Luonnonkosmetiikan kasvoöljyjen valintaopas

Kaupallinen yhteistyö House of Organic.

Edullisen Ja Kalliin Luonnonkosmetiikan Parhaat Kasvooljyt 6

Hohoi! Talvi se tulla tupsuttelee vienon lumisateen myötä ja se tarkoittaa myös sitä, että toiveenne syysihonhoitoa käsittelevistä postauksista on kuultu. Viime kuun kyselyssä sain kymmeniä toiveita pelkästään syksyn ja talven vaatimista muutoksista ihonhoitorutiineissa ja tässä luonnonkosmetiikan kasvoöljyoppaassa pureudun käyn kevyesti läpi ihon tämänhetkiset tarpeen, mitä kasvoöljyt ovat, miksi niitä tarvitaan, missä vaiheessa kasvoöljy levitetään, mikä on kasvoöljyn perimmäinen tarkoitus ja miten valita laadukas kasvoöljy.

Kokosin postaukseen House of Organicin valikoiman parhaan hinta-laatusuhteen omaavat kasvoöljyt kolmesta hintakategoriasta: edullisesta, keskihintaisesta ja kalliista. Öljyt ovat hintajärjestyksessä edullisimmasta kalliimpaan ja jokainen tuotteista on sellainen, jonka listaamiselle on pätevä syy.

Käynnistämme samalla House of Organicin kanssa kasvoöljyviikot, eli seuraavan kahden viikon ajan (sunnuntaihin 11.11. saakka) saatte kaikki kasvoöljyt 15 % alennuksella koodilla kasvoöljyt15. Pääset tutkailemaan koko House of Organicin kasvoöljyvalikoiman tämän linkin takaa. Mikäli sinulta puuttuu sopiva kasvoöljy tai kasvoöljyä ei ole löytynyt peilikaapistasi lainkaan, nyt on korkea aika päivittää ihonhoitorutiinit riittävän hoitaviksi tämän osalta. Postauksen lopusta löydät myös arvonnan, jossa yksi onnekas saa valita tämän postauksen öljyistä mieleisensä ja voittaa sen omakseen.

Eiköhän mennä nyt kuitenkin itse asiaan, eli mitä kasvoöljyt ovat ja miksi ne ovat ihonhoidossa niin tärkeitä etenkin vuodenajan vaihtuessa koettelevaan viimaan ja pakkaseen!

Edullisen Ja Kalliin Luonnonkosmetiikan Parhaat Kasvooljyt 8 Edullisen Ja Kalliin Luonnonkosmetiikan Parhaat Kasvooljyt 2

Luonnonkosmetiikan kasvoöljyjen lyhyt oppimäärä

Ihon kohtaama rasitus lisääntyy radikaalisti vuodenajan vaihtuessa viileämpään: pakkanen, viima ja kuiva huoneilma ovat omiaan jouduttamaan kosteuden haihtumista iholta ja altistamaan pintakuivuudelle, ihon ärtymiselle, punoitukselle, kuivuudelle ja jopa näiden aiheuttamalle tulehdukselle sekä tukkeumille.

Ennaltaehkäisy on kaiken A & O

Haluan painottaa, että vaikka usein ihon ravitsemisen ja kosteutuksen kohdalla puhutaan vain ulkoisesta kauneudesta, niillä on paljon suurempi merkitys ihon terveyttä ja iho-ongelmien ennaltaehkäisyä ajatellen. Juuri nyt on tärkeää huolehti paitsi ihon riittävästä kosteutuksesta kasvovedellä ja kosteuttavalla seerumilla, myös hankkia kasvoöljy- ja voide, joilla kosteus lukitaan ihoon. Kun ihon kosteuttamisesta ja pH-tasapainosta huolehtii ennaltaehkäisevästi, varmistaa sen ettei ongelmia pääse syntymään. Tässä vaiheessa vuotta on myös syytä vaihtaa vaahtomaiset ja geelimäiset putsarit balmeihin tai öljyihin, ottaa kasvoveden kerrostus käyttöön (7 Skin Method), satsata kosteuttavaan seerumiin ja valita omalle ihotyypille sopiva, riittävän ravitseva kasvoöljy.

Mitä luonnonkosmetiikan kasvoöljyt ovat?

Luonnonkosmetiikan kasvoöljyt on valmistettu kylmäpuristetuista kasviöljyistä, tehokkaista kasviuutteista ja eteerisistä öljyistä, jotka ravitsevat, kosteuttavat, silottavat juonteita, lisäävät ihon kimmoisuutta, hoitavat ja tasoittavat ihon sävyeroja. Kasvoöljyt toimivat emollientteina ja ravintopitoisuuden lisäksi ne tarjoavat iholle pitkäkestoista kosteutusta lukitsemalla kosteuden ihoon.

Miten valita laadukas kasvoöljy?

Yleisesti ottaen luonnonkosmetiikan kasvoöljyjä ostaessa valitsee aina laatua, mutta on muutama tärkeä seikka joka kannattaa muistaa kasvoöljyostoksilla. Pähkinänkuoreen tiivistettynä voisi sanoa, että mikäli inci-luettelosta (etenkin sen ensimmäiseltä paikalta) löytyy kokonaisia kasviöljyjä, tuote on laadukas ja hoitava.

