Helpoin tapa poistaa aurinkovoide vartalolta – vertailussa suihkuöljyt x3

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Tuotteet saatu testiin maahantuojilta.

Suihkuöljy on ylivoimaisesti helpoin tapa poistaa aurinkovoide vartalon iholta. Se on myös loistava valinta ympärivuotiseen käyttöön erityisesti kuivuuteen taipuvaiselle iholle. Suihkuöljyjä on markkinoilla harmillisen vähän – tästä tekstistä löydät luonnonkosmetiikan kolme parasta vaihtoehtoa.

luonnonkosmetiikan suihkuöljy

Erityisesti luonnonkosmetiikan aurinkovoiteiden poistaminen iholta tuottaa monille päänvaivaa. Fysikaalinen mineraalisuoja tuntuu tarraavan ihoon ja tavallinen suihkugeeli vain parhaassakin tapauksessa siirtelee voidetta edes takaisin iholla. Tässä kohtaa on hyvä muistaa, että mineraalifilttereitä sisältävä aurinkovoide on öljyliukoista, joten tehokas puhdistus syntyy öljypohjaisella tuotteella. Vartalon iholla tämä tarkoittaa siis suikuöljyä.

Kun käytät suihkuöljyä aurinkovoiteen poistamiseen, suosittelen tekemään kasvojen puhdistuksesta tutun kaksoispuhdistuksen eli voit pestä vartalon suihkuöljyn jälkeen vielä tavallisella suihkugeelillä. Muussa tapauksessa pelkkä suihkuöljy yksistään on riittävä. Sen käytössä ei tarvitse pelätä öljyistä pintaa, sillä kaikki suosittelemani öljyt sisältävät emulgaattorin ja näin huuhtoutuvat iholta pois.

Kasvoille tarkoitettuja öljypuhdistajia löytyy luonnonkosmetiikan tarjonnasta vino pino, mutta vartalon versiot ovat todella kiven alla. Tämä on sääli, sillä suihkuöljy on mitä loistavin puhdistaja myös talvisin ihon ollessa kuiva ja jopa kiristävänkin tuntuinen. Olen löytänyt kuitenkin kolme loistavaa suihkuöljyä, niistä seuraavaksi pienet vertailut.

Aromaterapeuttinen suihkuelämys

Kaksi erilaista Neal's Yard Remedies suihkuöljyä

Neal’s Yard Remediesin valikoimaan kuuluu peräti kaksi eri suihkuöljyä, joista molemmat ovat napakymppejä. Sarjalle leimalliseen tapaan niissä on melko voimakkaat, aromaterapeuttiset tuoksut, jotka tekevät suihkuhetkestä nautinnollisen ja jopa ylellisen.

Molemmat öljyt ovat runsaita koostumukseltaan, mutta ne muuttuvat veden kanssa maitomaisiksi ja huuhtoutuvat helposti pois. Mitään varsinaista vaahtoavuutta ei näiden kanssa kannata odottaa. Iho jää todella pehmeäksi ja miellyttävän tuntuiseksi. Nämä ovat kaikin puolin paitsi tarpeellisia putsareita, ennen kaikkea hemmottelutuotteita, joiden avulla ihan tavalliseenkin kylppäriin saa luotua spa-tunnelmaa.

Beauty Sleep Shower Oil on nimensä veroisesti rentouttavan tuoksuinen, mielestäni ehdottomasti iltaan parhaiten sopiva tuote. Wild Rose Shower Oil tuoksuu samalta kuin sarjan kuuluisa Wild Rose Beauty Balm. Tuoksu ei ole ruusuinen, kuten wild rose -nimestä voisi äkkiseltään päätellä, vaan villiruusunmarjaan yhdistyy frankincense, patsuli, palmarosa ja palsamipelargoni. Cocktail on mielestäni hyvin naisellinen ja ihana, ja nostaa Wild Rosen omaksi tämän hetken suosikikseni kolmesta tämän tekstin tuotteesta.

Makean marjaisa herkku

Evolve suihkuöljy

Mikäli Neal’sin aromaterapeuttiset tuoksut eivät kuulostaneet omalta, suosittelen lämmöllä Evolven Super Berry Bath and Shower Oilia. Sen marjainen, melko makea tuoksu on äärimmäisen herkullinen ja kesäinen. Se on omaan makuuni jopa hieman liikaa, mutta veikkaan tämän olevan mieleinen todella monille.

Toimivuudeltaan tämä on ehdottomasti Neal’sin luokkaa ja minun onkin vaikea tehdä eroa muuta kuin tuoksun perusteella. Supertarkkaan analysoidessa huomaa, että Neal’sin koostumus on vielä aavistuksen verran täyteläisempi, mikä tuo siihen ripauksen enemmän luksusfiilistä. Evolven tuote kertoo sopivansa myös kylpyöljyksi, joten se tuplaa käyttömahdollisuuden, mikäli olet onnellinen ammeen omistaja.

Yhteenvetona voin siis todeta, että kaikki kolme mainittua suihkuöljyä hoitavat hommansa moitteettomasti ja kyse onkin oikeastaan enemmän tuoksumieltymyksistä.

Lue myös: Vertailussa puhdistusöljy x 6 – poimi paras tuote omalle ihotyypillesi

Lisää ihonhoito- ja hiusvinkkejä, purkkeja ja purnukoita sekä meikkitutoriaaleja löydät Instagramista @strawberryemmi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liittyvät artikkelit

Puhdistusoljy
Vertailussa puhdistusöljy x 6 – poimi paras tuote omalle ihotyypillesi
Edullinen Kosmetiikka
Arjen edulliset kosmetiikkatuotteet
Itseruskettava
Kevyen sävyn tuova itseruskettava piristää ilmettä keväällä – parhaat tuotteet kasvoille ja vartalolle
Kasvovesi
Paras kasvovesi eri ihotyypeille – 7 x suositusta