Luonnonkosmetiikan parhaat edulliset tuotteet hiustenhoitoon

Baltic Sea Salt Hairs Spray 100 Ml Pine Needles Sea Salt Dabba Yellow Mood

Paras suolasuihke

DABBA Baltic Sea Salt Spray

Latvialaisbrändi Dabban raikas suolasuihke sisältää hiusten rasvoittumista hillitsevää männynneulasvettä ja hiusta kohottavaa merisuolaa. Hiukset saavat luonnollista kuohkeutta ja rakennetta muuttumatta koppuroiksi. Kaunis musta pullo sopii vaikka lahjaksi. Erinomainen hinta-laatusuhde.

16,50 € / 100 ml / House of Organic

Dabba Hair Oil

Paras öljyhoito

DABBA Strenghtening Hair Oil

Musta lasipullollinen täynnä suomalaisen metsän tuoksua öljyn muodossa! Dabban öljy kaitsee hapsottavat latvat ojennukseen ja tekee hiuksista ravitut ja silkkiset. Huumaava tuoksu on peräisin männynneulasuutteesta.

19,90 € / 50 ml / House of Organic

SUPERFOOD SHINE SHAMPOO Yellow Mood

Paras shampoo

Evolve Superfood Shine Shampoo

Evolven shampoon pesevät tensidit ovat hellävaraisia ja raaka-aineista 70 % on luomutuotettuja. Shampoo sisältää lisäksi baobab-siemenen proteiineja, jotka vähentävät hiusten sähköisyyttä ja joiden on tutkittu lisäävän hiusten kiiltoa yli 40 % ja pehmeyttä noin 30 %.  Shampoo sisältää myös granaattiomenauutetta, jonka sisältämä ellagiinihappo vahvistaa hiuksen solukalvoja ja vähentää kosteuden haihtumista. Hiukset jäävät pesun jäljiltä kiiltäviksi.

14,90 € / 250 ml / House of Organic

Paras hoitoaine

Sante Shine Conditioner

Santen vegaaninen hoitoaine lisää hiusten kiiltoa, ehkäisee takkujen syntymistä, suojaa hiuksen pintaa ja hellii kuivia latvoja. Hoitoaine on älyttömän riittoisa ja se sisältää maapähkinäöljyä, koivunlehtiuutetta, hiuksia vahvistavaa panthenolia ja takiaisenjuuriuutetta.

 

12,90 € / 2++ ml / House of Organic

Edulliset

alle 25 € tuotteet

Keskihintaiset

25–50 € tuotteet

yellowmoodmedia