readme) sisältää yli kahdeksankymmentä vähähiilihydraattista ja ketogeenista reseptiä, joista suurin osa on suolaisia arkiruokia. Kaikki reseptit ovat gluteenittomia, sokerittomia ja viljattomia – mutta ennen kaikkea isoilla mauilla ladattuja. Kirjoitin Hyvän ruoan kirjan tehdäkseni terveellisesti syömisestä helppoa, kaunista ja hauskaa, auttaakseni minimoimaan turhat köökkistressit ja vetämään mutkat suoriksi oikeissa kohdissa.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Kirja tarjoaa yli 300 sivun verran kokonaisvaltaista taide-elämystä upeiden valokuvien, reseptien sekä tarinoiden muodossa. Opetan sinut hapattamaan kausivihanneksia, paistamaan kalan ja kanan oikeaan kypsyyteen, maksimoimaan vaatimattomien kasvisten maut marinoimalla, kuullottamaan ja yhdistelemään makuja uudella tavalla. Tutustu kirjaan tästä!

Ketotilaisuus FB Cover

Tapahtumaan on aikaa enää 13 päivää ja se järjestetään Helsingissä elokuvateatteri Orionissa lauantaina 11.5. klo 11-15. Liput maksavat á 17 € ja voit ostaa omasi PUR-verkkokaupasta.

Allekirjoittaneen lisäksi lauteille nousee ketovalmentaja Yazka Love, holistisen hyvinvoinnin vaikuttaja Katja Kokko ja Terveysopisto Saluksen pääopettaja ja fytonomi Timo Kosonen. Tapahtumassa käydään läpi sekä tutkimustuloksia että käytännön kokemuksia siitä mihin terveyshaasteisiin ketoruokavalion on osoitettu toimivan tehokkaasti, kerrotaan voiko ketoa noudattaa pitkäkestoisesti ja miten välttää yleisimmät sudenkuopat.

Kuva Hannamari Rahkonen

Kollaasi Mira Hahle

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liittyvät artikkelit

Näin nujersin rasvamaksan ruokavaliolla
Ketogeeninen ruokavalio pähkinänkuoressa
Rapeapohjainen ketopizza
Miten ketogeeninen ruokavalio on vaikuttanut insuliiniresistenssiin, kilpirauhaseen ja maksaan?