Vastaa ja voita luonnonkosmetiikkapaketti

zuii

Minusta on aina yhtä kiehtovaa tutustua ja tietää enemmän teistä, sillä usein se ääni kajahtaa ruudun tältä puolelta sinne missä te olette. Ajattelin muistaa teitä pienellä kevätpiristyksellä ja jakaa yhdelle lukijalle ihanan Zuii-meikkipaketin, johon voittaja saa valita omavalintaisen huulipunan, kulmakynän sekä poskipunan. Paketin arvo on 72 €.

Osallistut arvontaan kertomalla mikä oli sinun elämäsi paras päivä. Vastausaikaa on sunnuntaihin 21.04.2015 klo 00.00 saakka.

Yhteistyössä Zuii.

Jenna M

Elämäni paras päivä oli, kun tapasin mieheni :)

Vastaa
Tanja

Esikoiseni syntymäpäivä <3

Vastaa
Heidi

Voi, niitä on niin paljon että piti alkaa muistelemaan! :) Yksi on varmasti se kun tapasin nykyisen avomieheni ja toinen, kun muutimme ensimmäiseen oikeasti yhteiseen asuntoomme joulukuussa :) myös lakkiaispäiväni tulen muistamaan aina, koska niin harvoin tulee nähtyä sukulaisia eikä ole syitä järjestää niin isoja juhlia, ja silloin sukua ja ystäviä oli paikalla valtavasti :)

Vastaa
Katriina Ranta

Eipä sitä äitinä voi muuta sanoa, kuin ne KAKSI päivää, jolloin lapseni syntyivät!

Vastaa
Anu Roininen

Elämäni paras päivä oli kun sain rakkaan koirani ystäväkseni.

Vastaa
mia k.

Paras päiväni?
Lapseni syntymä tähän astisista! Ja, sitä ei koskaan korvaa mikään, mutta uskon, että parhaat ovat vielä tulossa ♡

Vastaa
Anna K.

Elämäni paras päivä, hmm. Et sitten vaikeampaa kysymystä keksinyt? ;) Ainakin tulee mieleen se ilta, kun tapasin nykyisen avomieheni ensimmäisen kerran. Ja se päivä, kun suljin amk:n oven viimeistä kertaa takanani (mikä helpotus!). Ja se hetki, kun olimme ystäväni kanssa patikoineet koko päivän ja lopulta saavuimme yöpymispaikkaan muuten tyhjälle rannalle, pystytimme teltan ja katselimme ja kuuntelimme luonnon ihmeitä. Ainakin nämä! :)

Vastaa
Emilia

Elämäni paras päivä oli kun sain pikkuveljen

Vastaa
Titta

Rakkaan esikoiseni syntymäpäivä vähän vajaa vuosi sitten. <3

Vastaa
Noora Määttä

Aika pahan vetäsit kyllä tähän. Hmm. Kosinta? Eeei, koska koko tilanne oli niin surkuhupaisa. Valmistuminen? Vakityön saaminen eli edeltäjäni irtisanoutuminen? Eeei. Ehkä se on se kosintapäivä :D Silloin tein myös elämäni kovimman urheilusuorituksen tähän asti!

Vastaa
Anna Leino

Hmm.. Paras päiväni on varmasti ollut lapseni syntymäpäivä vajaa 3 kk sitten :)

Vastaa
Amanda

Ollessani vaihto-oppilaan 18-vuotiaana Etelä-Ranskassa tapasin paikallisessa kirjastossa kirjastonhoitajapojan. Hän vietti alueellani vain kesän, sillä opiskeli muualla. Maailman ällöimeläromanttisimman kesän aikana hän muun muassa opetti minut longboardaamaan keskellä yötä tähtien alla hiljaisilla maalaisteillä, kokkasi vietnamilaisia kevätrullia, vei autoajeluille kiemurteleville teille soitellen Radioheadin levyä, kutsui mukaansa viinibaariin kuuntelemaan vanhojen pappojen soittamaa rokkia, otti kaveriksi talovahtiin maalaistaloon, jossa oli kanoja sekä vanha flyygeli kuistilla. Päivistä on mahdoton valita vain yhtä. Valitsen kuitenkin sen, mistä kaikki lähti: katseiden kohtaaminen kirjastossa. Molemmat tiesivät, että tuohon haluan tutustua. Ei siitä mitään vuosisadan rakkaustarinaa syntynyt - vain kesä yhteistä aikaa ja kasa parhaita muistoja, jotka saavat edelleen hymyilemään.

