Persikkainen kevätmeikki ja ajankohtaisia meikkilöytöjä

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Raikas kevätmeikki koostuu herkullisen persikkaisesta sävymaailmasta. Hehkuvan aurinkopuuterin voi kaivaa talviteloilta ja sutia kasvoille pientä lämpöä. Kokosin omia kevätfiiliksiäni heijastelevan persikkaisen kevätmeikin muutaman kivan tärppituotteen ympärille. 

Kevatmeikki

Persikan hehkuinen kevätmeikki

Tällä viikolla kevät otti melko tuntuvaakin takapakkia, mutta ei anneta sen häiritä! Omaa kevään ja kesän odotusta voi lähteä jo kanavoimaan meikkiin.

Tekemäni kevätmeikki näyttää ihanalta jo nyt, aivan kevään kynnyksellä. Se sopii toisaalta täydellisesti myös kesään ja jopa loppukesän paahteisiin sävyihin. Valitsin meikkiin persikkaisia sävyjä, joita harvemmin käytän talvella.

Talvella luonnonvalo on sinertävää ja omaa viileän punertavaa ihoani vasten juuri viileät sävyt ovat tällöin kaikista imartelevimpia. Oranssiin taittavat lämpimät sävyt näyttävät helposti vähän irrallisilta. Nyt alkaa olla kuitenkin jo aika kaivaa kaapista kaikki heleät herkkusävyt esiin ja tuoda väriä kasvoille.

 

Persikkainen Meikki

Meikkilöydöt kevääseen ja ohjeet meikin tekoon

Laveran uudet luomivärit yllättävät vähän erikoisillakin sävyillään. Sieltä voi kuitenkin tehdä ihania löytöjä kevättä ja kesää silmällä pitäen! Tässä meikissä minulla on sävy Burnt Apricot niin luomilla kuin poskillakin. Monet pinkit ja persikkaiset luomivärit näyttävät kauniilta myös poskilla, ainakin niitä kannattaa testata. Sama pätee myös toisin päin, upea poskipuna on todennäköisesti yhtä upea myös luomilla.

Burnt Apricot ei ole aivan yhtä murrettu ja paahteinen sävy, mitä nimi antaisi ymmärtää. Se on ennemmin pehmeä aprikoosi tai persikka. Joka tapauksessa mielettömän ihana. Mikäli sinulla on siniset silmät, tämä on must-have! Sävy toistuu myös poskilla kauniina ja yllättävän raikkaana.

Toin kasvoille aivan kevyttä päivettynyttä ilmettä vaalealla aurinkopuuterilla. Couleur Caramelin hehkua tuova aurinkopuuteri sävyssä Pearly Beige Brown on riittävän maltillinen, jotta sitä voi levittää huoletta vähän laajemminkin. Ihoon tulee paitsi pienen pieni sävy, myös kaunis heleys. Levitin samaista bronzeria myös luomien ulkoreunoihin ja kevyeksi varjostukseksi luomivakoon ja sen yläpuolelle. Tämä tuo luomille hieman muotoa, vaikkei vahvasti näykään.

Kevatmeikki Luonnonkosmetiikka

Lämpimien sävyjen rinnalle kaipaan itse ainakin jotakin raikastavaa. Puhtaan vaalea highlighter on tähän tarkoitukseen täydellinen tuote. Oma lempparini juuri raikkautta tuomaan on Zuiin Moon Highlighter, joka kirkastaa lookin välittömästi. Tuote on melko hehkuva (hohto on kuitenkin tasaista, ei glitteristä!), joten sitä riittää pieni määrä kerralla.

Tähän meikkiin sudin hohdetta poskipäille poskipunan jälkeen, sekä luomille sisänurkkaan ja siitä kevyesti luomivärin päälle. Lisäksi laitoin highlighteria nenänvarteen ja huulten yläreunaan.

Viimeistelin meikin Lily Lolon huulipunalla sävyssä Coral Crush. Tästä aina kysytään, kun se vilahtaa huulillani Instagramissa. Sävy on monikäyttöinen ja siitä saa oikeastaan kaksi ihan erilaista väriä irti. Pehmeästi huulivoiteen päälle taputeltuna se tuo pientä korallista punertavuutta ja taas vahvemmin laitettuna se on kirkas ja näyttävä sävy. Tässä on todella onnistunut sävyvivahde, joka ei riitele viileän ihonsävyni kanssa lainkaan niin pahasti kuin oranssihtavat huulipunat yleensä.

Lue myös: Nopea arkimeikki muutamalla tuotteella

Lisää ihonhoito- ja hiusvinkkejä, purkkeja ja purnukoita sekä meikkitutoriaaleja löydät Instagramista @strawberryemmi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liittyvät artikkelit

Luonnonkosmetiikan Suosikit
Kaikkien aikojen luonnonkosmetiikan suosikit
Nopea Arkimeikki
Nopea arkimeikki muutamalla tuotteella
Voidemainen Poskipuna
Vertailussa voidemainen poskipuna x 6
Arkikampaus
Helppo arkikampaus x 10