Paras sivellin mineraalimeikkiin

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Onnistuneen meikin avainasemassa ovat itse meikkituotteiden lisäksi myös siveltimet. Mineraalimeikkipohja ei levity kauniisti ilman laadukasta ja tarkoitukseen ideaalia sutia. Paljastan tässä miniartikkelissa, mikä on mielestäni paras sivellin mineraalimeikkiin. Oikeastaan nimeän kolme loistavaa sivellintä, joista voit valita parhaan vastaamaan juuri omaa tarvettasi.

Joka ikinen kerta, kun näytän Instagram-tililläni @strawberryemmi mineraalimeikkipohjan laittoa, saan vähintään pari kysymystä siitä, mikä olisi kaikista paras sivellin mineraalimeikkiin. Moni kaivaa meikkipussin pohjalta vanhan kabukin tai muun puuterisiveltimen, mutta se ei ole välttämättä kannattavin ratkaisu. Juuri omiin tarpeisiin sopiva sivellin on vähintään yhtä tärkeä kuin itse mineraalipuuterin valinta. Oikein huollettuna sivellin kestää sinulla vuosikausia. Se on aikaa ja kärsivällisyyttä säästävä ostos, todellinen meikkipussin kulmakivi.

Paras Sivellin Mineraalimeikkiin

Millainen on paras sivellin mineraalimeikkiin?

Yllättävän moni suosittelee mineraalimeikkiin ensisijaisesti kabukisivellintä, mutta se ei ole suinkaan ainoa tai edes automaattisesti se paras vaihtoehto. Itseasiassa yksikään suosittelemistani siveltimistä ei ole perinteinen, lyhytvartinen kabuki. Mieti sivellinostoksilla ensisijaisesti millaisen meikkipohjan haluat luoda. Kaipaatko kevyttä tai maksimissaan puolipeittävää tasoitusta ihollesi vai haluatko tehdä peittävämpää jälkeä. Karkeasti jaoteltuna voisi sanoa, että mitä hajakarvaisempi ja lötkömpi sivellin, sen kevyempi lopputulos. Vastaavasti mitä tiiviimpi karva, sen helpompaa peittävä meikkipohja on luoda.

Mieti myös siveltimen kokoa. Mikäli sinulla on sirot kasvot tai peittävyyden tarve on ainoastaan paikallinen, saattaisi kooltaan hieman pienempi sivellin palvella sinua paremmin. Toisaalta, kiireisten aamujen kevyeen koko kasvojen tasoitukseen kannattaa ehdottomasti valita suurempi versio, jolla meikkaaminen on selvästi nopeampaa.

Karvaksi suosittelen synteettistä vaihtoehtoa, joka on helppo pitää puhtaana ihan vaan käsisaippualla pesemällä. Laadukas versio pysyy pehmeänä ja muodossaan vuodesta toiseen, eikä vaadi erityisempää hoivaa.

Omat sivellinsuositukseni   x 3

Alima Pure Sivellin Mineraalimeikki Alima Pure Sivellin Mineraalimeikkiin

Hyvin monivuotiset suosikkisiveltimeni valmistaa Alima Pure, aivan kuten ykköslempparini mineraalimeikkipohjistakin. Heillä on kaksi sivellinvaihtoehtoa, jotka molemmat ovat käytössäni.

Foundation Brush on kookas sivellin, jolla syntyy erittäin vaivattomasti ja nopeasti kevyt, arkeen sopiva meikkipohja. Tätä sutia käytän useimmiten itse. Tarkkaa jälkeä näin suurella siveltimellä ei saa, mutta nopeus onkin tämän se juttu. Sivellintä ei tarvitse kuin muutaman kerran pyöräyttää läpi kasvojen ja valmista on. Suosittelen Foundation Brushia ensisijaisesti siis kiireisille arkimeikkaajille. Heille, jotka haluavat kevyen tai puolipeittävän lopputuloksen.

Siveltimen avulla on erittäin helppoa myös kerrostaa peittävyyttä, mutta mikäli tiedät kaipaavasi enemmän peittävyyttä päivittäin, valitse mieluummin siihen tarkoitukseen suunniteltu sivellin. Aliman Flat Top on kooltaan pienempi, tasapäinen sivellin, joka annostelee minimaalisenkin määrän mineraalijauhetta peittäväksi kerrokseksi iholle. Miinuspuolena on hitaus. Ei tämäkään oikeastaan kovin hidas ole, mutta hitaampi kuin suurempi vaihtoehto. Tosin, tämän siveltimen avulla riittää monesti ainoastaan yksi kerros meikkiä.

Pienempi vaihtoehto on myös parempi häivyttämään suuria ihohuokosia, paikallisia punoituksia ja muita alueellisia ihonsävyn epätasaisuuksia. Flat Top on oma valinta juhlameikkiin sekä arkena silloin, kun iho on huonommassa kunnossa ja kaipaa enemmän peittoa.

Ecotools Base Buffer

Kolmas suosikkini ei ole erityisesti kehitetty mineraalimeikille, mutta toimii tarkoituksessa silti loistavasti. EcoToolsin vaihtopääsiveltimien mainiossa perussetissä Daily Essentials mukana tuleva Base Buffer on go to -siveltimeni vähän kaikkeen. Nappaan se aina mukaan reissuun ja käytän sitä lisäksi silloin, kun minulla on superkiire. Samalla siveltimellä hoituu nimittäin mineraalimeikkipohjan levitys, puuterointi, poskipunan laitto ja oikeastaan ihan minkä vaan ihomeikin levitys.

Sivellin on juuri sopivan kokoinen ja päästään hieman pyöristetty. Kokoluokka on suunnilleen sama kuin Alima Puren Flat Topissa, mutta harjakset ovat pidemmät ja joustavammat (karva ei ole istutettu yhtä tiiviisti), joten käyttö on nopeampaa kuin Flat Topilla. Joustavuuden vuoksi jälki on myös kevyempää eli tämä sopii parhaiten luonnolliseen arkimeikkiin.

 

Lue myös: Kuinka tehdä maltillisen värikäs silmämeikki ja muita vinkkejä värien käyttöön

Lisää ihonhoito- ja hiusvinkkejä, purkkeja ja purnukoita sekä meikkitutoriaaleja löydät Instagramista @strawberryemmi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liittyvät artikkelit

Edulliset Meikit
Pihistä ja panosta: meikit 1/2
Kasvoharja on paras apuväline pitämään ihohuokoset puhtaina
Varikas Silmameikki
Kuinka tehdä maltillisen värikäs silmämeikki ja muita vinkkejä värien käyttöön
Meikkivoide Kuivalle Iholle
Vertailussa meikkivoide kuivalle iholle x 5