Hitaasti, mutta varmasti syttynyt Absolution-rakkaus 1/2

Tuotteet saatu, postaus sisältää Affiliate-linkkejä.

Absolutioncosmetic_luxurycosmetic_jolie_yellowmood_parasluonnonkosmetiikka_kauneus156

Blogissani koostamilla kosmetiikkatuotelistoillani on aina välillä näkynyt Absolutionin tuotteita, joihin sain ensikosketuksen marraskuussa ja joita sekä minä että mieheni olemme käyttäneet suurella hartaudella. Jokaisen Absolutionin kosmetiikkatuotteen tunnistaa yksilöllisistä, urbaaneista, moderneista ja graafisista ulkoasuista, jotka saavat tämän ranskalaisen luonnonkosmetiikkamerkin erottumaan muista samassa sarjassa painivista merkeistä kertaheitolla.

Absolution on unisex-sarja, jota kohtaan tunsin aluksi rehellisesti sanottuna hieman hämmennystä. Ensimmäistä kertaa koskaan minun piti oikeasti miettiä jonkin aikaa mielipidettäni sarjasta. Kyse ei ollut siitä, etteivätkö tuotteet olisi olleet alusta saakka näkyvästi hoitavia ja tehokkaita, vaan siitä, että Absolution poikkesi sekä esteettisesti että tuoksumaailmaltaan niin paljon noista niin sanotuista pelkistä naisille suunnatuista luonnonkosmetiikkamerkeistä.

Olin käyttänyt ennen Absolutioniin tutustumistani pääasiassa vain hyvin naisellisia, karkkimaisia, hattaraisia ja kukkaisia ihonhoitotuotteita, jotka tasaavat mielialaa välittömästi seesteisemmäksi ja saavat koti-span tuntumaan luksukselta naps vain. Näihin hempeisiin ihonhoitotuotteisiin verrattuna Absolution tuntui vähän samalta kuin vieras ihminen, joka on omasta mielestä vähän turhan innostunut tekemään tuttavuutta ja haluaa tietää sinusta heti kaiken. Absolutionia voisi verrata myös mausteiseen ruokaan, joka yllättää takuulla, mikäli et ole aiemmin syönyt tulista ruokaa.

Absolutioncosmetic_luxurycosmetic_jolie_yellowmood_parasluonnonkosmetiikka_kauneus159

Mieheni ihastui sarjaan välittömästi ja oli todella innoissaan koko konseptista, mutta omalla kohdallani tarvittiin tuota arvokasta tutustumisaikaa. Mieheni iho suorastaan hehkui muutaman käyttöpäivän jälkeen ja olin todella vaikuttunut Absolutionin tehosta.

Olin tutustunut Absolutionin tuotteiden raaka-aineisiin jo aiemmin ja tiesin, että ne olivat ensiluokkaisia ravinnepaketteja monenlaisille ihotyypeille. INCI-listoihin tutustuttuani odotin todella innokkaasti sarjan rantautumista Suomen markkinoille. Omassa tilanteessani Absolutionin onni oli se, että ihoni suorastaan huusi kuivuutta ja repeili remonttistressin keskellä voimakkaimmin kuin koskaan eläessäni.

Aloitin ensin sarjan kahdesta kosteuttavimmasta tuotteesta, jotka toimivat edelleen henkilökohtaisina suosikkeinani, sillä ne yhdessä käytettynä pelastivat ihoni tuolta talven, remontin ja vähäisten unien riipimältä kuivuudelta antaen toivoa siitä, että kyllä tästäin ihokriisistä selvitään. Absolutionin nerokkuus piilee siinä, että jokainen voi rakentaa sarjan tuotteista juuri omalle iholle sopivan cocktailin eikä kompromisseja tarvitse näin ollen tehdä. Soitin pienen ihokriisipuhelun Jutalle ja oli mahtava saada ammattilaisen apua löytääkseni omalle iholleni sopivat tuotteet. Ensiluokkainen apu löytyi tämän postauksen kahdesta Absolution-tuotteesta, jotka teille nyt esittelen.

