Maaliroiskeita ja hattarapinkkiä

luonnollinenmaali_pintanikkarit_yellowmood_kalustemaali1486

Täällä se on jälleen, arki! Loman aikana elettyjen muistojen voimalla jaksaa taas pitkän pätkän sitä aivan tavallista eloa, muutamilla pienillä muutoksilla tietysti. Syksystä tulee jännittävä, mutta monin verroin leppoisampi kuin vuoden ensimmäisestä puolikkaasta. Viime yönä mielessäin lenteli jännittynyt perhosparvi ja yöunet jäivät lyhyiksi.

Aamuherätys oli silti parasta pitkään aikaan, sängystä noustessa ikkunoista sai ihastella sankkaa sumupeitettä, joka oli asettunut puiden ja talojen ylle. Varhainen ulkoiluhetki koirien kanssa todisti sen, että ilmassa leijailee jo syksyn tuntu.

luonnollinenmaali_pintanikkarit_yellowmood_kalustemaali1483  luonnollinenmaali_pintanikkarit_yellowmood_kalustemaali1485

Päätin jo ennen lomaa muuttaa arkeani mielekkäämmäksi ja keskityn parhaillaan uusien tapojen opettelemiseen. Palaan tähän aiheeseen myöhemmin, nyt tulin oikeastaan vain näyttämään mitä toissa viikon maalisudin heiluttelusta seurasi. Olen ostanut kahdelta eri kirpputorilta vuosia sitten tuollaiset korkeat puujakkarat, joista toinen oli oranssinpunainen ja toinen murretun sininen.

Maalasin toisen jakkaran tuossa alkukeväästä pastellinkeltaiseksi ja tämä jälkimmäinen sai nyt lomalla ylleen hattarakuorrutuksen. Lopputuloksesta tuli mielestäni sopivan kevyt ja jakkaroita katsellessa tulee hyvälle mielelle. Maalina käytin Nutshellin myrkytöntä, ekologista ja äärimmäisen kestävää Blush Pink -puolikiiltävää kalustemaalia. Vaaleanpunaista saivat ylleen myös siskoni tyttärelle ostamani minihenkarit.

luonnollinenmaali_pintanikkarit_yellowmood_kalustemaali1487

Tuolla nurkassa odottelisi vielä korkkaamaton purkillinen laventelia ja pieni määrä tätä vaaleanpunaista hattaraa, mitähän sitä seuraavaksi keksisi?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liittyvät artikkelit

Viikonlopun soittolistalla: IRENE – Nightless
Pieniä iloja – kauniis pyyhekoukut
Molkosan, ystävä vuosien takaa
Green Beauty Awards 2018: Luonnonkosmetiikkameikit