Strawberry Emmi – uusi luonnonkosmetiikkablogi

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Lämpimästi tervetuloa! Ihanaa, että löysit tiesi blogiini, joka kertoo luonnonkosmetiikasta ja sen uusimmista tuulista ammattilaisen silmin. Paljastan tekstissä viisi kaikkien aikojen ihonhoitosuosikkiani, jotka sinun on mahdollista voittaa omaksesi – teksti sisältää myös arvonnan!

Strawberry Emmi

Tästä alkaa Strawberry Emmi-blogin yhteinen matka Yellow Moodin kanssa. Tämä ei kuitenkaan ole Emmin ja Hannamarin ensimmäinen kerta yhdessä työskennellen. Tunnemme Hannamarin kanssa toisemme jo ajalta, kun hän toimi Jolien sisällöntuottajana ja minä työskentelin samaisen yrityksen kivijalkamyymälässä.

Ensi kertaa tavatessamme, Hannamari nappasi minut välittömästi halaukseen. Hänestä huokui tuolloin harvinaislaatuinen lämpö. Sama tuttu lämpö huokui myös hänen meilistään, jonka hän lähetti minulle bongattuaan juuri julkaisemani blogin alkukesällä.

Hannamarin ehdotus siirtää blogini Yellow Moodin alle oli päätös, jota minun ei tarvinnut kauaa miettiä, jotkut asiat vain tietää välittömästi.

Kuka on Emmi?

Saatamme olla törmänneet kanssasi luonnonkosmetiikan parissa aiemminkin, sillä olen työskennellyt alalla vuodesta 2013 lähtien. Seuraavassa kuitenkin muutama sananen itsestäni, mikäli olen sinulle täysin uusi tuttavuus.

Olen siis Emmi Mansikkaviita, 32-vuotias todellinen kosmetiikkafani jo hyvin nuoresta lähtien. Rakas harrastus vaihtui ammatiksi ja kokonaiseksi uraksi löydettyäni luonnonkosmetiikan. Edelleen olen melkoinen purkkihöperö ja rakastan testailla tuotteita paitsi ammattini puolesta, myös ihan omaksi ilokseni.

Sytyn kiinnostavista uutuustuotteista, kauniista pakkauksista ja taidokkaista ainesosalistoista. Pyrin esittämään asiat kuitenkin hyvin selkeässä ja helposti ymmärrettävässä muodossa, en jaarittele tuotteiden INCI-listoista tai teknisistä ominaisuuksista pitkästi – tai jos jaarittelen, saa sanoa, että nyt haukotuttaa.

Strawberry Emmi

Rakastan aitoja, puhtaan raikkaita ja sitruksisia sekä yrttisiäkin tuoksuja, mutta toisaalta minua ilahduttaa myös tämän hetken suuntaus tehdä tuoksuista hieman kaupallisempia ja makeampia, jotta mahdollisimman moni löytäisi tiensä luonnonkosmetiikan pariin. Autan mielelläni niin luonnonkosmetiikkaan vaihtavia lukijoita, kaikenlaista kosmetiikkaa sekaisin käyttäviä kuin luonnonkosmetiikan vannoutuneita fanejakin. Vaikka itse käytän 99.9% pelkkää luonnonkosmetiikkaa, en usko mustavalkoisuuteen tässäkään asiassa, enkä ole ajatuksiltani tuomitseva. Minusta on ihan mahtavaa, että luonnonkosmetiikka on löytänyt viime vuosina tiensä markettienkin hyllyille ja vaihtoehtoja on laajasti saatavilla.

Missioni on auttaa sinua löytämään omat luonnonkosmetiikan suosikkituotteet, olipa budjettisi millainen vaan. Sarjoissa on suuriakin eroja keskenään ja etenkin edullisia tuotteita etsiessä suosittelen harkitsemaan tarkkaan, millaisia tuotteita oma iho tarvitsee. Pienelläkin budjetilla on mahdollista hoitaa ihoa huipputuottein, kunhan tietää, mitä ostaa.

Minusta on ihanaa aloittaa Yellowmoodissa, sillä jaamme Hannamarin kanssa hyvin samansuuntaisen käsityksen hyvästä elämästä. Siihen ei tarvita sirkustemppuja – hyvä ja omannäköinen arki riittää.

Käy lukemassa myös haastatteluni, missä avaan tarkemmin henkilökohtaista elämääni.

Strawberry Emmi

Suosikit TOP 5

Ajattelin, että saatte parhaan käsityksen siitä, minkä tyylistä luonnonkosmetiikkaa blogissani tullaan näkemään, mikäli raotan teille hieman peilikaappiani. Koitin ensin valita TOP 5 suosikkini, mikä osallistui aivan liian vaikeaksi tehtäväksi, listauksesta meinasi tulla ennemminkin TOP 50. Tässä siispä TOP 5 ihonhoitosuosikkini kautta aikojen:

1) Absolution Masque Pureté Détoxifiant Kasvonaamio

Puhdistava, mutta ei tippaakaan kuivattava kasvonaamio, jonka voimakkaan viileä minttuisuus rauhoittaa ja tuntuu virkistävältä. Naamio kirkastaa ihoa mielestäni huomattavan hyvin, minkä ansiosta tuote on hyödyllinen oikeastaan kaikille ihotyypeille, ei ainoastaan epäpuhtaalle, rasvaiselle ja sekaiholle. Olen käyttänyt tuotetta vuosikaudet ja se on edelleen paras naamio, mihin olen törmännyt. Kaikin puolin loistava!

