Inspiroivat naiset: Luonnonkosmetiikan taituri Mia Höytö

Yellow moodin Inspiroivat naiset -juttusarjassa ääneen pääsevät elämänasenteellaan, persoonallisella työnjäljellään ja tinkimättömällä kauneudentajullaan varustetut valloittavat naiset. Toivon tämän juttusarjan toimivan keltaisena kannustimena kaikille omia intohimojaan, ihanaa arkea ja huolettomampaa olemista kohti kurkottaville kanssasiskoille. 

Tutustuin vuonna 2012 ensimmäisen kerran suomalaisen Mia Höytö Cosmeticsin kasvojenhoitotuotteisiin. Vaaleat pullot, loppuun asti mietitty ulkoasu ja tuotteiden toimivuus saivat mielenkiintoni syttymään välittömästi. Sarjassa näkyy Mian pieteetti, pettämätön esteettinen silmä ja intohimo toimivaa ja kaunista kosmetiikkaa kohtaan. Kaikki asioita, joita minun on helppo arvostaa. Mutta millainen nainen tämän vaalean ja hempeän sarjan takana vaikuttaa? Annetaan Mian itse kertoa!


Miahoyto_luonnonkosmetiikka_yellowmood_hannamarirahkonen (2)

1) Mitkä asiat saavat inspiraatiosi valloilleen? 

Kaupungit. Rakastan kaupunkeja, vaikka vähän näyttäisi siltä, että minusta on kovaa vauhtia tulossa maalaistyttö on kaupungilla kävely inspiroivaa. Ihastelen ihmisiä ja tunnelmaa. Luonnossa hevosten ja koirien kanssa rauhoitun, mutta ihmisistä saan inspiraationi.

2) Mikä on arjen lempiaktiviteettisi? 

Tykkään tehdä töitä aikaisin aamulla, jolloin olen luovimmillani. Mietin uusia tuotteita ja suunnittelen reseptejä ja muita luovia juttuja ainoastaan aamuisin. Päivällä voi sitten tehdä asioita, jotka eivät kaipaa niin luovaa mieltä. Rakastan touhuta perheeni kanssa ja yhteiset leikkihetket pienen tyttäreni ja koirien kanssa ovat parhautta. Omaa aikaa kaivatessani menen tanssimaan valkoisen orini kanssa, joka opettaa minua joka päivä olemaan läsnä tässä hetkessä. Tykkään ratsastaa yksin tai mennä rennolle maastolenkille ystävän kanssa.

Miahoyto_luonnonkosmetiikka_yellowmood_hannamarirahkonen (1)

3) Mitä pidät kaikista rakkaimpana ja onnistuneimpana saavutuksenasi? 

Tyttäreni Ines on rakkain ja onnistunein saavutukseni. Tietysti myös oma yritys on minulle rakas. Se vain ei ole koskaan valmis ja yrittäjän on vaikea nähdä sitä varsinaisena onnistumisena, koska niin paljon työtä on vielä tekemättä.

4) Kuka on sinun esikuvasi? 

Vanhemmat ihmiset. Ihailen tyylikkäitä vanhempia naisia.

5) Mikä elämässä on tärkeintä? 

Perhe, läheiset ihmiset ja rakkaus. Läheisiin ihmisiin kuuluvat tietysti ystävät.

6) Mikä saa sinut nauramaan? 

Tyttäreni ja eläimet. Molemmat ovat tilannekomiikan mestareita. Tyttäreni on usein hulvaton ja hänellä on uskomattoman hyvä huumorintaju noin pieneksi neidiksi. Minulla on onneksi myös paljon hauskoja ihmisiä elämässäni, joten nauran lähes koko ajan. Minusta asioita ei saa ottaa liian vakavasti.

Miahoyto_luonnonkosmetiikka_yellowmood_hannamarirahkonen

7) Miten alkaa maailman paras aamu? 

Rauhallisesti ja yksin. Herään aikaisin ja arvostan sitä, että saan tehdä asioita rauhassa. Juon rauhassa aamukahvia, luen ja rapsuttelen koiria. Täydellisessä aamussa kävisin lenkillä koirien kanssa ja kun tulisin kotiin muut heräilisivät. Sitten voisimme syödä yhdessä aamiaista pitkän kaavan mukaan. Tämä onnistuukin usein viikonloppuisin, sillä muut perheenjäseneni ovat unikekoja.

8) Mistä unelmoit juuri nyt? 

Lomasta :). Haaveilen reppureissusta mieheni kanssa sekä tyttöjen kaupunkilomasta. Tämän hetkisiin lomahaaveisiini ei lapsi pääse mukaan.

9) Minkälaisia terveisiä haluaisit lähettää Yellow moodin lukijoille? 

Onnentäyteistä ja iloista uutta vuotta!


Voit tutustua Mian upeaan luonnonkosmetiikkasarjaan alla olevasta linkistä. Suosittelen myös seuraamaan ajankohtaisia ihonhoitovinkkejä sarjan uudesta blogista, joka on aina yhtä kauniisti kuvitettu!

www.miahoyto.com

Kuvat Mia Höytö 
ida365

Ihana Mia! <3 niin täynnä positiivista energiaa. Kaunis, fiksu ja hehkuva nainen. Ihana juttu. :-)

Vastaa
Hannamari Rahkonen

No eikö!

Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liittyvät artikkelit

Kesäviidakko parvekkeen toisella puolella
5 onnistunutta valintaa rintamamiestalon uudessa keittiössä
Yellow Moodin kierrätysopas
4 x edullisen luonnonkosmetiikan parasta seerumia