Ihoa heleyttävää hedelmäenergiaa edullisesti – loistava Pulpe De Vie

Kaupallinen yhteistyö: Pulpe De Vie

Edullinen hinta, aidosti laadukkaat ainesosalistat, toimivat koostumukset, vastuullisuus ja vielä ihana tuoksukin harvoin kohtaavat kosmetiikkatuotteissa, mutta Pulpe De Vien kohdalla jokainen näistä seikoista toteutuu. Tutustutaan tänään tarkemmin tähän hauskaan hävikkihedelmäsarjaan, joka tuo hymyn huulille ja kauniin hehkun kasvoille.

Pulpe De Vie

Pulpe De Vien hedelmäiseen maailmaan on helppo uppoutua! Kyseessä on edullisin ihonhoitosarja, joka on aidosti tehnyt minuun vaikutuksen. Monilla huokean hintaisilla brändeillä on yksittäisiä timantteja, mutta Pulpe De Vien tapauksessa koko valikoima on huippuhyvä. Pidän toki osasta sarjan tuotteista enemmän kuin toisista, mutta kyse on enemmän omista preferensseistä ja tuoksumieltymyksistä, ei niinkään laadusta. Laatua tuotteissa nimittäin riittää.

Pulpe De Vie on rakennettu hävikkihedelmien ympärille. Siis niiden myymättä jääneiden, vähän hassulta näyttävien muhkuraisten ja käyrien, mutta muuten aivan käyttökelpoisten hedelmien. Pientuottajilta ostettuja hedelmiä ei ole käytetty sarjassa vain pieninä ripauksina, vaan moni tuotteista sisältää hedelmiä siinä määrin, että inci kuulostaa hedelmäsalaatilta. On erilaisia hedelmiä ja kasviksia uutteina, öljyinä sekä tuotteiden pohjana vetenä. Nämä tuovat tuotteisiin vitamiineja, antioksidantteja ja mikroravinteita. Sarjan tuotteet piristävät niin herkullisen hedelmäisillä tuoksuillaan kuin ihoa heleyttävällä vaikutuksellaankin.

Pulpe De Vie haluaa tuoda laadukkaan luonnonkosmetiikan kaikkien saataville. Hinnat ovat hämmentävän edulliset, erityisesti huomioon ottaen purkkien sisällön. Tuotteet maksavat noin 15 €  tai sen alle, mikä on oikeasti pieni raha näillä inceillä varustetusta ekosertifioidusta sarjasta. Jokaiselle sentillensä saa vastineeksi hyvän mielen vastuullista kosmetiikkaa, joka vielä auttaa taistelemaan ruokahävikkiä vastaan. Aika hyvä diili, vai mitä?

Pulpe De Vie Radiance Energy 1

Pulpen tuotteet sopivat laajasti monenlaisille ihoille. Kasvotuotteet ovat jaettu eri linjoihin, joista suosikkini on aurinkoinen, huumaavan ihanalta greipiltä tuoksuva Radiance & Energy. Sen sisältämät tuotteet ovat täydellisiä kesään, mutta toisaalta taas kaivattu piristysruiske keskelle marraskuun pimeyttä. Pulpen omilla sivuilla linjaa kuvataan purkitetuksi Etelä-Ranskan auringoksi. Tilaan tätä kontillisen 1.11. alkaen, kiitos.

Hoitolinjoja löytyy lisäksi muun muassa epäpuhtaan ihon (Im)Perfection sekä ikääntymisen ensimmäisiin merkkeihin tarkoitettu First Wrinkles, mutta kaikista mieluiten suosittelen valitsemaan tuotteita oman ihon tarpeiden mukaan, linjoista niin paljoa välittämättä. Sarjan kaikki tuotteet nimittäin pelaavat loistavasti yhteen ja niitä voi myös sekoitella keskenään. Kannattaa siis surffailla sarjan sivuilla, ihastella tuotteita ja napata ostoslistalle ne itseä eniten puhuttelevat purnukat. Kovin metsään näiden kanssa ei voi mennä!

Listaan seuraavaksi omasta mielestäni sarjan tähtituotteet (koitan olla luettelematta koko sarjaa). Niistä on helppo aloittaa, mikäli valinnan vaikeus meinaa muuten iskeä.

Huikeat silmänympärysvoiteet

Mietin pitkään, mitkä ovat sarjassa ihan ehdottomat ykköstuotteet minulle. Kärkikahinoissa olivat seerumit ja sheet maskit sekä ihana geelivoide, mutta päädyin lopulta silmänympärysvoiteisiin, joista olen aiemminkin kirjoittanut muutamaan otteeseen, esimerkiksi tekstissäni parhaista silmänympärysvoiteista.

