Tilaa itsellesi tai ystävällesi kehuttu Raakaleivonnan ABC -e-kirja

Raakaleivonnan ABC – e-kirjan avulla opit korvaamaan helposti ja hauskasti prosessoidusta sokerista, gluteeniviljoista ja maidosta valmistetut herkut. Raakaleivonnassa käytetään kuumentamattomia raaka-aineita ja sellaisia valmistusmenetelmiä, joissa lämpötila ei nouse yli 46 asteen. Kuumentamattomuus takaa vitamiinien, entsyymien, hivenaineiden, aminohappojen sekä mineraalien säilymisen. Perinteisessä leivonnassa käytetyt sokerit, viljat ja maitotuotteet korvataan pääasiassa pähkinöillä ja siemenillä, marjoilla, hedelmillä, erilaisilla kookostuotteilla, kylmäpuristetuilla rasvoilla kuten neitsytkookosöljyllä ja kaakaovoilla, mausteilla ja superfood-tuotteilla.

Raakaleivonnan ABC faceRaakaleivonnan_ABC_reseptit

KIRJA SISÄLTÄÄ:

  • Laajan raaka-aineinfon makeuttajista, sitovista aineista, superfood-tuotteista ja mausteista
  • Seikkaperäiset ohjeet erilaisiin valmistustekniikoihin ja tarvitsemiisi välineisiin
  • Usein kysytyt kysymykset -osion, jossa vastataan 29 raakaleivontaa koskevaan kysymykseen kattavilla vastauksilla
  • Lukuisia vaihtoehtoja pähkinöiden korvaamiseen raakaleivonnaisten pohjissa ja täytteissä
  • Yli 40 herkullista reseptiä, jotka on valmistettu ilman gluteenia, maitotuotteita, kananmunia tai valkoista sokeria
  • Reseptiosion, joka tarjoaa tarkat ohjeet kakkujen, leivoksien, piiraiden, tryffeleiden, raakasuklaan, jäätelöiden, makeisien, hillojen, kastikkeiden ja kasvijogurttienkin valmistukseen
  • 96 sähköistä aukeamaa, jotka vastaavat 192 perinteisen kirjan sivua
  • Runsaasti laadukkaita ja houkuttelevia kuvia

Kirja toimitetaan PDF-muodossa ja se on yhteensopiva yleisimmillä laitteilla (Mac, PC, Android, Kindle, iPad jne.). Kirjan voi maksaa verkkopankkitunnuksilla tai luottokortilla.

RAAKALEIVONNAN ABC 29,90 € (VERKKOPANKKI)

RAAKALEIVONNAN ABC 29,90 € (LUOTTOKORTTI)

Raakaleivonnan_ABC_mausteet Raakaleivonnan_ABC_tryffelit

KIRJASTA SANOTTUA:

”Raakaleivonnan ABC on visuaalisesti näyttävä ja käytännönläheinen opas raakaleivonnan saloihin.”
– Lapin kansa 12/2015

”Olipas huikee paketti! Selkein ja tyylikkäin suomeksi raakaleivonnasta kirjoitettu opus, joka on tullut vastaan – waffa suositus lähtee ehdottomasti eteenpäin.” 

– Jaakko Halmetoja, ravintoasiantuntija

”Vaikka olen jo valmis julistamaan Hannamarin raakakakkujen Linda Lomelinoksi, kirja pitää sisällään myös painavan annoksen asiaa. Valmistustekniikat, raaka-aineet ja -välineet on käyty läpi seikkaperäisesti. Tekstin lomassa on myös  runsaasti näppäriä käytännön vinkkejä, vaikkapa miten saat leikattua täydellisen kakkupalan. Lupaukset hyvän olon herkuista eivät muutenkaan jää sanahelinäksi, sillä Hannamari on perehtynyt syvällisesti raaka-aineiden laatukysymyksiin ja siihen, miten niistä saa irti parhaat terveyshyödyt. — Reseptit ovat kekseliäitä ja moniulotteisia. Artesaanihengessä niihin sisältyy erikseen valmistettavia elementtejä, kuten vaikkapa laventelisiirappia (Mustikka-laventelikakku, s. 44), salmiakkimakeisia (Salmiakkikakku s. 46) tai kookosjogurttia (Probioottinen karpalokakku, s. 56). Joukossa on kuitenkin myös helppoja ja suoraviivaisia blendaa-ja-jäähdytä -tyylisiä herkkuja. Niinpä kirjasta löytää inspiraatiota sekä raakakakkunoviisi että monessa liemessä marinoitu leipurimestari. Erityismaininta myös siitä, että monet kirjan kakuista syntyvät ilman siemeniä ja pähkinöitä, joten hyvän olon herkuista  pääsevät nauttimaan myös pähkinäallergiset.”

– Outi Rinne, ravintoon ja mielen hyvinvointiin erikoistunut psykologi ja valmentaja

”Tämä kirja on kyllä elämys, joka nostaa intoilun oman hyvinvoinnin puolesta ihan uusille leveleille. Lisäksi Hannamari on koonnut opuksen alkuun erittäin kattavan tietopaketin raakaleivonnasta, jossa on kaikki hyödyllinen aloittelijalle sekä mikä nerokkainta: liudan useimmin kysyttyjä kysymyksiä koskien yksityiskohtaisia käytännön asioita, ruoka-aineallergioita ja erityisruokavalioita.”

– Katja Kokko, kauneuden ammattilainen ja kirjailija 

”Ihana kirja! Niin kaunis ja viimeiseen asti hiottu teos. Täydellinen raakaleivonnasta kiinnostuneelle ja myös aloittelevalle leipurille. Ensimmäinen kokeilemani kirjan resepti oli kirsikkatuplasuklaakakku, joka oli taivaallista ja helppo valmistaa. Suosittelen lämpimästi <3”

– Mia Höytö, Mia Höytö Cosmeticsin perustaja

”Kirjan ulkoasu on aivan ihana ja upea! Teksti on tosi helposti ymmärrettävää näin maallikon mielestä. Joka asia oli selitetty infoteksteissä niin hyvin, että sen luettua uskaltaisin hyvin kokeilla reseptejä.”

– Riina T.

”Kirjassa on kuvattu hyvin selkeästi mitä on raakaleivonta, välineistä valmistustekniikoihin. Kirja soveltuu hyvin raakaleivonnasta kiinnostuneelle aloittelijalle joka on vasta tutustumassa raakaleivontaan kuin kokeneemmalle leipurille. Raakaleivonnan ABC sisälsi myös minulle mielenkiintoisia elementtejä vaikka olen raakaleivontaa harrastanut jo vähän enemmän. Kirjan kuvat ovat todella kauniita ja vesi herähti kielelle usean leipomuksen kohdalla!”

– Tiina, Terveelliset herkut -blogi

”Uskomattoman herkullisen näköisiä ja helpon oloisia herkkuja täynnä joka sivu. Ja kaiken lisäksi terveellisiä! Kirjaa selatessa vesi herahtelee kielelle kun miettii minkä kakun ensimmäisenä valmistaisi. Lisäpointsit kattavista raakaleivonnan perusteista ja raaka-aineinfoista. Sopii niin keltanokille kuin raakaleivontaan jo perehtyneemmillekin! Kiitos raakaleivontaan motivoivasta opuksesta!”

– Aatu K.

Raakaleivonnan ABC promo monikuva

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liittyvät artikkelit

Elokuun 2017 parhaat
Green Beauty Awards 2020: Hiukset
Herkullista brittikosmetiikkaa Bybi Beautylta
Pakuriuutteen valmistus