Etenkin edullisten luonnonkosmetiikan kasvoöljyjen raaka-aineluetteloissa on kuitenkin helposti nähtävissä esteriöljyjen käyttö, sillä ne ovat halvempia kuin kokonaiset kasviöljyt. Esteriöljyt ovat kokonaisista kasviöljyistä hajotettuja, keinotekoisia emollientteja – vaikka niiden alkuperä on luonnollinen, pitää muistaa että lopputuote on kuitenkin laboratoriovalmisteinen eivätkä ne ole yhtä hoitavia tai ravitsevia kuin kokonaiset kasviöljyt.

Esteröidyt öljyt eivät ole pelkästään huonoja tai hyviä ja siksi on tärkeää huomioida kokonaisuus. Lopulta se mitä ihonhoitotuotteelta haetaan, painaa valintavaiheessa eniten ja esimerkiksi esteröidyt öljyt voivat olla hyvä valinta silloin, kun haetaan kasvoöljyltä keveyttä tai kuivaöljymäisyyttä eikä niinkään maksimaalista hoitavuutta. Myös vuodenaika vaikuttaa: talvisin satsaisin ehdottomasti kokonaisista kasviöljyistä valmistettuun kasviöljyyn, kun taas kesällä on ihan ihotyypistä riippuen ihan ok käyttää kasvoöljyä, joka sisältää jonkin verran esteröityjä öljyjä. Esteriöljyjen käyttö on erityisen perusteltua meikkituotteissa, sillä ne eivät muodosta rasvaista kalvoa, vaan  tuovat iholle samettisen ja hieman silikonisen pinnan.

Kokonaiset kasviöljyt tunnistaa joko latinan- tai englanninkielisistä termeistä (esimerkiksi Rosa Canina Oil  tai Hemp Seed Oil). Esteröidyt öljyt tunnistaa inci-listassa näistä yleisimmistä nimistä: Ethyl EsterCocoglycerides, Coco-caprylate, Dicaprylyl ether tai Caprylic triglyceride.

Missä järjestyksessä mitäkin laitetaan?

Yleisesti kasvojenhoidossa eri ihohoitotuotteiden marssijärjestys on tämä (kasvojen puhdistuksen, naamioiden ja kuorinnan jälkeen): kasvovesi, seerumi, kasvovoide ja kasvoöljy. Kasvoöljyn voi halutessaan levittää heti kasvoveden jälkeen, mikäli käytössä ei ole erillistä seerumia ja sitä voi sekoittaa myös kasvovoiteen joukkoon.

Näin levität kasvoöljyn oikein

Annoste kämmenille 2-5 tippaa kasvoöljyä, lämmitä se kevyesti käsien välissä ja painele kasvoille (myös kaulalle). Itse suosin etenkin nyt talveen siirryttäessä kuitenkin hieromista painelun sijaan ja käyn kasvoni läpi kasvoöljyn kanssa pyörivin liikkein niin että iho lämpenee ja pintaverenkierto aktivoituu – samalla öljyn aktiiviaineet imeytyvät paremmin.

Edullisen Ja Kalliin Luonnonkosmetiikan Parhaat Kasvooljyt

Edulliset kasvoöljyt 25-35 €

Dabba Kasvooljy Edullinen Luonnonkosmetiikka

Moni tuntee latvialaisen Dabban kukkaissuihkeet, mutta tiesittekö että sarjalta löytyy myös luonnonkosmetiikan parhaan hinta-laatusuhteen kasvoöljyt? Monesti hinnan laskiessa kasvoöljyjen inceissä alkaa näkemään turhia täyteaineita ja esteröityjä kasviöljyjä kokonaisten sijaan, mutta Dabban kohdalla tälle tielle ei ole lähdetty.

Alle 25 € maksava Hydration-kasvoöljy ei aiheuta allekirjoittaneelle miedon yrttisellä tuoksumaailmallaan suoranaista wow-efektiä, mutta raaka-aineet ja koostumus ovat silkkaa kultaa! Kosteuttava ja rauhoittava kasvoöljy sisältää mantelia, jojobaa, auringonkukkaa, rohtopurasruohoa, skavalaania, unikonsiementä, iltahelokkia, luumupuuta ja mustaseljaa. Kasviuutteista mukana on kamomillaa, maitohorsmaa ja rosmariinia. Koostumus on paljon ylellisempi kuin hinta antaa ymmärtää ja öljy imeytyy iholle täydellisesti.

Dabban kasvoöljyt ovat erittäin ystävällinen vaihtoehto opiskelijakukkarolle tai muutoin tarkan markan kosmetiikankuluttajille, lisäksi öljyjen luomupitoisuus on huikeat 91 %.

Dabban uudistavan kasvoöljyn öljypohja on sama kuin kosteuttavassa öljyssä, mutta kasviuutteiden suhteen on tukeuduttu verenkiertoa stimuloivaan ja ihoa uudistavaan koivunlehtiuutteeseen sekä antioksidanttipitoiseen ja kirkastavaan vadelmansiemenöljyyn. Koostumus on yhtä ihana kuin kosteuttavassa öljyssä, joskin uudistavan kasvoöljyn tuoksumaailma saa minut enemmän pauloihinsa.