Absolutioncosmetic_luxurycosmetic_jolie_yellowmood_parasluonnonkosmetiikka_kauneus162

Absolution Addiction -kasvoöljy kiilaa meidän mielestämme koko tuoteperheen kärkikastiin. Tämä 30 millin pullo sisältää huikaisevat 27 erilaista ainesosaa, joiden eri ominaisuudet sekä hoitavat, korjaavat että elvyttävät ihoa. Pelkästään erilaisten öljyjen määrä tekee vaikutuksen, sillä Addictionissa on muun muassa seesamöljyä, kaktusviikunaöljyä, arganiaöljyä, hasselpähkinäöljyä, aprikoosiöljyä, villiruusuöljyä, porkkanaöljyä ja salviaöljyä.

Kaikki yllämainitut kylmäpuristetut öljyt ovat huippulaatuisia, sillä jokainen Addictionissa käytetyistä öljyistä on luonnomukaisesti viljeltyjä. Tämä laaja kirjo öljyjä hillitsee tulehduksia, kosteuttaa tehokkaasti, hidastaa ihon vanhenemista ja hoitaa ihon lisäksi tuoksuillaan myös mieltä. Öljyn tuoksumaailma on todella laaja ja se kehittyy iholla levittämisen jälkeen hyvin rauhoittavaksi sekoitukseksi.

Yksi Addiction-kasvoöljyn ainesosista on arnica-uute, joka nopeuttaa mustelmien sekä ruhjeiden paranemista. Arnicaa käytetään myös lihaskipujen hoitamiseen. Liikunnan aiheuttamat lihaskivut ovat olleet meillä aika tapetilla viime kuukausina ja suorastaan hämmennyin arnican tehoa, kun sivelin ensimmäistä kertaa Weledan arnicaöljyä kipeille pohkeille, sillä reilun puolen tunnin päästä lihaskivut olivat jo huomattavasti vähempänä. Arnican lisäksi Addictionista löytyy tulehdusta hillitsevää Ylang Ylang-öljyä, ihoa kirkastavaa päivänkakkara-uutetta sekä antiseptistä kardemummaöljyä.

Addiction-öljy imeytyy nopeasti ja aamulla iho on persikanpehmeä. Itse sekoitin öljyä talvella myös erilaisten kasvovoiteiden sekaan antamaan vähän lisäkosteutusta ja hoitoa kiukuttelevalle iholleni. Erityispisteet öljy saa riittoisuudestaan, sillä yhdelle käyttökerralle riittää 2-3 tippaa, jotka saa levitettyä hyvin koko kasvoille.

Absolutioncosmetic_luxurycosmetic_jolie_yellowmood_parasluonnonkosmetiikka_kauneus160

Absolutionin tuoteperheen toinen lempituotteeni on La Créme Riche, joka nimensä mukaisesti on kehitetty täyteläisen tehokkaaksi kosteuttajaksi kaikille, jotka kamppailevat ihon kuivumisen kanssa. Talven suosikkicomboni oli sekoittaa 2-4 tippaa Addiction-kasvoöljyä La Créme Richeen, sillä nämä kaksi tuotetta yhdessä kaitsivat kuivuutta paremmin kuin mitkään muut kokeilemani kosmetiikkatuotteet.

Voide on mainiossa pumppupakkauksessa, josta voidetta tulee hygienisesti juuri sopiva määrä aina yhdelle käyttökerralle. Koostumus on erittäin kermainen, mutta sitä ei kannata säikähtää, sillä voide imeytyy kasvoille hyvin eikä valkoisia rantuja jää pyörimään iholle lainkaan. La Créme Richen tuoksumaailma on hillityn mausteinen ja tuoksujen seasta voikin löytää muun muassa kanelin, patsulin sekä rosmariinin lämmittävät häivähdykset.

Voide sisältää kiiviuutetta, jota en ole tavannut muissa kokeilemissani kosmetiikkatuotteissa. Kiiviuute sisältää runsaasti Omge-3-, ja 6-rasvahappoja, jotka kosteuttavat ja hillitsevät tulehdusta. Voiteen kosteuttavina ainesosina toimivat muun muassa kaakaovoi, seesamöljy ja macadamiaöljy. Vaikka voiteessa on vettä, pitää kärkipaikkaa silti tulehdusta hillitsevä sekä kosteuttava aloe vera-mehu, jonka voi löytää INCI-listalta ensimmäisenä raaka-aineena.