2) Bybi Beauty Bakuchiol Booster

Bybin violettiasuinen öljyboosteri on uusin lempparilistalainen ja itseänikin hieman hämmentää asia. Tuote on nimittäin yhdistelmä ainoastaan kahdesta ainesosasta: oliiviöljypohjaisesta skvalaanista sekä kosmetiikan tämän hetken yhdestä trendikkäimmästä ainesosasta, A-vitamiinipommi bakuchiolista. Tämä cocktail tekee ihostani täydellisen pehmeän, tasaisen ja hyvinvoivan näköisen ihan jo parin käyttökerran jälkeen. Jaksaa ihmetyttää joka kerta, miten nerokkaan yksinkertainen ja supertehokas tuote voi ollakaan!

3) Novexpert Booster with Vitamin C

Seerumeiden aatelisia. Ihailen kovasti Novexpertin huikeaa teknistä osaamista tuotteiden takana, eikä tämä pirteän oranssi seerumi ole poikkeus. Korkea C-vitamiinipitoisuus puhaltaa iholle uutta elinvoimaa ja hehkua tehden ihosta tasaisemman näköisen. Booster on tälle tuotteelle oikein hyvä nimi – tuote todella buustaa ihon kuntoa ja yleisilmettä. Rakastan seerumin koostumusta, se on ohut ja nopeasti imeytyvä, levitän sen aina myös silmien ympäryksille tehohoidoksi ennen silmänympärysvoidetta. Levitän C-vitamiiniseerumin päälle Bybin Bakuchiol öljyn, mutta toki seerumia voi käyttää yhdessä voiteenkin kanssa tai meikin alla jopa sellaisenaan, jos se tuntuu omalle iholle riittävän.

4) Whamisa Fruits Hydrogel Mask

Oma ihotyyppini on rasvainen, mutta se kuivahtaa pinnastaan herkästi, jos en ole tarkkana. En kuitenkaan pysty käyttämään täyteläisiä kosteusnaamioita, sillä ne tukkivat ihoani liikaa. Kuivuuden yllättäessä turvaudunkin sheet maskiin, joka pakkaa iholle superannoksen kosteutta samalla kirkastaen ihoa. Sheet maskit ovat lähes poikkeuksetta mielestäni hyviä, mutta Whamisan hydrogeelinaamiot toimivat itselleni selkeästi parhaiten. Silottavan, kosteuttavan ja heleyttävän vaikutuksen huomaa heti ja intensiivisin lopputulos säilyy parin päivän ajan. Lisäksi normaalia hoitorutiinia on helpompi jatkaa, kun ihon kosteustasapaino on balanssissa. Turvaudun sheet maskeihin aina tarvittaessa, en käytä niitä säännöllisesti.

Lue lisää kasvonaamioista

5) Patyka Essential Lifting Lotion 

Ihanista ihanin tuote, joka tutustutti minut vuosia sitten oikeasti laadukkaiden kasvovesien maailmaan. Suihkepulloon pakattu taikavesi on koostumukseltaan kuin nestemäistä samettia. Se on vaikutuksiltaan huomattavan kosteuttava ja silottava, täydellinen tuote syysiholle! Kuivaihoiselle tämä hoitovesi sopii aamuun ja iltaan, itse kaipaan kevyempää tuotetta aamuun, joten säästän tämän tehosuihkeen iltojen perusteellisempiin hemmotteluhetkiin.

Luonnonkosmetiikka Arvonta

Minulla on teille pieni yllätys! Arvon yhden tuotepaketin (arvo 151,50 €) sisältäen nämä kaikki viisi suosikkiani.

EDIT: Arvonta on päättynyt ja voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti.

Näin osallistut arvontaan:

1. Jätä minulle terveisiä tai/ja juttutoiveesi tämän tekstin kommenttikenttään.

2. Kirjoita kommenttisi oheen sähköpostiosoitteesi (se ei näy muille, mutta mahdollistaa sen, että voin ilmoittaa mahdollisesta voitosta suoraan).

3. Arvonta on voimassa 24.10. saakka.

Lisää ihonhoito- ja hiusvinkkejä, purkkeja ja purnukoita sekä meikkitutoriaaleja löydät Instagramista @strawberryemmi

Postauksen kuvat Tytti-Kaarina Myöhänen, paitsi tuotekuva Emmi Mansikkaviita.

Emmi

Ihanaa, että oot saanut blogin meille luettavaksi. Toivon vinkkejä eri vuodenajoille ihon hoidossa sekä tuotekuvauksia.

Vastaa
Emmi Mansikkaviita

Kiitos kaima <3 Syksyinen ihonhoitojuttu onkin itseasiassa tulossa vielä tässä kuussa, kiva kuulla että se kiinnostaa!

Vastaa
Leonor

Jes! Oon seurannut sun juttuja Instagramissa tarkasti. Ihan parasta, että juttuja saa nyt myös lukea! Luonnonkosmetiikka todellakin koukuttaa. <3 Arkimekki- ja arkikosmetiikkajutut kiinnostaa!

