Maailman paras itseruskettava ja muita kevään tärppejä Zuiilta

Kaupallinen yhteistyö: House of Organic

On aika kääntää katseet aurinkoon ja varustautua kevääseen ja kesään kauniin paahteisilla meikkisävyillä. Koralli, pronssi ja ruusukulta näyttävät ihanilta päivettynyttä ihoa vasten. Zuii tarjoilee sesongin herkullisimmat värit ja tuotteet – katso tärppilistaltani, mitkä ovat ehdottomat must-havet kesään!

Zuii Organic

Zuii on ensimmäinen luonnonkosmetiikan meikkisarja, johon aikoinaan rakastuin. Tuolloin työskennellessäni luonnonkosmetiikkaa myyvässä kivijalkaputiikissa, joka toinen sisääntulija pyysi “taupea, chestnutia ja mangoa”, viitaten Zuiin supersuosittuun kulmakynään sävyssä Taupe, täydelliseen nudeluomiväri Chestnutiin ja vaalealle iholle imartelevaan poskipunasävy Mangoon.

Zuiin vahvuutena ovat aina olleet juuri nämä universaalisti hyvin monille sopivat helpot sävyt. Valikoima on viime vuosien aikana laajentunut ja itsekin olen löytänyt lukuisia uusia suosikkeja.

Zuii sopii loistavasti kaikkiin vuodenaikoihin, mutta itselleni se on jostain syystä vahvasti kevään ja kesän brändi. Toinen toistaan herkullisemmat pastelliset sekä päivetystä korostavat kullan ja pronssin sävyt houkuttelevat kurkkaamaan rohkeasti omien luottovärien ulkopuolelle. Zuiin sävyt ovat silti pehmeitä, kauniisti häivyttyviä ja tyylikkäitä, ja niistä voi helposti koota myös hillitymmänkin meikkipussin.

Zuii Sheerlips lipstick

Voiko meikkituote hoitaa ihoa?

Luonnonkosmetiikan meikkivalikoima on nykyään ilahduttavan laaja, mutta Zuii erottuu edukseen muutamilla asioilla. Huikean sävyvalikoiman rinnalla kirkkaimpana ominaispiirteenä loistaa sarjan tuotteiden mieletön hoitavuus. Zuiin meikit ovat aidosti kuin ihonhoitotuotteita väripigmenteillä. Vai miltä kuulostaa meikkivoide, jonka inci-lista alkaa veden sijaan bambumehulla ja sisältää kasviöljyjä sekä kukkaisuutteita – aivan kuten laadukkaat kasvovoiteetkin.

Zuiin meikkituotteet levittyvät kauniisti ja hoitavat samalla tehokkaasti. Tämän seikan vuoksi Zuiin tuotteet sopivatkin aivan erityisen hyvin kuivalle, pintakuivalle ja myös juonteikkaalle iholle. Ne tuovat ihanaa kuulautta ja raikkautta ihan kaikille ihotyypeille.

Näin ammattimeikkaajan näkövinkkelistä Zuiin laajassa valikoimassa on paljonkin tuotteita, joita voin suositella niin meikkitaiteilijoille kuin kotiin meikkipussin luottotuotteiksikin. Valitsin listan tärppejä, jotka jollakin tapaa ovat mielestäni huomattavan hyviä ja pomppaavat esiin luonnonkosmetiikan meikkitarjonnasta. Aloitetaan sesongin suosikeilla ja jatketaan muutamilla Zuiin klassikolla.

Lue myös: Parhaat meikkivoiteet kuivalle iholle x 5

Zuii Luomivaripaletti

Kevään ja kesän TOP 5 tärpit

1) Maailman paras itseruskettava kasvoille

Rakastan Gradual Tan Face Water Itseruskettavaa kasvovettä. Siis RAKASTAN. Se on ylivoimaisesti parhaita yksittäisiä tuotteita, mitä omistan. Syy on hyvin yksinkertainen: sillä saa yhdellä levityskerralla täysin vaivattomasti, tahmaamattomasti ja tahraamattomasti sen näköisen ihon kuin olisi lomaillut viikon aurinkorannalla. Tuotteesta on olemassa myös alkuperäinen, hyvin hentoista sävyä antava versio, mutta sävy Sunkissed Glow on nyt tämä rakastamani aurinkolomasävy.

Väri on ihan täydellinen kopio luonnollisesta rusketuksestani, ei siis liian oranssi tai keltainen. Sävyhän muodostuu jokaisen iholle hieman omanlaisenaan, mutta on vaikea uskoa, että tämä olisi kenellekään liian epäluonnollinen.

