Tule tapaamaan minua I love me -messuille!

Kaupallinen yhteistyö House of Organic.

Kurkumalatte Ketogeeninen Ruokavalio

Tämän vuoden isoin työtapahtumani sijoittuu Helsinkiin, kun matkaan tulevaksi viikonlopuksi I love me -messujen pariin. Tuntuu erityisen kivalta jalkautua täältä pohjoisesta tapaamaan teitä lukijoita, teen sen verran harvemmin tapahtumia ja yleensä työni on aika yksinäistä.

I love me -messut ovat Pohjois-Euroopan suurimmat hyvinvointimessut ja ne järjestetään 18.-20.10. Messukeskuksessa. Löydät minut koko viikonlopun ajan pitkäaikaisen yhteistyökumppanini House of Organicin osastolta 7G128, jossa allekirjoittaneella on koko viikonlopun ajan oma Ketoosissa-nurkkaus. Ketoosissa -e-kirja tulee messujen ajaksi huikeaan tarjoukseen (koskee myös teitä, jotka ette pääse fyysisesti messuille – seuraa blogia loppuviikosta), jonka lisäksi olen koostanut osastolle toimivan raaka-ainerepertuaarin ketogeenisen ruokavalion tueksi arkikokkailuja helpottamaan. Odotan innolla teidän tapaamistanne kasvotusten, tervetuloa siis ihan vain moikkaamaan lyhyesti tai vaihtamaan ajatuksia pidemmän kaavan kautta ketosta ja hyvinvoinnista yleensä!

Tämän lisäksi esiinnymme yhdessä kollegani Yazka Loven kanssa jokaisena päivänä House of Organicin esiintymislavalla, aiheena luonnollisesti ketogeeninen ruokavalio. Yazka pitää omat 30 minuutin luennot perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina ketosta eri näkökulmilta tarkasteltuna.

Pienen tauon jälkeen hän haastattelee minua – koostin tarkemmat sisällöt meidän esiintymisistämme päiväkohtaisesti, löydät tiedot skrollaamalla alemmas. Joka tapauksessa tiedossa on supermielenkiintoisia, inspiroivia, inhimmillisiä ja käytännöllisiä kulmia ketoiluun niin stressinhallinnan, detoxin kuin tunteidenkin kannalta tarkasteltuna! Jos mielessäsi on kysymyksiä, joihin toivoisit allekirjoittaneen haastatteluista vastauksia, jätä ne tämän postauksen kommenttiosioon.

House of Organicin osastolta löytyy koko viikonlopun ajan huikean mielenkiintoista ohjelmaa erilaisten luentojen muodossa ja lisäksi saatavilla on muun muassa geenitestejä, mineraalimittauksia hiuksista, laadukasta luonnonkosmetiikkaa, upeita meikkidemoja ja maailman parasta neitsytoliiviöljyä. Kokosin tähän alle päiväkohtaisesti kiinnostavimmat luentotärpit, joita ette halua missata!

Osallistu Instagramissani ja Facebookissani I love me -messulippujen arvontaan – niitä on jaossa yhteensä molemmissa kanavissa 10 lipun verran (arvo 19 €/lippu).

Hyvanruoankirja Hannamari Rahkonen

Hyvän ruoan kirja

Hyvän ruoan kirja (Readme) sisältää yli kahdeksankymmentä vähähiilihydraattista ja ketogeenista reseptiä, joista suurin osa on suolaisia arkiruokia. Kaikki reseptit ovat gluteenittomia, sokerittomia ja viljattomia – mutta ennen kaikkea isoilla mauilla ladattuja. Kirjoitin Hyvän ruoan kirjan tehdäkseni terveellisesti syömisestä helppoa, kaunista ja hauskaa, auttaakseni minimoimaan turhat köökkistressit ja vetämään mutkat suoriksi oikeissa kohdissa.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Kirja tarjoaa yli 300 sivun verran kokonaisvaltaista taide-elämystä upeiden valokuvien, reseptien sekä tarinoiden muodossa. Opetan sinut hapattamaan kausivihanneksia, paistamaan kalan ja kanan oikeaan kypsyyteen, maksimoimaan vaatimattomien kasvisten maut marinoimalla, kuullottamaan ja yhdistelemään makuja uudella tavalla. Tutustu kirjaan tästä!