Pulpe De Vie tarjoilee kahta erilaista silmänympärysvoidetta, joista kumpikin on mielettömän hyvä. Brrright on miedosti greipiltä tuoksuva, nopeasti imeytyvä voide, joka sisältää hyvin hienovaraisesti valoa heijastavaa helmiäispigmenttiä. Tämän kanssa ei missään nimessä tarvitse pelätä kimaltavaa lopputulosta, se tuo vain kevyttä kirkastavaa hehkua. Tuote on omiaan erityisesti aamuisin käytettäväksi. Koostumus on selkeästi voidemainen, mutta kuitenkin ohut, eikä jätä iholle minkäänlaista tahmaista tunnetta. Voide sisältää greippiä, porkkanaa ja kurkkua, jotka auttavat häivyttämään väsymyksen merkkejä. Tuote on yllättävänkin kosteuttava, silti samalla raikas. Ihana erityisesti meikin alle!

Pulpe de Vie silmänympärysvoide

Pulpen toinen silmänympärystuote on geelimäisempi Blink of an Eye, jota voi käyttää myös naamion tavoin silottamaan kuivuuden mukanaan tuomia harakanvarpaita silmien ympäriltä. Koostumus on runsasta geeliä, joka on sanalla sanoen todella fresh – runsaalla pitoisuudella piparminttuvettä lienee osuutta asiaan. Kiivi, viikunakaktus ja luumunkiviöljy sekä loistavat kosteuttajat natrium-PCA, ksylitoli, hyaluronihappo ja glyseriini täydentävät inci-listaa, joka on todellinen ilo silmälle.

Käytän itse Blink of an Eyetä iltaisin, mutta se sopisi erittäin hyvin myös aamukäyttöön meikin alle. Myös tämä voide on huomattavan kosteuttava ja lisäksi silottava. Juonteita oikaiseva vaikutus pohjautuu varmasti enimmäkseen hyvään kosteutuskykyyn, iän mukanaan tuomia syviä uurteita tämä ei vie mennessään. Ikääntyvälle ja kuivalle iholle käyttäisin tätä iltaisin jonkin oikein ravitsevan, öljypitoisemman tuotteen alla seerumin tavoin.

Molemmat silmänympärystuotteet kiilaavat itselläni kaikkien aikojen lemppareideni joukkoon, sopivat siis ainakin omalle 33-vuotiaalle iholleni mielettömän hyvin!

Pulpe De Vie Silmanymparysvoide 2

Epäpuhtaan ja reagoivan ihon herkullisen tuoksuinen pelastus

Pulpe De Vien seerumit ovat erittäin harvinainen tapaus luonnonkosmetiikassa, sillä näin edulliseen hintaan on vaikea löytää ylipäätään ollenkaan seerumeita, saati sitten laadukkaita sellaisia.

#NoFilter seerumi on omaan nenääni yksi parhaimman tuoksuisia tuotteita mitä omistan. Ihan mielettömän ihana ja raikas hedelmätuoksu, josta en saa tarpeekseni. Erotan siitä mielestäni sekä klementiinin että greipin, todella pehmeä ja “pyöreä” tuoksu joka tapauksessa, eikä tippaakaan liian voimakas.

Rakastan seerumin ohutta, viilentävää, virkistävää ja nopeasti imeytyvää koostumusta, jonka kanssa menetän joka kerta itsehillinnän. Sitä riittäisi mainiosti 3-4 tippaa, mutta nautiskelen koko pipetillisen tarjoamasta huumaavasta tuoksusta ja sivelen tuotteen myös kaulalle ja dekolteelle. Käytin tätä yhteistyötä varten testiin saamaani seerumin ihastuksissani ennätysvauhdilla loppuun, eikä auttanut kuin suunnata ostoksille hakemaan uusi puteli. Sekin on tosin jo loppusuoralla, ja meinasin joutua jälleen ostoksille ennen kuin sain purkin kuvattua tätä juttua varten.

