Evolven uusi Blue Velvet Ceramide Serum tuo täsmäavun kenkkuilevalle iholle

Kaupallinen yhteistyö: Ruohonjuuri

Kevät on täällä! Niin ihanaa, mutta ihon kannalta yllättävänkin haasteellista aikaa. Isot lämpötilojen vaihtelut, katupöly, viima ja auringonvalon lisääntyminen saavat ihon herkille. Tekisi mieli kuoria ja kirkastaa, ehkäpä vaihtaa jo kevyisiin kesätuotteisiin. Ihon kannalta parasta on kuitenkin huolehtia riittävästä kosteutuksesta ja aivan erityisesti ihon oman suojamuurin tukemisesta. Evolven taivaansininen uutuus, Blue Velvet Ceramide Serum, on rauhoittava täsmäratkaisu ihon kenkkuiluihin. Silkkinen öljyseerumi helpottaa ihon kuivuutta, hilseilyä, punoitusta ja ärsytystä tuoden samalla kaunista hehkua.

Evolve Blue Velvet Creamide Serum

Kevät on iholle yllättävän haastavaa aikaa

Siinä missä Suomen talvi on ihonhoidon näkövinkkelistä hankalaa aikaa, ei tilanne keväällä monesti ainakaan helpota. Kevät saa monien ihon sekaisin. Eikä mikään ihme! Lämpötila sahailee iloisesti edestakaisin jopa päivittäin. Katupöly pöllyää ja auringonsäteet tuntuvat pitkän talven jälkeen ihanilta, mutta auts miten voimakkailta. Sitten on vielä tuuli ja kuiva ilmakin, jotka lisäävät transepidermaalista veden haihtumista saaden ihon kiristelemään pintakuivana. Ei mikään helppo cocktail iholle ja sen suojamuurille.

Ihon oman suojakerroksen heikkeneminen näkyy armotta mm. pintakuivuuden lisääntymisenä, erilaisina ihoärsytyksinä, tulehduksina ja punoituksina sekä jopa iho-ongelmina, kuten ruusufinninä ja aknena. Avainasemassa on ihon suojamekanismien vahvistaminen huolehtimalla hellävaraisista puhdistustottumuksista ja ihon runsaasta vesikosteutuksesta sekä varmistamalla omega-rasvahappojen ja antioksidanttien saanti. Vaikutusta voi tehostaa mm. keramidien avulla, jotka ovat ihon suojamuurin rakennuspalikoita luonnostaankin.

Valitse rutiiniin myös vähintään yksi tuote, joka sisältää ihon temppuilua rauhoittavia ainesosia. Tutustutaan seuraavaksi kiinnostavaan uutuustuotteeseen, joka on täydellinen täsmätuote juuri kevään ihohaasteisiin.

Evolve Blue Velvet Seerumi

Evolven silkkinen uutuus rauhoittaa temppuilevan ihon

Evolven Blue Velvet Ceramide Serum on kuin tilaustyönä tehty Suomen kevääseen! Sen ihoa rauhoittava ja vahvistava vaikutus yhdistyy ohueen öljykoostumukseen, joka paitsi ravitsee ja pehmentää, tuo iholle ihanan hehkun. Niin, tämä seerumi onkin siis öljyä. Älä anna seerumi-nimen hämätä, tätä tuotetta kannattaa ajatella kasvoöljynä.

Skvalaani muodostaa öljyseerumin pohjan tuoden koostumukseen ihanaa, ohuen silkkistä tuntumaa. Oliiviöljystä johdettu skvalaani on yksi omia ainesosien lemppareitani sen ehkäistessä tehokkaasti kosteuden haihtumista samalla tuoden ihoon joustavuutta ja pehmeyttä. Ihotuntuma on kuitenkin kevyt, jopa rasvaton, eikä skvalaani tuki ihoa. Skvalaani on yleisesti hyvin siedetty ja sopii mainosti erilaisille ihoille – täydellinen pohja tälle laajasti monenlaisille ihoille sopivalle öljyseerumille.

Toisena pohjaöljynä käytetty antioksidanttinen kameliansiemenöljy on ihanteellinen helpotuksen tuoja erityisesti kuivalle ja hilseilevälle, jopa atooppiselle iholle. Mukana on myös kauraa, jonka keramidit korjaavat ja uudistavat ihoa sekä auttavat vahvistamaan ihon suojakerrosta. Kauralla on antioksidanttisia, tulehdusta lieventäviä ja ihoa rauhoittavia ominaisuuksia.

Blue Tansy eli marokkolainen kamomilla tuo öljyseerumiin sen kauniin, heleän sinisen sävyn sekä tunnistettavan tuoksun. Blue Tansy on erittäin tehokas ihon rauhoittaja samalla auttaen vähentämään punoitusta. Lisänä on vielä monipuolinen kattaus antioksidanttisia kasviuutteita, joista monet tehostavat entisestään öljyseerumin ihon temppuiluita tyynnyttelevää vaikutusta.

Blue Velvet Ceramide Serum sopii ihotyyppiin katsomatta herkältä ja herkistyneeltä tuntuvalle iholle rauhoittamaan, ravitsemaan ja pehmentämään ihoa sekä vahvistamaan ihon suojamuuria. Se on omiaan vuodenaikojen vaihtuessa, jolloin ihon suojamuurin vahvistamiseen kannattaa panostaa erityisesti. Ihon oman suojakerroksen heikkeneminen näkyy iholla esimerkiksi reaktiivisuutena, punoituksena, ihon kiristämisenä ja kuivumisena, sameutena, näppyinä ja erilaisina iho-ongelmina.