Tuote itsessään on bambumehupohjaista paksua hoitonestettä, melkein kuin ohutta geeliä. Täyteläisen koostumuksen ansiosta tuote on erittäin riittoisaa ja lisäksi pullossa on tavaraa 150 ml, eli se riittää käytössä hyvin pitkään!

Zuii Itseruskettava

Käytän Tan Wateria noin joka kolmas päivä. Kasvoille voi suihkia ensin tavallista kasvovettä ekstrakosteudeksi, mutta hoidon voi aloittaa myös puhtailta kasvoilta suoraan Tan Waterilla, niin hoitava se on. Ota pumppauksellinen tuotetta kämmenelle ja levitä se kasvoille kauttaaltaan. Pese kädet huolellisesti välittömästi levityksen jälkeen. Jatka normaaleilla hoitotuotteilla muutaman minuutin kuluttua. Siinä se, todella helppoa ja nopeaa!

Zuiilla on muuten myynnissä myös vartalolle sopivia itseruskettavia: vaahtoa ja voidetta, joista jälkimmäinen on suosikkini. Se antaa kertalevityksellä kevyen kauniin sävyn ja väriä on helppo syventää käyttämällä voidetta muutamana peräkkäisenä päivänä. Täydellinen tuote erityisesti säärille!

Zuii itseruskettava kasvovesi on helpoin levittää kasvoille ihan vaan sormin, mutta vartalolle tarkoitettujen tuotteiden levittämiseen suosittelen lämpimästi Tan Applicator Mittiä. Miten niinkin pieni asia kuin levityskinnas voi tehdä itseruskettavan käytöstä noin 100 % helpompaa? Ymmärrät kyllä välittömästi mitä tarkoitan, kun testaat kinnasta ensimmäisen kerran. Se on mielestäni pakollinen varuste, ja avain tasaiseen purkkirusketukseen todella vaivattomasti.

Lue lisää aiheesta: Parhaat itseruskettavat kasvoille ja vartalolle

2) Voidemaista kesän hehkua

Zuii Luminising Creme Saturn

Katsokaa nyt tuota kuvaa, kukapa ei haluaisi hunajaista glowta kasvoilleen! Zuiin Luminising Cremeä eli hohdevoidetta voi käyttää koko kasvoille ihan sellaisenaan vaikkapa osana huoletonta kesämeikkiä aurinkolasien ja raikkaan sävyisen huulipunan kaverina. Voide ei varsinaisesti peitä, mutta tuo kasvoille kauniin sävyn ja hehkun, jotka hämäävät ihoa näyttämään tasaisemmalta. Voit sekoittaa hehkuvoidetta myös kosteusvoiteen joukkoon, mikäli haluat vain hieman hohdetta.

Voide sopii lisäksi sekoitettavaksi meikkivoiteeseen tai jopa vartalovoiteen joukkoon. Sitä voi levittää dekolteelle ja solisluiden päälle sellaisenaan, sekä käyttää paikallisesti kasvoille vaalean bronzerin tavoin. Lopputulos on joka tapauksessa mielettömän kaunis ja luonnollinen. Sävy on upea olematta yhtään oranssi tai toisaalta punertavakaan ja hohto on tasaisasta kevyttä hehkua ilman kimaltavaa glitteriä.

Suosittelen Luminising Cremeä erityisesti kaikille glown metsästäjille. Maltillisesti käytettynä hehkuvoide tuo juuri sopivasti eloa meikkiin ympäri vuoden. Se on loistava valinta myös kuivalle iholle, jos meikkivoiteen jättämä pinta tuntuu omaan makuun liian mattaiselta. Hieman runsaammin annosteltuna voiteen avulla saa myös helposti säädettyä liian vaaleaa meikkivoidetta tummemmaksi, kevääseen ja kesään sopivaksi.

3) Samasta purkista raikasta sävyä poskille ja huulille

Zuii Lip And Cheek Creme

Lip and Cheek Crème on täydellinen monitoimituote huulille ja poskille. Moni voidemainen tuote on hyvä jommalle kummalle, mutta nämä Zuiin napit ovat aidosti loistavia sekä poskipunan että huulipunan tavoin käytettynä. Koostumus on erittäin pigmenttinen, mutta silti helposti levittyvä. Rasvaisen ihon omistajana arvostan kovasti, ettei tuote ole liian öljyistä tai voidemaista. Se ei ole silti liian kuivakkaa pintakuivalle tai kuivallekaan iholle – todella onnistunut koostumus, joka sopii kaikille!