Vastaa
piitzi

Mulla on useampia elämäni parhaita päiviä; ne on mun vauvojen syntymä päivät, ne päivät kun tein positiiviset raskaustestit, kun päätettiin miehen kanssa mennä naimisiin. Oikeastaan nyt on elämäni parasta aikaa vaikka välissä väsyttää ja on raskasta kun lapsi valvottaa. Mutta pienen lapsen kasvun seuraaminen on niin mahtavaa <3

Vastaa
Ninni

Voi, niitä on monia! Parhaat päivät elämässä on varmasti ne, kun tajuaa kuinka onnekas oikeasti on. Mulla on yhtään liiottelematta universumin paras mies ja maailman parhaat ystävät, joten joka päivä on heidän ansiostaan paras. Kuulostaa kliseiseltä, mutta niin totta! Rakkaimpiaan ei saisi ottaa itsestäänselvyytenä.

Vastaa
Elliska

Ihanin päivä tiivistyy oikeastaan erääseen sateiseen syysiltaan, jolloin silloinen poikakaverini, nykyinen aviomieheni, pääsi tulemaan kotiin aikaisemmin kuin oli ollut puhetta (hänen työpaikkansa oli parin sadan kilometrin päässä). Muistan vieläkin sen sateen, märän koiran tuoksun iltalenkin jäljiltä ja kuuman teen maun, jota join lämmikkeeksi sohvalla poikakaverini vieressä. Ihan vain katseltiin tv:tä ja höpöteltiin. Arkea parhaimmillaan!

Vastaa
Kaisa

Ehdottomasti elämäni paras päivä x 2 on rakkaitten lasteni syntymät. Ne vaan niin voittaa kaikki muut ihanat päivät :)
Ja ihana arvonta uuh <3

Vastaa
J

Minä en pysty erittelemään parasta päivää. Jokainen niistä päivistä, jolloin tunnen olevani onnellinen ja elän hetkessä, on minulle tärkeä. Toivoisin, että niitä päiviä olisi tulevaisuudessa yhä useammin.

Vastaa
Mamita

Tähän astisen elämän paras päivä on ollut se,kun saimme tietää että esikoisellamme ei ollutkaan epäiltyä kehityshäiriötä. Helpotuksen tunne oli mieletön!

Vastaa
miimu

Kyllä minunkin pitää vastata, että kaksi elämäni parasta päivää ovat olleet tyttärieni syntymäpäivät.

Vastaa
martti

Näin jälkikäteen ajateltuna, se päivä kun synnyin

Vastaa
pinka

Vaikean pistit... Kun ei ole jälkikasvua tai puolisoa, ei voi vastata syntymäpäivillä tai vuoipäivillä tai kosinnoilla ym ym.
Luulen että parhaita päiviä on olleet jotkut tavalliset ja ikään kuin "merkityksettömät" päivät, joiden aikana kuitenkin on yhtäkkiä tajunnut kaiken olevan upeaa ja elämän täynnä "niitä pieniä ihmeitä".
Toki tietyt tapahtumat perheen/sukulaisten/eksien parissa on jääneet mieleen. Tällä hetkellä väittäisin että kavereiden kanssa vietetyt hauskat ja myöskin syvälliset keskustelut tuntuu parhailta <3

Vastaa
Mari Vee

Elämäni parhaita päiviä on useita, mutta ehkä ikimuistoisin päivä on se kun tapasin mieheni ja tiesimme samalla hetkellä että olemme löytäneet toisemme. Emme suinkaan alkaneet seurustella heti vaan elämä kuljetti meitä tahoillaan kunnes lopulta liitti meidät yhteen.

