Weleda 7 Day Treatment on tehokuurien aatelia – voita paketti sinulle ja ystävällesi

Kaupallinen yhteistyö Sugar Helsinki ja Weleda.

Rakastan uusia luonnonkosmetiikkainnovaatioita. Alan pioneeri Weleda on tuonut ihan näinä päivinä laadukkaaseen valikoimaansa uuden villiruusupohjaisen seitsemän päivän kauneuskuurin, jonka pääsin testaamaan ensimmäisten joukossa. Olin vaikuttunut jo ennen kuin tuote oli minulla, sillä INCI-listat paljastivat kyseessä olevan ensiluokkainen sekoitus eri kasviöljyjä, jotka pehmentävät ja uudistavat ihoa sekä antavat sille intensiivistä kosteutusta. Kerrassaan täydellinen antioksidanttiboosti iholle, joka on pitkän kylmän ja pimeän jakson jäljiltä hieman väsynyt ja samea.

Weleda on varastanut sydämeni jo vuosia sitten. Yksi tärkeimmistä syistä on heidän korkeilla laatustandardeilla tuotetut luomuraaka-aineet, joista osa on luomun lisäksi biodynaamisesti viljeltyjä. Weleda käyttää paljon kokonaisia raaka-aineita ja tuotteet ovat oikeasti tehokkaita, puhumattakaan tuotelinjojen laajuudesta, joista löytyy monipuolisesti vaihtoehtoja eri ihotyypeille. Tuotteiden tuoksut ovat olleet aina puhtaita ja ihania, suorastaan herkullisia. Viime vuoden lopulla palkitsin Weledan granaattiomenaseerumin parhaaksi kiinteyttäväksi seerumiksi, tyrniemulsion parhaaksi vartalovoiteeksi, granaattiomenaöljyn parhaaksi vartaloöljyksi ja Arnica-suihkugeelin oman kategoriansa voittajaksi.

Villiruususarjan tuorein tulokas on Wild Rose 7 Day Treatment -tehoampullit, jotka sisältävät pääosin damaskon ruusulehdistä uutettua öljyä. Kyseessä on arvokas raaka-aine, koska kaikki kukat poimitaan käsin ja yhtä damaskoruusuöljylitraa varten tarvitaan yli kolme miljoonaa kukkaa. Ampulleihin mahtuu mukaan toki muutakin, koska kyseessä on kirjaimellisesti ihon tehohoito.

Weleda Wild Rose 7 Day Treatment pähkinänkuoressa

Uusi tuote sisältää seitsemän 0,8 millin lasiampullia, jotka on ladattu täyteen luonnon omaa uudistavaa voimaa kasviöljyjen muodossa. Tehohoidon innovaatio perustuu ennen kaikkea laadukkaisiin luomuraaka-aineisiin ja synergiseen yhdistelmään viittä öljyä erilaisine vaikutuksineen. Seos sisältää suurimmaksi osaksi ruusunmarjansiemenöljyä, jonka sisältämä A-vitamiini stimuloi kollageenin sekä elastiinin tuotantoa ja korjaa ihon epätasaisuutta kuten pigmenttihäiriöitä. A-vitamiini on ihonhoidon kannalta tärkeä komponentti, sillä se normalisoi talirauhasten toimintaa, aktivoi solutuotantoa ja hidastaa siten mm. ryppyjen syntymistä.

Ruusunmarjansiemenöljyn lisäksi tehoampullit sisältävät arpia parantavaa ja ihon kosteutta sitovia ominaisuuksia tukevaa jojobaöljyä. Antioksidanttipitoinen jobaöljy on erittäin hyvä raaka-aine tehohoitoon, sillä sen molekyylikoostumus on pienempi kuin muilla kasviöljyillä ja se imeytyy erityisen hyvin. Seos sisältää myös ihoärsytyksiltä suojaavaa manteliöljyä.

Iltahelokkiöljy sisältää runsaasti linoli- ja linoleenihappoja, jotka imeytyvät hyvin ihon omaan lipidikerrokseen ja ravitsevat sekä suojaavat ihon epiteelikudoksta (ihon pintakudos). Iltahelokkiöljy sopii erityisen hyvin iholle, joka on kuiva ja herkkä. Persikankiviöljyllä on samankaltainen vaikutus ja lisäksi se parantaa ihon omaa suojatoimintoa.

Kenelle tehohoito sopii?

