Välikuulumisia keittiöstä

diykitchen-keittio-vanerikeittio-loftkoti-hannamarirahkonen 7diykitchen-keittio-vanerikeittio-loftkoti-hannamarirahkonen 1

Näissä kuvissa taitaakin olla sellainen keittiönnurkkaus, jota en ole aiemmin täällä näyttänyt. Nurkka on erittäin kesken edelleen, mutta olen sen verran innoissani tuosta hyllystä, että halusin jakaa vähän keittiökuulumisia kuvien muodossa. Vasta asennettujen etulevyjen ja vetimien myötä tila on paljon aiempaa rauhallisempi.

Teemme nykyisellä betonitasolla kahvit ja smoothiet, joten ylähyllyltä tulee löytymään pääasiassa jälkimmäisiin tarvittavat superfoodit ja muut päivittäisessä käytössä olevat ruoka-aineet. Mieheni teki toissa viikolla betonitason ylle 15 mm vanerista hyllyn. Etulevyt ovat samanpaksuista koivuvaneria. Mallailimme yhdessä hyllykön leveyden ja hän mittaili tarkasti, että hyllyyn tulisi mahtumaan 11 keskikokoista lasipurkkia. Hyllyn runkoa ei ole vielä näissä kuvissa käsitelty, mutta kunhan pääsen vahaushommiin niin siitä tulee yhtä vaalea kuin keittiön muusta vanerirungosta. Avonaiseksikaan hyllykkö ei jää, sillä heti kun löydämme sopivat mekanismit niin kiinnitämme etulevyn paikoilleen.

Saamme koivutasot tähän kohtaan varmaankin ensi kuun puolivälissä, jolloin keittiö saa viimeisen silauksensa.

diykitchen-keittio-vanerikeittio-loftkoti-hannamarirahkonen 4diykitchen-keittio-vanerikeittio-loftkoti-hannamarirahkonendiykitchen-keittio-vanerikeittio-loftkoti-hannamarirahkonen 9

Meillä ei ole keittiössä lainkaan kaapistoihin upotettua roskalaatikkoa, vaan käytämme ainoastaan tätä ulkomailta tilattua Wescon poljinroskista. Koska suurin osa kierrätetään, olemme parhaillaan suunnittelemassa jääkaapin ja seinän välitilaan pientä hyllykköä, johon tulee ulosvedettävä 4-5 kierrätyslaatikosto. Pitää vielä mittailla mahtuuko sinne jotkin standardikokoiset muovista valmistetut suorakulmion malliset roskalaatikot vai täytyykö nekin tehdä itse – toivottavasti ei.

Kuvan taustalla vilkkuu muuten Marimekon Tuppura-pyyhe, jonka ystäväni toi lahjaksi. Sopii meille kuin nappi silmään!

Tiinatuulia

Hei tuo erillinen poljinroskis "sekajätteelle" on tosi kiva oivallus! Taitaa mennä idea korvan taakse säilöön seuraavaa kotia ajatellen :)

Vastaa
Hannamari Rahkonen

Se on osoittautunut myös arjessa tosi käteväksi ratkaisuksi :) Kiitos kommentistasi!

Vastaa
Marika

Blogin kuvista heijastuu ihana jalat maassa -tunnelma, maanläheisyys ja kotoisuus. Niin sen pitää mennäkin!

Vastaa
Hannamari Rahkonen

Onpa mukava kuulla, että kuvista heijastuvat juuri nuo mainitsemasi asiat <3 Meillä on monen mielestä varmasti varsin eriskummallisia sisustusratkaisuja, mutta meille ne ovat juuri niitä, jotka tekevät kodista kodin. Täydelliseksi hiotun sisustuksen sijaan kiinnostavampaa ovat tarinat, joita koti kätkee sisälleen niin ihmisten kuin tavaroidenkin muodossa. Ihanaa viikonloppua!

Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liittyvät artikkelit

Yellow Moodin lokakuun parhaat
3 x syytä valita luonnonkosmetiikan aurinkosuoja
Luonnollisten lisäravinteiden ABC
Arvonta: Jaossa 3 x vapaavalintaista Algamaris-aurinkosuojatuotepakettia!