Arjen edulliset kosmetiikkatuotteet

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Kylppäristäni löytyy muutamia purkkeja, joita ostan aina uudelleen ja uudelleen. Nämä ovat kaikki arkipäiväisiä hygieniatuotteita, joiden tehoon luotan. Jaan tässä minijutussa nuo todelliset luottotuotteeni, jotka ovat kaiken hyvän lisäksi vielä edullisiakin! En ole valmis maksamaan tällaisista paljon kuluvista perusjutuista kovin paljoa, säästän pennoseni mieluummin ihonhoitotuotteisiin ja meikkeihin.

Edullinen Kosmetiikka

Ihan paras käsisaippua

Taikan käsisaippua on kaikin puolin aivan paras. Se on luonnonkosmetiikan mittapuulla sieltä edullisimmasta päästä – itselleni tärkeä kriteeri tällaisessa paljon kuluvassa, poishuuhdeltavassa tuotteessa. Taikan saippua tuoksuu ihanalta, vaahtoaa mukavasti, eikä kuivata ihoa. Asia, jota käteni kovasti arvostavat etenkin talvipakkasilla.

Tämä käsisaippua on solahtanut osaksi arkeani niin täydellisesti, että havahdun sen olemassaoloon oikeastaan vasta silloin, kun sitä ei ole saatavilla eli reissussa ollessani. Ihmettelen jo parin päivän jälkeen miksi kädet tuntuvat oudon kiristäviltä ja muistan, että taikattomuushan se! Kotona tilanne normalisoituu kuitenkin pian kun pääsen tutun ja turvallisen saippuan pariin.

Saatavilla on myös täyttöpakkaukset, mikä on ehdoton juttu juuri käsisaippuan kohdalla. Taika on kotimainen, Helsingissä valmistettava vegaaninen ja hiilineutraali sarja. Arvoja, joita suosin mielelläni.

Taika Kasisaippua

Suosikit hammaspesulle

Ostan välillä muitakin hammastahnoja ihan vaihtelun vuoksi, mutta nämä kolme ovat mielestäni kaikista parhaimmat. Suosin fluoritahnoja, lisäksi tykkään raikkaasta mausta.

Aamuisin käytän Humblen hiilihammastahnaa, joka saa hampaat näyttämään heti vaaleammilta. Tästä jää lisäksi tosi raikas fiilis, on sen verran minttuinen tapaus. Aamuun tämä sopii mielestäni juuri tuon hampaita vaalentavan efektin vuoksi, jonka, niin hassulta kuin se kuulostaakin, tahnan musta väri taikoo esiin useaksi tunniksi. Pitkällä tähtäimellä tämä pitää mielestäni värjäymät loitolla oikein mallikkaasti.

Iltaisin käytän joko Ecodentan Brilliant Whitening Toothpastea tai Laveran Whitening tahnaa. En osaa sanoa kumpi olisi suosikkini, siksi ostan niitä vähän vuorotellen. Molemmat ovat freshejä, mutta eivät älyttömän voimakkaalla tavalla. Kummastakin jää tosi puhdas tuntuma ja käyttömukavuus on korkealla. En ehkä ole huomannut mitään erityistä valkaisevaa ominaisuutta, mutta tuskin niistä haittaakaan sillä rintamalla on. Selkeästi tuo Humblen hiilitahna on kuitenkin tehokkaampi häivyttämään värjäymiä.

Edullinen Kosmetiikka Hammastahna

Vahvaa deodoranttia ja laventelista suihkugeeliä

Laveran Strong-dödö on tämän hetken ykkössuosikkini deodoranteista. Käytän vähän vaihdellen paria muutakin (niistä voit lukea tästä dödöjen TOP 3 lempparini -artikkelista). Tykkään Strong-dödön helposta roll-on -mekanismista ja kaikista eniten toki niistä tehoista. Pakkaus ei erityisesti hivele silmää, mutta tässä kohtaa toiminnallisuus on huomattavasti tärkeämpää kuin ulkoasu. Tuoksu on ihan hyvä myös ja mukavan neutraali.

Tässä on kaikki asiat kohdillaan riittoisaa koostumusta ja edullista hintaa myöten. Olen testannut lukuisia eri deodorantteja ja hyvin harva pääsee samalle tasolle. Lähes kaikissa muissa on aina jotakin vikaa, kuten onneton pitävyys, liian voimakas tuoksu tai liian nopeasti kuluva koostumus. Käytämme mieheni kanssa molemmat Strongia ja myös hän on todennut tämän dödön olevan kokonaisuutena paras.

Edullinen Luonnonkosmetiikka

Nurmen laventelilta tuoksuva suihkugeeli on viralliselta nimeltään käsisaippua, mutta suosin sitä kätevän pumppupullon vuoksi ohi sarjan varsinaisen suihkugeelin. Kyseessä on nimittäin tismalleen sama tuote, käsisaippuaksi nimetyssä versiossa on vain tosiaan mielestäni parempi pullo.

Yhtä kaikki, kyseinen geeli tuoksuu taivaalliselle aidolle laventelille. Mikäli et fanita laventelia, kannattaa tästä tuotteesta pysyä mahdollisimman kaukana, tuoksu on nimittäin hyvin selkeä. Mukana on lisänä tujaus salviaa, joka tuo tuoksuun vielä lisää maanläheisyyttä. Laventeli on silti päätuoksu ja makuuni erittäin ihana sellainen.

Hinta on hieman korkeampi kuin muissa tämän jutun tuotteissa, ei silti mitenkään kallis. Koostumus on tässä suihkugeelissä täydellinen: runsas ja sopivasti vaahtoava. En kestä liruja ja mitäänsanomattomia geelejä, joten mielelläni maksan muutaman euron enemmän, jotta saan täydellisen koostumuksen ja tuoksun.

Lisää ihonhoito- ja hiusvinkkejä, purkkeja ja purnukoita sekä meikkitutoriaaleja löydät Instagramista @strawberryemmi

kukkis.

Olen usein katsellut luonnollisia käsienpesuaineita, mutta maksavat niin paljon ettei kyllä mitään mahdollisuutta hankkia. Tällä hetkellä itsellä käytössä Cien pomegranate 1000 ml täyttöpakkaus, maksaa 1,95 € (lidl) tätä sanoisin jo edelliseksi. Kriteerejähän tämä ei täytä, mutta tuoksuu hyvältä eikä kuivata käsiä.

Vastaa
Emmi Mansikkaviita

No tuo on kyllä todella edullinen! Ja joo, valitettavasti luonnonkosmetiikan vastineet eivät yllä lähellekään vastaavia litrahintoja :/

Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liittyvät artikkelit

Paras Kasvovoide
Paras kasvovoide eri ihotyypeille – 7 x suositusta
Kasvoharja on paras apuväline pitämään ihohuokoset puhtaina
Pihista Ja Panosta
Pihistä ja panosta: puhdistustuotteet, kuorinnat ja naamiot kasvoille
Tehokas Deodorantti
Tehokas deodorantti – kolme tämän hetken suosikkiani