Suosittele tekemistä Portugaliin ja Italiaan!

Lentotiketit takataskussa, Lissabonin ja Milanon kodit vuokrattu lähes neljäksi viikoksi, passihakemukset vetämässä, soittolistalla repeatilla Gente De Zona ja pöydällä meleko pinkka töitä (eli toisin sanoen touko-heinäkuun hommat, hah). Lähtölaskenta maailman parhaaseen kesälomaan on alkanut ja kuten arvata saattaa, valmiita suunnitelmia melkein nolla – siksi kaipailisinkin nyt teidän apuanne!

Portugalissa vietämme lomamme ensimmäiset pari viikkoa, jonka aikana toiveissa olisi löytää huippuhyviä rantoja ja suunnata vuokra-autolla mahdollisesti Algarven alueelle. Italiassa vakaana aikomuksenamme on suunnata Garda-järvelle, vierailla viinitiloilla, Milanon kulttuurinähtävyyksissä ja päästä mahdollisesti oopperaan tai balettiin. Siinä kaikki mitä tähän mennessä olemme ehtineet pohdiskella, fiiliksellä mennään tälläkin kertaa.

Olen ihan todella kiitollinen, jos sinulla on jakaa suosituksesi ihanista kauneushoitoloista (joissa käytetään luonnonkosmetiikkaa), ravintoloista, elämyksistä, kulttuurikohteista, kahviloista, kirpputoreista – mistä vain mikä on mielestäsi suosittelemisen arvoista!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liittyvät artikkelit

Toivejuttu: päivittäisen elämän 5 tärkeintä asiaa
Kysymys-vastauspostaus 4/4: Hyvinvointi, terveys & lifestyle
Kodin uusi sohvanurkka & vanha DIY-sohva
Mihin magnesiumia tarvitaan? (4 x DIY-resepti)