Edullisen luonnonkosmetiikan parhaan hinta-laatusuhteen omaava öljy sopii erityisesti kosteutta kaipaavalle iholle, jossa on sameutta. Vaikka vaikutus ei ymmärrettävästi ole luksusluonnonkosmetiikkaan verrattuna tajunnanräjäyttävä, hoitaa öljy kosteutuksen kotiin ja toimii juuri niin kuin pitääkin.

Evolve Tuhkimo Kasvooljy Edullinen Luonnonkosmetiikka

Halusin ottaa edullisemman skaalan tuotteisiin mukaan vielä yhden öljyn brittiläiseltä Evolvelta. Tämä poikkeaa aiemmin mainituista siten, että inci-listan kärjestä löytyy kapryylitriglyseridit, jotka tekevät koostumuksesta kuivaöljymäisen. Yleisimmin kookoksesta johdettuja kapryylitriglyseridejä käytetään luonnonkosmetiikan voidemaisissa meikkituotteissa tekemään koostumuksesta silkkinen ja tuomaan iholle tasaisen samettinen (ei liian rasvainen) pinta.

Evolven Miracle-öljy puolustaa paikkaansa tällä listalla, sillä seokseen käytetyt kasviöljyt ovat kokonaisia ja vaikka öljy ei ole kosteuttavalta vaikutukseltaan niin hoitava kuin esimerkiksi Dabban öljyt, raaka-aineista 99,6 % on luomutuotettuja. Kevyen seerumimainen koostumus tekee öljystä sopivan erityisesti helposti rasvoittuvalle iholle ja meikin alla käytettäväksi. Iltaöljyksi valitsisin jonkin hoitavamman ja täyteläisemmän vaihtoehdon, mutta aamulla käytettävänä öljynä tämä toimii!

Kasviöljyseoksesta löytyy retinolipitoista ruusunmarjaa, uudistavaa argania, ihoärsytyksiä lieventävää ja A-vitamiinipitoista nigellaöljyä, jonka rasvahapot ja antioksidantit ravitsevat ja rauhoittavat erityisesti atooppista ihoa. Jos olet kokeillut Evolven Cleansing Melt -puhdistusbalmia, tuoksu on tismalleen sama kuin kyseisessä tuotteessa, eli kevyen ruusuinen ja vaniljainen.

Edullisen Ja Kalliin Luonnonkosmetiikan Parhaat Kasvooljyt 3

Keskihintaiset kasvoöljyt 35-55 €

Neal’s Yard Remediesin ruusukasvoöljy on yksi keskihintaisen luonnonkosmetiikan jalokivistä sisältäessään huikeat 99 % luomuraaka-aineita. Seoksessa on käytetty kokonaisia kasviöljyjä ja kattauksesta löytyy rypäleensiementä, hasselpähkinää, iltahelokkia, ruusuöljyä- ja vahaa sekä eteerisiä öljyjä kuten patsulia ja palsamipelargoniaa.

Kaikille ihotyypeille sopiva ruusuöljy on omiaan ikääntyneen ihon hoidossa ja kosteuttamisessa, sillä ruusu lievittää tulehdusta ja vähentää ikääntymisen merkkejä. Pullon avatessa tuntuu kuin astelisi ranskalaiseen ruusutarhaan ja koostumus on kaikessa silkkisyydessään ihanan lempeä! Ruusuöljy tuo iholle kuulautta ja elinvoimaa eikä kaamoksen kynnyksellä sovi unohtaa myöskään ruusun aromaterapeuttisia vaikutuksia, jotka ovat omiaan hoitamaan stressiperäisiä oireita ja lievittämään ahdistusta. Pisteet Neal’sille myös siitä, että öljypullo on suljettu erillisellä tiiviillä korkilla ja pipettiosa tulee pakkauksen mukana. Siinä vaiheessa, kun öljypullon avaa, se on taatusti tuoretta!

Bybi Beauty Luonnonkosmetiikka Yellowmood Hannamarirahkonen 7

Brittiläisen Bybi Beautyn Supercharge -öljyseerumi on keskihintaisen luonnonkosmetiikan aarre, jossa ei ole kerrassaan mitään turhaa. Kesäpuutarhalle tuoksuvan cocktailin koostumus on kuin ihoon sujahtavaa nestemäistä silkkiä, joka lataa hipiän kosteuden lisäksi kunnon ravintopommilla!

Seerumin sisältö on vaikuttavaa luettavaa, siinä on mm. skvalaania, retiisinsiemenuutetta, kevyen koostumuksen omaavaa ja superkosteuttavaa vesimeloniöljyä, vapailta happiradikaaleilta suojaavaa kaktusviikunaöljyä, unikonsiemenöljyä sekä arpikudosta vaalentavaa kukuiöljyä.

Höyhenenkevyen kameliaöljyn molekyylipaino mahdollistaa nopean imeytymisen ja valkohilppaöljy on tehokas emollientti, joka vähentää kosteuden haihtumista ja sisältää jopa 98 % pitkiä rasvahappoja. Tämä on ikään katsomatta loistava öljy erityisesti kuivaihoisille, sillä suurin osa kasviöljyistä toimii tehokkaina emollientteina. Öljystä saa tällä hetkellä 10 € alennuksen House of Organicin verkkokaupassa!

