Ultraäänipuhdistus on syväpuhdistava ihon kirkastus, jonka voit tehdä itse kotona

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Sanotaan, että ultraäänipuhdistus on tehokkain kasvohoito, jonka voi suorittaa myös kotona. Allekirjoitan tämän  ja aiemmin ajattelinkin sen olevan jopa liian tehokas itse tehtäväksi. Mitä vielä, sehän on aivan täydellinen tapa ylläpitää ihon kuntoa kotona! Oikein suoritettuna se on iholle tarpeeksi lempeä. Ultraäänipuhdistus on omiaan etenkin epäpuhtaalle, ikääntyvälle ja/tai epätasaisen sävyiselle iholle. Lue kokemuksiani ja suositukseni hinta-laatusuhteeltaan mainiosta laitteesta.

Ultraaanipuhdistus Kotona

Mikä on ultraäänipuhdistus?

Ultraäänipuhdistus perustuu ultraääniaalloille, jotka nostavat talia ihon pintaan ja syväpuhdistavat ihon. Laite on tuttu kauneushoitoloista, mutta siitä on myynnissä helppokäyttöisiä versioita myös kotiin. Ultraäänipuhdistaja poistaa ihosta täysin kivuttomasti liiallista talia, kuorii ihoa kevyesti ja voi toimia jopa mustapäiden poistamiseen. Laite sopii yleensä herkemmällekin iholle ja on oikein käytettynä hellävarainen. Se on lempeämpi kuin mekaaninen ihonpuhdistus ja soveltuu esimerkiksi mustapäärautaa paremmin myös omatoimiseen käyttöön.

Ultraäänipuhdistaja poistaa kuollutta ihosolukkoa, auttaa ihohuokosia pysymään puhtaina, heleyttää ihoa ja tasoittaa epätasaista ihonsävyä. Säännöllisellä käytöllä voi olla positiivisia vaikutuksia ihon kokonaisvaltaiseen ulkonäköön ja elinvoimaan. Lisäksi ultraäänilaite on usein hyvä keino parantaa hoitotuotteiden imeytymistä.

Kotona tehty ultraäänipuhdistus ei ole mielestäni verrannollinen kosmetologikäynnille, mutta sopii sen sijaan loistavasti tehtäväksi kasvohoitojen välissä ihon kuntoa ylläpitämään. Suosittelen käymään edes muutaman kerran vuodessa asiansa osaavalla kosmetologilla käsityönä tehtävässä hoidossa, joka sisältää paljon hierontaa. Tällaisella hoidolla ihoon saa pehmeyttä, kunnolla kosteutusta sekä ihanan hehkun pitkäksi aikaa eteenpäin. Ultraäänipuhdistajan käyttö kotona auttaa ylläpitämään ihon heleyttä ja estämään ihohuokosten tukkeutumista hoitolakäyntien välissä.

Millaiselle iholle ultraääni sopii?

Ultraäänen etu on sen laaja soveltuvuus lähes kaikille, ihotyyppiin ja ikään katsomatta. Siitä hyötyy eniten rasvainen ja epäpuhdas iho, samea ja pintakuivuuteen taipuvainen iho, ikääntyvä iho sekä epätasaisen sävyinen iho. Se saattaa auttaa pigmenttimuutosten kanssa ja sen tehoa voi kokeilla myös aknearpiin. Se on yksi parhaiten herkälle iholle sopivista metodeista syväpuhdistaa iho. Muistathan kuitenkin, että jokainen iho on erilainen ja erityisesti herkkäihoisten kannattaa aloittaa laitteen käyttö maltilla ja varovasti testaillen.

Käytän itse Beautybicin ultraäänipuhdistajaa, joka on erittäin helppokäyttöinen. Siinä on erinomainen hinta-laatusuhde, sillä se on edullisimmasta päästä kotiin tarkoitettuja ultraäänipuhdistajia, mutta silti selkästi laadukas. Laitteessa on kolme säätömahdollisuutta: puhdistava, kosteuttava ja kiinteyttävä vaihtoehto. Laitteella on ihana huristella ihon pintaa pitkin ja huomata, miten laite nappaa mukaansa talia ja likaa ihohuokosten syövereistä. Puhdistuksen tehokkuus yllätti minut täysin! Omalle iholleni olen viime aikoina käyttänyt laitetta noin kolmen viikon välein, riippuen toki kosmetologikäynneistä. Koen ultraäänipuhdistajan olevan hyvien tuotteiden ohella merkittävä tekijä ihoni hehkuun.

Ultraäänipuhdistus ei sovi raskaana oleville eikä roaccutan-kuurin aikana käytettäväksi. Sitä ei myöskään voi käyttää, mikäli sinulla on jotakin näistä: sydämentahdistin, syöpä, pahalaatuisia ihomuutoksia, laskimotulehdus tai hiljattain suoritettu kauneusleikkaus tai vasta laitettuja täyteaineita.