Ampullit on tehty erityisesti talven jäljiltä kuivalle, samealle, hilseilevälle, väsyneelle, elottomalle ja epäpuhtaalle iholle. Jos koit minkä tahansa edellisen vastaavan oman ihosi tilaa, kehotan mitä lämpimimmin kokeilemaan villiruusuöljyn taikoja! Oma hipiäni on ollut koko talven yllättävänkin kohtuullisessa kunnossa, mutta öljyhoito onnistui silti tekemään ihosta entistäkin elinvoimaisemman näköisen – harmahtava sameus vaihtui kuulauteen ja kylään yrittänyt pintakuivuus vastaanottavaiseen ja pehmeään pintaan. Näkisin, että juuri tällaisille kasvojen tehokuureille on paikkansa silloin, kun haluaa näyttää parhaimmaltaan ennen tärkeitä juhlia tai lomamatkoja.

Ampullit sopivat akneihoa lukuunottamatta kaikille, joiden iho huutaa lisäenergiaa, virkistystä ja syväkosteutusta. Säännöllisellä kuorimisella (ja/tai konjac-sienen käytöllä) ja öljypohjaisella tehohoidolla ihon solukuoroihin saa aktiivisuutta ja iho kykenee yksinkertaisesti toimimaan paremmin. Fakta vain on se, että kuiva ja kuonaa täynnä oleva iho ei voi uudistua kovin nopeasti, koska hoitotuotteet eivät pääse imeytymään silloin pintaa syvemmälle

Olen itse hyvin laiska käymään kosmetologilla (asiaan ei liity sen kummempaa muuta syytä) ja ehkä juuri siksi päätin pitää ampullit jatkossa osana ihonhoitoani läpi vuoden. Tehohoidon vaikutukset ovat olleet niin hyvät, että pidän samanlaisen tehohoitoviikon hipiälleni joka kolmas kuukausi. Päivittäin toistuvalla arkihuolenpidolla on suuren suuri merkitys ihon kunnon suhteen, halusipa ennaltaehkäistä iho-ongelmia tai lievittää jo olemassa olevia. Ampullit ovat helppo ja edullinen tapa molempiin vaihtoehtoihin.

Ampullien käyttö

Öljyseos on pakattu lasisiin ampulleihin, jotta aktiiviset raaka-aineet olisivat mahdollisimman tuoreita ja tehokkaita siinä vaiheessa, kun öljy pääsee ihokosketukseen. Tehohoitoa voi käyttää kahdella tavalla: joko seitsemän päivän tehokuurina (yksi ampulli yötä vasten) tai kuukauden mittaisena kauneuskuurina, jolloin ampulleja käytetään kaksi kappaletta per viikko.

Lasiampullit avataan ottamalla ampulli pehmeän paperin väliin, tarkistamalla että punainen piste osoittaa ylöspäin ja avaamalla napakalla taittoliikkeellä ampulli sen keskiosasta. Suosittelen kuorimaan ihon ennen tehokuurin aloittamista tai käyttämään joka ilta meikinpesun apuna Konjac-sientä, jotta hoidosta saa varmasti irti ihan kaiken. Suihkuta iholle meikinpuhdistuksen jälkeen kasvovettä ja hiero öljyseos koko kasvoille, silmänympärysihoa välttäen.

Tällä hetkellä Weleda 7 Day Treatment -kauneusampulleja saa toistaiseksi vain Ruohonjuuren verkkokaupasta, jossa niiden hinta on 25,95 € kappaleelta.

OSALLISTU ARVONTAAN:

Arvomme yhdessä Weledan kanssa sinulle ja ystävällesi Weleda 7 Day Treatment -tehohoitopaketit. Palkinnon arvo on 51,90 €.

Osallistut arvontaan kertomalla kommenttikentässä mikä sinulle on ystävyydessä tärkeintä.

Jätä myös sähköpostiosoitteesi (se ei näy muille). Vastausaikaa on sunnuntaihin 19.2.2017 klo 23.59 saakka.

Kaunista viikkoa!

Jenni

Tärkeintä ystävyydessä on se, että molemmat hyväksyvät toisensa sellaisina kuin ovat. Hyvä ystävä saa minusta esiin parhaat puoleni, mutta ei arvostele huonoja puoliani.

Vastaa
Miia

Tasavertaisuus ja luottamus :)

Vastaa
Susanna

Ystävyydessä tärkeintä on yhdessä kulkeminen elämän eri tilanteissa, niin hyvissä kuin huonoissa.

Vastaa
Polka

Ilojen jakaminen ja murheiden puolittaminen.

Vastaa
Riitta S

Ystävyydessä on tärkeintä että voin/uskallan olla täysin oma itseni, ja minut hyväksytään juuri sellaisena kuin olen.
Luottamus, ja että ystävä pysyy rinnalla myös vastamäessä.