Jos ihosi on tulehtunut (akne, psoriasis, atopia), väsynyt, eloton ja etsit kirkastavaa, stimuloivaa, hehkua tuovaa, superkosteuttavaa sekä tulehdusta ja ikääntymisen merkkejä hillitsevää öljyä, Neal’s Yard Remediesin Frankincense on ihan ykkösvalinta!

Tämän pullon öljyseos on erityisen hoitava nimenomaan kuivan, tulehtuneen ja elottoman ihon elvyttämiseen, sillä se sisältää huikeita kasviöljyjä kuten makadamiaa, baobabia, aprikoosinkiveä, risiiniä, iltahelokkia, hamppua ja rypäleensiementä. Lisäksi siinä on tulehdusta laskevaa kurkumauutetta, solutuotantoa uudistavaa ja arpia vaalentavaa frankinsensia sekä eteerisiä öljyjä kuten mandariinia, bergamotia ja mirhaa. Tämä unisex-öljy sopii hyvin epäpuhtaalle iholle.

Edullisen Ja Kalliin Luonnonkosmetiikan Parhaat Kasvooljyt 4

Korealaisen ihonhoidon luonnollisella lähettiläällä Whamisalla on valikoimissaan jo useaan kertaan tällä tontilla hehkutettu Organic Flowers -kasvoöljy, jonka raaka-aineista jopa 98 % on luomutuotettuja. Kukkaisöljy poikkeaa monista muista tämän listan öljyistä siten, että siinä on käytetty runsaasti fermentoituja raaka-aineita ja se tekee siitä erityisen sopivan ikääntyvän ihon tarpeisiin.

Kosmetiikassa fermentointi tapahtuu lisäämällä kasviuutteisiin bakteereja, jotka alkavat vapauttaa entsyymejä ja käynnistävät luonnollisen käymisreaktion. Molekyylien hajottuessa vitamiinipitoisuus moninkertaistuu ja alkuperäiseen raaka-aineeseen saadaan näin synnytettyä uusia antioksidantteja, B- ja C-vitamiineja sekä rasvahappoja. Fermentointuja raaka-aineita sisältävä kosmetiikka on aina ikääntymistä hidastavaa, sillä raaka-aineiden merkittävä ravintotiheys ja pieni molekyylikoostumus mahdollistavat tehokkaan imeytymisen ja kiihdyttävät ihosolujen tuotantoa.

Whamisan kukkaisöljy sopii erityisen hyvin ikääntyvälle, kosteusköyhälle ja väsyneelle iholle. Cocktail sisältää fermentoitujen kasviuutteiden lisäksi luonnonkosmetiikan parhaimpia öljyjä: arganiaa, kameliaa, oliivia, hasselpähkinää, jojobaa ja kurpitsansiementä.

Patykan kullankeltainen öljyseerumi on kaikessa monikäyttöisyydessään yksi ikuisista suosikeistani: pullo sisältää kahtatoista erilaista eteeristä öljyä sekä kasviöljyä, jotka toimivat synergiassa keskenään ja elvyttävät ihoa viimassa sekä pakkasessa – aromaattisesta tuoksusta nyt puhumattakaan!

Luksusseoksen sisältämä koiranruusuöljy sisältää ihoa stimuloivia omega-rasvahappoja, jotka tasoittavat ja uudistavat ihon sävyä. Lisäksi siinä on ihoidenttistä jojobaa, ärsytyksiltä lievittävää skavalaania, seesam-, vehnänalkio-, ja oliiviöljyjä, mäkikuismauutetta sekä eteeristä mandariininkuoriöljyä.

Mäkikuisma tekee öljystä hyvän hoitotuotteen haastavalle, tulehtuneelle ja helposti tukkeutuvalle iholle, sillä antibakteerisen ja tulehduksia hillitsevän vaikutuksen lisäksi se kiihdyttää verenkiertoa ja nopeuttaa ihovaurioiden umpeutumista.

Silkkinen ja aromaattinen aivan loistava monitoimiöljy kaikille niille, jotka eivät halua kotiinsa älytöntä purkkimerta: Huile Absolue sopii kasvojen lisäksi myös hiusöljyksi ja vartalolle käytettäväksi.

Oilixia Explorer Blend Luonnonkosmetiikka

Yksi tämän vuoden mielenkiintoisimmista Suomeen rantautuneista luonnonkosmetiikkabrändeistä on australialainen Oilixia, jolta löytyy kaksi kasvoöljyä. Esittelen keskihintaisten kategoriassa niistä edullisemman, eli tämän mintunvärisestä lasipullosta löytyvän kirkastavan Explorer Blend -kasvoöljyn.

Kyseessä on ultrakevyt antioksidantticocktail, joka imeytyy iholle käytännössä nopeammin kuin ehtii kissaa sanoa! Seos sisältää 18 erilaista kasviöljyä ja raaka-aineluettelo tarjoilee varsinaista herkkua toisensa perään. Tämän öljyn ihanuusefekti ei todellakaan pääty vain söpön purnukan ulkokuoreen, vaan ulottuu viimeiseen öljypisaraan asti.