Vastaa
Emmi Mansikkaviita

Kiitos, että seurailet <3 Olen niin samaa mieltä, luonnonkosmetiikka on hyvin koukuttavaa :) Arkimeikkijuttuja tulossa varmasti myös tänne blogin puolelle, jatkan lisäksi videotutoriaalien tekoa Instan puolella!

Vastaa
Mari Vee

Oi, nyt on paha... nimittäin vaikea laittaa juttutoivetta, kun melkein kaikki kosmetiikkaan liittyvä on kiinnostavaa. Rakastan meikkivideoitasi ja vinkkejäsi. Mulla on luonnostaan melko raskaat luomet ja luomivärin pysyvyyn on parempi mm Aliman primerillä, jota suositteletkin. Meikkivinkit mm. raskaille luomille eli kuinka luomivärin saa näkymään ja muutkin meikkivinkit mm. juonteiden ja väsymyksen häivytykseen sekä silmiä avaavat ja kirkastavat vinkit ovat aina tervetulleita. Myös hiustenhoitovinkit ja kenties jotain helppoja jokanaiselle sopivia kampauksia olisi kiva kokeilla.

Tuota Bybin boosteria olisikin kiva kokeilla. Mullahan on Maran retinoliöljy, joka on huippuhyvä, mutta kiva olisi kokeilla tätäkin joskus.

Vastaa
Emmi Mansikkaviita

Kiitos kommentistasi, Mari <3 Otan toiveesi ylös! Etenkin kampaustoive oli sellainen, ettei ole vielä idealistalla, mutta menee sinne nyt :) Bybin boosteri sopii mahtavasti etenkin silloin, jos tuntuu että muut tuotteet ovat liian aktivoivia, tuo on niin simppeli ainesosiltaan, ettei ärsytä ihoa lisää. Jättää vaan mielettömän pehmeyden jälkeensä <3

Vastaa
Heli Heinonen

Ihanaa, uusi blogi joka on asiantuntevissa käsissä!
Tuotevinkit ja uutuudet ainakin kiinnostaa.
Ylipäänsä kaikki mikä kosmetiikkaan liittyy.

Vastaa
Emmi Mansikkaviita

Kiitos kivasta kommentistasi <3 Uutuustuotteista tulossa varmasti juttuja!

Vastaa
Evelin(a)

Huulimeikkipostaus ja tuotearvostelut siihen liittyen! Pidän huulimeikeistä ja käytänkin niitä
aika usein (lähinnä zuiin ja benecosin ovat tuttuja). Kuitenkin se oma täydellinen punaisen sävy puuttuu aina vain.

Vastaa
Emmi Mansikkaviita

Tosi kiinnostavia juttuideoita, kiitos niistä! :) Siellä onkin itseasiassa yksi huulimeikkipostaus tulossa hyvinkin pian! Voisin lisäksi mielelläni tehdä jossain vaiheessa vaikkapa vielä tarkempaa vertailua eri merkkien punista <3

Vastaa
Hanna

Kiva blogi ja insta sulla. Olen siirtymässä luonnonkosmetiikkaan sitä mukaa, kun vanhat purtilot tulevat tyhjiksi, ettei mene mikään haaskuun. Olen ikuinen huulipunan suurkuluttaja ja siinä myös luonnonkosmetiikka kiinnostaa eritoten, kun ajattelen miten paljon huulipunaa tulee ”syötyä” !

Vastaa
Emmi Mansikkaviita

Lämmin kiitos <3 Tuolla tapaa se onkin järkevintä siirtyä, askel kerrallaan! Huulipunista tulossa juttua ihan pian ja taidanpa kirjoittaa niistä usein jatkossakin – kiva huomata, että täällä on muitakin huulipunafaneja linjoilla :)

Vastaa
PJS

Mulla kiinnostaa aina tuoteuutuudet ja erityisesti hiustuotteet.
Ois kiva lukea vertailua eri merkkien ns.syväpuhdistavista shampoista, tällä hetkellä käytössä itsellä Urtekramin Matcha.

Vastaa
Emmi Mansikkaviita

Kiitos toiveista <3 Hiusjuttuja olen ajatellut joitakin vielä tälle vuodelle, otan listan jatkoksi ideasi syväpuhdistavista tuotteista :)

Vastaa
Linda

Edullinen ja kohtuuhintainen luonnonkosmetiikka kiinnostaa!

Vastaa
Emmi Mansikkaviita

Kiitos kommentista ja kiva kuulla, että kiinnostaa <3 Tälle vuodelle on nimittäin tulossa muutamakin ihan erityisesti edullisempaan luonnonkosmetiikkaan keskittyvä juttu :)

Vastaa
Paukkis

Ai että miten ihana kombo teistä tulee! <3 Toivoisin eniten meikkitutoriaaleja.

Vastaa
Emmi Mansikkaviita

Kiitos ihanasta kommentista ja toiveesta <3 Meikkijuttuja on tulossa, ja enköhän jossakin vaiheessa saa tutoriaaleja myös tänne blogin puolelle, niille vaikuttaisi olevan kysyntää! Sillä aikaa, Instagram-tilini @strawberryemmi tarjoilee uusia tutoriaaleja lähes viikoittain :)

Vastaa
Heidi

Onpa hauskaa, että alat kirjoittamaan kosmetiikasta! Olit aina mun lemppari Joliessa, sulta sai parhaat tuote-ehdotukset. Tosi vaikea keksiä mitään juttuideoita. Kaikki kirjottaa aina uutuustuotteista mutta mites ne luonnonkosmetiika klassikot? Ehkä niistä olisi kiva kuulla.

