Oodi Evolvelle 1/2: Syötävän herkullista vegaanikosmetiikkaa

Evolve Luonnonkosmetiikka Kokemuksia Kuiva Herkka Iho Yellowmood 11

Evolve saattaa olla monelle teistä lukijoista jo tuttu, mutta siitä huolimatta halusin ehdottomasti nostaa esiin tämän loistavan Englantilaisen luonnonkosmetiikkasarjan. Evolven salaisuus piilee mielestäni siinä, että tuotteet ovat toimivia, huumaavan tuoksuisia sekä kauniisti pakattuja, mutta myös hintaluokaltaan helposti jokaisen lähestyttävissä.

Evolven simppelit, tummanruskeaa lasia tai muovia olevat pakkaukset valkoisine etiketteineen miellyttävät esteetikon silmää, eikä ole niin vaarallista vaikka purkki jos toinenkin jäisi joskus lojumaan näkösälle. Olen itse asiassa suunnitellut kylpyhuoneeseeni lasihyllyä, johon kaikki ihanimmat kosmetiikkapurnukkani pääsisivät esille ja luulenpa, että Evolven tuotteet saattaisivat vallata hyllystä tilaa useammankin purkin verran.

Erityishuomiona voin kertoa, että Evolven kaikki tuotteet ovat vegaanisia, mikä on mielestäni positiivista, vaikka en kosmetiikassani pidäkään vegaanisuutta ensisijaisena. Lisäksi kaikki tuotteet valmistetaan pienissä erissä, jolloin tuotteiden tuoreus voidaan taata. Jokaiseen purkkiin on lisätty tieto siitä missä tuote on valmistettu ja kuka sen on pakannut. Evolven tuotesarjaan kuuluu kokoelma erilaisia kasvo-, vartalo- ja hiustuotteita, joista esittelen tässä postauksessa suosikkejani.

Liquid Crystal Micellar Cleanser

En käytä arjessani kovinkaan paljon misellivesiä kuivuuteen taipuvaisen ihoni vuoksi. Tämä miedon tuoksuinen misellivesi on kuitenkin lunastanut paikkansa satunnaisena apurina peilikaapissani. 2 in 1 tuote puhdistaa kasvot ja samalla sen sisältämä hyaluronihappo pystyy sitomaan paljon vettä ja auttaa lukitsemaan kosteuden ihoon jättämättä sitä kiristävän kuivaksi. Luomugranaattiomenauute pehmentää ja suojaa ihoa.

Vaikka arjessa meikkini on kevyt, luotan iltaisin puhdistuksessa tehokkaampiin tuotteisiin. Misellivesi on kuitenkin omiaan aamupuhdistukseen; levitän sitä kostutetulle kestovanulapulle, jolla pyyhin kasvot aamuisin. Lisäksi misellivesi puhdistaa iholta näppärästi liiat meikit ennen urheilua tai muita harrastuksia.

Plussaa siitä, että tuote sopii mainiosti kokonsa puolesta pienimpäänkin treenikassiin!

Evolve Luonnonkosmetiikka Kokemuksia Kuiva Herkka Iho Yellowmood 9

Gentle Cleansing Melt

Gentle Cleansing Melt vei sydämeni heti tuotetta ensi kertaa kokeiltuani. Puhdistusbalmi ei ärsytä ihoa ja huuhtoutuu iholta pois lämpimällä vedellä. Balmi tuoksuu vaniljaisen herkulliselta ja on koostumukseltaan vaaleaa hyytelöä. Ihotuntuma ei jää tämän jäljiltä nihkeäksi, vaan todellakin kosteutetuksi, mutta silti puhtaaksi. Erinomainen tuote myös musliiniliinaan yhdistettynä.

Baobaböljy kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Vanilja on antioksidanttirikas ja aromaterapeuttisilta vaikutuksiltaan rentouttava sekä rauhoittava. Tuote on hellävarainen ja sopii kuivallekin iholle, mutta näin talvipakkasten aikaan huomasin Hannamarin avustuksella sen olevan pinta-aktiivisten aineidensa vuoksi liian voimakkaasti puhdistava.

Loppukesästä ja syksyllä lauhempien säiden aikaan tuote toimi kuitenkin pintakuivalla ihollani erinomaisen hyvin. Nyt odottelenkin kevättä, jolloin pääsen korkkaamaan purkin uudelleen käyttöön!

Evolve Luonnonkosmetiikka Kokemuksia Kuiva Herkka Iho Yellowmood 6

Daily Defence Moisture Mist

Daily Defence Moisture Mist on kasvosuihke, joka kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja auttaa virkistämään sekä raikastamaan ihoa. Suihkeen sisältämä kaktusviikunauute rauhoittaa ärtynyttä ihoa sekä suojaa ihoa ylläpitäen sen kosteustasapainoa.

Afrikan morninga (piparjuuripuu) suojaa ihoa ilmansaasteilta. Kasvosuihke tuoksuu miedosti appelsiininkukilta ja ruusulta. Tuote on pakattu runsaaseen 100ml pulloon, mutta on saatavilla myös 30ml matkakokona.

Itse suihkutan tuotetta yleensä noin 2-3 kerrosta aamuisin iholleni, jonka jälkeen lisään Evolven hyaluronihapposeerumin. Kasvosuihke on myös omiaan kiinnittämään erityisesti mineraalimeikkipohjan ja uskonpa, että matkakoko toimisi loistavasti lentomatkojen aikana ihon kosteutukseen.

Evolve Luonnonkosmetiikka Kokemuksia Kuiva Herkka Iho Yellowmood 12

Radiant Glow Mask

Radiant Glow -kasvonaamio on ensimmäinen Evolven tuote johon itse tutustuin ja koukutuin välittömästi. Kirkastava naamio on niin täyteläisen suklaan tuoksuinen, että sitä tekisi mieli lusikoida suoraan purkista.

Naamio sisältää sopivan pienirakeista kookoksenkuorijauhetta ja kuorii ihoa hellästi. Antioksidanttirikas raakakaakao suojaa ihoa ja auttaa parantamaan sen kosteustasapainoa. Manteliöljyn sisältämät A, B ja E-vitamiinit kosteuttavat ja pehmittävät ihoa, jättämättä sitä kuitenkaan öljyisen tuntuiseksi.

Naamio huuhtoutuu helposti kasvoilta vedellä ja jättää jälkeensä silminnähden kirkkaamman ja pehmeämmän ihon. Käytän tätä naamiota usein saunassa, mutta kaikista herkkäihoisimmille en sitä suosittelisi!

HOUSE OF ORGANIC TARJOAA YELLOW MOODIN LUKIJOILLE KOKO VALIKOIMANSA 10 % ALENNUKSELLA KOODILLA YELLOWMOOD

Kuvat Tuomas Rahkonen / editointi Hannamari Rahkonen

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liittyvät artikkelit

Green Beauty Awards 2017: Kasvojenhoito
7 x Evolve Organic Beauty -suosikkia
Evolve – tehokasta ja toimivaa luonnonkosmetiikkaa edullisesti
Green Beauty Awards 2017: Vartalo & hygienia