Pulpe De Vie Seerumi Pulpe De Vie No Filter Serum

Rasvaiselle, epäpuhtaalle ja sekaiholle ihanteellinen #NoFilter imeytyy nopeasti ja sopii käytettäväksi aamuin illoin. Se raikastaa ihoa sekä auttaa tasapainottamaan sitä prebioottien ja erityisesti epäpuhtaalle iholle hyödyllisten PCA-suolojen sinkki-PCA:n ja kupari-PCA:n avulla. Lisäksi se sisältää viilentävää piparminttua, kurkkua, greippiä, klementiiniä ja laventelia. #NoFilter tuo iholle kevyttä kosteutusta, mutta ainakin oma ihoni kaipaa lisäksi lisätehoja kosteuttavammasta seerumista, siksi käytän sitä monesti kerrostettuna sarjan toisen ihanan seerumin, Like a Diamondin kanssa. Toinen vaihtoehto voisi olla kerrostaa kasvovettä seerumin alle, mikäli iho tuntuu janoavan vielä lisää vesikosteutusta.

#NoFilter on ehdoton hankinta kiukuttelevalle iholle rauhoittamaan, tasapainottamaan ja vahvistamaan ihon omaa suojaa. Se sopii hyvin teini-ikäisille, mutta ihon temppuiluhan ei varsinaisesti katso ikää. Sitä voi siis hyvin käyttää myös ikääntyneemmälläkin iholla.

Shine bright like a diamond

Pulpen toinen vesimäinen seerumi on siis nimeltään Like a Diamond, mikä onkin erittäin kuvaava nimi tälle helmiäispigmenttiä sisältävälle heleyttäjälle. Kirpeän greipin tuoksuinen seerumi kosteuttaa ihoa #NoFilteriä tehokkaammin, lisäksi se auttaa kirkastamaan ihoa säännöllisesti käytettynä. Myös tässä on ohut ja nopeasti imeytyvä koostumus. Sisältämänsä helmiäispigmentti heijastaa kauniisti valoa ja taikoo iholle välittömästi vähän pirteämmän ilmeen. Lopputulos ei ole kuitenkaan kimaltava, vaan hienovaraisen maltillinen. Suosittelen tätä erityisesti aamukäyttöön oikeastaan kaikille, kukapa nyt ei pienestä pikafreesauksesta nauttisi!

Seerumi kätkee sisäänsä kiiviä, kurkkua, porkkanaa, tyrniä, ruusua, koivunmahlaa sekä kofeiinia. Se todella sytyttää sameallekin iholle valot. Myös tästä minulla on menossa jo toinen puteli – tuli varmaan selväksi, että rakastan näitä Pulpen seerumeita!

Pulpe De Vie Like A Diamond Serum

Todellinen yllättäjä: raikas kasvogeeli

Seuraavaksi sarjan kätketty helmi, joka on jäänyt harmillisesti muiden tuotteiden varjoon, aivan syyttä suotta. Yol’eau on ihan loistava geelimäinen voide, joka on kesän must-have. Viilentävä ja raikas geeli on superkosteuttava ja tuntuu iholla I-HA-NAL-TA. Tuote on omiaan ärtyneelle, pintakuivalle ja helposti reagoivalle iholle, mutta suosittelen sitä lämmöllä ihan kaikille freshiä kesävoidetta kaipaaville. Geeli sopii sekä voiteeksi että kuivalle iholle seerumiksi. Tykkään kyllä kovasti miten monikäyttöisiä Pulpen tuotteet ovat!

Rauhoittavat kehäkukkavesi, ruusuvesi, kurkku-uute, aloe vera ja malvauute sekä kosteuttavat glyseriini ja hyaluronihappo muodostavat taivaallisen tuntuisen koostumuksen, joka imeytyy heti, mutta jättää ihon huomattavan pehmeäksi ja kosteutetuksi. Tuoksu on mieto ja raikas, muista sarjan tuotteista poiketen ei lainkaan hedelmäinen.

Pulpe De Vie Yol'eau Geeli

Geeli ei sisällä lainkaan kasviöljyjä ja kaipaakin rinnalleen jotakin öljymäistä ravitsevuutta. Itse tykkään sekoittaa geelin joukkoon muutaman tipan öljyä. Vaihtoehtoisesti voit myös levittää öljyn geelin päälle, mutta itse pidän sekoittelusta, geeli auttaa öljyäkin imeytymään ihoon paremmin.