Ps. Mitä ihmettä ensi talveksi Iroisien yövoiteen tilalle kun sitä ei enää saa??

Vastaa
Emmi Mansikkaviita

Oi että, kiitos kauniista sanoistasi <3 Itsekin myönnän hurahtavani uutuuksiin, mutta klassikko-juttu otetaan ehdottomasti listalle, kiitos ideasta! Iroisien yövoiteen tilalle voisin ehdottaa Novexpertia, ootko testannut heiltä vielä mitään? Magnesium-linja (valko-vaaleanpunainen) on herkän ihon lempeä ja kosteuttava linja, joten jos iho tuntuu erityisen herkästi reagoivalta talvea vasten, niin tämä voisi olla sopiva. Muussa tapauksessa ehdottaisin hyaluronihappo-linjaa, joka kosteuttaa vielä tehokkaammin. Novexpertilla ei ole varsinaisia yövoiteita, mutta suosittelen heidän täyteläisempiä cream-versioitaan yöksi (sopii tosi hyvin myös päiväkäyttöön). Etenkin kovimmilla pakkasilla joukkoon voisi tipauttaa muutaman pisaran kasvoöljyä. Eli joko tämä aavistuksen kevyempi, mutta rauhoittavampi Hydro Biotic Cream tai sitten kosteuttavampi (ja silottavampi) Repulp Cream.

Vastaa
Kukka

Paljon onnea tulevaan!

Kosmetiikka-alan trendit kiinnostavat!

Vastaa
Emmi Mansikkaviita

Kiitos <3 Kiva kuulla, että trendit kiinnostavat, niistä varmastikin tulossa juttua! :)

Vastaa
Susannasinimaaria

Ihana Emmi! Paljon tärkeää, uutta toit esille. Kirjoitat raikkaasti ja teksti tempaa mukaansa. Koska en ole enää aivan siloposki ja eletty elämä mukavasti näkyy kasvoillani, toivoisin vinkkejä tälle osastolle. Miten luonnonkosmetiikassa ja lähestyvä eläkeikä kohtaavat? Kiitos, kun kirjoitat!

Vastaa
Emmi Mansikkaviita

Kiitos Susanna <3 Oikein hyvä juttuidea, otan sen ylös! Luonnonkosmetiikka onkin muuten mitä parhainta anti-age -hoitoa, sillä esimerkiksi kasvovoiteissa se itse voidepohja muodostuu useimmiten jo ihoa hellivistä kasviöljyistä ja kukkaisvesistä. Tähän tulee sitten vielä päälle varsinaiset vaikuttavat ainesosat. Tuotteissa on keskenään kuitenkin tietysti valtavia eroja niin hinnan kuin laadunkin suhteen – pureudun näihin tarkemmin sitten tekstissä, jonka voisin aiheesta jossain kohtaa kirjoittaa :)

Vastaa
Kaisa

Ihan mahtavaa! Sun jutut ja vinkit ovat vain parhaita. Erityisiä juttutoiveita ei ole, mutta jään seurailemaan, mitä kaikkea keksit. :)

Vastaa
Emmi Mansikkaviita

Kiitos Kaisa, kaikkea kivaa on tulossa <3

Vastaa
Tarja

Oi monet näistä minunkin suosikkeja. Toivoisin helppoja (nopeita) silmämeikkivinkkejä.
Ja kaikki väsyneen ihon buustaukseen liittyvät jutut kiinnostaa.

Vastaa
Emmi Mansikkaviita

Kiva kuulla, että meillä on yhteisiä lemppareita :) Kiitos toiveista, otan ideasi ylös <3

Vastaa
Johanna

Ihanaa, onnea! Juttutoiveeni on helpot arkimeikit 😍

Vastaa
Emmi Mansikkaviita

Lämmin kiitos <3 Helppo ja nopeita arkimeikkejä on tulossa varmasti, niitä tuntuu tosi moni kaipailevan! :)

Vastaa
Sade

Hienoa, asiantuntijan kirjoittama luonnonkosmetiikkablogi kiinnostaa kovasti! Tuoteviidakossa eksyy helposti, siksi selkeät vinkit ovat tervetulleita. Olisi mukava kuulla vinkkejä eri ikäisille, tyttäreni on teini ja aloittelee ihonhoitoa, itse taas lähestyn viittäkymppiä. Yhteiset purkit eivät siis ole oikein vaihtoehto.

Vastaa
Emmi Mansikkaviita

Kiva kuulla, että kiinnostaa <3 Eri ikäisten ihonhoitovinkeille tuntuu olevan nyt kysyntää, otan asiakseni kirjoittaa näistä!

Vastaa
MerjaK

Hei Emmi, toivoisin juutua ikääntyvän ihon hoidosta ja etenkin käsien ja kuivienkynsinauhojen hoidosta.

Vastaa
Emmi Mansikkaviita

Heippa Merja, kiitos toiveistasi <3 Toteutan nämä ideat varmasti!