Oilixian öljyjen pohja muodostuu harvinaisesta Cacay-öljystä, joka on peräisin Etelä-Amerikassa kasvavasta Cacay-pähkinäpuusta. Ihonhoidon superfoodiksikin tituleeratun raaka-aineen erityisyys piilee sen ravintopitoisuudessa ja koostumuksessa: kosteustasapainoa tukevassa öljyssä on luontaisesti korkea retinolipitoisuus ja se on nopeasti imeytyvä. Retinoli on erityisen hyödyllinen ravintoaine ikääntyneen ihon ja erilaisten vaurioiden korjaamisessa, sillä se uudistaa ihoa voimakkaasti.

Öljyn keveys on saatu aikaan käyttämällä kapryylitriglyseridejä ja esteröidyä sheavoita, mutta myös valitsemalla seokseen mahdollisimman kevyen koostumuksen omaavia kokonaisia kasviöljyjä kuten oliivia, jojobaa, kameliaa, aprikoosinkiveä, argania, kärsimyskukkaa, riisiä, safloria, cacayta sekä makadamiaa. Nerolin tuoksuinen instant-kauneusöljy sisältää myös skavalaania, ihon sävyä tasoittavaa tomaattiuutetta, juonteita kiinteyttävää parakrassiuutetta sekä eteerisiä öljyjä kuten nerolia, laventelia, patsulia ja porkkanaa.

Höyhenenkevyt Explorer Blend sopii kaikille ihotyypeille, mutta parhaimmillaan se on helposti tukkeutuvalla, rasvaisella ja pikaista heleytystä kaipaavalla iholla.

100 % kaktusviikunaöljy on yksi maailman arvokkaimmista ja harvinaisimmista öljyistä, sillä yhden öljykilon aikaansaamiseksi tarvitaan 800 kiloa hedelmää. Poikkeuksellisen korkea E-vitamiinipitoisuus tekee kaktusviikunaöljystä varsinaisen luonnonkosmetiikan superfoodin. E-vitamiini on ihonhoidon kauneusvitamiini, joka neutraloi todella tehokkaasti vapaita happiradikaaleja ja estää hidastaa siten ihon vanhemeista, vähentää ihon punaisuutta ja antaa UV-suojaa.

NAFHAn kaktusviikunaöljy valmistetaan kylmäpuristamalla käsityömenetelmin, jonka ansiosta öljyn kallisarvoiset ravintoaineet säilyvät mahdollisimman tehokkaina. Jos ihosi on herkkä, sinulla on allergioita tai kaipaat kasvoöljyltäsi mahdollisimman lyhyttä inci-listaa samassa paketissa tehokkuuden kanssa, NAFHA on erittäin varteenotettava vaihtoehto. Anti-age -vaikutteinen öljy imeytyy hyvin ja lataa ihoa tärkeillä rasvahapoilla.

Edullisen Ja Kalliin Luonnonkosmetiikan Parhaat Kasvooljyt 10

Kasvoöljyt 55-75 €

Edullisen Ja Kalliin Luonnonkosmetiikan Parhaat Kasvooljyt 5

Maailman suloisimpaan purnukkaan pakattu Amazonian Cacay -kasvoöljy on ideaalinen valinta, mikäli iho on taipuvainen kuivumaan ja kaipaa kirkastavaa tehokkuutta, maksimaalista hoitavuutta sekä ravitsevuutta samassa paketissa.

Mintunväriseen pulloon pakatun sisartuote on monta astetta hoitavampi, joskin molempien öljyjen pohjana toimii retinolipitoinen ja harvinainen Cacay-öljy ja molemmat öljyt tuoksuvat nerolille.

Suurin ero löytyy öljyjen raaka-ainesisällöstä sekä koostumuksesta. Vaaleanpunaiseen pulloon pakattu seos sisältää todella hoitavia kasviöljyjä: nopeasti ihon kuntoa parantavaa cacayta, aprikoosia, mantelia, passionhedelmää, safloria, santelipuuta, ihoidenttistä jojobaa, auringonkukkaa, flavonolipitoista acaita, ihon elastisuutta lisäävää ja beetakaroteenipitoista buritia ja antioksidanttipitoista ruusunmarjaa. Lisäksi öljyssä on kirkastavaa ja ihosolujen tuotantoa vauhdittavaa amatsoninjättilumme-uutetta, kosteuttavaa kasviglyseriiniä, skavalaania ja eteerisiä öljyjä kuten ylang ylangia, bergamotia, nerolia ja tuberosaa.

Amazonian Cacay -öljy on syväkosteuttavaa ihoruokaa, joka on suunnattu normaalille ja erityisesti kuivalle, huolenpitoa vaativalle iholle.

Aiemmin Mia Höytö Cosmetics -brändin alla ollut Lempeä uni -öljyseerumi on varsinaista kaamosajan vitamiiniterapiaa iholle. Tämä kotimaisen kosmetiikan helmi on intensiivisen naisellisen tuoksuinen öljycocktail, joka sisältää liudan tehokkaita ja eri tavoin vaikuttavia kasviöljyjä kuten mantelia, oliivia, jojobaa, auringonkukkaa, argania, ruusunkukkaa ja tyrniä. Hoitavien kasviöljyjen lisäksi seoksesta löytyy myös kirkastavia rosmariininlehti- ja puolukansiemenuutteita.