Vastaa
Tiina

Elämäni paras päivä? Tätä ei voi lopulta liittää yhteen tiettyyn hetkeen, mutta annan esimerkin: sydämen täyttää kupliva onni, kun näen avomieheni silmistä hänen onnensa. Kun avaan aamulla verhot ja näen aamu-unisen pörröpään hymyilevän peiton alta, tuntuu päivä elämäni onnellisimmalta- ja yleensä onkin sitä. Meille ja minulle onni syntyy läsnäolosta, vaikka toki elämään kuuluu myös ihania "suuria" hetkiä :)

Vastaa
Marika

äitinä olisi vaikeaa sanoa muuta kuin lapsieni syntymät. ❤️️

Vastaa
Elise

Onpa haastavaa valita yksi ainoa päivä. Valitako se, kun opin syömishäiriön ja itseinhon jälkeen rakastamaan ja vaalimaan itseäni? Tai se, kun rakastuin nykyiseen aviomieheeni hetkellä, kun en etsinyt tai odottanut mitään? Vai se, kun sain syliini ensimmäistä kertaa esikoiseni? Kaikki omalla tavallaan tärkeitä ja rakkaita.

Vastaa
eveliina

Ei oo yhtä parasta..kun täytyy pakosti nostaa isoimpia niin 3 lapseni syntymien lisäksi päivät jolloin saa oivalluksia.sellasia syviä .. Kasvunpaikkoja joissa avautuu kauan sykkyrässä olleet solmut. Ihan parhautta.se vapautuminen .

Vastaa
SanskuLevis

Paras päivä tähän mennessä on ollut se päivä, kun tapasin mieheni. Päivä oli lauantai 15.3.1996. ❤️

Vastaa
NinaS

Et sitten yhtään vaikeampaa kysymystä keksinyt? ;)

Yksi parhaimmista oli ehdottomasti se päivä ja hetki kun tapasin nykyisen avopuolisoni. Olin lupautunut muuttoavuksi ja siinä senkkiä kannellessamme vain tiesin, että siinä se on, se oikea :) Loppupäivä (ja kröhöm hieman pidempäänkin) jatkui mukavissa merkeissä ja siitä lähtien olemme olleet erottamattomat. Tuosta päivästä on kulunut vähän yli 4-vuotta ja jokapäivä jaksan ihmetellä sitä, miten tällainen onni onkaan minua kohdannut.

Vastaa
Adalmina

Kyllä se on ihan ehdottomasti lapseni syntymä :)

Vastaa
Turnipsi

Kuinka vaikea sitä onkaan valita vain yhtä! Ehkä kuitenkin voisin poimia joukosta sen yhden aamun muutama vuosi sitten, jolloin bussista ulos astuessani huomasin ihmeekseni hämmästeleväni sitä, kuinka kivaa elämä voikaan olla. Sen jälkeen kaikki sitten muuttuikin vielä paljon kivemmaksi kuin tuolloin olisi edes osannut arvailla. :)

Vastaa
Maiju

Positiivinen raskaustesti ;)

Vastaa
Pinja

On vaikeaa valita vain yksi, koska sitä on tapahtunut niin paljon kaikenlaista, mutta ehkä se päivä kun löysin itseni ja kuuntelin omaa sydäntäni sekä tajusin, että mikä on hyväksi minulle. Sen väläyksen jälkeen olen ollut onnellisempi kuin koskaan.