Vastaa
Eve

Juttutoiveena olisi ainakin kaikki mikä liittyy korealaiseen kosmetiikkaan ja ihonhoitoon :)

Vastaa
Emmi Mansikkaviita

Kiitos Eve toiveesta, mielelläni kirjoitan aiheesta <3

Vastaa
Laura

Vartalonhoitotuotteet kiinnostavat❣
Ja tällähetkellä ruusupohjaiset/tuoksuiset tuotteet kiinnostavat erityisesti.🌹🌹🌹🌹🌹🌹

Vastaa
Emmi Mansikkaviita

Kiitos toiveista, kuulostavat ihanilta! Ruusun tuoksu on kyllä niin hyvä <3

Vastaa
Birgitta

Hei Emmi,
luonnonkosmetiikan meikkivoide on itselleni se haasteellisin, Sen pitäisi peittää kirjava iho ja pysyäkin aamusta iltaan. Suosikkia ei ole vielä löytynyt joten olisiko sinulla vinkkejä?

Vastaa
Emmi Mansikkaviita

Hei Birgitta! Tulen kirjoittamaan meikeistä paljon lisää, mutta minulla on muutama suositus antaa jo nyt :) En tiedä ihotyyppiäsi, joten tässä erilaisille ihoille sopivia tuotteita, ovat omasta mielestäni luonnonkosmetiikan parhaat:
-Madara Skin Equal Meikkivoide on monien suosikki tällä hetkellä, tasoittaa ihon sävyn oikein hyvin, mutta on silti luonnollisen näköinen. Jättää ihon hyvin kuulaaksi, mikä saattaa olla rasvaiselle iholle liikaa, mutta kaikille muille ihotyypeille sopii tosi hyvin! Pysyvyys on oikein hyvä.
-Esse meikkivoide on kuivemmalle ja aikuiselle iholle ihan loistava. Hoitaa samalla ihoa. Tätäkään en suosittele täysin varauksetta rasvaiselle iholle, koska pinta jonka jättää, on hyvin hehkuva ja saattaa olla liiankin kiiltävän näköinen rasvaisella iholla. Kuivemmille ihotyypeille kuitenkin erinomainen.
-Und Gretelin meikkivoidetta suosittelen puolestaan rasvaiselle iholle, se jättää näistä himmeimmän pinnan. Tasoittaa värivirheet hyvin ja pysyy koko päivän.
-Oma suosikkini, jota suosittelen erittäin lämpimästi ihan kaikille, on Alima Puren Satin Matte Foundation. Se toimii kaikille ihotyypeille ja sillä saa juuri sellaisen peittävyyden kuin itse haluaa. Tämä on siis mineraalimeikkipohja eli puuterimainen tuote, ei varsinainen voide. Lopputulos on kuitenkin vastaava mitä meikkivoiteella saa. Pysyy loistavasti koko päivän!

Vastaa
Satu

Ihonhoito ikääntymisen merkkejä vastaan. Terveisin toinen 32v.

Vastaa
Emmi Mansikkaviita

Kiitos kommentistasi <3 Selkeästi ikääntyvän ihon teemat ovat nyt kysyttyjä, otan ehdottomasti työn alle :)

Vastaa
Jenni

Heippa! Juttutoiveita olen vähän onneton antamaan, kun en tajua mitä haluaisin ennenkuin luen sen. Päivävoide rasvaisuuteen taipuvaiselle iholle voisi olla etsinnässä. Käytän sujuvasti Whamisan Sebumia tässä tarkoituksessa, mutta voisin kaivata talvea vasten toista.
Olen innoissani että pääsen lukemaan sinun juttuja.

Vastaa
Emmi Mansikkaviita

Moikka Jenni, kiitos kommentistasi <3 Whamisan Sebum Treatment on loistava kesään ja alkusyksyynkin, mutta saattaa tosiaan jäädä hieman kepeäksi talvea silmällä pitäen. Saman sarjan uudistunut Water Cream on ihana ja toimii hienosti myös rasvaisellakin iholla. Novexpertilla on myös todella hyvät voiteet rasvaisuuteen taipuvaiselle iholle, oletko testannut niitä? Heillä on kivasti samasta voiteesta useita eri versioita (geeliä, fluidia, creamia), ja niistä voi valita sitten oman ihon tarpeeseen sopivan version. Kaikista mattaisimman pinnan jättää turkoosi-valkoinen Trio-Zinc -linja, toinen hyvä vaihtoehto voisi olla kosteuttavampi pinkki-valkoinen hyaluronihappo-linja (nämä voiteet tunnistaa sanasta Repulp), josta kannattaa valita päiväkäyttöön fluidi :)

Vastaa
Riikka Luukkanen

Luonnonkosmetiikkaan liittyvät testauspostaukset kiinnostavat. Itsellä herkkä iho, joten yritän välttää hutiostoja😅

Vastaa
Emmi Mansikkaviita

Kiitos Riikka juttutoiveista, pyrin toteuttamaan <3

Vastaa
Iina

Kotimainen luonnonkosmetiikka kiinnostaa! 🥰

Vastaa
Emmi Mansikkaviita

Kiitos kommentistasi <3 Suomalaista luonnonkosmetiikkaa, ja vieläpä laadukasta sellaista, onkin ilahduttavan laajasti tarjolla nykyään! Ehdottomasti koitan sisällyttää teksteihin myös paljon kotimaisia tuotteita :)

Vastaa
Pauliina

Vahvasti keski-ikäisenä toivon tietysti juttuja myös anti-age-tuotteista.

