Suklainen chia-vanukas vadelmahillolla

chiamousse_suklaamousse_gluteeniton_yellowmood (1)

Tänään päästän pienen helpotuksen huokauksen ja aloitan ansaitun lomani. Päässä surisee vielä paljon erinäistä sälää, mutta se rauhoittunee viikon mittaan. Otimme ystäväni kanssa eilen jo pienen ennakon lomaan ja tulimme samalla luoneeksi uusia, leppoisampia maanantairutiineja. Olkoon lomani täynnä kirpputoreja, hyviä unia, ulkona syötyjä lounaita sekä hartioita ja kehoa avaavaa bodybalancea. Tavoitteenani on kysyä itseltäni joka päivä mikä olisi kivaa ja tehdä sitä.

Näille säkkipimeille aamuille kaipaa silti lomastakin huolimatta paitsi helppoutta, myös vähän lohtua. Lohturuokakauden kuningatar on käden käänteessä valmistuva chia-vanukas ja itsetehty pikahillo vadelmista.

chiamousse_suklaamousse_gluteeniton_yellowmood (2)

Suklainen chia-vanukas

2 annosta

1 tlk (400 g) kookosmaitoa

1/2 dl tummaa kaakaojauhetta

1/2 dl chia-siemeniä

2 rkl hunajaa

Avaa jääkaappikylmä kookosmaitotölkki. Kaavi kulhoon jähmettynyt kookosmaito ja tölkissä kookosvesi (mousseen käytetään koko tölkin sisältö). Lisää joukkoon hunaja ja vatkaa vatkaimella tasaiseksi. Lisää joukkoon kaakaojauhe ja chia-siemenet. Anna moussen tekeytyä jääkaapissa puoli tuntia ennen syömistä. Valmista sillä aikaa vadelmahillo.

Vadelmahillo

2 annosta

1 1/2 dl vadelmia

1 rkl chia-siemeniä

2 tl hunajaa

Jos käytät pakastevadelmia, anna marjojen sulaa huoneenlämmössä. Sekoita vadelmien sekaan hunaja ja chia-siemenet. Anna tekeytyä jääkaapissa vähintään 15 minuuttia ennen syöntiä.

chiamousse_suklaamousse_gluteeniton_yellowmood

Mikäli ketogeeninen ruokavalio kiinnostaa, mutta sinulla ei ole aikaa ottaa asioista selvää monen mutkan kautta ja haluat tehdä asiat alusta saakka oikein, suosittelen lämpimästi Keto Kickstart -valmennusta.

Valmennuksessa käydään läpi selkeästi kaikki mitä sinun tarvitsee tietä ketoruokavalion noudattamisesta. Erinomaisen työkalupakinlisäksi valmennuksessa oleville on olemassa oma suljettu Keto Kickstart -facebookryhmä, josta saa nopeasti vastauksia kuumottaviin kysymyksiin. Tutustu valmennukseen tästä!

Tykkäsitkö reseptistä?

Kiitos!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tutustu myös näihin resepteihin

Helppo cashewjogurtti
Vegaaninen riisinuudelikulho
Tuoretomaattipasta
Parsapiirakat ja keto-tapakset