Tervetuloa uudistuneeseen Yellow moodiin

Pohjoisessa on todistettavasti yksi liitoksistaan ratkeava nainen, jonka ilonaiheena on rakkaan sivustonsa uudistunut ilme. Syksy on ollut yhtä suunnittelun, kokeilujen ja ajatustenvaihdon massaa. Ja ettei varmasti olisi menty sieltä mistä aita on matalin, on kokeiltu vielä varalta muutama kerta vähän ekstrajuttujakin. Sitä en tiedä kuinka järkevää on tehdä yhtäaikaisesti kirjaa ja suunnitella unelmiensa etusivua, molemmat kun vaativat huikeaa panosta, mutta minähän en tunnetusti toimi järkevien normien mukaan, jos päähäni pälkähtää mahtava idea

Toisaalta tämä prosessi on ollut luonnollinen jatkumo kaikelle, sillä juuri näinhän Yellow mood syntyi alunperinkin – yllättävästä ideasta ja tarpeesta puhua muustakin kuin tiukasti rajatuista hyvinvoinnin aiheista. Ei mennyt aikaakaan, kun Yellow moodista tuli konkreettinen paikka. Kohta juhlitaan kolmevuotispäiviä.

Mikä on muuttunut?

• Etusivu on entistä visuaalisempi ja se on täynnä ajankohtaisia artikkeleita

• Arvontoja järjestetään säännöllisesti

• Koko sivuston sisältö on jaettu omiin teemoihin (hyvinvointi, ihmiset, kauneus, koti & diy, terveys, lifestyle, mieli)

• Reseptit -osio on jaettu omiin teemoihin (aamupalat, brunssi, kakut & piiraat, pikkusuolaiset, jäätelöt, herkut, pääruoat, lisukkeet, juomat, smoothiet, pähkinättömät, leivät, välineet, diy-kosmetiikka)

• Kaikki pähkinättömät reseptini löytyvät Pähkinättömät -alateeman alta

• Yellow mood julkaisee jatkossa uutiskirjettä. Listalle voi liittyä sivun oikeasta ylälaidasta tai sivun alalaidasta

• Mobiiliversio on entistä helppokäyttöisempi, visuaalisempi ja runsaampi

• Loppuvuoteen 2015 mennessä myös reseptit tullaan kääntämään englanniksi

vadelma_yellowmood_hannamarirahkonen

Yellow mood on jatkossakin hyvinvointiin, luonnolliseen kauneuteen ja puhtaaseen ruokaan keskittynyt itsenäinen hyvinvointisivusto. Kuten keltasävytteisestä nimestäkin voi jo päätellä, eteenpäin askelletaan positiivisten ajatusten voimin ja pyritään löytämään hyvää myös niitä hieman harmaammista päivistä. Yellow moodissa iloitaan naiseudesta, pohditaan mielen vaikutusta tekoihin, unelmoidaan ja toteutetaan unelmia.

Yellow moodin keittiössä hyvinvointia ja iloa vaalitaan puhtaalla ruoalla ja aidoilla makunautinnoilla. Reseptit syntyvät aina luontaisesti gluteenittomista raaka-aineista, ilman valkoista sokeria ja useimmiten myös täysin ilman maitotuotteita. Huomenna tarjoilen teille marraskuuta piristävän juhlistuskakun, joka on suunniteltu aikuiseen makuun.

Olet todella tervetullut seuraamaan entistä visuaalisempaa ja teknisesti toimivampaa Yellow moodia!

Hannamari

Anna

Hei,
Olisi kiva kuulla, kuka toteutti uuden sivusi graafisen ilmeen?
Uudet sivusi ovat onnistuneet!

Terv. Anna
www.lifewithanna.com

Vastaa
Hannamari Rahkonen

Tosi kiva kuulla tällaista palautetta, kiitos Anna! Olen ideoinut ja suunnitellut etusivun ja sivustoa koskevat uudistukset itse. Teknisen toteuttamisen on hoitanut mainostoimisto NTRNZ.

Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liittyvät artikkelit

Tulppaanikausi korkattu
Kuluta tyylikkäästi Karita Sainion vastuullisilla vinkeillä
Koti on siellä missä mummula on
ESSE-suosikkini ja kokemuksiani uudesta meikkivoiteesta