Green Beauty Awards 2015: Vartalon-, ja käsienhoito

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Vuoden parhaat luonnonkosmetiikkatuotteet -juttusarjan kolmas osa pitää sisällään viimeisen 12 kuukauden aikana luottotuotteiksi päätyneet vartalon- ja käsienhoitotuotteet. Aiempina vuosina en ole ottanut listalle käsisaippuoita tai monitoimituotteita, joten löydät tästä listasta myös muutaman uuden arviointikategorian ja tuotteen.

artikkeli_luonnonkosmetiikka2015_yellowmood 8

VARTALONHOITO

Paras suihkugeeli: Patyka Pearl Grape Body Wash

Kysyin tähän kohtaan myös mieheni mielipiteen ja valintamme kohdistuivat toisistamme tietämättä tismalleen samaan tuotteeseen. Patykan samettisen paksu suihkugeeli vaahtoaa ihanasti eikä kuivata ihoa lainkaan. Kuplivan hedelmäinen tuoksu virkistää ja tuote on todella riittoisa. Edullisemmallakin pärjäisi, mutta tämä on meille arjen luksusta.

Paras vartalonkuorinta: Estelle & Thild Spring Rose Body Scrub

Ruotsalaismerkki lanseerasi viime kesänä uuden vartalonhoitolinjan, jonka kuorintatuote koukutti tämän naisen heti ensikokeilulla. Juuri tällaista tuotetta luonnonkosmetiikkamarkkinoille olin odottanut! Kuorinta on kohtuullisen hintainen, siinä on monta karkkimaista tuoksuvaihtoehtoa, hoitava öljypohjainen koostumus ja paljon (!) kuorivia sokerikiteitä. Kuorintavoide muodostaa kostealle iholle levitettynä miellyttävän pehmeän vaahdon. 

Paras monitoimituote: Mádara By Noora Shingler Pihlaja DD Body Butter

Olen kokeillut vuoden mittaan monia erilaisia vartalovoiteita, mutta palaan aina makealta hedelmäkarkilta tuoksuvan pihlajapurkin luo. Pihlajavartalovoi on iholla ylellisen tuntuinen ja se on ensiluokkainen kosteuttaja. Voide on paksua, mutta se imeytyy iholle suitsaitsukkelaan. Käytän voidetta vartalon lisäksi myös kuiville kynsinauhoille, rohtuneille huulille ja satunnaisesti myös kosteuttavana kasvonaamiona. Erinomainen hinta-laatusuhde. 

Paras vartalovoide: Neal’s Yard Remedies Wild Rose Body Elixir

Englantilaissarjan vartaloeliksiirin koostumus yllätti positiivisesti heti ensikokeilulla. Hattarageeliltä näyttävä öljyinen voide suorastaan sulaa iholle, kosteuttaa pitkään ja saa ihon tuoksumaan villiruusulta. Täydellinen lahja jollekin tärkeälle.

Paras vartaloöljy: May Lindstrom Skin The Good Stuff

Käytän vartaloöljyjä aika harvoin, sillä ne vaativat hieman pidemmän imeytymisajan enkä aina malta odotella. Niinä hetkinä, kun olen varannut kotispa-osastollani hieman enemmän aikaa (ja malttia), verhoudun tähän aromaattiseen kultaöljyyn, jonka mausteinen tuoksu hoivaa mieltä ja pienet kultahiput saavat ihon kimmeltämään kauniisti. 

Paras aurinkovoide: Algamaris aurinkosuojaspray SPF30

Saimme nauttia kesällä helteestä kahden viikon ajan ja vietimmekin kaiken liikenevän ajan salaisella hiekkarannalla. Algamariksen kookokselta tuoksuva spray-aurinkosuojavoide oli todellinen hitti! Suihkutettava tuote on helppo levittää eikä se tahmaa tai muuta ihoa valkoiseksi. Algamaris tarjosi riittävän suojan herkästi palavalle iholleni. Jos suuntaat tropiikin lämpöön, valitse saman sarjan SPF50-aurinkosuojatuote.

artikkeli_luonnonkosmetiikka2015_yellowmood 10

HYGIENIA & KÄSIENHOITO

Paras käsivoide: Absolution Le Soin des Mains

Kuljetan käsirasvaa aina mukanani, sillä kuivat korppukädet tuntuvat todella pahalta enkä siedä sitä lainkaan. Absolutionin käsivoiteessa on paksu koostumus, joka imeytyy iholle hetkessä. Voide tekee ihon pinnasta pehmeän ja hieman mattaisen. Suuri plussa siitä, ettei voide tahmaa tai tee käsiä liukkaiksi. Pakkaus on pienestä koostaan huolimatta riittoisa ja tarjoaa riittävästi ravinteita ja pitkäkestoista kosteutusta talvi-ilman kuivattamille käsille.

Paras käsisaippua: Neal’s Yard Remedies Mint & Bergamot

Eteerisillä öljyillä hajustettu käsisaippua on pakattu kauniiseen tummansiniseen lasipulloon, joka ilahduttaa myös esteettisesti. Käsisaippuassa on täyteläinen ja ei-kuivattava koostumus. Saippuassa yhdistyvät lempituoksuni.

Paras deodorantti: Neal’s Yard Remedies Lime & Coriander

Alkoholia sisältävä spray-deodorantti tuoksuu äärimmäisen raikkaalle ja antaa kevyen pidon. Parasta suihkemuotoisissa deodoranteissa on se, että ne kuivuvat nopeasti. Mikäli kaipaat vahvaa pitoa, suosittelen Mádaran yrttideodoranttia. 

AIEMMAT OSAT

Vuoden 2015 parhaimmat luonnonkosmetiikkatuotteet 1/4: Meikit

Vuoden 2015 parhaimmat luonnonkosmetiikkatuotteet 2/4: Kasvojenhoitotuotteet

Vuoden 2015 parhaimmat luonnonkosmetiikkatuotteet 3/4: Vartalo- ja käsienhoitotuotteet

Vuoden 2015 parhaimmat luonnonkosmetiikkatuotteet 4/4: Hiukset ja välineet

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liittyvät artikkelit

Kiputarina, jolla oli onnellinen loppu
Kaikkien aikojen 20 x rakastetuimpaa luonnonkosmetiikkatuotettani
Tuoksuja, tunteita & Bachin kukkatippaterapiaa Elixirs & Co:n tapaan
Kullanarvoiset ystävät & Arabia Piilopaikka Pakkanen -arvonta