Kokonaisia kasviöljyjä sisältävä antioksidanttiseos on voimakkaasti ihon sävyä tasoittava ja heleyttävä öljy sopii erinomaisesti myös meikin alle, sillä se jättää ihon pinnan samettiseksi.

Edullisen Ja Kalliin Luonnonkosmetiikan Parhaat Kasvooljyt 9

Absolution Addiction

Mustaan lasipulloon pakattu ranskalainen Addiction on kuin luotettavan charmantti ystävä. Olen niin onnellinen siitä, ettei Addictionin öljyseokseen ole kajottu tässä vuosien varrella, vaan se on säilytetty ennallaan – tämä on yksi luonnonkosmetiikan parhaimmista öljyseerumeista, joita maa päällään kantaa. Pullo on täynnä luksusta, taikaa ja tehoa, jotka ovat peräisin 27 luonnonmukaisesti tuotetusta kasviöljystä erilaista kukkaisuutteista.

Absolution on sarjana ihana muutoinkin, sillä se lähestyy ihonhoitoa intuition kautta ja toivoo, että ihmiset oppisivat tuntemaan, tutkailemaan ja hoitamaan ihoansa aina tämänhetkisten tarpeiden mukaan. Addiction-öljyseerumi toimii kaikille ihotyypeille, mutta se loistaa erityisesti kosteutta janoavalla ja sävyltään elähtäneellä ongelmaiholla, jossa voi olla arpia, tukkeumia, kuivuutta ja tulehdusta.

Addiction saa pohjoisesta yhden akneihoisen äänen, sillä öljy on ollut jo vuosien ajan Tuomaksen käytössä – toki parantuneeseen tilanteeseen vaikuttaa ruokavalio ja muut ihonhoitotottumukset, mutta voin sanoa Addictionin vaalentaneen arpia, kuulauttaneen ihoa ja ylipäätään parantaneen mieheni ihon kuntoa merkittävästi.

Pari sanaa vielä öljyn hoitavista, korjaavista ja elvyttävistä tehoraaka-aineista, sillä niihinhän kaikki perustuu. Addiction sisältää stimuloivia raaka-aineita ja se on takuuvarma kuulauden palauttaja pikkutunneille valvomisen jälkeen tai muutoin väsyneille aamukasvoille. Mukana on liuta toinen toistaan huippulaatuisempia kasviöljyjä kuten kaktusviikunaa, argania, hasselpähkinää, aprikoosia, porkkanaa ja salviaa. Arnica-uute nopeuttaa mustelmien, ruhjeiden ja tulehdusten paranemista, päivänkakkarauute kirkastaa ihoa, antiseptinen kardemummaöljy ennaltaehkäisee tulehduksen syntymistä ja Ylang Ylang hillitsee jo olemassa olevaa tulehdusta.

Ylellisen luksustuotteen lämpimän mausteisessa tuoksumaailmassa on maskuliininen vivahdus – se on kuin sekoitus yrttistä kuusimetsää ja kaneliteetä. Jos mietit siellä lahjaa itsellesi tai puolisollesi, tämä on öljyseerumeiden numero 1!

Edullisen Ja Kalliin Luonnonkosmetiikan Parhaat Kasvooljyt 7

Näin osallistut arvontaan:

• Kerro kommenttiosiossa minkä tämän postauksen kasvoöljyistä haluaisit voittaa itsellesi. Voit halutessasi jättää myös terveisiä, palautetta ja toiveita kommenttisi yhteydessä 🙂

• Jätä kommentoidessa myös sähköpostiosoitteesi, jotta saan sinut kiinni mikäli voitto osuu juuri sinun kohdallesi.

• Arvonta-aikaa on sunnuntaihin 4.11.2018 saakka.

Kuvat Hannamari Rahkonen

UllaM

NAFHA Kaktusviikunaöljy olisi mun valinta jos arpaonni suosisi <3

Vastaa
Maria Gullsten

Globe hope lempeä uni-öljy ?

Vastaa
Katri

Haluaisin voittaa Absolution Addiction -öljyn :) kaikki tähän mennessä kokeilemani kasvoöljyt ovat aiheuttaneet finnejä liian aktivoivan tai ravitsevan koostumuksen vuoksi, mutta tämä kuulostaisi sopivalta!

Vastaa
Sanna

Absolution Addiction testiin epäpuhtaalle iholleni.

Vastaa
Mari

Kaktusviikunaöljy

Vastaa
Anne

Absolution Addiction

Vastaa
Piia

Kasvoöljyt ovat täydellinen (ja myöskin pakollinen) lisä itselleni, atooppisen ihon omaavana. Talven aikaan en tulisi toimeen ilman ihoa hoitavia öljyjä. Itselläni on keväälle ja kesälle täydellinen ihoöljy mutta talviajalle toivoisin löytäväni jonkun uuden extrahoitavan öljyn! Luulen, että Oilixian amazonian öljy voisi olla oman ihoni pelastus talvella. :)

Vastaa
Jenni Rytkönen

Absolutionin Addiction kyllä kuulostaisi niin hyvältä ja itselleni sopivalta! ??

Vastaa
Tiia

NAFHA on ollut jo vuosia haaveideni kohde mutten oo raskinnu koskaan ostaa...
Kiva ja asiantuntemusta huokuva postaus jälleen kerran ?

