Hyvästit elottomalle iholle 8 x kirkastavalla tuotteella

Kaupallinen yhteistyö House of Organic.

Luonnonkosmetiikka Alennus

Kaamos painaa päälle, mutta ei anneta sen häiritä! Luonnon sammutellessa sävynsä ja pimeyden laskiessa paksun verhonsa on paras aika napata käyttöön kosmetiikkataivaan kirkastavimmat ja hipiälle elon taikovat ihonhoitotuotteet sekä meikkituotteet, joista ei hohdetta puutu.

House of Organicin Luonnonkosmetiikkapäivät ovat voimassa 4.-8.11.2020, ja sehän tarkoittaa sitä että hyppysillä on jälleen kerran satamäärin laadukasta luonnonkosmetiikkaa huokein hinnoin. Eriomaista aikaa siis hemmotella itseä tai hankkia rakkaimmille lahjoja jo etukäteen! Oma suosikkilistani koostuu kunnon C-vitamiinicocktaileista, heleyttävistä naamioista, gua shasta ja sellaisista luottomeikeistäni, jotka antavat valon loistaa kasvoilla katulamppujen loisteessa.

Luonnonkosmetiikkapäivien aikana alennukset vaihtuvat joka päivä ja näet kunkin päivän kaikki aletuotteet tästä luonnonkosmetiikkapäivien kuvastosta. Pääset suoraan päiväkohtaisiin kuvastoihin tämän postauksen päivämäärä-otsikoita klikkaamalla! Suurimman osan näistä luonnonkosmetiikan helmistä saa 20-40 % alella, eli nyt kannattaa todellakin hankkia omat suosikit ja kiinnostavimmat uutuudet testiin tulevien talvikuukausien varalle.

Evolve Seerumi Kokemuksia

Evolve Bio Retinol C Booster

Evolven samettinen Bio-Retinol + C -boosteri on kaamoksen kiinnostavin hehkun ja kiinteyden palauttaja, jossa hinta-laatusuhde on enemmän kuin kohdallaan. Väsähtäneelle, pigmenttimuutoksia sisältävälle ja elottomalle iholle suunnattu öljypohjainen boosteri on täynnä ihoa helliviä omega-rasvahappoja sekä kirkastusefektiin tähtääviä täsmäraaka-aineita.

Boosterissa käytetty Ascorbyl Tetraisopalmitate on öljyliukoinen C-vitamiinijohdannainen, joka estää pigmenttimuutoksia ja kirkastaa ihon sävyä vauhdittamalla solujen uudistumista. Bakuchiol on luonnollinen A-vitamiinin ja retinolin lähde, joka kirkastaa ja tehostaa ihosolujen uudistumista. Ruusunmarjaöljy kirkastaa ja tasoittaa ihoa, jonka lisäksi sen sisältämä luonnollinen A-vitamiini uudistaa ja parantaa kollageenin tuotantoa. Tyrniöljyn sisältämä palmitoleiinihappo pehmentää, kosteuttaa, uudistaa ja ravitsee ihoa.
Samettinen ja hyvin imeytyvä koostumus on saatu aikaan kapryylitriglysiredeillä – tuote sopii täydellisesti myös meikin alle.

Keskiviikkona Bio-Retinol + C- boosterin saa hintaan 24 € (norm. 32 €).

Katja Kokko Gua Sha Jalo Lasta Yin Your Skin

Yin Your Skin Jalo

Gua Sha on tullut arkeeni jäädäkseen ja uskon, että tämä veitsetön kasvojenkohotus- ja hoitomenetelmä tulee vain kasvattamaan suosiotaan holistisen kauneudenhoidon parissa. Gua Sha on ihon kokonaisvaltaista hoitoa, joka saa lymfakierron, nesteet ja kuona-aineet liikkeelle, piirtää myös kasvojen muodot terävämmin esille, virkistää katsetta, palauttaa iholle hehkun ja löysää lihasjännityksiä sekä kipuja kasvojen, niskan sekä leukojen alueelta.