Vastaa
Anna

Voi olla oma itsensä toisen seurassa. Jaetaan elämän ylä/alamäet.

Vastaa
NinaS

Hauskanpito ja yhdessäolo.

Vastaa
Heli Heinonen

Luottamus, suurin piirtein samanlainen arvomaailma ja huumori.

Vastaa
Hippu

Avainjuttu on luottamus!

Vastaa
Milja

Blogisi on aivan tavattoman hurmaava!
Löysin blogisi alunperin kun yritin etsiä swatchia Absolutionin Theatre Red -punasta, ja mietin että olisiko sun mahdollista ottaa kuva siitä, miltä kyseinen puna näyttää huulilta? Oon onnistunut löytämään vaan swatcheja jotka on piirretty käteen, joten on tosi vaikea hahmottaa miltä puna todella näyttää. Olisin siis kovin kiitollinen jos viitsisit kuvan ottaa, koska Theatre Red vaikuttaisi ainakin ominaisuuksiensa puolesta aika lailla täydelliseltä luonnonkosmetiikan punalta.
Ja muutenkin postaustoiveeni olisi sun lempi huulimeikkien esittely (:

Vastaa
Karoliina

Ystävyydessä parasta on luottamus siihen, että huononakin päivänä hyväksytään sekä siihen, että saa halutessaan rehellisen mielipiteen jostain elämän asiasta. Sekä tietysti teekestit iltamyöhällä ja uusien villityksien keksiminen!

Vastaa
Iina

Tärkeiden asioiden jakaminen puolin ja toisin sekä hauskanpito on ehdottomasti tärkeintä!

Vastaa
Kipsuli

Ystävyydessä on tärkeintä luottamus, yhdessä hulluttelu ja yhteisistä hetkistä nauttiminen aivan omana itsenään.

Vastaa
Mia

Parasta ovat jaetut kokemukset ja huikea tilannekomiikka

Vastaa
Milja

Niin ja voisinhan minä toki tähän arvontaakin osallistua :D
Mielestäni ystävyydessä on tärkeintä molemminpuolinen luottamus ja kunnioitus, ja se että yhdessä on mukava olla.

Vastaa
lotta

Luottamus , toisen hyväksyminen sellaisena kuin on ja tietenki mukavien/hauskojen muistojen tekeminen.

Vastaa
Aisslenn

Ystävyydessä on tärkeintä hyvät naurut juuri silloin kun niitä kaipaa eniten.

Vastaa
Helena

Luottamus, tasavertaisuus, hyväksytään semmoisena kuin on, rentous, samalla "aaltopituudella" oleminen ja kaikki yhdessä koetut hetket :)

Vastaa
Tanja

Minusta on ihanaa, kun tuntee toisen niin hyvin, että voi vain heittäytyä keskusteluun hänen kanssaan. Voin myös luottaa ystävääni kuin kallioon.

Vastaa
VMV

Jaettu maa ja mielten kohtaamiset- ilo, syvyys, läheisyys, se kaikki aito ihmisyys jossa saa olla oma ittensä. Ja _kivaa.

Vastaa
Lau

Ystävyydessä tärkeintä on luottamus ja toisen kunnioittaminen. Ystävä on sellainen kenen seurassa on hyvä olla, ei tarvitse vertailla itseään häneen ja kenen kanssa on helppo olla.
Kiva arvonta! :)

Vastaa
merjal

Hyväksyminen, arvostus, rakkaus ja kunnioitus ovat ystävyydessä tärkeitä. Hyvää ystävänpäivää!

Vastaa
manna

Ystävä tykkää sinusta juuri sellaisena kuin olet, sen vuoksi mitä olet ja siitä huolimatta mitä olet:)

Vastaa
Elina

Täydellinen luottamus

Vastaa
J.Hytönen

Luottamus on kaiken a ja o.

Vastaa
Jaana

Ystävyydestä tärkeintä on mielestäni suvaitsevaisuus ja luottamus.

Vastaa
marianne

rehellisyys

Vastaa
piu

Luottamus, tukeminen kuunteleminen ja nostaminen ylös kohti toivoa ovat parhaimman ystäväni kalleimmat aarteet mitä on minulle antanut. Elämä on tuonut niin paljon sellaista, josta olisin halunnut jäädä paitsi, mutta onneksi myös ystäväni

Vastaa
Ritva

Aito luottamus

Vastaa
rr

Rehellisyys

Vastaa
Tuija Muhonen

luotettavuus

Vastaa
Kinuski

Tuki ja turva

Vastaa
Saara

Se, että on joku joka kulkee rinnalla elämän ylä- ja alamäissä

Vastaa
Olli Jantunen

Luotettavuus.