Absolution haastoi minut positiivisella tavalla ymmärtämään, että kosmetiikkakokeiluille kannattaa aina antaa aikaa. Tämä kokeilu muistutti myös suhtautumaan oman ihon muutoksiin lempeämmin ja hyväksyvämmin, sillä ainakin itse olin todella harmissani siitä, että oma todella hyväkuntoinen ihoni päätti antaa vähän rajumpaa signaalia.

Omalla kohdallani Addiction-kasvoöljy ja La Créme Riche ovat käytössä varmasti ensi talvenakin, mutta kesää kohden mennessä siirryn hieman kevyempiin Absolution-tuoteperheen tuotteisiin. Tämän pienen postaussarjan kakkososassa käyn läpi noita Absolutionin koostumukseltaan kevyempiä, mutta silti erittäin tehokkaita ja hoitavia tuotteita, jotka ovat varastaneet paikkansa kosmetiikkakaapissani.

Oletteko te kokeilleet Absolutionin tuotteita? Mikä on lempituotteenne ja miksi?

Katja Kokko

Absolution on aivan huippu! Voi kun voisinkin sitä täysin puolueettomasti hehkuttaa! Rakastan näitä tuotteita! R-A-K-A-S-T-A-N!!! Omat suosikkini ovat huulivoide (universumin paras!), Controle- ja Anti-Age -seerumit, päivävoide, silmänympärysvoide, puhdistava naamio (paras kokeilemani naamio ikinä!) sekä aivan huumaava vartalovoide! Ihoni kirjaimellisesti hehkuu tällä hetkellä. Ei näpyn näppyä, pinta on sileä ja tasainen ja tuntuu napakalta, näyttää freesiltä!

Vastaa
Hannamari Rahkonen

Absolution on <3

Vastaa
Nina

Absolution on ehdoton lempparini!

Kuiva akneen taipuvainen ihoni on paremmassa kunnossa kuin koskaan. Lisäksi tuotteet ovat yllättävän riittoisia verrattuna moneen muuhun luonnonkosmetiikka merkkiin. Minulla on ollut sekä normaali päivävoide että se kosteuttavampi versio ja tykkään kyllä molemmista. Talvi-iholla tuo kosteuttavampi on ehkä vielä vähän parempi. Seerumi on myös hyvä lisä.

Silmänympärysvoiteestakin olen ihan tykännyt mutta jos on pakko olla kriittinen niin se ei ehkä saanut ihan niin suurta WAU efektiä aikaan kuin nuo kosteusvoiteet. Ainoa miinus työttömälle on hinta mutta ehkä sitten kuitenkin hintansa väärti. Suosittelen siis! :)

Putsari ja kasvovesi mulla on patykalta mutta voiteissa absolution on ehdoton.

Vastaa
Hannamari Rahkonen

Mahtavaa Nina! Miehelläni on samanlaisia kokemuksia, sillä hänellä oli nuorempana paha akne, joka jätti jälkensä ja Absolutionin tuotteiden käytön aloittamisen jälkeen hänen ihonsa on tällä hetkellä paremmassa kunnossa kuin aikoihin.

Vastaa
Sanna

En ole vielä testannut, mutta kiehtovalta sarja vaikuttaa. Jos sinua aluksi hämmensi unisex-henki, olen itse niin innoissani juuri siitä! Pitää tässä kevään aikana vähän fiksailla tuota naamaria talven sekä vehnä-sokerikauden (kohtuumäärissä ok; virallisen vilja- ja sokerisuosituksen määrissä ei) jäljiltä. Sarjan yksi hienous on se, että saa leikkiä kotona pikkukemistiä putelien kanssa :D

Ja voi että, tuo printti, ah! <3

Kiitos tästä postauksesta: oli mukava lukea lisää kokemuksia tästä sarjasta!

Vastaa
Hannamari Rahkonen

Suosittelen lämpimästi kokeilemaan, Absolution koukuttaa!

Korjaan sen verran, että olin myös innoissani unisex-meiningistä, mutta tuotteiden tuoksumaailma poikkesi niin paljon siitä mihin olin aiemmin tottunut ja niiden suhteen kaipasin totuttelemista. Muutoin pakkausdesignista aina tuotteiden koostumukseen ja tehoon olivat ehdottomasti miellyttäviä.

Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liittyvät artikkelit

Abel Vita Odor Pink Iris – pehmeää kukkapuuteria iholle
Apua ja asennetta
Vartalonhoidon ja vartalonkuorinnan ABC
Mitä olen tehnyt kesällä