Gua shaan ystäväni Katja Kokon verkkokurssin opeilla ja hän toi loppukesästä omaan Yin Your Skin -tuoteperheen valikoimiinsa monipuolisen  Jalo-lastan. Jalo on mustasta Bian-kivestä valmistettu monitoimityökalu kasvojen hoitamiseen: siitä löytyy useita erilaisia kulmia, joiden avulla kasvojen, kaulan, dekolteen ja niskan käsittelyyn saa monenlaista vaihtelua. Jos hankit yhden Gua Sha -lastan, hanki tämä.

Keskiviikkona Jalo-lasta on saatavilla hintaan 45 € (norm. 59,90 €).

Paras Hohtava Luomivari Zuii Pronssi

Zuii Duo Eyeshadow Palette Diamond

Nyt ollaan luottotuotteideni äärellä, sillä olen käyttänyt Zuiin Diamond -luomiväripalettia lähes vuoden jokaisena päivänä. Silmämeikkikarkiksi ristimässäni duossa yhdistyy kaksi suuresti rakastamaani asiaa: intensiivinen hohde ja maanläheisen murretut sävyt. Arjessa ehdottomasti suurimmalla käytöllä on vasemmanpuoleinen, upean heleä vaaleankuparin sävy, joka sopii lähes kaikille. Sävy heijastaa valoa todella kauniisti ja intensiteetistä voi tehdä joko hillitymmän tai metallisempana hohtavamman kerrostamalla sävyä kostealla luomivärisiveltimellä.

Murretun lämmin roosan sävy on sekin upea, toimii sellaisenaan ja Smokey Eye -tyylisenä ratkaisuna tuon vaaleamman sävyn kaverina. Jos olet etsinyt luonnonkosmetiikasta samettisen pehmeästi levittyviä, tuntuvaa ja näkyvää pigmenttiä sisältäviä hohdeluomivärejä, testaa näitä, sävy-yhdistelmistä löytyy muitakin helmiä!

Torstaina Zuiin luomiväripaletit ovat saatavilla hintaan 23 € (norm. 30,90 €).

Novexpert Kokemuksia Alennus

Novexpert C-vitamin Booster

Syvän oranssit SOS-taikatipat kuuluvat kaamokseen ja suorastaan huutavat päästä kosketuksiin stressaantuneen, elottoman, kuivan, roikkuvan ja samean ihon kanssa! Rakkauteni Novexpertin appelsiinin tuoksuiseen C-vitamiiniseerumiin ei taatusti ole jäänyt teiltä huomaamatta – satoja ja satoja luonnonkosmetiikan seerumeita testanneena tämä purnukka ylittää vaativammankin seerumihifistelijän odotukset.

Seerumissa käytetty stabiloitu C-vitamiiniyhdistelmä mahdollistaa sen, että C-vitamiinia vapautuu iholle pitkin päivää, jolloin raaka-aineen ihoa hoitava ja kirkastava vaikutus on tehokkaasti hyödynnettävissä (tavallinen C-vitamiini luo ns. tunnin instant-piikin ja mutta teho laimenee sen jälkeen). Kirkatava ja elävöittävä seerumi sopii ihanteellisesti myös herkälle iholle sen pH-arvon ansiosta, se vaalentaa arpia, antaa suojaa ilmansaasteilta ja vaalii myös ikääntyvää ihoa.

Torstaina C-vitamiiniseerumi on saatavilla hintaan 39 € (norm. 54,90 €).