Ihanaa syksyä,
Pauliina

Vastaa
Emmi Mansikkaviita

Kiitos toiveestasi ja ihanaa syksyä myös sinulle <3

Vastaa
OutiS

Ikääntyvälle sekaiholle, jolla rasvainen t-alue helposti, tuotteita luonnonkosmetiikan puolelta? Juonteita kun on, iho on alkanut menettää kiinteyttään ja silmien ympärillä on jo muutakin kuin naurunryppyjä. Liian hoitavat tuotteet kun tukkivat ihon helposti.

Vastaa
Emmi Mansikkaviita

Kiitos toiveestasi <3 Ikääntyvän ihon hoidosta tulen varmasti kirjoittamaan piakkoin! :)

Vastaa
OutiS

❤🙂

Vastaa
Millavee

Mahtavaa saada sinut tänne! Minua kiinnostaa erityisesti minimalismi ihon-ja hiustenhoidossa sekä meikkaamisessa - tietenkin mahdollisimman optimoidusti :)

Vastaa
Emmi Mansikkaviita

Kiitos Milla <3 Kiva juttuidea, laitan toteutukseen jossain vaiheessa!

Vastaa
Tiia

Huippua päästä lukemaan juttujasi! Minua kiinnostaa kokonaisvaltainen ihonhoito sekä hyvinvointi. :)

Vastaa
Emmi Mansikkaviita

Kiva kuulla, tervetuloa lukemaan kirjoituksiani <3

Vastaa
Nina

Monikin asia kiinnostaa, esim. vähän varttuneemman ihon hoitaminen sekä kuivan ihon hoitovinkit, mutta myös ikääntyvän sekaihon hoito. Ja tuoksutkin kiinnostaa :) Kiva, että saamme lukea sun postauksia jatkossa.

Vastaa
Emmi Mansikkaviita

Kiitos Nina toiveistasi <3 Näitä teemoja tulen varmasti käsittelemään myös! :)

Vastaa
Kepu

Minua kiinnostaa näin tuoreena vauvan äitinä erilaisten kosmetiikkatuotteiden turvallisuus (sekä käyttäjän että äidin iholla viihtyvän vauvan näkökulmasta), käytännöllisyys ja helppous arjessa, jossa välillä on saavutus ehtiä kasvonsa pesemään!

Vastaa
Emmi Mansikkaviita

Kiitos toiveestasi, nopeasta ja simppelistä ihonhoitorutiinista voisinkin kirjoitella piakoin :)

Vastaa
klaara

Nyt vasta löysin blogisi, joten hyvää luettavaa tulossa. Ihanaa syksyä sinulle!

Vastaa
Emmi Mansikkaviita

Ihanaa syksyä myös sinulle! :)

Vastaa
Jasmina K.

Juttutoive: luonnonkosmetiikan parhaat tuotteet herkälle iholle. 😊 yleisestikin ottaen tuotetestaukset ja arviot kiinnostavat.

Vastaa
Emmi Mansikkaviita

Kiitos toiveistasi, varmasti pääsevät toteutukseen <3

Vastaa
Henna

Kivoja juttuja sulla, niitä on mielenkiintoista lukea 😊🏵️

Vastaa
Emmi Mansikkaviita

Kiitos Henna <3 Kaunista viikonloppua!

Vastaa
Mariele

Mahtava löytö tää blogi! Toivoisin kovasti postausta vegaanisista luonnonkosmetiikkatuotteista. Ja varsinkin kotimaisista! 🥰

Vastaa
Emmi Mansikkaviita

Tosi kiva kuulla <3 Suurin osa käyttämistäni tuotteista onkin vegaanisia, joten varmasti on tulossa paljon tekstejä niihin liittyen :) Kotimaisista tuotteista voisin ehdottomasti kirjoittaa ihan erikseen!

Vastaa
Johanna

Hieno ja mukava blogi 😍 luonnoliset kosmetiikka ja hiushoidon kiinnostaa

Vastaa
Emmi Mansikkaviita

Kiitos paljon, ihana kuulla <3

Vastaa
Jonna

Näyttää ja kuulostaa hyvältä!

Vastaa
Emmi Mansikkaviita

Kiitos Jonna! :)

Vastaa
Tua

Hei, juttutoiveena tuotetestauksia ja -suosituksia. Myös luonnonkosmetiikan trendit ja uutuustuotteet kiinnostavat.

Vastaa
Emmi Mansikkaviita

Mahtavaa, että nämä teemat kiinnostavat <3 Niiden ympärille on varmasti tulossa paljon postauksia sekä tänne blogiin että Instagramini @strawberryemmi puolelle :)

Vastaa
Niina

Kiva blogi, pitääkin pistää seurantaan! :)

Vastaa
Emmi Mansikkaviita

Kiitos Niina, ihanaa kuulla <3

Vastaa
Satuj

Tuotetestaukset olisivat mieleeni ✌️

Vastaa
Emmi Mansikkaviita

Kiitos kommentista, näitä varmasti tulossa :)

Vastaa
Katjuska

Moikka Emmi ja paljon onnea blogin perustamisen johdosta! <3 Toivon sulle pitkää, idearikasta ja onnistumisen täyteisiä hetkiä unelmaduunin parissa.