Vastaa
Minnna

"Teetä ja sympatiaa"

Vastaa
r.

vaivattomuus (välillä vaan natsaa niiiin hyvin!!). energian saaminen.

Vastaa
Mari Vee

Rinnalla pysyminen.

Vastaa
Hanna

Yhteiset ilot ja surut. Se että voi puhua kaikesta ja tietää, että toiseen voi luottaa.

Vastaa
Millavee

Luottamus ja yhdessäolo omana itsenään on mielestäni antoisassa ystävyydessä tärkeintä.

Vastaa
Leena K

Luottamus, ilojen ja surujen jakaminen.

Vastaa
Murmeli

Se, että saa olla oma itsensä, eikä siitä huolimatta tule hyljeksityksi.

Vastaa
Elise H.

Tärkeintä on luottamus, hyvät keskustelut ja yhteinen huumori :)

Vastaa
Riitta Rönkkö

Hänelle voi avautua asioista, joita muille ei voi kertoa.

Vastaa
anita

Ystävän kanssa voi olla juuri sellainen kuin on! Se on parasta.

Vastaa
noora

Luottamus ja ymmärrys. Vaikka ei yhteydenpito ja näkemiset venyisi, voi luottaa siihen ettei toinen katoa ja loukkaannu vaan on edelleen olemassa.

Vastaa
Jonna

Ystävyys on luottamusta ja yhdessä jakamista. Sitä, että ystävä kuuntelee ja tukee, kun toisella on siihen tarvetta. Huumori on tosi tärkeää. Ilot ja surut, ne voidaan jakaa. Mutta myös se, että aina ei tarvitse olla koko ajan yhteydessä. Ystävyys säilyy vahvana välimatkankin aikana.

Vastaa
Liisu

Molemminpuolista luottamusta. Minulle on myös tärkeää, ettei välimatkat riko ystävyyttä, vaan tavatessa jatkamme siitä mihin olemme viimeksi jääneet :)

Vastaa
Sanna

Luottamus ja molemmin puoleinen arvostus on minulle ystävyydessä tärkeintä. Se että ollaan samalla aaltopituudella asioissa :)

Vastaa
Risto Vanhanen

Ystävyys ja rehellisyys

Vastaa
Ripsiväriä Villasukissa

Ystävyys. Se on molemminpuoleista kunnioitusta, toisen todellista hyväksymistä, uskallusta puuttua ja sanoa pahojakin asioita, todellista luottamusta ja täysin pyyteetöntä. Se on minusta oikean ystävyyden perusta.

Vastaa
Leena Martikainen

-

Vastaa
Tarja

luottamus , et hyväksytään sellaisena, kuin on.

Vastaa
MINNA

luottamus,vastavuoroisuus

Vastaa
Arja

Ystävyys on luottamusta, hersyvää huumoria, syvällisiä keskusteluja. Tunne että minut hyväksytään juuri tällaisena ja saan olla juuri tällainen, minunlaiseni.

Vastaa
mimanu

Että voi olla oma itsensä, luonnollista yhdessäoloa toisen kanssa ja voi puhua mistä vaan asioista tasapuolisesti ja nauraa :) ystävä auttaa myös kun on surku.

Vastaa
klaara

Luottamus ja empaattisuus

Vastaa
MerjaK

Luottamus ja toisen tukeminen ja tuen saaminen, yhdessä nauraminen.

Vastaa
Nimetön

Tärkeintä on, että ystäviin voi luottaa ja tukeutua vaikeinakin hetkinä.

Vastaa
Leena Valkonen

Asioiden jakaminen, luottamus ja huumorintaju!

Vastaa
Maikki

Tärkeintä ystävyydessä on luottamus, kunnioitus, tukeminen ikävissä asioissa ja huumori?

Vastaa
Liina

Se vahva luotto ja yhteenkuuluvuuden tunne, kokemus siitä, että ystävyys kantaa eikä vaadi mitään, että ystävyys on ja kestää rakkaudesta ja täydellisestä hyväksynnästä <3

Vastaa
santtu64

Ystävyys on olla hyvä kuuntelija ja olkapää joka tukee surussa ja iloitse mukana ilossa,:)

Vastaa
Jonna

Luottamus ja välittäminen <3

Vastaa
Liisa

Seura.

Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liittyvät artikkelit

Muistojen hillopurkki
Schmidt’s, luonnonkosmetiikan paras deodorantti
Cafe Kokko, saat kahvisydämeni
Naturativ, täsmähoitoa erilaisiin iho-ongelmiin