Lomalaisen projektit

makuuhuone_yellowmood1476

Seesteinen kuva makuuhuoneesta on otettu ennen lomamme alkua, jolloin kotona vallitsi rauha. Tällä hetkellä tuossa sängyn edessä on pari täyttä vaaterekkiä ja muutama vaatekasa odottamassa vaatekaappien valmistumista ja se ei totta tosiaan ole mikään mieltä rauhoittavin näky. Ensimmäinen vaatekaappi on jo miltei valmis ja tavoitteena on saada loput kolme käyttöön tämän viikon kuluessa. Mieheni on mahdottoman tarkka kaikessa mitä tekee ja olen tässä sivusta seurannut paitsi hänen loputtomia hermojaan, myös suunnittelutaitoa ja päättelykykyään. Kun rakennetaan vaatekaappeja viistoon tilaan, projektissa on aika monta muuttujaa! Toimin itse lähinnä apupojan roolissa, siis autan mittaamisessa, pidän metallirunkoja paikallaan kun mieheni hitsaa ja vahaan vanerilevyjä.

Otin asiakseni purkaa nyt samalla kodin kaksi romunurkkaa levälleen ja katsoa mitä niiden siimeksestä löytyy. Meillä ei periaatteessa ole paljoa tavaraa koska inhoan hamstrausta, mutta silti nurkkarykelmät ovat käyneet turhankin tutuksi remontin jälkeen, kun osalle käyttötavaroistamme ei yksinkertaisesti ole ollut sijoituspaikkaa. Tämäkin ongelma on pian mennyttä, kun alunperin käyttötavaroille säilytysratkaisuksi hankitut ja nyt vaatekäytöstä vapautuneet Bestå -kaapit ovat tyhjillään. Tavaraa on lähtenyt kiertoon ja romuja roskiin. Nyt kun saamme taiottua kaikelle tarpeelliselle oman paikkansa, nurkat saavat olla vihdoin tyhjinä.

luonnollinenmaali1485

Tartuin tänään spontaanisti myös Pink Blush -maalipönikkään ja pensseliin siivoillessani ruokailutilan takana olevaa tavaraläjää. Kuvaan teille myöhemmin maalisudin kohteeksi päässeet ihanuudet, niistä tuli aika makeita! Lomamme on nyt puolivälissä ja aurinkokin on tullut ilostuttamaan meitä tänne pohjoiseen. Ihanaa kaikessa on se, että päiviin mahtuu sekä näitä keskeneräisiä projekteja että lomaan kuuluvia piknikejä ja kahvihetkiä takapihan suojassa. Olen kulkenut todella paljon ilman kameraa ja tietokonekin on tuntunut loman aikaan vieraammalta kuin aavistelin, mutta tuskinpa se ketään haittaa – nyt on aika nauttia kesän viimeisistä rippeistä. Kuullaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liittyvät artikkelit

Kiinnostaa juuri nyt
Ketoosissa -e-kirjan ennakkomyynti on alkanut!
Lily Lolo & kesämeikkipaketin arvonta!
Helmikuun ensimmäinen