Green Beauty Awards 2019: Kasvotuotteet

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Paras Luonnonkosmetiikka Ihonhoito 4

Koko tämä viikko on pyhitetty niin vuoden parhaille luonnonkosmetiikan tulokkaille kuin jo kulttituotteiksi nimetyille luottopurnukoille, joita yhdistää toimivuus, loistava hinta-laatusuhde, kiinnostavuus, timanttiset raaka-aineet ja laatu. Ensimmäisenä vuorossa ovat luonnonkosmetiikan sykähdyttävimmät kasvojenhoitotuotteet!

Jolien Season Salessa on tarjolla runsaasti Green Beauty Awardseissakin palkittua luonnonkosmetiikkaa 20-40 % alehinnoin 12.1.2020 saakka tai niin kauan kuin tuotteita riittää!
Paras Luonnonkosmetiikka Ihonhoito

Puhdistustuotteet

PARAS PUHDISTUSÖLJY: Urang Natural Cleansing Oil

Vuoden kiistattomasti ylellisin puhdistusöljy väräytti ihanuusmittarin kaakkoon välittömästi! Makean mandariinisessa putsarissa yhdistyy kaikki mitä päivittäin käytettävältä putsarilta toivonkin: samettisen paksu koostumus joka liukuu iholla sulavasti, loistavat raaka-aineet ja samalla tehokas mutta ihon hydrolipidikalvoa vahingoittamaton pesutulos. Rakkauspurnukka!

PARAS MISELLIVESI: Whamisa Cleansing Water

Lempeän tuoksuinen puhdistuseliksiiri freesaa kasvot yön jäljiltä ja sisältää aidosti hoitavia fermentoituja kasviuutteita sekä hyaluronihappoa, joka sitoo kosteutta ihoon.

PARAS PUHDISTUSMAITO: Esse Cream Cleanser

Kun mietin parasta puhdistusmaitoa, tulin siihen lopputulokseen ettei mikään muu luonnonkosmetiikan puhdistusmaito vedä vertoja tälle Essen kermaiselle putsarille, ja se on paljon se! Rakastan tässä toffeen värisessä kasvokermassa kaikkea kevyen mausteisesta tuoksusta silkkiseen koostumukseen ja tummasta lasipullosta pehmoiseen pesutulokseen. (Onnistuin muuten vahingossa rikkomaan yhden pullon tänä syksynä, voin sanoa ettei ollut itku kaukana).

PARAS SUIHKUTETTAVA KASVOVESI: Novexpert  Trio Zinc Spray

Tähän kategoriaan ehdolla oli useampikin tuote, mutta sekä minun että Tuomaksen käyttötottumusten perusteella valitsin lopulta palkintopallille Novexpertin sinkki-kasvosuihkeen. Pullosta tulee ihanan pehmeä sumupilvi.

Kunniamaininta: Kora Organics Energizing Citrus Mist. Koska vaihtoehtoja tähän kategoriaan riitti, en malttanut olla antamatta kunniamainintaa Koran purkitetulle sitruunatarhalle! Suihke vaikuttaa mieleen kuin keltainen sitruunakylpy keskellä kaamosta. RAKASTAN.

PARAS HOITONESTE: Urang True Rose Repair Essence

Urangin raikkaalle ruusulle tuoksuva hoitoneste on kuin paksun geelimäistä seerumia, joka vei sydämeni ensikokeilulla. Hoitonesteessä on eteeristä ruusuöljyä sekä useita kirkastavia kasviuutteita, jotka sytyttävät kasvoille valot. Kaiken kaikkiaan kyseessä on vaarallisen koukuttava tuote, eli kokeilu ihan omalla vastuulla!

Kunniamaininta: Whamisa Toner Deep Rich. Käyttökertojen perusteella vuoden ykkönen on ollut Whamisan taivaallisen ihana hoitoneste, jonka fermentoidut raaka-aineet elävöittävät ihonsävyä ja täyteläistävät ihoa. Pullosta on muuten nykyään saatavilla myös 300 ml säästöpakkaus, joka ilahduttanee kaikkia meitä kasvovesilotraajia!

Paras Luonnonkosmetiikka Ihonhoito 2

Kasvoöljyt, balmit ja seerumit

PARAS KIRKASTAVA SEERUMI: Urang Pink Everlasting Oil

Tämä paksu vaaleanpunainen superfood-seerumi on kuin pullotettu hedelmätarha, jonka tarkoin valitut raaka-aineet kuorivat harmaat sameudet tiehensä ja päällystävät ihon heleydellä sekä säteilyllä! Kuten tiedätte, olen seerumien suhteen luksuksen ystävä – siksi oli ihana löytää tällainen sydänjuuria ilahduttava uusi suosikki. Seerumin tähtiraaka-aine on tehokkaasti ihoa uudistava immortelle-kukka, jonka rinnalla kollageeni napakoittaa ja Gotu Kola kirkastaa kiihdyttämällä pintaverenkiertoa. Must have jokaiselle samean tai velton hipiän omistajalle.

Kunniamaininta: Novexpert Booster Vitamin C. Oli selvää, että tämä tehokäytössäni ollut C-vitamiinidrinkki oli saatava listalle myös! Kirkastava seerumi suojaa auringon haittavaikutuksilta, boostaa aineenvaihduntaa, tuoksuu raikkaalle appelsiinitarhalle ja tekee enemmän mitä lupaa.