Evolve Suklaakuorinta Naamio Kokemuksia

Evolve Radiant Glow Mask

Ihon säännöllinen kuorinta on tärkeää etenkin talvella, sillä iho menee herkemmin tukkoon kuivumisen ja vesikosteuden puutteen vuoksi. Jos siis rakastat laillani runsaasti kuorivia, mikroskooppisen pieniä rakeita sisältäviä kuorintoja, Evolven suklaanaamio on juttusi! Naamio on kuin lapsuuden suklaavanukasta ja taikoo iholta kuivuuden merkit palauttaen pumpulimaisen pehmeyden ja vastustamattoman heleyden. Naamion kookoshiput pyyhkivät kuolleet ihosolukot mennessään, kasviöljyt kosteuttavat, kaoliini tarttuu epäpuhtauksiin ja raakakaakaon antioksidantit kirkastavat.

Perjantaina Radiant Glow -kuorinnan saa hintaan 16 € (norm. 22,90 €).

Paras Luonnonkosmetiikan Korostustuote Highlighter Madara

Mádara Cosmic Drops Naked Chromosphere

Luonnonkosmetiikan kiistatta parhaat korostustuotteet tulevat tällä hetkellä latvialaiselta Mádaralta. Kultaisena hehkuva Naked Cosmophere -sävy on todella monikäyttöinen ja taikoo arjessa poskipäille juuri sopivan määrän valoa ja muotoa. Pieni purnukka kestää ja kestää, vaikka kimallustippoja käyttäisi kuinka. Kokeile tupsauttaa amorinkaaren päälle, nenän varteen, kulmakarvojen alakaaren alle, silmien sisäkulmiin tai silmämeikkiä korostamaan.

Perjantaina Cosmic Drop -korostustuotteet saa hintaan 22 € (norm. 28,90 €).

Paras Hohtava Rajauskyna Boho Makeup

Boho Jumbo Cuivre -meikkikynä

Hehkuvat pronssin sävyt toimivat aina, jos minulta kysytään. Bohon pronssinen meikkikynä on yksi luonnonkosmetiikan edullisimmista korostustuotteista. Koostumus on todella pehmeä ja erinomaisen levittyvyyden vuoksi kynää voi käyttää pieninä annoksina vaikka minne: varjostustuotteena poskiluun alla, silmämeikin eloisuuden lisäämiseen ja jopa huulipunana!

Lauantaina hintaan 7 € (norm. 9,90 €).

Paras Hohtava Aurinkopuuteri Zuii

Zuii Shimmer Bronzer Sun

Shimmer Bronzer Sun -aurinkopuuteri on jokapäiväisen meikkini kulmakivi. Siinä yhdistyy lämpöä iholle tuova aurinkopuuteri, varjostustuote sekä hohde. Jälkimmäistä on tosin hillitysti, eli mitään discopalloa tällä ei saa onneksi tekemälläkään. Käytän aurinkopuuteria isolla aurinkopuuterisudilla kevyesti kasvojen reunoille ja leuan alle. Varjostuksiin käytän pulleaa ja isoa luomivärisivellintä, jolla annostelen aurinkopuuteria viivaksi poskiluun alle ja buffaan sen sitten luonnollisen näköiseksi isolla kabukilla. Sävy Sun sopii kevyesti annosteltuna myös vaalealle iholle, sillä se antaa lempeän tujauksen kesän lämpöä ja hehkua.

Shimmer Bronzer on sunnuntaina tarjouksessa hintaan 21 € (norm. 29,90 €).

Luonnonkosmetiikkapaivat Alennus

Käyttämällä tilauksesi ohessa koodia YHDISTÄ, saat tilauksista postikulut pois ja eri päivien tilaukset yhdistetään automaattisesti. Tilauksia aletaan pakkaamaan maanantaina 9.11. ja koodia käyttämällä sinun ei tarvitse maksaa useita postikuluja.

Instagram – @hannamariyellowmood

Facebook – Yellow Mood

Kirja – Tilaa Ketoosissa -e-kirjani

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liittyvät artikkelit

Menkkatarinani ja kuinka pääsin kuukautiskivuista eroon (melkein)
Pintakuivan ja kuivan ihon hoito-opas
Herkän ihon hoito-opas
Miten ayurveda näkyy arjessani?