Minttujakkara

nutshellmaalit_pintanikkarit_ekologisetmaalit_hannamarirahkonen1073

Sulanut minttujäätelö on valloittanut jälleen yhden uuden kohteen! Maalisuti on heilunut Napapiirillä viime aikoina runsain mitoin niin arkisin, viikonloppuisin, iltaisin kuin päivisinkin. Oman osansa pastelleista sai myös tämä mieheni isoisän autotallista pelastettu puujakkara, jonka kikertävän punaiset vaatteet on vihdoin saatu peitettyä:

nutshellmaalit_pintanikkarit_ekologisetmaalit_hannamarirahkonen1077

Tein jakkaralle vain kevyen hionnan hiekkapaperilla, putsasin pinnat kostealla liinalla ja maalasin sen jälkeen päällensä kaksi kerrosta Nutshellin myrkytöntä Misty Jade -kalustemaalia.

nutshellmaalit_pintanikkarit_ekologisetmaalit_hannamarirahkonen1076nutshellmaalit_pintanikkarit_ekologisetmaalit_hannamarirahkonen1075

Jakkarassa säilyi mielestäni tosi mukavasti siinä oleva vanha patina epätäydellisine pintoineen. Jotenkin tuo minttu passaa niin hyvin sen tarinaan. Jakkara on puhtaasti koristekäytössä ja tällä hetkellä se saa palvella Image-lehtikasamme urhoollisena kannattelijana.

nutshellmaalit_pintanikkarit_ekologisetmaalit_hannamarirahkonen1074

Tapanani on ollut säästää kaikki kivat sisustus- ja lifestylelehdet, mutta kevätsiivouksessani päätin, että vain Imaget saavat jäädä, sillä ne ovat käytännössä ainoita lehtiä, joita viitsin plarata vielä vuosienkin päästä. Kiertoon lähti miltei Ikea-kassillinen vanhoja lehtikasoja ja olo on jälleen hippasen kevyempi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liittyvät artikkelit

5 onnistunutta valintaa rintamamiestalon uudessa keittiössä
Muistojen hillopurkki täynnä, kiitos kesä 2018
5 x suosikkikosmetiikkatuotetta pastellisävyissä
Arkimeikki ja kestävän mineraalimeikkipohjan ABC