Vastaa
smettis

Ehdottomasti ainakin kuvauksen perusteella Oilixia Explorer Blend! Muuten ihoni voi ihan hyvin, mutta tukkeumat varsinkin suun ympärillä ärsyttävät..

Vastaa
Oona

Neals Yard remedies rejuvenating frankincense olisi varmasti minun öljyni. Kiitos loistavasta postauksesta! Öljykaupoille tässä kohtaa siis :). Tästä tulikin mieleeni, että onko kasvovesi-seerumi-voide-öljy hyvä yhdistelmä talvipakkasella, kun lähtee hiihtämään?

Vastaa
Katariina.

Vaikka NYRin Frankincence on ollut luottoöljyni jo kauan, nyt valitsisin Oilixian Explorer Blendin ??

Vastaa
Ansku

Olixian tuotteet on pitkään kiinnostanut! Varsinkin tuo Amazonian cacay -öljy.

Vastaa
Maarit

Addiction öljyseerumi kuulostaa juuri siltä mikä sopisi parhaiten iholleni.

Vastaa
Heli Heinonen

Amazonian Cacay -kasvoöljy vaikuttaa siltä kuin olisi minulle tehty.

Vastaa
kukka

NAFHA - kaktusviikunaöljy uutena tuttavuutena on valintani.

Tykkään tosi paljon öljyistä, mutta usein valikoimat ovat niin laajat, että on vaikea löytää itselle, eli herkälle iholle suunnaattu vähähajuinen, tuote. Toivoisinkin, että yhtiöt selkeyttäisivät valikoimiaan, kategorisoimalla tuotteet esim. "herkälle iholle" jne.

Oon myös miettinyt, onko mitään öljyjä / seerumeja allergiatestattu, kun en oo nähnyt koskaan mitään merkintöjä?

Vastaa
Jenna

Lempeä uni :)

Vastaa
Sanna

Kaktusviikunaöljy kiinnostaa ? kiitos Hannamari mahtavista sivuistasi. Tein vastikään kanakeittoa keto-ohjeellasi ja oli todella hyvää.

Vastaa
Lau

Ihana arvonta! Haluaisin kokeilla joko tuota Absolutionin öljyä tai Oilixian explorer blend-öljyä :)

Vastaa
Kirsi

Lempeä uni-öljyseerumia olisi ihana päästä kokeilemaan. Monesti olen siitä haaveillut mutta vielä ei ole ollut mahdollisuutta hankkia.

Vastaa
Ek

Lempeä uni, oi kyllä!

Vastaa
katja

Absolution addiction

Vastaa
LM

Patyka Huile Absolue herkästi riehaantuvalle iholleni.

Vastaa
Jona

Olen monta kertaa harkinnut Absolutionin Addiction -öljyseerumin hankkimista. Toistaiseksi hinta on kirpaissut liikaa, vaikka tiedän sarjan olevan täynnä toinen toistaan huikeampia tuotteita. Ehkä tänä talvena satsaan ihonhoitoon niin, että hankin vihdoin tuon himoitsemani kasvoöljyn. ?

Vastaa
Iris Yliaho

Neal’s Yard Remedies Rejuvenating Frankincense -öljy 42,90 €

Vastaa
Karo

NAFHA!

Vastaa
Tea

Absolution Addiction ??

Vastaa
Riina

Oilixian Amazonian Cacay-öljy kiinnostaisi kovasti! Samoin Whamisan kasvoöljy ?

Vastaa
Ulla

Muutamaa olen näistä käyttänyt ja NYR:n Frankku-öljy on niistä suosikki, se on ihana! Addictionia olen halunnut kokeilla, joten valintani olisi se tai Oilixian Cacay tai Whamisan öljy. ? Ei pysty heti päättämään. ?

Vastaa
Suvi

Neal’s Yard Remedies Rejuvenating Frankincense -öljy , aikuisiän aknen kanssa taistelevana tämä voisi olla loistava!

Vastaa
Sannamarianna

Absolution Addiction kuulostaa juuri siltä mitä ihoni kaipaa!

Vastaa
Millavee

Oilixian Amazonian Cacay öljy olisi valintani, vaikuttaa juuri passelilta iholleni.

Vastaa
Mustikka

Whamisan öljy kiinnostaisi. En voi elää ilman kasvoöljyjä, vaikka aluksi vierastin niitä sekaihoni takia. Huomaan kyllä helposti, mikäli öljy ei ole käytössä!

Vastaa
Pia

Whamisa. Muut tuotteet ovat kanssa whamisalta mutta öljy puuttuu vielä.

Vastaa
Marjukka

Lempeä uni !

Vastaa
Tiina

Oilixia Explorer blend on tuote joka on viime aikoina tullut vastaan vähän joka paikassa, joten sitä olisi kiva kokeilla :)

Vastaa
merikukka

Absolutionin Addiction-öljy varmaan olisi paras iholleni. Iho tukkeutuu helposti ja täynnä tummia arpia, jotka eivät vaan häviä.

Vastaa
Anna K

Absolution Addiction kuulostaisi juuri sopivalta öljyltä.
Kiitos linssikeiton ohjeesta, tulee useita kertoja vuodessa sitä tehtyä.

