Fiini kahvijäätelö

”Tämä on juuri sellaista jälkiruokaa mitä vois saada fiinissä ravintolassa. Kaupan jäätelöt ei maistu oikein millekään, mutta hienojen ravintoloiden jäätelöt maistuu, ja tämä on sellaista.”

Paras Jaatelo Resepti Kahvijaatelo

Näin totesi puolisoni Tuomas, ja olin otettu kohteliaisuudesta. Samalla voin kyllä itsekin sanoa rehdin reippaasti, että tässä olisi potentiaalinen paras kesäjätski-manttelin kantaja, ainakin jos meiltä kaffi-ihmisiltä kysyttäisiin.

Jotain reseptistä kertonee se, että ensimmäisen annoksen kadotessa minuuteissa, päätettiin seuraavan satsi tehdä triplana. Itse tehty ilmavan kuohkea ja kermainen jäätelö taltuttaa uhmakkaimmankin herkkuhampaan ilman maitoa, valkoista sokeria tai lisäaineita.

Vaiva on minimaalinen ja vaatii tässäkin tapauksessa vain kolmea raaka-ainetta. Rakastan yksinkertaisuutta ja jos te kokeilette tätä mokkaunelmaa, ymmärrätte ehkä miksi — fiini ei aina vaadi monimutkaisia reseptikoukeroita tai eksoottisten raaka-aineiden käyttöä. Ota alta talteen maailman helpoin jäätelöresepti!

Paras Jaatelo Resepti Kahvijaatelo 2

Kahvijäätelö

2 palloa

2 dl täysirasvaista kookoskermaa
½ dl hunajaa
1 ½ rkl instant-kahvia

1. Mittaa kookoskerma, hunaja sekä instant-kahvi tehosekoittimeen. Sekoita tasaiseksi massaksi.

2. Laita jäätelömassa astiaan ja anna olla pakastimessa 2-3 tuntia. Voit halutessasi käydä välissä rikkomassa jäätelön rakennetta haarukalla, jotta sinun on helpompi tehdä palloja jäätelökauhalla.

3. Raasta pallojen päälle raakakaakaomassaa.

Tämä jäätelö ei tarjoile kylkiäisiänä kipeää vatsaa, sokerikiukkua tai huonoa omaatuntoa — sen sijaan se saattaa koukuttaa ja saada erittäin hyvälle mielelle.

Instagram – @hannamariyellowmood

Facebook – Yellow Mood

Kirja – Tilaa Ketoosissa -e-kirjani

Kuvat Hannamari Rahkonen

Tykkäsitkö reseptistä?

Kiitos!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tutustu myös näihin resepteihin

Hyvän ruoan kirja
Helppo marjaraakakakku
Onnistuneet juhlat 4/6: Omenainen juhlasmoothie
Vadelma-suklaahippujäätelö