Yellow Mood Insiders -yhteisö

Lumiset heipat täältä pohjoisen perukoilta! Ajelimme toissapäivänä lähes puolentoista viikon työreissulta talvisesta Helsingistä tänne Rovaniemelle. Matka oli kaikin puolin onnistunut ja siellä syntyi lukemattomia uusia ideoita tälle työvuodelle, mutta oli silti sanoinkuvaamattoman ihanaa tulla kotiin. Tässä välissä pohjoisen pakkaset olivat tehneet melekoset tepposet ja neliöt tuntuivat siltä kuin olisi raikkaaseen pakastimeen kävellyt. Ensitöiksemme haimme siis puita pussikaupalla, sytyttelimme takkaa ja jäimme odottelemaan hitaasti leijailevaa lämpöä. Yöksi oli puettava villapöksyt, polveen asti ylettyvät villasukat ja ohut merinovillapaita ennen untuvapeiton alle kömpimistä.

Olen jo pitkään toivonut voivani kommunikoida teidän kanssanne nopeammin ja suoremmin kuin mihin blogin kommenttiboksi tätänykyä taipuu. Saan paljon yksityisesti yhteydenottoja, kysymyksiä ja avunpyyntöjä, mutta resurssit eivät aina riitä niihin vastaamiseen. Siksi mielessäni on jo pitkään hautunut ajatus lämminhenkisestä ja yleishyödyllisestä virtuaalisesta olohuoneesta, jossa voisimme jakaa nopeammin ajatuksia, kysymyksiä, vinkkejä ja ylipäätään keskustella kaikista Yellow Moodin alla olevista teemoista.

Ketogeeninen ruokavalio

Aloitin eilen uuden työviikon siis perustamalla suljetun Yellow Mood Insiders -yhteisön Facebookiin ja toivon tämän paikan toimivan tukikohtana kaikille meille, joita kiinnostaa mm. luonnonkosmetiikka, vastuullinen muoti ja sisustus, ketogeeninen ruokavalio, matkavinkit, ihonhoito, holistinen hyvinvointi, palautuminen, mielen hyvinvointi, reseptit sekä ajankohtaiset vinkit parempaan, toimivampaan ja esteettisempään arkeen.

Ryhmässä on jo nyt pienestä koostaan huolimatta hyvä ja kannustava henki – yhdessä siitä voidaan rakentaa sekä päivän valopilkku että hyödyllinen tukikohta, jossa saa vastauksia kimurantteihin kysymyksiin ja jonne saa tulla juuri sellaisena kuin on.

Tervetuloa mukaan,

? Hannamari

Tiia

Pitänee liittyä Facebookiin takas... ?

Vastaa
Hannamari Rahkonen

:)

Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liittyvät artikkelit

Ecodenta – räätälöityä suuhygienian täsmähoitoa
Miten ketogeeninen ruokavalio on vaikuttanut insuliiniresistenssiin, kilpirauhaseen ja maksaan?
Kilpirauhastarinani ja ketogeeninen ruokavalio
Maksan luonnollinen hoito