Luonnonkosmetiikan parhaat keskihintaiset tuotteet hiustenhoitoon

Paras kuivashampoo vaaleille hiuksille

Rahua Dry Shampoo

Huonot hiuspäivät on vihdoin pelastettu, kun takataskussa on kahden minuutin suihkuta ja juokse -pelastaja. Jauhe on vaaleaa, mutta huolellisella harjauksella se sulautuu jopa tummempaan hiusväriin.

39,90 € / 51 g / Biodelly

Paras kuivashampoo tummille hiuksille

Tabitha James Kraan Dry Shampoo For Darker Hair

Kultaiseen metallipakkaukseen pakattu jauhe sisältää kastanjajauhetta, tapiokatärkkelystä, soodaa sekä eteerisiä öljyjä. Kuivashampoo tuoksuu raikkaalle, on helppo annostella eikä tee tummista hiuksista haamun värisiä. Jauhe ei myöskään sähköistä hiuksia kuten Rahuan kuivashampoo tekee. Oodi pidemmille pesuväleille, kevyemmille matkakantamuksille ja tuuheille kutreille! Kuivashampoosta löytyy myös vaaleille hiuksille sopiva Fair.

25 € / 15 g / Naturelle

Paras puhdistava hiusnaamio

Naturativ Hair Mask For Oily Hair

Rasvoittuvalle hiuspohjalle suunniteltu naamio supistaa talirauhasia tehokkailla kasviuutteilla. Antiseptinen piparminttuvesi  rauhoittaa hiuspohjaa, vihreä illiitti uudistaa solutuotantoa ja parantaa verenkiertoa, takiaisen juuriuute syväpuhdistaa, peltokorte ja vehnäproteiinit vahvistavat hiusta, suopayrtti rauhoittaa, E-vitamiini antaa luonnollista suojaa UV-säteilyltä, C-vitamiini suojaa hiuksen väriä ja B-vitamiinit stimuloivat hiuspohjaa.

30,60 € / 250 ml / Naturativ

Paras kosteuttava hiusnaamio

Naturativ Regeneration Hair Mask

Kuiville ja vaurioituneille hiuksille sopiva hiusnaamio sisältää vahvistavaa Bhringraj-uutetta, antioksidanttipitoista karpaloöljyä, kosteuttavaa hamppuöljyä, hiuksen kasvua stimuloivaa ja tuuheutta lisäävää kolmea eri B-vitamiinia, rauhoittavaa suopayrttiuutetta ja taikapähkinävettä, hiustenlähtöä hillitsevää, kosteuttavaa betaiinia ja karitevoita sekä elastisuutta tukevaa Hibiscus-uutetta. Naamio on koostumukseltaan aivan huikea: vaikka se on superkosteuttava, se ei jätä hiuksia lähmäiseksi.

30,60 € / 250 ml / Jolie

Paras shampoo

John Masters Organics Lavender Rosemary Shampoo

 

Laventelin ja rosmariinin tuoksuinen, hyvin vaahtoava shampoo soveltuu kaikille hiustyypeille, myös värjätyille hiuksille. Shampoo pesee hiuspohjan tehokkaasti jättäen hiukset kiiltäviksi ja helpommin käsiteltäviksi. Laventeli normalisoi hiuspohjan toimintaa ja hidastaa hiusten lähtöä, rosmariini stimuloi luonnollista hiustenkasvua. Soijaproteiini saa hiukset näyttämään paksummalta ja lisää kiiltoa. Shampoo tasapainottaa luonnollista pH:ta. Vegaaninen tuote. Pakkauskoko 236ml, 127 €/l.

30 € / 236 ml / Jolie

Paras hoitoaine

Naturativ Gentleness Shine & Strenght Conditioner

Hellävaraisessa kiiltoa ja tuuheutta lisäävässä hoitoaineessa on elastisuutta lisäävää hamppuöljyä, pehmentävää karitevoita, hiuksia vahvistavaa Bhringraj-uutetta, talineritystä tasapainoittavaa ja puhdistavaa lakritsiuutetta, rauhoittavaa suopayrttiuutetta, hiustenlähtöä hillitsevää timjamiuutetta ja kosteuttavaa betaiinia. Miellyttävä koostumus, joka jättää hiukset pehmeiksi ja puhtaiksi.

20,80 € / 200 ml / Jolie

Paras öljyhoito

Evolve Organic Beauty Nourishing Hair Elixir

Villien kutrien kaitsija. Hiusseerumi sisältää hiusta vahvistavaa arganöljyä, hiusten elastisuutta parantavaa ja antioksidanttipitoista baobab-öljyä, kookosöljyä ja sähköisyyttä vähentävää Tahitian monoita. Hiuseliksiiri antaa kiiltoa, vahvistaa hiuksen rakennetta ja kosteuttaa.

19,90 € / 30 ml / House of Organic

Paras hiuspyyhe

Aquis

Tämä huikea pikkuhuppu on niin nerokas keksintö, etten enää halua olla ilman. Pehmeä kangas imee itseensä hiuksissa olevan kosteuden ja pysyy paikallaan kätevän nappikiinnityksen avulla. Mainittakoon myös, ettei Aquisin käyttöönoton jälkeen ole ollut ikävä kylpyhuonepyyhkeistä tehtyjä turbaaneja. Sävyinä löytyy roosatummansininen ja chevron.

39 € / Jolie

Edulliset

alle 25 € tuotteet

Keskihintaiset

25–50 € tuotteet

yellowmoodmedia