Kauppa

Ketoosissa Kirjan Kansikuva

Ketoosissa -kirja on helppolukuinen ja selkeä opas ketogeenisen ruokavalion ytimeen. Kirjan sisällössä nivoutuu yhteen ajankohtainen tutkittu tieto sekä kirjoittajan oma kokemus. Kattavan info-osuuden lisäksi ruokavalion aloittaminen ja noudattaminen on tehty helpoksi 25 koko perheelle sopivalla herkullisella reseptillä.

Kurkumalatte

✓ Mikä on ketogeeninen ruokavalio?

✓ Ketogeeninen ruokavalio ja insuliini

✓ Ketogeenisen ruokavalion hyödyt

✓ Mitä syödä ketogeenisella ruokavaliolla?

✓ Mistä tiedät oletko ketoosissa?

✓ Ketogeeninen ruokavalio ja liikunta

✓ Ketoosin ja ketoasidoosin ero

✓ Elektrolyyttien merkitys ketogeenisella ruokavaliolla

✓ Ketoflunssan oireet ja ennaltaehkäisy elektrolyyteillä

✓ Ketogeenisen ruokavalion muunnokset

Ketoosissa Salaattitacot Pizza Tuorepuuro Ketogeeninen Ruokavalio Reseptit 4

✓ 72 aukeamaa

✓ Henkilökohtainen toipumistarinani

✓ 25 koko perheelle soveltuvaa reseptiä

✓ Erittäin tyylikäs ja moderni taitto

✓ Herkullinen, laadukas ja houkutteleva kuvitus

✓ Runsaasti käytännön vinkkejä ketogeenisen ruokavalion toteuttamiseen

Ketoosissa Salaattitacot Pizza Tuorepuuro Ketogeeninen Ruokavalio Reseptit

Kirjassa on yhteensä 25 arkeen sopivaa, helppoa ja maistuvaa arkiruokareseptiä, joihin on laskettu annosmäärä ja ravintosisältö. Useimmat resepteistä valmistuvat ilman maitotuotteita ja lopuista ne ovat helposti korvattavissa. Haluatko tietää minkälaisia reseptejä kirjasta löytyy? Klikkaa siinä tapauksessa tänne!

Ketonix

Kirjasta tykkäsin todella paljon. Olen nyt lukenut ketodieetistä useammalta sivustolta ja sinun kirjassasi asiat oli kiteytetty hyvin, että aloittelijatkin ymmärtää mistä on kyse.

”Kirjasta tykkäsin todella paljon. Olen nyt lukenut ketodieetistä useammalta sivustolta ja sinun kirjassasi asiat oli kiteytetty hyvin, että aloittelijatkin ymmärtää mistä on kyse. Tänään menee testiin curry-kanakeitto.”

– Anu

”Ystäväni Hannamari Rahkonen ryhtyi terveysongelmiensa vuoksi ketolle viime kesänä, jonka myötä hän on parantunut kilpirauhasen vajaatoiminnasta. Omassa olossani ja hyvinvoinnissani tapahtuneet muutokset ovat jo niin tajunnan räjäyttävää luokkaa, että ihoni nousee aivan kananlihalle, kun koitan kuvitella miltä tuntuu ihmisestä, joka saa terveytensä takaisin – itse en ole ollut kuitenkaan missään vaiheessa sairas. Uskonkin, että Ketoosissa tarjoaa monelle kilpirauhasen vajaatoimintaa sairastavalle vertaistukea ja toimii toivon mukaan kimmokkeena kokeilla, voisiko ruokavalio sopia myös itselle. Ketoosissa -kirja sisältää helposti sisäistettävässä muodossa kaikki perusasiat ketosta sekä herkullisia reseptejä – Hannamarihan on rakastettu reseptinikkari, joten voin taata, että tästä kirjasta löytyy todella herkullisia ohjeita, sen kertovat jo nämä kuvatkin.”

– Katja Kokko

”Piti alkaa kiittämään tuosta kirjasta. Luen sitä nyt ja olen liekeissä! Olen ajatellut ihan samoin syömisestä, siis että miten on terveellistä, mutta ei ole ollut täsmätietoa. Loistavaa työtä!”

– Minna

”Kirja on timanttia, kuvat kauniita ja kaikki reseptit sellaisia, että aion testata niistä jokaista.”– Katri

”Kiitos kirjasta! Olen itse ollut ketogeenisellä juhannuksesta asti. Paino on tippunut 19 kg, mutta parasta heittämällä on silti se, että mun pää pysyy nykyään kasassa. Minulla on ADHD (aikuisiällä diagnosoitu) ja pärjään nyt erittäin hyvin ilman lääkitystä. En voisi olla tyytyväisempi! Olen syönyt aika yksinkertaisesti tähän asti, mutta jouluksi ajattelin vähän panostaa.”

– Annu

”Siis aivan upea kirja, runsas ja kaunis ja reseptit pitää kyllä kaikki testata. Hyvä Hannamari, kiitos! ”

– Heli

”Hannamarin kirjoitustyyli on ihanaa luettavaa.”

– Sanna

”Kirjasi on aarre.”

– Kaisa