Kurkumalatte Ketogeeninen Ruokavalio I Love Me Messut 4

Perjantai 18.10.

Klo 10.30-11 Cultivator’s kasvivärien hyödyt

Perjantain ohjelma alkaa mielenkiintoisella tietopläjäyksellä hiusten käsittelystä huikeilla Cultivator’sin kasviväreillä. Hiusten värjääminen kasviväreillä ei ole pelkästään loistava valinta kemikaalien minimoimisen ja kauniiden sävyjen vuoksi, vaan niillä on paljon hiusta hoitavia ominaisuuksia. Olen kirjoittanut hiusten kasvivärjäämisestä keväällä ihan oman artikkelin, pääset lukemaan tuhdin infopaketin kokonaisuudessaan tästä.

Klo 12.-12.30 Riisuttu keto – näin teet ketogeenisesta ruokavaliosta helppoa

Odotan ehkä eniten kollegani Yazka Loven ketoluentoja, joista ensimmäinen on perjantaina. Yazka käsittelee selkeästi sen kuinka aloittaa ketogeeninen ruokavalio helposti, kenelle keto sopii sekä vastaa kysymyksiin siitä tarvitseeko makroja laskea, lisäravinteita popsia ja sopiiko keto yhteen muiden ruokavaliosuuntausten kanssa. Suosittelen tallentamaan tämän luennon ajan kalenteriisi!

Klo 13-13.30 Hannamarin ketomatka alusta tähän päivään

Puolen tunnin kuluttua Yazkan luennosta hän haastattelee allekirjoittanutta siitä miten olen toipunut ketogeenisen ruokavalion ja paaston avulla monista aineenvaihdunnallisista haasteista kuten kilpirauhasen häiriötiloista, maksaongelmista ja insuliiniresistenssistä. Vastaan haastattelun aikataulun puitteissa myös yleisön kysymyksiin.

Kurkumalatte Ketogeeninen Ruokavalio I Love Me Messut 3

Lauantai 19.10.

Klo 10.30-11 Opi tekemään kiinteyttävä ja kirkastava pika gua sha

Rakas ystäväni Katja Kokko esiintyy House of Organicin lavalla useampana päivänä ja lauantaina hän demoaa pika gua sha -hoidon. Suosittelen sydämeni pohjasta Katjan pieteetillä koottua Yin Your Skin -verkkokurssia, joka sisältää seikkaperäiset ohjeet kasvojen kirkastukseen gua shalla.

Klo 11.30-12 INCI-lukutaito

Toinen lauantain kiinnostavimmista puheenvuoroista tulee taatusti olemaan Laponie Skincaren kemisti Jaana Ailuksen luento siitä miten oppia lukemaan kosmetiikkapurkkien INCI-listoja. Mikäli haluat oppia kaiken mitä sinun tarvitsee tietää selvitäksesi purkkiviidakossa, tule ihmeessä kuuntelemaan Jaanan luento – hän on huikea ammattilainen, joka tietää mistä puhuu.

Klo 13-13.30 Ketogeeninen ruokavalio ja detox

Yazka Loven toinen ketoluento käsittelee ketogeenista ruokavaliota kehon sekä mielen detox-mekanismin kautta. Hän kertoo millaisia asioita, reaktioita ja muutoksia voi olla odotettavissa kun keton muuttaessa kehon metabolismia sekä henkistä ja fyysistä puolta. Luennossaan Yazka myös avaa mitä detox tarkoittaa ja miten kehoa voi tukea tässä prosessissa.

Klo 13.30-14 Miten huomioida emootiot ja henkinen puoli ketogeenisella ruokavaliolla

Jatkamme minun haastatteluuni heti Yazkan puheenvuoron jälkeen ja käymme yhdessä läpi mitä esimerkiksi tunnepuolella voi tapahtua, kun kehon suojana olleet rasvakerrokset vähenevät ja millä muilla tavoilla oman mielen hyvinvointia voi tukea muutosprosessissa. Jaan haastattelussa ketogeenisen ruokavalion synnyttämiä oivalluksia ja tunneprosesseja sekä niiden käsittelyssä hyödyllisiksi havaittuja hoitomuotoja.