Vastaa
iia

Hääpäivä. Sulhanen oli komea, pappi sopivasti hauska, ruoka maukasta, sää aurinkoinen, ihanat vieraat juhlatuulella, bändi loistava ja itse tunsin oloni kaunneimmaksi ikinä. <3

Vastaa
Jenni

Hei - tyttäreni syntymä on kuitenkin niin ainutlaatuinen, ettei siihen moni muu asia yllä.
Toki oma henkinen kasvu ja ymmärrys kuka olen ja mistä tulen ovat arvokkaita ja tekevät minusta minun.
Nautin niin paljon eniten perheemme yhdessä olosta, tavallisista asioista kuin ruoan laitto yhdessä pienehkössä avokeittiössä. Niistä on onnen hetket tehty.

Vastaa
Saara

Se päivä, joka oli täynnä tunteiden vuoristorataa ja jonka päätteeksi poikaystäväni, nykyinen kihlattuni, kosi minua!

Vastaa
Heidi

Elämäni paras päivä oli kun minusta tuli aviovaimo. Tiistaina vietettiin nahkahääpäivää ❤️

Vastaa
katri vuorinen

Omien lasteni syntymät tietysti ♥

Vastaa
Hanna

Kuten moni jo kommentoikin, melkoisen vaikea kysymys! ;)
En osaa sanoa, mikä on elämäni paras päivä. Hääpäivämme toki usein käy mielessä, olisiko se sitten se paras... Toisaalta on keskellä arkea joskus mahtavaa huomata, miten voi illalla sanoa rakkaalleen, että olispas tänään jotenkin hyvä päivä. Se tekee elämästä mielestäni elämisen arvoista.

Vastaa
Ripsiväriä Villasukissa

Uups...Aika helpon kysymyksen olet keksinyt. Elämäni parhain päivä... En voi sanoa mitään erityistä päivää parhaimmaksi päiväksi, koska jokaisesta päivästä koitan kaivaa aina jonkun ihanan hetken, josta nauttia. Tietysti kaikki avopuolison/perheen/ystävien/oman itseni kanssa tapahtuneet asiat ovat ikimuistoisia, mutta tahdon, että elän aina elämäni parasta aikaa. En takerru menneeseen vaan porskutan täysin rinnoin eteenpäin, mitä ikinä se sitten tuokaan tullessaan! Eli tiivistäen; joka päivä on aina jossain vaiheessa elämäni paras päivä :)

Vastaa
Suvi

Viimeinen päivä kaikkien aikojen lemppareimmalla mökillä (ennen kun omistajansa sen möi). Raikas kesäpäivä ja lähdelammessa uiskentelua rakkaan kanssa. Täydellinen mielenrauha ja pitkäkestoisin yhtäjaksoinen kokemus hetkessä elämisestä.

Vastaa
suvi

Hmm,enpäs kyllä vielä osaa sanoa,monessa päivässä kun on kyllä paljon hyvää. Uskon siis että se on vasta tulossa :)

Vastaa
Pälvi Niemi

Eräs yö ja päivä, kun tanssimme mökillä elokuisen täysikuun valossa kaksin, muiden mentyä nukkumaan....

Vastaa
Marika

Maattiin hiljaa vierekkäin unisina, hyvät huomenet jo kuitenkin toivotettuina peittolinnan keskellä. Ei ollut mihinkään kiire. Aurinko yritti parhaansa mukaan saada pienimmätkin säteensä kaihtimien läpi saadakseen hänet siristämään harmaansinisiä silmiään. Oli kevään ensimmäisiä päiviä. Oltiin vasta tavattu. Sormet vaelteli pitkin hänen vartaloaan, tuntien samalla jokaisen haavan, jokaisen kaaren. Varpaammekin pussailivat.
Hänen huulensa kuiskasivat hiljaa lempeitä sanoja korvaani ja saivat vatsassani olevat perhoset heräilemään talviuniltaan. Hymyilin. Olin siinä missä minun kuuluikin olla, turvassa. Siinä missä huuleni löysivät ensimmäisen kerran täydellisen vastaparin. Ja siitä päivästä lähtien olen ollut joka ilta siinä samassa paikassa enkä ajatellut siitä lähteä yhtään minnekään. Onni on tässä.