Pulpen oma öljymäinen tuote on seeruminaamioksi nimetty Pulpe-Me!, joka on kuivaöljymäinen, kevyttä helmiäishehkua sisältävä tuote, mikä on ihanteellinen erityisesti meikin alle. Se sisältää ihoa hoivaavia ainesosia, kuten yhtä raaka-ainesuosikeistani, ihon silkkisen pehmeäksi tekevää skvalaania, auringonkukkaöljyä sekä liudan uutteita mm. tyrnistä, viikunakaktuksesta ja päivänkakkarasta. Mukana on myös koostumuksen ohuemmaksi ja paremmin imeytyväksi muokkaavia raaka-aineita, joiden vuoksi tykkään itse säästää Pulpe-Me!:n aamuun. Iltaisin käytän mieluiten jotakin pelkästään kokonaisia kasviöljyjä sisältävää öljycocktailia ihonhoidollisten vaikutusten maksimoimiseksi.

Pulpe De Vie Pulpe Me

Muutama tippa kätevään pipettipulloon pakattua Pulpe-Me!:tä sujahtaa täydellisesti minkä vaan sarjan tuotteen joukkoon tuomaan täyteläisyyttä ja ravitsevuutta koostumukseen ilman rasvaista fiilistä. Pulpe-Me! toimii lisäksi loistavasti kuivalla ja pintakuivalla iholla meikin alla primerin tavoin tuoden kuulautta ja parantaen meikin levittyvyyttä.

Yol’eau geelivoiteen lisäksi kannattaa katsastaa sarjasta myös muut voiteet (joita on useita erilaisia), ne ovat nimittäin loistavia. Greipin tuoksuinen Shine on täydellinen hieman samealle iholle tuomaan kuulautta. Omalle rasvaiselle iholleni se ei ajatuksen tasolla olisi erityisen sopiva, shinea kun tässä ihossa piisaa omastakin takaan. Yllättäen olen kuitenkin tykästynyt voiteeseen jopa enemmän kuin varsinaisesti ihotyypilleni tarkoitettuun Perfect Selfieen. Shine tekee iholle upean glown, mutta ei kiiltoa. Mikäli olet enemmän mattaisen ihon ystävä, testaa Perfect Selfie, se blurraa ihohuokosia ja hillitsee ihon kiiltelyä.

Hunajaista greippikuorintaa ja hittinaamioita

Mikä on auringonkeltaista, tuoksuu vastapuristetulle greippimehulle ja jättää ihon pehmeäksi ja kuulaaksi? Sehän on Sweet Frappé kuorintanaamio, joka on yksi tehokkaimmista (ja ihanimmista!) kuorinnoista, johon olen saanut kunnian tutustua. Hyvin herkkäihoisten kannattaa unohtaa tämä tuote, mutta erityisesti kaikki hieman paksumman ja suurihuokoisen, pinnastaan sameaksi ja karheaksi menneen ihon omistajat nyt kuulolle!

Koostumukseltaan täyteläistä hunajaa muistuttava kuorintavoide sisältää oikeastikin hunajaa, joka on todella tehokas ihon pehmentäjä ja kosteuttaja, onpa sillä myös kirkastaviakin vaikutuksia. Kuorivana rakeena on jauhettua aprikoosinkiveä, joka on aivan sillä hilkulla, onko se makuuni liian rouheaa. Hiuksen hienosti käännyn sille kannalle, ettei se ole, mutta sen verran kuorivaa se kyllä on, etten siis suosittele tätä kuorintaa ohuelle tai herkälle iholle.

Rae kieltämättä kuorii ihon erittäin tehokkaasti ja kun tämän ihanan tuoksuisen marmeladin jättää vaikuttamaan, iho on naamiota pois huuhdeltaessa erittäin pehmoinen. Käytän itse tätä SOS-apuna silloin, kun iho syystä tai toisesta tuntuu pinnastaan karhealta. Takuuvarma pikapelastus!

Pulpe De Vie Kokemuksia

Ihon tehohoitoon ja hemmotteluun Pulpe De Vie tarjoilee lisäksi hauskoja, edullisia ja tehokkaita sheet maskeja, jotka ovat sarjan suuri hitti. Oma suosikkini on heleyttävä ja kosteuttava Margar’eclat, joka on täydellinen tilanteeseen kuin tilanteeseen. Se taikoo väsymyksen merkit pois pitkän työviikon jälkeen (tosin vieläkin tehokkaampaa olisi tehdä sopivan mittainen työviikko). Toisaalta se sopii myös tuhkimonaamioksi ennen juhlia. Margar’eclat on lisäksi kiva lahjaidea, sillä se käy oikeastaan kenelle vaan!

Sheet naamioista jokainen on mielestäni onnistunut, ja niitä voi valita vähän senkin mukaan, mikä sattuu istumaan omaan fiilikseen. Tomaattiin pohjautuva Pina Tomata sopii epäpuhtaalle ja oikuttelevalle, myös liiallisesta ihon kiiltelystä kärsivälle iholle, joten sitä en suosittele kuivemmalle iholle. Kaikki muut vaihtoehdot ovat kivan universaalisti monille sopivia.