Ehdottomasti kaikki simppeliin ja tehokkaaseen ihonhoitoon liittyvät vinkit otetaan vastaan. Itse olen seka-/kuivaihoinen, joten laadukkaat kosteuttavat luonnonkosmetiikkatuotteet kiinnostavat. Sun omista kausittaisista lempparituotteista olisi kiva kuulla säännöllisesti ja parhaista uutuus tuotteista. Lisäksi vinkit herkästi kutiavan päänahan ja kuivien hiusten hoitoon tulisivat tarpeeseen.

Meikkien puolella arki- ja juhlameikkitutoriaalit ovat hyviä. Rakastan värikkäitä ja kosteuttavia huulipunia, joten niihin liittyvät postaukset ovat aina tervetulleita. Toimivat ja pigmenttiset luomiväripaletit myös kiinnostavat sekä luonnonkosmetiikan parhaat siveltimet. Paljon olisi kiinnostavia aiheita näidenkin lisäksi. :)

Vastaa
Emmi Mansikkaviita

Kiitos kovasti kauniista sanoistasi <3 Ihania ideoita, otan ne kaikki ylös itselleni ja toteutan parhaani mukaan! Jos sulla jatkossakin tulee mieleesi postaustoiveita niin laita ihmeessä viestiä täällä blogin kommenteissa tai vaikkapa Instagramissa :)

Vastaa
Henna

Luonnonkosmetiikka kiinnostaa - blogi meni seurantaan :)

Vastaa
Emmi Mansikkaviita

Huippua, tosi kiva kuulla! :)

Vastaa
Mjai

Luonnonkosmetiikka kiinnostaa aina ja varsinki kaikki tuotearvostelut!

Vastaa
Emmi Mansikkaviita

Ihanaa, niitä tulossa :)

Vastaa
Mari

Talvi-ihon ja jalkojen hoitovinkit kiinnostavat!

Vastaa
Emmi Mansikkaviita

Kiitos Mari toiveistasi <3

Vastaa
Raili

Esittely edullisemmat luonnonkosmetiikasta kiinnostaa, samoin ihonhoitovinkit ikääntyvälle iholle 😊

Vastaa
Emmi Mansikkaviita

Kiitos toiveista, molemmat niistä pääsevät toteutukseen :)

Vastaa
Saila

Moi ja hyvää syksyä! Herkän ja helposti ärtyvän ja reagoivan ihon hoitovinkkejä kaipaisin.

Vastaa
Emmi Mansikkaviita

Moikka, kiitos kommentistasi! Herkälle iholle sopivista tuotteista olen varmasti kirjoittamassa :) Mukavaa syksyä myös sinulle <3

Vastaa
Suvili

Ihanaa syksyä sinulle! Olisi kiva lukea pihistä & panosta-tyyppisiä juttuja luonnonkosmetiikasta.

Vastaa
Emmi Mansikkaviita

Kiitos samoin sinulle <3 Oikein hyvä idea, laitan toteutukseen jossain kohtaa! :)

Vastaa
Katjamii

Nuo kaikki hyviä merkkejä, Patykasta vois kuulla lisääkin!!
Ja tehokosteutusvinkit, kun pakkaset alkaa

Vastaa
Emmi Mansikkaviita

Kiitos kommentistasi <3 Patykasta tulen varmasti kirjoittelemaan, se on itselleni hyvin tuttu sarja ja sieltä löytyy monia suosikkejani :)

Vastaa
nn

Monipuolisia tuotesuosituksia odotellessa! :)

Vastaa
Emmi Mansikkaviita

Niitä on aivan varmasti tulossa ja paljon! :)

Vastaa
Tytti

Itsellä on viimeisen vuoden aikana alkanut sekä ilmaantua ryppyjä silmäkulmiin että silmänaluset tummua kovin herkästi. Sen vuoksi kaikenlaiset silmänympärystuotteet kiinnostavat!

Vastaa
Emmi Mansikkaviita

Sama täällä, pieniä juonteita alkaa näkymään hiljalleen silmien ympärillä. Olen löytänyt muutamia oikein hyviä tuotteita tähän, voisinkin tehdä niistä koontia :) Kiitos siis toiveestasi <3

Vastaa
Sonjaem

Hyvää syksyä ja onnea uudesta blogista. Bybin bakuchiol booster on itselläkin ollut käytössä nyt pari kuukautta ja tykkään.

Vastaa
Emmi Mansikkaviita

Kiitos paljon ja ihanaa syksyä myös sinulle <3 Bybin Bakuchiol Booster on kyllä ihan huippu! Mulla loppui juuri oma pullollinen ja ikävä on, pitää pian tilata lisää :)

Vastaa
Arleena

Luonnonkosmetiikka kiinnostaa joten olen iloinen jokaisesta uudesta blogista joka tätä aihetta sivuaa enemmän tai vähemmän. Koska uusia merkkejä tuntuu ilmestyvän tiuhaan tahtiin, kaikki uudet brändit ja varsinkin kotimaiset uutuudet kiinnostaa.

Vastaa
Emmi Mansikkaviita

Mahtavaa kuulla :) Uutuuksista tulossa varmasti juttuja säännöllisesti <3

Vastaa
Janina

Moikka! Hauska tutustua! Odotan innolla kaikkia juttuja, tervetullut blogi siis. :)

Ei tule mitään erityistä aihetta mieleen, kaikki kiinnostaa, mutta testatut uutudet eritoten. Sinun suositukset jne. :)

Vastaa
Emmi Mansikkaviita

Moi Janina, kuin myös <3 Tosi kiva kuulla, että kosmetiikkajutut yleisesti kiinnostavat :)

Vastaa
Inka H.