Sävyt ovat huikean kirkkaita ja raikkaita. Niitä ei kuitenkaan kannata säikähtää, sillä voimakkuutta on helppo säädellä itse. Aivan erityisesti minimalistista meikkipussia arvostavalle suosittelen jotakin räiskyvää sävyä, jolloin saat yhdellä tuotteella vaikka kuinka monta erilaista meikkiä aikaan. Reilusti huulille levitettynä väri näyttää kirkkaalta huulipunalta, mutta huulivoiteen päälle kevyesti taputeltuna se tuokin vain hieman sävyä vaikkapa näyttävämmän silmämeikin kaveriksi tai kevyen arkimeikin viimeistelyyn. Myös poskilla värin voimakkuutta voi säädellä kerrostamalla ja voihan sävyä kokeilla taputella kevyesti jopa luomille!

Omat suosikkisävyni ovat kirkas viileä pinkki Cari sekä korallinen Helene. Molemmat on nappivalintoja kesään: karkkipinkki Cari tuo päivettyneelle iholle raikkaan sävyn ja Helene muodostaa harmonisen kokonaisuuden rusketuksen kanssa. Kannattaa kurkata myös muut sävyt, siellä on vaikka mitä kauniita vaihtoehtoja!

4) Loistava aurinkopuuteri

Zuii Bronzer

Olen käyttänyt vuosikaudet yhtä ja samaa aurinkopuuteria, ja koska olen bronzereiden suhteen erittäin ronkeli, kuvittelin, etten koskaan löydä sille korvaajaa tai edes kilpailevaa tuotetta. Kuinka väärässä olinkaan. En ollut jostain syystä testannut Zuiin ihanan hehkuvaa aurinkopuuteria kunnolla omille kasvoilleni aiemmin, mutta jäin kerrasta koukkuun. Se on upea, täydellisesti luonnollista päivetystä imitoiva lämmin sävy, joka saa ihon näyttämään todella kauniilta. Bronzer hehkuu juuri sopivasti, eikä sisällä yksittäisiä glitterhippusia.

Pigmentti on melko vahva, joten aivan vaaleimmalla iholla kannattaa olla annostelun kanssa tarkkana. Toisaalta taas, sävyä riittää myös hieman tummemmallekin ja päivettyneellekin iholle, joten tämä sama tuote sopii käytettäväksi ympäri vuoden. Sävy on aurinkoisen lämmin, muttei yhtään oranssi – todella imarteleva kasvoilla. Ihanaa löytää tuotteita, joista tietää heti, että ne päätyvät meikkipussin kulmakiviksi. Tämä aurinkopuuteri on juuri sellainen, ihan mahtava löytö!

5) Täydellinen luomiväripaletti kesään

Zuii Eye Shadow Quad

Luomiväripaletti Havannah hohtaa ruusukullan, pronssin ja korallin sävyissä ja näyttää erityisen upealta hieman päivettynyttä ihoa vasten. Joka ikinen paletin sävyistä toimii ihan yksistäänkin koko liikkuvalle luomelle levitettynä, lisäksi niitä voi yhdistellä toisiinsa tai esimerkiksi jonkin perusruskean kaveriksi. Mahdollisuudet ovat moninaiset ja monipuolisuus onkin tämän paletin valttikortti.

Asettelipa sävyjä luomelle miten vaan, ne näyttävät poikkeuksetta kauniilta, sillä sävymaailma on niin pehmeä ja oikeastaan kaikkia silmien sävyjä imarteleva. Helppokäyttöisyyttä lisää fakta, että näin hohtavat sävyt toistuvat luomelle parhaiten, kun ne levittää siveltimen sijaan sormin.

Mikäli kaipaat jotakin kivaa piristystä meikkiisi, Havannah voisi olla etsimäsi. Sävyt eivät ole liian erikoisia ja niistä jokainen sopii myös arkeen. Toisaalta, näiden avulla on helppo muodostaa näyttäväkin kesäillan juhlameikki. Suosittelen palettia ihan erityisesti juuri sinulle, jonka meikkipussin luomivärivalikoima koostuu ruskean eri sävyistä. Havannah ei poikkea tutusta ruskeasta liikaa ja toimii maanläheisten sävyjen parina loistavasti.