Pulpe De Vie Sheet Mask

Aamusuihkun piristäjiä ja täydellinen vartalovoide

Kasvotuotteiden lisäksi Pulpen laaja valikoima kattaa pienen (mutta sitäkin paremman) kattauksen myös hiuksille ja vartalolle. Tämän tekstin aikana on varmastikin tullut jo ilmi, että pidän kovasti greipin tuoksusta. Kukaan ei siispä varmasti ylläty kertoessani rakastavani Pimp My Mousse Greippisuihkugeeliä. Aivan täydellinen piristysruiske aamuun! Samaa voi sanoa vihreän omenan tuoksuisesta Pompompidoux Omenashampoosta, jonka tuoksu on taivaallinen. Shampoona se on perushyvä ja hoitaa asiansa moitteettomasti, mutta tuoksu erottaa sen edukseen muista edullisista vastaavista tuotteista.

Pulpe De Vie Omena Shampoo

Viimeinen tähän tekstiin pääsevä suosikkini on Cocoon Addiction Vartalovoide, joka on yksi suurimpia yllättäjiä. Odotin edulliselta sarjalta jotakin hedelmäisen tuoksuista, kepeää voidetta. Tuubista ulos puristuukin todella täyteläistä ja makean tuoksuista, enemmänkin vartalovoita muistuttavaa kermaa. Vaikka tuote oli täysin ennakko-odotusteni vastainen, ihastuin siihen päätä pahkaa. Se on todella ravitsevaa ja tuo iholle mielettömän pehmeän ja joustavan tunteen.

Tuubi on huomattavasti kätevämpi käytössä kuin purkit, joihin vartalovoit (joksi tätäkin voisi halutessaan kutsua) yleensä pakataan. Ehdottomasti paras vartalovoide hintaluokassaan (tämä maksaa noin 15 €) ja yksi parhaimmista ihan missä vaan hintakategoriassa. Suosittelen Cocoon Addictionia erityisesti kuivalle, kiristävälle ja/tai hilseilevälle vartalon iholle.

Pulpe De Vie Suihkugeeli 1

Huh, siinäpä oli hedelmäenergiaa kerrakseen! On niin ihanaa, että edullinen luonnonkosmetiikka voi nykyään olla näin toimivaa, hauskaa ja samaan aikaan vastuullista. Ruokahävikin vähentäminen kosmetiikan avulla on huikea keksintö. Vielä kun se on toteutettu näin laadukkaasti, en voi muuta kuin antaa Pulpelle täydet pisteet ja papukaijamerkin (tai ehkäpä tässä yhteydessä papaijamerkki olisi relevantimpi?).

Mikäli kaipaat apua tuotevalinnoissa, kommenttiboksi on auki, samaten Instagramini yksityisviestit.

Pulpen tuotteita myy Sokoksen lisäksi ainakin Ruohonjuuri, House of Organic, Oletkaunis.fiLife ja Ekolo.

Lisää ihonhoito- ja hiusvinkkejä, purkkeja ja purnukoita sekä meikkitutoriaaleja löydät Instagramista @strawberryemmi

Tilhi

Oli pakko ostaa jo toinen purkki tota No Filter -seerumia, on niin hyvää ja varsinkin se tuoksu <3
Tän postauksen innoittamana tilasin sen lisäksi myös greippisuihkugeelin ja -kasvokuorinnan joista en niin tykännyt mutta toi vartalovoide on hyvä! Tilasin myös ton Yol'eau-kasvovoiteen, se oli ihan hyvä ainakin kesällä. Että sellasta! TERKKUJA <3

Vastaa
Emmi Mansikkaviita

Kiva että löytyi kivoja tuotteita <3 Ja harmi ettei noi parit osunu kohdilleen! Pitäiskin itsekin ostaa taas pullollinen No Filteriä, se on kyllä niin ihana!

Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liittyvät artikkelit

paras silmänympärysvoide
Paras silmänympärysvoide – tuotesuositukset eri ihotyypeille
Luonnonkosmetiikan edulliset ihonhoitotuotteet
Luonnonkosmetiikan parhaat edulliset ihonhoitotuotteet
Kasvoharja on paras apuväline pitämään ihohuokoset puhtaina
kosteuttava kasvosuihke
Vertailussa kosteuttavat kasvosuihkeet