Erityisesti toivoisin juttua / vertailua herkälle päänahalle sopivista hiustuotteista sekä luonnonkosmetiikan hammastahnoista :). Ihanaa syksyn jatkoa!

Vastaa
Emmi Mansikkaviita

Kiitos Inka juttutoiveista, laitan nämä ehdottomasti korvan taakse :) Ihanaa syksyä myös sinulle <3

Vastaa
Ida

Sulla on aivan ihania videoita instassa 😍 Onnea uudesta blogista, jään innolla seurailemaan!

Vastaa
Emmi Mansikkaviita

Kiitos paljon Ida <3 Tosi ihanaa kuulla :)

Vastaa
Anna

Tuotevinkit kiinnostaa!
Onnea blogista ja hyvää syksyä sinulle :)

Vastaa
Aniliini

Moikka! Tykkään kirjoitustyylistäsi, tekstejäsi on ollut ilo lukea!
Mitä tulee toivejuttuihin niin ihon tehokosteutusvinkit tulisivat tarpeeseen. Itselläni on kuiva, couperoottinen ja herkästi reagoiva iho joka huutaa vesikosteutta. Ruusuun iho reagoi tosi vahvasti (harmi koska esim Urangille jouduin sanomaan heipat ja tosi tosi tosi monissa kasvovesissä on ruusua) ja maitohappo on joissain tuotteissa ollut ihan no-no. Ja kun ei tiedä onko joku tietty kanta mikä sen aiheuttaa.. jotkut maitohapolliset tuotteet on olleet ihan fine.

Katson incit tosi tarkkaan ja otan mielellään sellaisia tuotteita missä inci-lista on lyhyt ja simppeli, ihan tosi vahvan tuoksuiset tuotteet jää pois. Ostin alkusyksystä kokeiluun Weledan manteliemulsion ja siitä kasvot lehahtivat tulipunaiseksi ja mitään muuta en keksinyt syylliseksi kuin sen maitohapon.

Löysin Katja Kokon blogin kautta kotimaisen Laponie of Scandinavia- sarjan (vaikka ei ihan luonnonkosmetiikkaa olekaan) joka sopii iholle muuten, mutta kosteutustehot eivät ole riittävät. Uskaltauduin viime viikolls kokeilemaan Patykan Hydra booster-seerumia ja iho ei ole siitä oikutellut eli ehkä siitä voisi kokeilla myös sarjan voiteita.

Itseäni kiinnostaisi myös hyvät vinkit simppeliin arkimeikkiin ja huokeat hinta-laatusuhde- jutut ovat aina tervetulleita :)

Vastaa
Emmi Mansikkaviita

Moi! Ihana kuulla, kiitos kovasti kauniista sanoistasi <3 Välillä saa kyllä aikamoinen salapoliisi olla, että löytää syyllisen ihon ärsyyntymiseen. Kaikista haastavinta asiassa on, että joskus jokin tietty ainesosien kombo voi saada ihon kiukustumaan, vaikka raaka-aineet yksistään sopisivatkin. Tuli mieleeni kun puhuit kosteuden puutteesta, että oletko testannut Neal's Yard Remediesin uudistuneen sensitive-linjan Soothing Serumia? Siinä on mukavan lyhyt inci eikä ole käytetty ruusua eikä myöskään sisällä hajusteita. Olen itse testaillut sitä jo jonkin aikaa, ja vaikuttaa todella kosteuttavalta, sisältää reilusti hyaluronihappoa. Ehkäpä tämä voisi toimia Laponie of Scandinavian rinnalla? :) Edullisesta ihonhoidosta ja meikeistä on tulossa juttua lähitulevaisuudessa, samaten arkimeikistä!<3

Vastaa
Ulla

Hienoa, että luonnonkosmetiikkatietous lisääntyy. 😊 Itsekin täysin hurahtanut ja käyttänyt yli 10 vuotta, rakastan aidosti hoitavia tuotteita. Kivoja suosikkeja sulla, osa tuttuja itsellekin. 😊

-Ulla/@luonnonkosmetiikan_lumoa

Vastaa
Emmi Mansikkaviita

Kiitos Ulla kommentistasi! :) Mahtavaa että linjoilla on muitakin pitkän linjan luonnonkosmetiikkafaneja <3

Vastaa
Niina

Sun Instagram on tosi kiva, mutta ai että kyllä on kiva lukea blogitekstejäkin! 😊

Vastaa
Emmi Mansikkaviita

Kiitos Niina kauniista sanoistasi <3 Samaa mieltä, että blogitekstejä on ihana lukea, toisaalta meikkitutoriaaleja on kyllä kiva katsoa Instagramistakin... Molempi parempi :)

Vastaa
Tilhi

Paras blogi!

T. Tilhi <3

Vastaa
Emmi Mansikkaviita

Kiitos ihana <3

Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liittyvät artikkelit

Puhdistusoljy
Vertailussa puhdistusöljy x 6 – poimi paras tuote omalle ihotyypillesi
paras silmänympärysvoide
Paras silmänympärysvoide – tuotesuositukset eri ihotyypeille
Edullinen Kosmetiikka
Arjen edulliset kosmetiikkatuotteet
Kasvoharja on paras apuväline pitämään ihohuokoset puhtaina