Muutama muu Zuii-hitti

Zuii Lux Meikkivoide

Kosteuttavien meikkivoiteiden kuningatar

Zuiin meikkivoide on kaikessa hoitavuudessaan erinomainen valinta aivan erityisesti pintakuivalle, kuivalle ja ikääntyvälle iholle. Voiteita on itseasiassa kahta erilaista ja molemmat niistä luovat kauniin pohjan myös sekaiholle ja rasvaisellekin iholle, kun etsinnässä on kuulas, luonnollisen hehkuva ja raikas lopputulos. Voiteen kukkaistuoksu on mielestäni ihanan ylellinen, kuten myös ruusukultaisilla yksityiskohdilla varustettu musta pullo.

Lux-meikkivoiteita on siis kahta eri sorttia, joista vastoin kaikkia odotuksiani oma suosikkini on Luminescent, se tekee yksinkertaisesti vaan niin mielettömän kauniin ihon. Flawless on aavistuksen peittävämpi ja hieman himmeämmän pinnan (huom! tämäkään ei ole kuitenkaan varsinainen mattameikkivoide) tekevä voide, ja on näistä kahdesta varmempi valinta rasvaiselle ja sekaiholle. Mutta, mikäli rakastat hehkuvaa ihoa, niin suosittelen ihan kaikille Luminescentiä. Minullakin on rasvainen, jonkin verran peittävyyttä kaipaava iho, mutta silti suosikkini on kevyempi ja hehkuvampi Luminescent.

Sävyistä Driftwood on ihana kevääseen ja monille täydellinen pienen päivetyksen kanssa. Talveen nappivalinta on puolestaan vaalea Dusk.

Lue myös: Paras meikkivoide kuivalle iholle x 5

Zuii Meikkivoidesavy

Kulmakynien klassikko

Kulmakynä Taupe ei juuri esittelyjä kaipaa, niin legendaarinen luonnonkosmetiikan klassikkotuote se on. Esittelen sen silti nyt aivan varuiksi, koska tätä tuotetta ei kannata missata! Kynästä on olemassa kaksi sävyä, mutta satoja naisia meikattuani olen käyttänyt vähintään 95 % kerroista Taupea ja aivan aniharvoin lämpimämpää sävyä Coco. Taupe on siis erittäin turvallinen ostos, myös sävyä livenä näkemättä. Sen viileä, keskiruskea sävy on juuri täydellinen olematta kuitenkin liian harmahtava. Se näyttää useimmilla erittäin luonnolliselta. Kevyesti käytettynä Taupe sopii myös aivan vaaleille, toisaalta taas vahvemmin kynää painamalla sillä saa aikaan yllättävänkin tummaa jälkeä.

Taupen helppouden ydin on huippukätevä kierremekanismi, kynää ei teroiteta ollenkaan. Tämän ansiosta pää kuluu sopivan pehmeäreunaiseksi, jolloin se on kaiken tasoisten meikkaajien helppo käyttää ilman huolta liian piirretystä jäljestä. Kynä on kaiken muun hyvän lisäksi erittäin riittoisa!

Valoa tuova yllättäjä

Zuii Flawless Liquid Foundation

Zuiin peitevoidekynän vaaleankeltainen sävy Fair voi ensin hämmentää. Kun hämmennyksen yli pääsee testailemaan tuotetta iholle, huomaa sen loistavuuden. Fair on loistava valokynän tavoin käytettynä, sillä vaalea kellertävyys tuo iholle kirkkautta ja valoa välittömästi. Kynästä on olemassa myös muita, enemmän ihon sävyisiä versioita, joita voi käyttää normaalin peitepuikon tavoin. Peittävyys on näissä kynissä ihan huippuluokkaa.

Jähmeä koostumus on omiaan luomenpohjustajana tehden samalla täydellisen vaalean ja tasaisen pohjan, jossa luomivärin sävyn on helppo tulla esille. Ekstravinkki: älä puuteroi peitekynän jälkeä, vaan painele luomiväri suoraan kynän päälle, jolloin luomiväri tarraa kunnolla aavistuksen nahkeaan pintaan. Tämä tekniikka sopii erityisesti kirkkaille värisävyille antaen niiden loistaa kunnolla. Huom! Mikäli sinulla on rasvaiset luomet, suosittelen kuitenkin puuterointia paremman pysyvyyden takaamiseksi.