<3ei ensitapaaminen, mutta ensisuudelma.

Vastaa
Mi

Pistitpä pahan! Päivä jolloin tapasin avomieheni :)

Vastaa
Minna

Elämäni paras päivä oli kun lähdin menolippu takataskussa Aasiaan. Siitä lähtien elämääni tuli mielekäs, tärkeä suunta ja tavoite. The Best Life Ever!

Vastaa
Jossukka

Onpa vaikeaa valita...Tietenkin ikimuistoisten joukkoon kuuluvat, kun tapasin avomieheni ja päivä kun muutimme yhteen. Se päivä, kun minusta tuli ensimmäistä kertaa täti ja se päivä, kun ensimmäistä kertaa tapasin siskonpoikani. Upea tunne oli myös, kun minusta tuli toistamiseen täti.
Mutta ehkä joudun kuitenkin nostamaan yhden päivän ylitse muiden. Sen päivän, kun pitkän masennuskauden jälkeen ensimmäistä kertaa tiedostin taas, että aurinko paistaa, se hetki, kun elämä alkaa sittenkin voittamaan.

Vastaa
Essi

Päivä jolloin kuulin ettei äidilläni olekaan syöpää, vaikka se oli jo aika varmaksi tapaukseksi julistettu. :)

Vastaa
Nina Hautala

Elämäni kaksi parasta päivää on olleet lapsien syntymät. Kaikki se onni, toivo, pelko samassa paketissa!

Vastaa
Eve

Elämäni paras päivä oli pari vuotta sitten kun kandityön palauttamisen deadline oli seuraavana päivänä ja kirjoitin sitten koko edellisen päivän ja lisäksi koko deadlinea edeltävän yön. Sitten kun se oli lopulta valmis aamuseitsemän aikoihin, oli parasta lähteä poikaystävän kanssa kävelylle ulos ,kun kaikkialla oli hiljaista mutta valoisaa ja oli päässyt juuri eroon hirveästä stressipesäkkeestä. :D

Vastaa
jaana tiilikainen

Kaikkien lasteni syntymät ovat olleet parhaita päiviä

Vastaa
ismo leinonen

se on vielä eessä.

Vastaa
Johanna järvenpää

Paras päivä on joka päivä!

Vastaa
Sanna-Maria Wang

Paras päivä oli kun tyttö synty ,<3

Vastaa
Tarja Bellaveglia

hääpäiväni

Vastaa
lea

parasta päivää ei pysty määrittämään. se on aina kun olen parhaan ystäväni seurassa

Vastaa
Mapu

Parhaita päiviä on usein :) mutta yksi parhaimmista kun löysin ihanan miehen jonka kanssa olen onnellinen :')

Vastaa
Tutu

Poikamme syntymä

Vastaa
Emmi

Minä luulen että se ehdottomasti paras päivä on vielä tulossa. Tällä hetkellä vielä hyvin muistissa oleva hyvä päivä on se kun vastoinkäymisten jälkeen tajusin että minähän olen oikeasti oikein onnekas ja kaikki on hyvin. Sen jälkeen onkin ollut paljon oikein hyviä päiviä! :)

Vastaa
Paukku

Kliseisesti - kauan odotetun lapsen syntymä. Kamalat hedelmöityshoidot, kamala synnytys, maailman rakkain ja tärkein tyttö.

Vastaa
annika konttaniemi

Kun heräsin aivoleikkauksesta ja tunnistin aviomieheni!

Vastaa
Leena-A

Voi näitä elämäni parhaita päiviä on kertynyt niin paljon! Mies, häät, kolme lasta yms. Mutta se paras (ja myös pahin) päivä oli tammikuussa kun kolmas lapsi oli syntynyt. Lapselta löydettiin yllättäin sydänvika syntymän jälkeen. Elämäni pahin ja paras päivä oli se päivä kun pieni tyttö lähti leikkaussaliin. Parhaan päivästä teki kirurgin soitto onnistuneen leikkauksen jälkeen ja se hetki kun pääsin takaisin tyttären vierelle <3

Vastaa
sanna

Paras päivä oli se kun lapsettomuus- ja alkuraskauden ongelmien jälkeen alkuraskauden ultrassa näkyi vahva syke, vaikkakin siinä vaiheessa vielä pienenä pisteenä <3 tyttären syntymä ei sujunut ongelmitta, joten en voi sanoa sen olleen paras päiväni, vaikka tapahtumana onkin paras..

