Kurkumalatte
Sisältää mainoslinkin.
Saisiko olla kupponen piristävän keltaista ja immuunipuolustusta boostaavaa kurkumalattea?
Olemme tällä hetkellä matkalla Helsinkiin ja voin sanoa, että kulunut viikko on ollut työntäyteisin naismuistiin. Huomenna suuntaamme Terveysopisto Salukseen ketogeenista ruokavaliota koskevaan koulutustilaisuuteen ja se tulee olemaan varmasti todella mielenkiintoinen päivä (kirjoitan koulutuksesta tarkemmin helmikuussa tänne blogiin!).
Ajattelin jakaa tänään reseptin yhteen minun ja Tuomaksen herkkujuomaan. Kehitin reseptin alunperin Ketoosissa -e-kirjaan marraskuun pimeillä keleillä ja erityisesti Tuomas on innostunut tämän keltaisen eliksiirin keittelystä näinä kylminä talvi-iltoina. Resepti voi vaikuttaa monimutkaiselta, mutta ei oikeasti ole sitä – en itse pidä valmiista kurkumalatte-sekoituksista, joten kehitin sellaisen itse ja tästä syystä raaka-ainelista saattaa näyttää vaivalloisemmalta kuin itse resepti oikeasti on.
Lämmin juoma maistuu todella suloisille talvimausteille, suutuntuma on kermainen ja se rauhoittaa hermostoa ennen nukkumaanmenoa. Ketoosissa -kirjaan pääset tutustumaan tästä!
Kurkumalatte
1 annos
1. Mittaa kaikki raaka-aineet kattilaan.
2. Kuumenna kurkumalatte kiehuvaksi ja anna poreilla 2-5 minuutin ajan miedolla lämmöllä. Tarjoile lämpimänä!
Ps. Toffee-stevia on tulossa pian myyntiin House of Organicille!
Hyvän ruoan kirja
Hyvän ruoan kirja (Readme) sisältää yli kahdeksankymmentä vähähiilihydraattista ja ketogeenista reseptiä, joista suurin osa on suolaisia arkiruokia. Kaikki reseptit ovat gluteenittomia, sokerittomia ja viljattomia – mutta ennen kaikkea isoilla mauilla ladattuja. Kirjoitin Hyvän ruoan kirjan tehdäkseni terveellisesti syömisestä helppoa, kaunista ja hauskaa, auttaakseni minimoimaan turhat köökkistressit ja vetämään mutkat suoriksi oikeissa kohdissa.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Kirja tarjoaa yli 300 sivun verran kokonaisvaltaista taide-elämystä upeiden valokuvien, reseptien sekä tarinoiden muodossa. Opetan sinut hapattamaan kausivihanneksia, paistamaan kalan ja kanan oikeaan kypsyyteen, maksimoimaan vaatimattomien kasvisten maut marinoimalla, kuullottamaan ja yhdistelemään makuja uudella tavalla. Tutustu kirjaan tästä!
Pissa alkaa kyllä haista järkylle kun tällaista maustesekoitusta juo useampana päivänä perätysten :)
Taitaa olla aika yksilöllistä, en ole kyllä itse moista vaikutusta huomannut :D