Tuote on mielestäni sarjan liian vähälle huomiolle jäänyt helmi. Olen käyttänyt sitä lukuisissa asiakasmeikeissä ja se on oikeastaan kaikille vaaleaihoisille aivan huippu. Tummemmalle iholle kannattaa valita jokin muu sävy – mielellään asteen tai pari omaa ihoa vaaleampi, mikäli aiot käyttää sitä valokynänä.

Kesäinen meikkilook Zuiin tuotteilla

Zuii Meikkilook

Tein kuvassa näkyvän kesäisen hehkuvan meikkilookin Zuiin tuotteilla lähes kokonaan ilman siveltimiä. Lookin tuotteet levittyvät kauniisti myös ihan vaan sormin, joten tämä meikki on helppo toistaa myös esimerkiksi kesälomareissulla, jolloin ei tarvitse kantaa mukana siveltimiä.

Tein meikistä tutorial-videon, jonka pääset näkemään YouTube-kanavaltani. Käytän videolla tässäkin tekstissä mainittuja Zuiin tuotteita ja näytän, kuinka ne toimivat käytännössä sekä jaan paljon vinkkejä meikin tekoon. Olen listannut kaikki meikissä käyttämäni tuotteet videon yhteyteen.

Lue myös: Ilmettä piristävä ja raikas, helppo meikki

Lisää ihonhoito- ja hiusvinkkejä, purkkeja ja purnukoita sekä meikkitutoriaaleja löydät Instagramista @strawberryemmi

Miia

Houkuttelee Flawless Liquid Foundation sävyssä Ivory :)

Vastaa
Minna

Itseruskettava kasvovesi Sunkissed glow kiinnostaa kyllä kovasti👍🏼

Vastaa
Anna

Kiinnostaisi luomiväripaletti Havannah :)

Vastaa
Paukkis

Tuo Havannah olisi 👌

Vastaa
LauraKatriina

Itseruskettavat kiinnostaa, olen kuullut niistä paljon kehuja. Omat kokemukset joistain itseruskettavista on huonoja enkä ole jaksanut perehtyä niihin sen koommin.. laadukas tuote voisi muuttaa pelin hengen 😄

Vastaa
Iitu

Sheer Stick -huulipuna sävyssä Crystal :)

Vastaa
Kukka

"ZUII ORGANIC LIP AND CHEEK CRÈME VOIDEMAINEN HUULI- JA POSKIPUNA 3,5 G" värissä "ariel" ois ihana!

Vastaa
Lu

Meikkivoide houkuttelee! Ja toi luomiväripaletti. <3

Vastaa
Katjamii

Kyll se ois hehkuvoide!

Vastaa
Heli Heinonen

Luomiväriduo Sunset. Ihana!

Vastaa
Mari Vee

Lux Luminescent meikkivoide Ivory sävyssä olisi tällä hetkellä kiinnostavin tuote, koska hoitavat meikkivoiteet kuuluvat päivittäiseen ihonhoitorutiiniin. Toisaalta myös kaunis vaalea aavistuksen hohtoa ja väriä antava aurinkopuuteri kiinnostaisi...

Vastaa
MerjaK

Zuii Organic Flora Gradual Tan Face Water asteittain ruskettava kasvovesi

Vastaa
Ilona

Tuo Sheerlips lipstick- huulipuna, sävyssä Seduction 😍

Vastaa
Ellanen

Käytössä ollut tuo asteittain ruskettava kasvovesi, mutta kesää kohti mentäessä kiinnostaisi hieman tummempi rusketus tuolla Zuiin Gradual Tan Face Water-itseruskettavalla🙂

Vastaa
Emmi Mansikkaviita

Onnea, olet voittanut arvonnan <3 Laitan sinulle meiliä! :)

Vastaa
Millavee

Voi että kun alkoi kiinnostelemaan kesäisemmän lookin luominen, vaikka koko talvi mennytkin vain harvoin meikatessa. Tämä huomioiden valintani olisi ehdottomasti Zuiin Gradual Tan Face Water -kasvovesi, sillä ihoni ei juurikaan rusketu, mutta päivetys loisi hyvän pohjan niin meikittömille kuin meikkipäivillekin.