Vastaa
Siili82

Se päivä kun tapasin mieheni.

Vastaa
Vim

Apua, mä en todellakaan osaa nimetä yhtä päivää joka olisi yli muiden. Todella monia ihania päiviä tulee mieleen, mm. pitkään odotetut urheilukisat jotka meni hyvin, miesystäväni ensitapaaminen, muutamat eri reissupäivät ulkomailla jne. Ehkä se selkeästi paras päivä on vielä tulossa joskus!

Vastaa
Sissispissis

Eiköhän ne kaksi elämäni parasta päivää ole, kun lapseni syntyivät. Kolmanneksi paras päivä se, kun tapasin nykyisen mieheni.

Vastaa
Hanna

Se on jännä juttu tämä äitiys. Aiemmin valinta olisi ollut vaikea. Upeita hyviä vaihtoehtoja liuta, joista valita. Erilaisia elämän käännekohtia. Nyt ja tässä valinta taas on rajautunut kahteen. Ensimmäinen vaihtoehto on lapseni syntymäpäivä. Päivä vain oli niin raskas ennen syntymää, että päädyin kuitenkin valitsemaan sen päivän, kun seuraavan kerran itkin onnesta: Kotiutuminen pienokaisen kanssa kotiin oli tunteikkain päivä, jonka muistan. Itkin onnesta. Tanssahdeltiin Tähtipölyä -kappaleen tahtiin koko perhe ja kyyneleet valuivat poskia pitkin. Unelma oli totta. Sen valitsen.

Vastaa
Onnellinen taas

Se päivä, kun tajusin, että vuosia jatkunut synkkä alakuloisuus oli jätetty taakse ja pystyin jälleen rakastamaan itseäni vilpittömästi.

Vastaa
onnellinen

Se päivä jota nyt elän on mun elämäni paras

Vastaa
Jonna / Kaaosta ja Kukkamekkoja

Onko liian kliseistä, kun sanon, että päivä, jolloin lapseni syntyi? <3

Vastaa
Johanna

Pitäisi varmaan sanoa hääpäivä tms, sellaiset ovat ainutlaatuisia. Mutta koska arki merkitsee, on ihan paras viime kesän päivä jokin veneilypäivistä Saimaalla. Useampi päivä tai viikko takana, ajantaju lomalla hukassa, aurinko paistaa ja vesi on lämmintä, ruoka suoraan Suomen luonnosta ja toreilta. Lillumme vesillä vähän kun erämaassa. Ei voi parempaa fiilistä olla!

Vastaa
Nea

Paras päivä oli varmasti se kun näin isäni ensimmäistä kertaa viiteentoista vuoteen

Vastaa
Pauliina O

Päivä jolloin muutin omaan asuntoon, voi sitä vapauden tunnetta!

Vastaa
neamaria

Konfirmaatiopäivä! Vaikka päivä olikin rankka ja sitä edelsi hurja stressi, niin toi päivä oli kyllä ainutlaatuinen vaihe elämässä:-)

Vastaa
rehu

Elämäni paras päivä on tänään ja toivottavasti taas huomenna ja ylihuomenna ja sitä seuraavana ja... Ei näistä raskausajan päivistä voi valita vain yhtä ;)

Vastaa
Veera

Paras päivä oli kun matkustin parhaan kaverini kanssa usa:han! pääsi näkemään kaikki amerikan hienoukset ja vielä kaverin kans:)

Vastaa
Olli J.