Blue Tansy Seerumi

Kokonaisuutta on vielä hieman kevennetty hajotettujen kasviöljyjen voimin. Niitä on käytetty mielestäni tässä kohtaa huomattavan taitavasti, sillä koostumuksesta on saatu juuri sopivalla tavalla kevyt, olematta kuivaöljymäisen kuiva. Tuotteessa on edelleen tallella kasvoöljyjen paras puoli eli joustava pehmeys, mutta ilman rasvaista öljymäisyyttä. Koostumus on vastustamattomalla tavalla ohuen liukas ja notkea, iholle täydellisesti levittyvä.

Vaikka Blue Velvet on kehitetty alunperin siis kuivalle ja herkälle iholle, sopii se minusta erinomaisesti kaikille ihotyypeille, niin ainesosiensa kuin koostumuksensakin puolesta. Oman testijaksoni aikana ihastuin öljyn ylivertaisen miellyttävään ihotuntumaan. Se on ohuempi kuin peilikaappini muut öljyt ja selkeästi seerumimaisempi. Siksi se varmasti onkin päädytty nimeämään seerumiksi, vaikka kasvoöljy tai öljyseerumi olisi mielestäni kuvaavampi termi.

Ensimmäinen huomaamani vaikutus ihossa oli hehku, jota en oikeastaan ollut edes erityisesti odottanut (mutta jonka otin ilolla vastaan). Ihoni meinaa ärsyyntyä keväisin erittäin helposti ja huomaan nytkin joitakin ärtymisen merkkejä, kuten punoitusta ja pientä röpöliäisyyttä. Öljy kuitenkin selvästi tyynnyttelee ihoa ja rauhoittavan vaikutuksen silminnähden huomaa. Tilanne on aiempiin keväisiin nähden erinomainen eli ainakin omalla kohdallani tuote tekee tismalleen mitä lupaa, loistava uusi tuttavuus!

Blue Velvetin tuoksussa yhdistyvät käytetyt kasviuutteet, joista oma nenäni nappaa selkeästi vahvimpana Blue Tansyn. Tuoksu on ihana ja selkeä, joskin nopeasti haihtuva.

Näin käytät Blue Velvet Ceramide Serumia optimaalisesti

Muistathan, ettei öljy itsessään kosteuta eli tämäkään öljy ei vie ihoon lisää vesimäistä kosteutta. Se kuitenkin parantaa ihon kosteustasapainoa ehkäisemällä kosteuden haihtumista ja se ikään kuin lukitsee vesimäisten hoitotuotteiden tarjoaman kosteuden iholle. Käytä siis aina kasvoöljyn alla reilua vesikosteutusta. Tämä pätee myös tähän seerumiksi nimettyyn tuotteeseen, jotta saat siitä kaiken ilon irti!

Puhdista iho hellävaraisesti, varo kuivattamasta ja ärsyttämästä sitä. Evolven suloisen vaaleanpunainen Kalahari Dream Cleansing Oil sopii lempeäksi, mutta tehokkaasti meikin mennessään vieväksi putsariksi kaikille ihotyypeille.

Lue lisää öljypuhdistuksesta: Vertailussa puhdistusöljy x 6

Aloita ihon kosteutus kasvovedellä (testaa esimerkiksi raikasta Daily Defence Moisture Mistiä) kerrostamalla sitä useita kerroksia, taputtele iholle käsin. Voit lisätä kosteuttavaa vaikutusta seerumilla, saman sarjan klassikko eli Hyaluronihapposeerumi toimii tähän tarkoitukseen loistavasti. Levitä seerumi kasvovedestä vielä kostealle iholle.

Evolve Seerumi

Viimeistele hoitorutiini Blue Velvetillä levittämällä se välittömästi kosteusseerumin päälle. Öljymäinen tuote kannattaa aina laittaa kosteille kasvoille, jolloin saat sen levitettyä ja imeytettyä ihoon tehokkaasti. Hiero Blue Velvetiä iholle, jolloin huomaatkin sen imeytyvän monia muita öljyjä sukkelammin.

Mikäli ihosi kaipaa lisäksi vielä kosteusvoidetta, voit laittaa sen joko öljyseerumin alle tai päälle. Tavallisesti ohjeistan laittamaan öljyn aina aivan hoitorutiinin viimeiseksi tuotteeksi, mutta Blue Velvet on niin silkkinen tapaus, että se sopii täyteläisemmän voiteen allekin. Testaa kumpi tapa toimii sinulla paremmin!

Yövoiteista Blue Velvetin kaveriksi sopii loistavasti Evolven Nightly Renew Facial Cream. Tässä on sen verran kermaisuutta, että laittaisin voiteen aivan lopuksi, Blue Velvetin päälle. Meikin alle hyvä valinta on puolestaan saman merkin Hydrate & Protect Facial Cream, jonka kevyen raikas koostumus on omiaan Blue Velvetin alle.

Blue Velvet Ceramide Serum on nyt myynnissä Ruohonjuuren verkkokaupassa ja liikkeissä, näet myymäläsaatavuuden kätevästi suoraan tuotekortilta.

Evolve Sininen Seerumi

Lisää ihonhoito- ja hiusvinkkejä, purkkeja ja purnukoita sekä meikkitutoriaaleja löydät Instagramista @strawberryemmi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liittyvät artikkelit

Iho Kuivuu Talvella
Iho kuivuu talvella – parhaat talviset hoitotuotteet päästä varpaisiin
Luonnonkosmetiikan Suosikit
Kaikkien aikojen luonnonkosmetiikan suosikit
Nopea Arkimeikki
Nopea arkimeikki muutamalla tuotteella
Pintakuiva Iho
Pintakuiva iho – mitä tehdä?