PARAS ÖLJYSEERUMI: Novexpert Serum Booster

Olenkohan ikinä rakastanut mitään öljyseerumia kuten Boosteria? Kertakaikkiaan timanttinen tuote niin samettisen koostumuksen, kokonaisten kasviöljyjen, imeytymisen kuin tuoksunkin puolesta.

PARAS KASVOÖLJY: Esse Repair Oil

Kun iho ottaa nokkiinsa, tartun aina Essen lempeään tehotiivisteeseen joka rauhoittaa hipiän päivissä. Laventelin tuoksuinen öljycocktail vahvistaa ihon vastustuskykyä, laskee ärsytystä, ravitsee, laskee punoitusta ja vaalentaa arpia. Hädässä ystävä tunnetaan, vai miten se meni?

PARAS BALMI: Neal’s Yard Remedies Wild Rose Balm

Palkitsen NYR:n kullankeltaisen villiruusubalmin joka vuosi, koska se on yksiselitteisesti paras kaikista. Telttareissuilla tämä purnukka on luottokaverini, sillä se toimittaa putsarin, öljyn, naamion, huulirasvan ja monitoimibalmin virkaa – erinomainen saavutus yhdeltä purkilta!

Parhaat Luonnonkosmetiikan Voiteet

Voiteet ja fluidit

PARAS KASVOVOIDE: Omega Rich Moisturizer

Stressaantuneen ihon paras ystävä, etenkin näin talviaikana. Kaikin puolin mahtava syvähoitava voide, joka ei kaipaa mitään selityksiä.

PARAS YÖVOIDE: Novexpert La Créme Peeling De Nuit

Kun olen väsynyt, tartun aina tähän kuorivaan yövoiteeseen jonka sisältämät AHA-hapot ja C-vitamiini saavat hipiän näyttämään siltä kuin alla olisi tuplasti nukutut kauneusunet.

PARAS SILMÄNYMPÄRYSVOIDE: Esse Sensitive Eye Cream

En tiedä miten on mahdollista, että Esse on onnistunut formuloimaan samaan aikaan sekä supertäyteläisen että superimeytyvän koostumuksen omaavan silmnäympärysvoiteen, mutta en todellakaan pistä pahakseni! Olen silmänympärysvoiteen laiska käyttäjä, mutta tämän hoitavia raaka-aineita sisältävän voiteen verrattomuus saa minut muistamaan myös silmänalusihoni.

PARAS KASVOJEN AURINKOSUOJAVOIDE: Esse Sunscreen SPF30

Essen tämän vuoden uutuudesta tullaan kohisemaan ensi kesänä sankoin joukoin, kermaisessa aurinkosuojavoiteessa on nimittäin mieletön koostumus että raaka-ainesisältö! Voide ei tunnu tippaakaan ihohuokosia tukkivalta tai raskaalta, vaan levittyy huomaamattomaksi ja kevyen hehkun antavaksi suojakerrokseksi ja on helppo pestä pois.

Paras Luonnonkosmetiikka Ihonhoito 3

Kuorinnat ja naamiot

PARAS KUORINTANAAMIO: Kora Organics Turmeric Brightening Mask

Ah, rakastuin tähän tummanruskeaan kuorintanaamioon ensikokeilulla! En tiedä mikä on ihanampaa: kasvoja viilentävä piparminttu, tehokkaasti kuorivat entsyymit, mausteinen tuoksu vai lempeän kuorivat rakeet joita on runsaasti. Kuorinnan jälkeen iho on uskomattoman pehmeä ja näyttää siltä kuin olisi käynyt viikon lepolomalla tropiikissa. Lisäksi muut hoitotuotteet suorastaan hulahtavat hipiän syleilyyn tämän tehohoidon jäljiltä!

Kunniamaininta: Whamisa Organic Flowers Peeling Finger Mitt. Entsymaattisesti kuorivat lappuset antavat iholle seerumimaisen kirkastuksen ilman ärsytystä.

PARAS SYVÄPUHDISTAVA NAAMIO: Novexpert Detox Mask with Creamy Pink Clay

Palkitsin tämän vaaleanpunaisen taikurin viime vuonnakin eikä mielipiteeni ole muuttunut. Hellävarainen naamio sopii herkistä herkimmällekin iholle, kirkastaa kevyesti ja vie ihoa samentavan ihosolukon mukanaan.

Mitkä kosmetiikkapurnukat ovat olleet teidän suosikkeja tänä vuonna?

Instagram – @hannamariyellowmood

Facebook – Yellow Mood

Kirja – Tilaa Ketoosissa -e-kirjani

Kuvat Hannamari Rahkonen

Johanna

Koran Noni glow sleepig mask oli todellnen yllättäjä itselleni! Odotukset aikalailla nollassa, mutta ikinä ei iho ole näyttänyt aamulla niin terveeltä ja rauhoitetulta. En luovu!

Vastaa
Hannamari Rahkonen

No sanoppas muuta! Tuntuu että koukutun tähän naamion joka käyttökerran jälkeen enemmän, tätä tapahtuu harvoin :D

Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liittyvät artikkelit

Green Beauty Awards 2017: Kasvojenhoito
Green Beauty Awards 2018: Luonnonkosmetiikan kasvojenhoitotuotteet
Green Beauty Awards 2018: Luonnonkosmetiikkameikit
Green Beauty Awards 2018: Luonnonkosmetiikan vartalonhoitotuotteet