Elämäni paras päivä oli, kun sain elinsiirron ja elämä jatkuu...

Vastaa
Merja K

Taisi olla oma väitöspäiväni.

Vastaa
Taru

Paras päivä on oli kun sain työpaikan.

Vastaa
Miina-Maria

Kun sain pienen pörröisen sekä uneliaan koiran pennun joululahjaksi!☺️

Vastaa
Krissy

Tunsin valtavan suurta onnea kun pitkän yrittämisen ja kohdunulkoisen raskauden jälkeen näin ultrassa pienen sydämen sykkeen!
Tämän esikoisen ja myöhemmin kuopuksen syntymät on elämän suuria kokemuksia

Vastaa
Risto Vanhanen

Syntymä

Vastaa
Lurjus

Kun ostin oman ensimmäisen asuntoni, olin pakahtua onnesta ja rakkaudesta uuteen kotiini!

Vastaa
Karo

Jokainen uusi päivä on elämäni paras päivä. :) Koskaan ei voi nimittäin tietää, mitä nurkan takana odottaa.

Vastaa
Anne

Kun selvisin hengissä keuhkoveritulpasta

Vastaa
Annette

Tosi paha. Haluaisin ajatella, että parhaita päiviä on niin usein, ettei tarvitse valita yhtä tiettyä. Häämatkan päivät on kaikki tosi korkealla.

Vastaa
Susanna

Hätkähdyttävin hetki on oman lapsen syntymä. Sitä rakkauden määrää.

Vastaa
sofia

Paras päiväni oli kun sain koiran(:

Vastaa
Anna

Tutustuimme mieheni kanssa netissä. Ensitapaamisemme on ollut elämäni paras päivä. Hän oli juuri se ja enemmän, mitä oli antanut olettaakin. Tiesin että hän on "Se Oikea", heti, kun katsemme kohtasivat ensikerran.

Vastaa
Tiia Tokola

Kun menimme perheemme ksnssa ensimmäistä kertaa ulkomaille

Vastaa
Kielo

Eiköhän ne parhaat päivät ole vielä tulossa mutta.. se päivä tai hetki kun herää katselemaan omaa elämäänsä uusin silmin, näkee mahdollisuuksia siinä missä edellisenä päivänä näki vaan katastrofin ainekset. Yhden parhasta päivistä vietin sairaalassa tutkimuksissa, parhautta oli se että ei löytynytkään mitään kamalaa. Parhaisiin päiviin kuuluu ehdottomasti myös läheisten toipumiset ja onnellisesti päättyneet läheltä piti tilanteet.

Vastaa
Minski

Ihania ja parhaantuntuisia päiviä on onneksi omassa elämässä usein, mutta ehkä tässä yhteydessä paras päivä tarkoittaa jollain erityisellä tavalla mieleenpainuvinta päivää. Sellainen oli ehdottomasti eräs lempeä kesäpäivä, jolloin sain postissa kirjeen, joka kertoi minun päässeen haluamaani opiskelupaikkaan. Olin päättänyt vaihtaa opiskelualaa ja kevät oli kulunut ilman yhtäkään vapaapäivää ahkeroiden pääsykoetta varten. Aika kultaa muistot, mutta tuo kevät oli kyllä kaikessa raakuudessaan aika vaativa. Tunneaaltoa kirjeen avaamisen ja lukemisen aikana ei voi kuvata. Se oli yhdistelmä mahanpohjan perhosia, kauhua, hulvatonta iloa ja kiitollisuutta itselleni, että olin jaksanut uskoa omaan ahkeruuteen!

Vastaa
Nelliina

Kun lapseni syntyi, parhain päivä ikinä.

Vastaa
Mari

Oman koiran saaminen 9 - vuotiaana oli sellainen hetki jonka muistan vieläkin vaikka siitä on jo 15 vuotta aikaa, sitä onnen määrää kun ajettiin kotiin oma koira onnellisesti sylissä!
14 vuotta tuli yhteisiä ja ihania lenkkejä kuljettua <3

Vastaa
Hanne

Parhain päiväni elämässäni on ollut ehdottomasti esikoiseni syntymä ☺!