Ultraaanipuhdistus

Ultraäänipuhdistaja on erinomainen väline viemään ihonhoitotulokset seuraavalle tasolle, mutta kaipaa seurakseen toimivan, omalle iholle sopivan perushoitorutiinin. Haluatko oppia hoitamaan ihoasi näkyviä tuloksia tuovalla tavalla? Verkkokurssini Unelmien iho opettaa sinulle kaiken tarvitsemasi ihonhoidosta, jotta saat rakennettua itsellesi hoitorutiinin, joka aidosti sopii ihollesi ja tuo esiin ihostasi sen parhaan version.

Ihotyyppisi ja ihon haasteesi voivat olla mitä vaan, sillä kurssilla opit räätälöimään hoidon juuri omalle ihollesi. Ihosi saattaa olla vaikkapa pintakuiva, epäpuhdas, samea… Ehkäpä siitä puuttuu nuorekas elinvoimaisuus ja hehku tai se tuntuu aina vaan kuivalta, vaikka tekisit mitä? Tutustu kurssiin tarkemmin tästä.

Miten ultraäänipuhdistajaa käytetään?

Ultraäänipuhdistajaa on hyvin helppo käyttää, mutta muutama asia kannattaa pitää kirkkaana mielessä. Tärkein niistä on ihon esivalmistelu – käy saunassa, höyrytä ihoa tai painele ihoa lämpimällä pyyhkeellä. Vältä liian polttavaa kuumuutta ja suosi pitkäkestoisempaa lempeää lämpöä, joka avaa ihohuokoset ja auttaa saamaan huomattavasti paremman hoitotuloksen. Tätä vaihetta ei kannata hypätä yli!

Tykkään itse käyttää ultraäänipuhdistajaa märille kasvoille, jolloin laite liukuu ihon pinnalla paremmin. Mikäli tarkoitus on puhdistaa, valitse laitteesta nappi C (cleansing) ja käännä laitteen lapiopuoli osoittamaan ihoa vasten. Liikuta laitetta hiljalleen ihon pinnalla, älä paina! Oikea asento löytyy suuntaamalla puhdistaja noin 45 asteen kulmaan ihoon nähden. Luomet, kohollaan olevat tai tulehtuneet finnit ja mahdolliset muut herkät alueet tulee kiertää. Kasvoja ei ole myöskään pakko käsitellä kokonaan, voit keskittyä ainoastaan haluamillesi alueille, kuten otsaan, nenään ja leukaan.

Ultraäänipuhdistaja sopii lisäksi ihon kiinteyttämiseen. Paina nappia L (lifting) ja käsittele kasvot ylös- ja ulospäin suuntautuvin liikkein laitteen lapiopuoli ylöspäin.

Ultraaanipuhdistaja

Ihon punoitus käsittelyn jälkeen on normaalia ja sen pitäisi tasaantua noin 5-15 minuutin sisällä. Huuhtele kasvot lopuksi viileällä vedellä ja kosteuta huolellisesti. Suosittelen ultraäänipuhdistuksen jälkeen kerrostamaan iholle vähintään pari kerrosta kosteuttavaa kasvovettä. Iho on erittäin vastaanottavainen puhdistuksen jälkeen ja saat ”juotettua” sille kunnolla nesteytystä. Kerrostamiseen parhaat kasvovedet valmistaa Whamisa, jonka hoitonesteet nauttivat kulttimainetta täysin ansaitusti. Valitse kolmesta vaihtoehdosta Deep Rich kuivalle iholle, Refresh rasvaiselle ja sekaiholle ja Original kaikille muille. Original on paras ”yleiskasvovesi” myös silloin, jos et tiedä minkä vaihtoehdon valita. Viimeistele hoito ihotyyppisi mukaisella seerumilla tai/ja voiteella sekä mielellään muutamalla tipalla kasvoöljyä, jonka voi hieroa huolellisesti ihoon.

Laitetta voi käyttää myös tuotteiden imeyttämiseen ja tehostamaan niiden kosteuttavaa vaikutusta. Tee normaali ihonhoitorutiinisi ja levitä iholle kosteuttava naamio. Valitse sitten nappi M (moisturising) ja käännä lapio osoittamaan ylöspäin. Käsittele kasvot kauttaaltaan rauhallisesti läpi.

Ultraäänipuhdistajan (kuten kaiken ihonhoidon) kanssa maltti on valttia. Käytä laitetta omasta ihostasi riippuen suunnilleen kerran kuussa noin viiden minuutin ajan kerrallaan. Jos haluat nähdä laitteen käytössä, kurkkaa tekemäni YouTube-video aiheesta.

Lue myös: Kasvoharja on paras apuväline pitämään ihohuokoset puhtaina

Lisää ihonhoito- ja hiusvinkkejä, purkkeja ja purnukoita sekä meikkitutoriaaleja löydät Instagramista @strawberryemmi

Kirsi

Olen kiinnostunut ultraäänipuhdistuslaotteesta.

Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liittyvät artikkelit

Kasvoharja on paras apuväline pitämään ihohuokoset puhtaina
Uutuudet 2022
Talven 2022 kiinnostavimmat kosmetiikkauutuudet
Raikas Meikki
Piristävä ja raikas meikki kaamoksen keskelle
Meikkivoide Kuivalle Iholle
Vertailussa meikkivoide kuivalle iholle x 5