Vastaa
Jenni

Ihan sinun kirjoituksen perusteella voisin kokeilla Flawless meikkivoidetta, vaikka olenkin niin vannoutunut Nui käyttäjä. Lip and cheek Helene sävy on toinen kiinnostuksen kohde: muistan kun ne saapui ja jo silloin houkutteli, mutta aina jäänyt kokeilematta? Kulmakynän vannoutunut käyttäjä jo olen ja aurinkopuuterin ostin kuukausi sitten. Olen ollut siihen erittäin tyytyväinen. Kaunis sävy ja toimii myös luomilla.
Huulipunan käytön kiinnostus on herännyt minulla kevään myötä ja Zuiin punia on kehuttu, joten sieltä voisi löytyä uusi kiva sävy. Ne vaan on pakko ensin nähdä livenä, nuden sävyisen olen kerran uskaltanut ostaa netistä kuvien perusteella, mutta muut sävyt vaatii tarkemman kokeilun.

Vastaa
Heinik

Huulipuna houkuttelisi sävyssä nude :) yleensä huulipunat ei ole itselleni tarpeeksi kosteuttavia, mutta kokeilisin zuiin huulupunia enemmän kuin mielelläni.

Vastaa
ViiviK

Kyllä se olisi luomiväripaletti Havannah!

Vastaa
Pipsa

Luomiväripaletti sävyssä Havannah kiinnostaa♡

Vastaa
Maikkis

Itseruskettavat kiinnostaa! Minulla on Zuiin meikkejä ja voin niitä ehdottomasti suositella! Taupe kulmakynä on ihan ässä ja en voisi elää enää ilman voidemaisia huuli/poskipunia! Love Zuii!

Vastaa
Sari

Kulmakarvakynä ja siinä Taupen sävyssä. Oon jostain syystä tämän klassikon missannut 😱

Vastaa
Loreen_

ZUII ORGANIC EYEBROW DEFINER KULMAKYNÄ, sävy COCO :)

Vastaa
saya

https://www.houseoforganic.fi/collections/zuii-organic/products/zuii-organic-flora-moistrurising-body-wash-kosteuttava-suihkugeeli

Korona-aikaan meikkaaminen on vähentynyt niin paljon, että valitsisin mieluummin muuta kuin värikosmetiikkaa, tämä siis on lempparini :)

Vastaa
Riina

Lip and cheek creme! Täydellinen sävy!

Vastaa
Hannnnnna

Sheer Stick -huulipuna, Crystal :)

Vastaa
NooraK

Luomiväripaletti Havannah!

Vastaa
Mervi

Asteittain ruskettava kosteusvoide kasvoille ja flawless meikkivoide sävynä (ehkä) driftwood.

Vastaa
SannaY

Jutun luettua, alkoi kiinnostamaan tuo kulmakynä ja itseruskettavat tuotteet.😊

Vastaa
OutiS

Lip and Cheek Creme sävyssä Ariel

Vastaa
Iikku

Toi hehkuva meikkivoide on ollut listallani jo pitkään, mutta en ole sitä vielä päässyt kokeilemaan ☺️

Vastaa
Sannamarianna

https://www.houseoforganic.fi/collections/zuii-organic/products/zuii-organic-flora-gradual-tan-face-water-asteittain-itseruskettava-kasvovesi

Vastaa
Mertzi

Useampi tuote kiinnostaa. Aurikopuuteri, itsestään ruskettavat tuotteet, meikkivoide peittävämpi versio, luomiväripaletit 😊 ihania kertakaikkiaan vaikeus valita.

Vastaa
Nea

Asteittain ruskettava kosteusvoide

Vastaa
Nora

Haluaisin kokeilla itseruskettavaa vaahtoa 🤩

Vastaa
UllaM

Kulmakynä, Taupe

Vastaa
Minna

Itseruskettava kasvovesi kiinnostaa☀️

Vastaa
Jaana

Lux Luminescent meikkivoide kiinnostaisi, mutta sävyn valinnassa pitäisi kääntyä ammattilaisen puoleen.

Vastaa
Hanna

Zuiin itseruskettavat tuotteet kiinnostaa erityisen paljon!😍 Asteittain ruskettava vartalovoide on ollut ostoslistalla pitkään! Kävispä arpaonni😍

Vastaa
Mari

Havannah luomiväripalatti on todella ihana!

Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liittyvät artikkelit

Pihista Ja Panosta
Pihistä ja panosta: seerumit, kasvoöljyt ja kasvovoiteet
Kasvovesi
Paras kasvovesi eri ihotyypeille – 7 x suositusta
Kestava Meikki Rasvaiselle Iholle
Kestävä meikki rasvaiselle iholle ja sekaiholle 1/2
Itseruskettava
Kevyen sävyn tuova itseruskettava piristää ilmettä keväällä – parhaat tuotteet kasvoille ja vartalolle