Klo 14.30-15 Miksi Sikke Sumari suosittelee Terra Cretan oliiviöljyjä

Rakastan Terra Cretan oliiviöljyjä ja lauantaina lavalle astelee inspiroiva Sikke Sumari, joka kertoo kokeneen ammattilaiskokin näkökulmasta siitä mikä tekee Terra Cretan tuotteista niin ainutlaatuisia ja haastattelee oliiviöljyspesialistia sekä kansainvälistä oliiviöljyjen makutuomaria Emmanouil Karpadakista.

Kurkumalatte Ketogeeninen Ruokavalio I Love Me Messut 5

Kuvissa olevan herkullisen keltaisen kurkumalatte-reseptin löydät täältä.

Sunnuntai 20.10.

Klo 10.30-11 Kasvojooga keskellä päivää – virkisty kolmen kahvikupin verran

Kaunis iho on muutakin kuin kosmetiikkaa. Yksi viikonlopun mielenkiintoisimmista demoista tulee taatusti olemaan Lily Lolo -mineraalimeikkisarjan asiantuntija Miila Louhikkolan kasvojooga.

Klo 13.30-14 Paasto ketogeenisen ruokavalion tukena

Yazkan kolmas ketoluento käsittelee paastoja ja niiden merkitystä. Moni ajattelee, että ketolla on pakko paastota, mutta onko niin todella ja tarvitsevatko kaikki sitä? Tässä puheenvuoroissa Yazka kertoo erilaisten paastojen ja ruokavalion vaikutuksesta vaikutuksesta kehoon, mieleen, kilpirauhaseen ja stressitasoihin.

Klo 13.30-14 Miten huomioida stressitekijät omissa ruokavaliomuutoksissa

Allekirjoittaneen viimeinen haastatteluosuus on jatkoa Yazkan luennolle, sillä uuden äärellä moni ketogeenisen ruokavalion aloittava löytää itsensä suorittamasta. Haastattelussani jaan omat kokemukseni siitä millä tavoin ajoittainen stressi on vaikuttanut toipumiseeni, millaisia takapakkeja matkalla on ollut, mitä konkreettisia muutoksia stressin nujertamiseksi on pitänyt tehdä ja millaiset harjoitteet ovat auttaneet kehollisen stressin purkamisessa.

Hannamari Rahkonen I Love Me Messut

House of Organicin esiintymislava, kauppa ja minun Ketoosissa-nurkkaukseni löytyvät messuosastolta 7G128. Holistiseen hyvinvointiin keskittyneiden puheenvuorojen lisäksi ohjelmasta löytyy myös monipuolisesti pikameikkejä ja laadukasta luonnonkosmetiikkaa messualennuksin. House of Organic tarjoaa 20 % alennuksen messuilla ja verkkokaupassaan muun muassa seuraavista suosikkimerkeistäni: Neal’s Yard Remedies, Lily Lolo, Hurraw!, Evolve, Everyday Minerals, Dabba, Cultivator’s, Bybi Beauty, Attitude, Algamaris, Acorelle, Bruns, Ecodenta, Joik, Laponie, Nui, Nick’s, Prana On -kasviproteiinit, Unique Perfume ja Zuii.

Toivottavasti näen mahdollisimman useaa teistä viikonlopun aikana!

Käy osallistumassa I love me -messulippujen arvontaan: Facebookissa ja Instagramissa (molemmissa jaossa 5 lippua)

Instagram – @hannamariyellowmood

Facebook – Yellow Mood

Saat 10 % alennuksen koko House of Organicin valikoimasta koodilla yellowmood

Tiita

Ooo, jes! Perjantaina paikalla! Tulee vähän kiire, jos meinaa ehtiä juoksemaan sun ja Yazkan välissä kuuntelemaan myös Tomi Kokon ketoiluhommat, mutta ahnaasti aion yrittää kuulla kaiken!

Tsemppiä messuviikonloppuun!

Vastaa
Hannamari Rahkonen

Myöhäinen kiitos :)

Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liittyvät artikkelit

Vuosi ketogeenista ruokavaliota
Ketopizza kantarellilla ja rapealla pekonilla
Mehevä kesäkurpitsalasagne
Miten ketogeeninen ruokavalio on vaikuttanut insuliiniresistenssiin, kilpirauhaseen ja maksaan?