Vastaa
Meeri

Kun sain pikkuveljen <3

Vastaa
Veera Hursti

Elämäni paras päivä taisi olla kun tapasin kumppanini. Ihana oli myös se päivä, kun sain tietää saaneeni nykyisen työpaikkani. :)

Vastaa
nella

Sain laihdutettua 10kg ja palkkioksi siitä mahtava matka

Vastaa
AP

Ilman muuta parhaat päivät ovat olleet kahden lapseni syntymäpäivät <3

Vastaa
Pirjo Holanti

Lasten syntymät

Vastaa
RG

Tänään

Vastaa
Pumpuliina

Elämässä on ollut paljon onnenpäiviä, mutta parhaita päiviä ovat ne, jotka ovat täynnä musiikkia ja ihania ihmisiä. :)

Vastaa
Jenni

Vaikea kysymys. Hahmotan elämää ehkä enemmän hetkinä kuin päivinä ja olen huono pistämään hetkiä järjestykseen. Jokainen hetki, jolloin on onnellinen, joko elämän isojen kysymysten äärellä tai vaan pienestä asiasta kuten vaikka juuri nyt ulkoa kuuluvasta linnunlaulusta on paras. Tai kun huomaa, että ympäriltä löytyy kaikki, mitä tarvitsee :)

Vastaa
beautiful

Niit on kyl aika monta mut paras on varmaa ku yks poika kannusti mua toteuttaa yhen mun haaveista ja sai mut uskomaa itteeni

Vastaa
Venla Ala-Mutka

Varmaan aika perus vastaus mutta se päivä kun sanoin nykyiselle poikaystävälleni että tykkään hänestä, varmaan on muitakin mutta se tuli ensimmäisenä mieleen.

Vastaa
Tipitii

Kaikki päivät, jolloin kroonisen sairauden kanssa eläessä menee hyvin

Vastaa
jw

pitkän asunnottomuuden jälkeen sain oman kodin

Vastaa
Katri Ikävalko

Paras päiväni oli, kun tapaisin avomieheni, nyt ollaankin oltu jo yhdessä 19vuotta. Hyvänä kakkosena tuleekin kummipojan syntyminen.

Vastaa
PLNT

Meillä kaikki ikävät asiat ovat ajoittuneet tuonne marras-joulukuun tietämille.
Niin kävi kolme vuotta sitten kun sain tiedon vakavasta sairaudestani , pääsin kuitenkin jo alkuvuodesta leikkaukseen ja kaikki meni hyvin.
muutama vuosi väliä ja taas joulun tietämillä jobin postia kesällä pari leikkausta,elämäni paras päivä kun sain tiedon että nyt on kaikki hyvin.

Vastaa
Marju Manninen

Eiköhän se ollu 081213, kun tutustuin tähän elämäni one & only rakkauteen :) <3

Vastaa
Oona

Elämäni paras päivä oli varmaan joku ihan tavallinen Lontoossa vietetty vapaapäivä :) Sen parempaa ei olekaan.

Vastaa
Daphnion

Kyllä se paras päivä on ollut rakkaani tapaaminen ensimmäisen kerran. Päivä muutti hyvän elämän mahtavaksi! Päivääkään en vaihtaisi pois. <3

Vastaa
Armi Vartiala

Kun selvisin syövästä.

Vastaa
Helvi Mustanoja

Kaikkien 3 lapsen syntymät. Jokaisesta päivästä löytää jotain hyvää kun kunnolla alkaa erittelemään hyvät ja pahat asiat

Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liittyvät artikkelit

26 x merkittävintä hyvinvointivinkkiä vuodelta 2019 ja suurimmat trendit vuodelle 2020
Naturativ, täsmähoitoa erilaisiin iho-ongelmiin
Postikortteja Portugalista
Huhtikuun 2017 parhaat