Oodi Evolvelle 2:2: Huumaava karkkikuorintoja ja mausteisia vartalonhoitotuotteita

Evolve Luonnonkosmetiikka Kokemuksia Kuiva Herkka Iho Yellowmood 2

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Eilisessä postauksessa tarkastelin Evolven kasvojenhoitotuotteita ja tänään vuorossa ovat pesuaineet ja vartalonhoitotuotteet. Arvostan pesuaineissa hyvää hinta-laatusuhdetta ja tuotteita, jotka eivät kuivata ihoa. Erityisesti käsienpesuaineet ovat itselleni käyttötavaraa, joilta odotan hellävaraisuutta, hyvää tuoksua ja kohtuullista hintaa. Vartalotuotteilta sen sijaan odotan tehokasta kosteutusta, hyvää imeytyvyyttä sekä riittoisia pakkauksia. Tässä suosikkini Evolvelta, jotka täyttävät mainiosti nämä kriteerit.

Tropical Blossom Body Polish

Sokerinen vartalokuorintavoide on loistava kumppani saunaan ja itse toteutettuun spahetkeen kotioloissa. Kuorintavoide poistaa iholta talin, lian ja kuolleet ihosolut ja auttaa näin talviaikaan taistelemaan ihon hilseilyä ja kuivuutta vastaan. Tehokas, mutta hellävarainen kuorinta jättää ihon vastaanottavaiseksi kosteuttaville vartalotuotteille.

Oman kuivan ihoni kosteuttamisessa on selkeä ero kosteutuksen tehokkuudessa, jos muistan kuoria ihoni säännöllisesti, siksi yritänkin pitää tätä purkkia jatkuvasti näkyvillä kylpyhuoneessa muistutuksena itselleni. Vartalokuorinta on öljypohjainen, mutta kuten muutkin Evolven tuotteet se huuhtoutuu iholta helposti lämpimällä vedellä.

Vartalokuorinnan käytön miellyttävyyttä ei yhtään laimenna sen ihana tuoksu, joka tuo mieleeni karkkikaupan ja eksoottiset kukat. Tuoksu on peräisin Tahitin Gardenia-kukista sekä kookoksesta ja on mielestäni yksi Evolven tuotteiden voimakkaimmista tuoksuista, minkä vuoksi en suosittelisi sitä kaikista tuoksuherkimmille.

Evolve Luonnonkosmetiikka Kokemuksia Kuiva Herkka Iho Yellowmood 8

”Sokerinen tuoksu jää iholle ja sen lempeään syleilyyn on ihana nukahtaa saunan jälkeen.”

Tropical Blossom Body Butter

Tämä vartalovoi lukeutuu tuoksumaailmaltaan samaan kategoriaan kuin kuorintavoidekin ja mikäli ei ole yliherkkä tuoksuille, niin suosittelen käyttämään näitä kahta tuotetta yhdistettynä toisiinsa.

Vartalovoi on huoneenlämmössä kiinteää, mutta sisältämänsä sheavoin ansiosta sulaa käsissä helposti levitettäväksi. Sheavoita, auringonkukka- ja kookosöljyä sisältävä vartalovoi kosteuttaa ja pehmentää ihoa.

Pidän tuotteessa erityisesti sen jättämästä silkkisestä tuntumasta sekä siitä, että sokerinen tuoksu jää miedosti iholle, jolloin sen lempeään syleilyyn on ihana nukahtaa saunan jälkeen. Ajattelin ensin 120ml purkin olevan liian pieni, mutta koostumuksensa ansiosta vartalovoi kestää käytössä kyllä pitkään… ellei herkullisen tuoksun vuoksi päädy käyttämään sitä joka ilta!

Evolve Luonnonkosmetiikka Kokemuksia Kuiva Herkka Iho Yellowmood 4

African Orange Aromatic Wash

Ah, mistä aloittaisin tämän tuotteen kohdalla! Kätevään ja reilun kokoiseen (250ml) pumppupulloon pakattu vartalonpesuaine on yksinkertaisesti loistava tuote!

Yleensä käsi- ja vartalonpesunesteet on pakattu rumiin pumppupulloihin, jotka haluaa piilottaa pois näkyvistä. Evolven pesuainepullot ovat kuitenkin katseenkestäviä ja niitä löytyykin meiltä usein sekä kylpyhuoneen että keittiön lavuaarien reunalta. Lisäksi tässäkin tuotteessa on jälleen kerran niin ihastuttava tuoksu, että se kerää kehuja joka kerta kun meillä käy vieraita. Pehmentävää, rauhoittavaa ja kosteuttavaa aloe veraa sisältävä pesuneste tuoksuu raikkaalta veriappelsiinilta, vaniljalta ja siinä on ripaus mustapippuria sekä seetripuuta. Tuoksu on rauhoittava, rentouttava ja erittäin maadoittava.

Pesuaine sopii sekä käsien että koko vartalon puhdistukseen. Evolvelta löytyy myös katajaa, limeä ja sitruunaa sisältävä Citrus Blend -pesuaine, jos kaipaat virkistävämpää ja mielialaa nostattavampaa tuoksumaailmaa.

Evolve Luonnonkosmetiikka Kokemuksia Kuiva Herkka Iho Yellowmood 3

African Orange Aromatic Lotion

Tropical Blossom -vartalovoihin verrattuna African Orange on koostumukseltaan kevyempi ja fluidimaisempi vaihtoehto vartalonhoitoon. Pidän Evolven tuoksumaailmoiltaan yhteneväisistä tuotteista, jolloin sarjasta on helppo löytää itseä miellyttäviä tuoksupareja, jotka toimivat saumattomasti yhteen.

Tämä voide sopiikin erittäin hyvin African Orange -pesuvoiteen viereen altaan reunalle, jolloin kädet muistaa myös helpommin rasvata pesun jälkeen, mikä on erityisen tärkeää kuivalle iholle näin talvisin. Monien lotion –tyyppisten voiteiden miinuspuolena on heikko imeytyvyys. Tässä tuotteessa sitä ongelmaa ei kuitenkaan ole, vaan voide imeytyy nopeasti iholle ja jättää ihon erityisen pehmeäksi.

Evolvelta löytyy näiden tuotteiden lisäksi vielä runsaasti muitakin tuotteita, jotka ovat hinta-laatusuhteeltaan erittäin toimivia. Evolve on yksinkertaisesti erittäin ajaton ja helposti lähestyttävä sarja, josta voisin väittää jokaisen löytävän useammankin ehdottoman suosikkinsa.

Joko sinä olet löytänyt omasi?

HOUSE OF ORGANIC TARJOAA YELLOW MOODIN LUKIJOILLE KOKO VALIKOIMANSA 10 % ALENNUKSELLA KOODILLA YELLOWMOOD

Kuvat Tuomas Rahkonen / editointi Hannamari Rahkonen

tokugawa

Hyvää matkaa! Ja kiitos.

Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liittyvät artikkelit

Green Beauty Awards 2017: Vartalo & hygienia
Skin Food, luonnonkosmetiikan Bepanthen
Avril & edullisen luonnonkosmetiikan huiput
Yellow Moodin 10 vastausta kauneushaasteeseen