Luonnonkosmetiikan parhaat keskihintaiset tuotteet vartalonhoitoon

Algamaris Yellow Mood

Paras SPF30 aurinkosuoja

Algamaris Sun Spray SPF30

Suihkutettava aurinkosuojaspray on helppo levittää eikä jätä ihoa tahmaiseksi tai valkoiseksi. Aurinkosuoja kulkee kätevästi mukana rantakassissa. Kevyen vesimäinen koostumus tekee suojasta helposti levitettävän ja makea kookoksinen tuoksu huumaa.

Voit lukea lisää Algamariksen aurinkosuojatuotteista kesällä kirjoittamastani postauksesta.

26,90 € /125 ml / House of Organic

Algamaris Yellow Mood

Paras After Sun

Algamaris After Sun Spray

Algamaris After Sun -voiteessa on kevyt koostumus, joka imeytyy nopeasti ja viilentää ihoa sopivasti. Voidepohja sisältää vesimäisten kosteuttajien lisäksi karitevoita sekä kookos- ja auringonkukkaöljyjä, jotka palauttavat tehokkaasti ihon omaa kosteustasapainoa. Punalevästä johdettu Alga-gorria -molekyyliyhdiste sisältää runsaasti ihoa suojaavia flavonoideja, aminohappoja, karotenoideja sekä mineraalisuoloja. Aloe vera pehmeyttää, kosteuttaa, rauhoittaa kutinaa, viilentävää ja korjaa ihovaurioita. Bisabolol hillitsee UV-säteilyn aiheuttamaa punoitusta ja polysakkaridit lukitsevat kosteuden iholle sekä estävät voiteen haihtumista. Must have -tuote etelänlomille ja kotimaan aurinkoon!

Lue myös Suuri luonnonkosmetiikan aurinkosuojaopas.

19,90 € / 150 ml / House of Organic

Algamaris Yellow Mood

Paras SPF50 aurinkosuoja

Algamaris Sun Spray SPF50

Korkean suojakertoimen aurinkosuojasuihke on tuoksuton ja antaa iholle kestävän suojan UV-säteilyä vastaan. Vesimäinen koostumus levittyy hyvin eikä värjää ihon pintaa valkoiseksi, vaikka tuote sisältääkin SPF30-suihkeeseen verrattuna reilummin mineraalioksideja.

Voit lukea lisää Algamariksen aurinkosuojatuotteista kesällä kirjoittamastani postauksesta.

28,90 € /125 ml / House of Organic

Paras deodorantti

Paras deodorantti

Schmidt’sin deodorantit sisältävät muun muassa arrow-juurijauhetta, soodaa, sheavoita ja candelillavahaa. Stickin kuivan oloinen massa sulaa ihokosketuksessa, levittyy hyvin, on riittoisa ja jättää kainalot kosteutetuiksi. Deodorantti on kestänyt sekä hikiurheilun että kesähelteet.

Lue lisää Schmidt’sin synnystä ja filosofiasta.

14,30 € / 92 g / Biodelly

Paras suihkugeeli

Weleda Arnica Sports Shower Gel

Aromaattisen tuoksuinen suihkugeeli virkistää urheilun jälkeen ja jättää ihon pehmeäksi. Raikkaan ja kevyen mausteisen tuoksuinen puhdistusgeeli sisältää lihaskipuja lievittävää arnica-uutetta. Weledan suihkugeelit ovat suosikkejani niiden aitojen ja intensiivisten tuoksujen sekä hoitavan koostumuksen ansiosta.

11,90 € / 200 ml / Jolie

Paras hampaidenvalkaisu

Black & White

Kookoksen kuoresta valmistettu 100 % hiilijauhe poistaa luonnollisesti mm. kahvin, tupakan ja viinin aiheuttamat värjäymät hampaan pinnasta. Käytä noin kerran tai kaksi viikossa, jotta huomaat vaikutuksen.

19,90 € / 15 g / House of Organic

Yellow Mood

Paras käsivoide

Madara Pihlaja Daily Defence

Mádaran ja Noora Shinglerin yhteistyössä valmistama voide on täydellinen kaikin puolin. Voiteessa on täyteläinen koostumus, joka on samalla nopeasti imeytyvä sekä hoitava. Hedelmäkarkin tuoksuinen voide on vegaaninen, riittoisa ja käy käsien lisäksi myös kasvoille ja muille kuiville ihoalueille.