Vastaa
SK

Absolution Addiction voisi olla ihana.

Vastaa
HooTee

Absolution Addiction voisi olla juuri se oikea minulle :).

Vastaa
Hanna

Ostin juuri ensimmäisen putelini Absolutionin Addictionia ja Lempeä Uni on myös ennestään tuttu, joten nyt toivoisin voivani kokeilla Amazonian Acay -öljyä. Eikä vähiten supersuloisen purkin vuoksi!! Hyvä ja ajankohtainen postaus muutenkin, I like!

Vastaa
Tiina

Mikäli arpaonni suosisi, valitsisin Lempeä Uni -öljyn. Vaikea valinta muuten, kaikki varmasti hyviä! (:

Vastaa
Tarja

Valitsisin Absolution Addiction öljyseerumin, koska en ole
kokeillut sitä aiemmin.

Vastaa
Sonja

Absolutionin Addiction kiinnostaa näistä eniten. Olen monia muita Absolutionin tuotteita kokeillut ja niistä pitänyt. Tämä vasta to try -listalla

Vastaa
Hanne-Leena

Neal's Yards ruusuöljy olisi lähinnä vastaamaan ihoni tarpeita.

Vastaa
Sanna U

Olen uteliaan skeptinen öljyn suhteen, koska iholleni useat öljyt jättävät liukkaan kalvon, ja se ei "imahda" ihoon, vaikka kunnioitan ihonhoitorutiineja mielestäni öljyn imeytymiseksi. Kotimainen Lempeä Uni tai NYR kiinnostaa näistä eniten ❤

Vastaa
Ek

Absolution Addiction ois huikea!

Vastaa
Riitta S

Absolution Addiction. :-)

Vastaa
ElinaM

Kaktusviikunaöljyä haluaisin ainakin kokeilla.
Kiva postaus. ?

Vastaa
Saara

Absolution Addiction kiinnostaa, koska oma iho kaipaa kosteutta ja tukkeutuu helposti.
Nyt käytössä on whamisan öljy.
Kiitos jälleen hyödyllisestä postauksesta!

Vastaa
Wilhelmiina

Patykan Huile Absolue, testerin verran olen sitä kokeillut joskus ja tykkäsin! Hyvä postaus, juuri mietinkin uutta öljyä edellisen loppuessa.

Vastaa
MarMar

Minulle sopivin olisi Oilixian Explorer Blend.
Kyseiseltä merkiltä en ole vielä testannut mitään ja kovasti on kehuttu kaikkia.

Vastaa
Hanneleena

Valitsisin Oilixian Explorer Blend kasvoöljyn. Etsinnässä on tehokas ja meikin alle sopiva kasvoöljy.

Vastaa
anna s.

Absolutionin Addiction, koska se on uusi tuttavuus :)

Vastaa
hilkka

Globe hope lempeä uni-öljy tekisi varmasti ihmeitä iholleni :)

Vastaa
Karoliina

Globe Hopen Lempeä Uni :) Ja kiitos muuten näistä, aivan huikea opas!

Vastaa
Arja

Kaktusviikunaöljy olisi valintani.

Vastaa
Mari Köngäs

Absolution Addiction kuulosti juuri iholleni sopivalta :)

Vastaa
Helena

Absolution Addiction kuulostaa ihanalta ❤

Vastaa
Emma

Absolution Addiction ois mulle just täydellinen!

Vastaa
Saara

Haluaisin kokeilla Neal’s Yardin Rejuvenating Frankincense öljyä!

Vastaa
Liina

NAFHA indeed!

Vastaa
Ekk

Absolution addiction ois omalle iholle paras :)

Vastaa
saras

Evolve Organic Beauty Miracle Facial Oil Tuhkimo kasvoöljy sisältää esteriöljyä. Joten en pidä tätä kovin hoitavana ja laadukkaana ihoöljynä.
Toisekseen "retinolipitoista ruusunmarjaa" .... hmm tämmöistä ei ole olemassa. Retinoli valmistetaan aina synteettisesti.

Uutena lukijana käyn läpi näitä postauksia. En ole asiantuntija, mutta ihan vähän perusasiat on hallussa. Jos jään vakituiseksi lukijaksi, toivon etten löydä virheitä tulevalaisuudessa kovin paljoa. Kun itsekin olen noviisi, sitä tahtoo luottaa mitä kirjoitetaan.

Vastaa
Hannamari Rahkonen

Hei Saras! Kuten varmaan huomasitkin, kyseessä on vanha artikkeli vuodelta 2018. Tuolloin Evolven öljy ei ole sisältänyt esteriöljyjä, tuotekoostumusta on siis muutettu tässä välissä. Retinolipitoisen ruusunmarjaöljyn suhteen olet oikeassa – tästä on alettu puhua enemmän vasta tänä vuonna mm. kollegani Katja Kokon toimesta mikä on todella hieno asia. Tervetuloa lukijaksi ja mukavaa kesän odotusta! :)

Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liittyvät artikkelit

Miten selätin hiustenlähdön?
Unelmanpehmeä mansikkaraakakakku
3 kuukautta ketogeenista ruokavaliota – mikä on muuttunut?
Hempeitä unia hamppuvuodevaatteiden uumenissa