15,50 € / 60 ml / House of Organic

Paras vartalonkuorinta

Evolve Tropical Blossom Body Polish
Tuoksu on järjettömän huumaava sekoitus kiinanruusua ja sokerin makeutta, tähän purkkiin voisin sukeltaa pää edellä! Mustaan lasipurkkiin pakattu riittoisa kuorinta sisältää runsaasti kuorivia sokerikiteitä ja ihoa helliviä öljyjä. Todellinen must have -tuote kaamosta vasten, kun hullut työpäivät suorastaan huutavat rentouttavaa kotispa-hetkeä. Minulle riittää pelkästään mielikuva siitä, että kuorinnan sisältämä Tahitian Monoi -öljy valmistetaan pehmentämällä tuhansia kukkia kookosöljyssä – miettikää sitä näkyä! Ihosta tulee siloinen ja kasviöljyt jättävät ihon pinnalle hekumallisen kuullon (ilman liukkautta tai tahmaisuutta). 93,03% kuorinnan raaka-aineista on luomutuotettuja.

26,90 € / 180 ml / House of Organic

Paras vartalovoide

Weleda Seabuckthorn Body Lotion

Weledan nopeasti kuivuva tyrnivartalovoide on pakattu riittoisaan ja hygieniseen pumppupulloon. Silkkinen voide tuoksuu pirskahtelevan raikkaalle tyrnille, joka nostattaa mielialaa.

28,95 € / 200 ml / Hyvinvoinnin tavaratalo

Paras vartaloöljy

Patyka Huile Absolue

Patykan kulttituotteessa yhdistyy 11 eteeristä öljyä ja kasviöljyä, jotka saavat mielen kohentumaan ja ihon kirkastumaan. Intensiivisen tuoksuinen öljy tarjoaa aromaterapiaa parhaassa muodossaan samalla kun se syväkosteuttaa, uudistaa ja rauhoittaa. Kulttiöljy imeytyy kuin unelma ja se sopii kasvoille, hiuksille ja vartalolle.

49€ / 50 ml / Jolie

Paras monitoimivoide

Paras monitoimivoide
Weledahippo ProductlargeYellow Mood

Paras lihasrelaksantti

Weleda Arnica Massage Oil

Tämä superöljy on paras laatuaan ja käytössäni viikottain. Paras apu urheilun jälkeiseen lihaskipuun, niskasärkyihin, venähdyksiin tai kolhuihin. Öljy lämmittää kudoksia, vilkastuttaa verenkiertoa ja helpottaa monenlaisia lihasperäisiä kiputiloja. Sisältää oliiviöljyä, arnica montana -uutetta sekä rosmariini- ja laventeliöljyjä.

31,15 € / 200 ml / Hyvinvoinnin Tavaratalo

Paras kuorintakinnas

Eco by Sonya Exfoliant Glove -kuorintakinnas

Tämä kuorintakinnas oli paras myös viime vuoden listassa enkä nähnyt syytä vaihtaa tilalle mitään muuta pelkästä vaihtamisen ilosta. Kuorintakinnas on ohutta ja karheaa kangasta, josta ei irtoa kuituja ja joka kuivahtaa nopeasti. Kuorinnan voimakkuutta ja tehoa voi säädellä itse sillä miten lujaa pyörittää kinnasta ihon pinnalla. Kuorintakinnas sopii ihon kuivaharjaukseen tai kostealle iholle suihkussa käytettäväksi. Kuorinnan jälkeen iho on uskomattoman pehmeä ja heleä.

19,50 € / House of Organic 

Yellow Mood Coral Razor

Paras shaver

Preserve Shave 5 Razor System

Preserven shaverit ovat BPA- ja ftalaattivapaita, ympäristöystävällisiä ja käytettävyydeltään erinomaisia. Höylän muoviosat ovat kierrätettyä muovia ja viisinkertaiset terät keraamisesti pinnoitettua terästä. Höylävarteen saa ostettua uusia vaihtoteriä, joten samalla varrella pärjää kauan.

15,90 € / Boracom

19,90 € / 5 x vaihtoterää / Boracom

Edulliset

alle 25 € tuotteet

Keskihintaiset

25–50 € tuotteet

yellowmoodmedia