HANNAMARI RAHKONEN

Yellow Moodin luotsi täällä hei! Rakastan uuden ideoimista, rauhallisia aamuja, ihan tavallista arkea, puolisoni kanssa nautittuja yhteisiä lounashetkiä, veneilyä, yrittäjyyttä ja pohjoisen valoisia kesäöitä. Katselen maailmaa esteetikon lasien takaa, samalla kauneuden mittareita ja standardeja kyseenalaistaen. Uskon koko sydämestäni siihen, että intohimosta ja omasta sisäisestä äänestä käsin alkunsa saaneet ideoiden virrat ovat niitä kaikista hedelmällisimpiä – ovathan juuri nämä asiat kuljettaneet luomaan omanlaisen työympäristön alalle, jota ei vielä muutamia vuosia sitten ollut olemassakaan.

Toimin Yellow Moodissa unelmatyössäni saadessani toteuttaa vaikuttajan, valokuvaajan, tieto-, ja ruokakirjailijan, reseptitaitelijan sekä ruokastylistin osaamisalueitani. Olen kirjoittanut kaksi laajaa, huippusuosion saavuttanutta ruokakirjaa: Yellow Moodin parhaat raakaleivonnaiset -kirjan (saatavilla myös englanniksi) sekä Ketoosissa -kirjan. Voit tutustua kirjoihin ja muihin oppaisiini verkkokaupassani.

Asun Rovaniemellä ja jaan boheemin loft-ullakkokotini puolisoni Tuomaksen sekä nimensä veroisen Mittelspitzimme Riemun ja Chihuahua Pullan kanssa. Elämme puolisoni kanssa molemmat freelancer-yrittäjän arkea, koti ja maailma toimistonamme. Saamelaisjuureni ovat pohjoisessa, jonka luonnosta, ihmisistä sekä elämänrytmistä on helppo ammentaa inspiraatiota ja latautua henkisesti. Toisinaan matka kauas toimii hyvänä kulttuuritankkauksena ja irtiottona, mutta kotiin on aina ihanin palata.

Toivottavasti sinusta tuntuu samalta Yellow Moodin suhteen – olet lämpimästi tervetullut tänne kaikkina aikoina.

JOHANNA LATVA-KISKOLA

Yellow Moodin uusin tulokas ja innostunut tiimiläinen tässä moroooo (niin kuin meillä täällä Tampereen hoodeilla on tapana sanoa.) Minulla on ollut ilo ja kunnia liittyä Yellow Moodin työtiimiin ja toivon todella tuottavani Hannamarin tapaan osaltani myös iloa ja inspiraatiota Yellow Mood-blogin lukijoille ja seuraajille.

Olen todellinen hetkessäeläjä ja luotan elämän virtaan joka päivä. En tee edes kovin kauaskantoisia suunnitelmia vaan annan jokaisen päivän, viikon ja kuukauden muodostua sellaiseksi kuin nyt sattuukaan muodostumaan. Toisinaan innostun sekunneissa nollasta sataan. Silloin tapahtuu paljon ja nopeasti. Toisinaan taas vietän varsin verkkaisia päiviä nauttien kofeiinittomasta kahvista, hiljaisuudesta, metsäretkistä koirien kanssa, syväluotaavista keskusteluista ystävien kanssa, tuleentuijottelusta tai kivennokassa istumisesta. Jalat pysyvät kuitenkin tiukasti maanpinnalla koittaessani huolehtia parhaani mukaan siitä, että parista meillä asuvasta nuoresta miehestä kasvaisi onnellisia ihmisiä ja kunnon kansalaisia.

Olen erittäin kiitollinen siitä, että työni on viime vuosien saatossa muodostunut koko ajan vain enemmän omannäköisekseni ja osaamistani sekä ammattitaitoani on haluttu hyödyntää monissa mahtavissa kumppanuuksissa. Olen toiminut hyvinvointialalla jo useamman vuoden tuottaen parhaimpia asiakaskokemuksia, yhteistyökumppanuuksia sekä monenmoista sisältöä ja palveluita. Minulle asiakaslähtöisyys on sydämen asia ja tämä näkyy kaikessa toiminnassani. Nyt olen äärimmäisen kiitollinen ja onnessani siitä, että pääsemme luomaan ja tuottamaan Hannamarin kanssa parhaimpia mahdollisia kokemuksia sekä elämyksiä Yellow Mood kanavien, tuotteiden ja palveluiden parissa.

Saatte varmasti lukea joitakin kynäilyjänikin matkan varrella, mutta tärkeimpänä tehtävänäni on luoda timanttisia yhteistyökumppanuuksia meidän kaikkien ja ennenkaikkea teidän lukijoiden iloksi. Ethän epäröi olla yhteyksissä jos sinulla on jotakin ehdotuksia tai ideoita kuinka voisimme yhdessä inspiroitua, jakaa osaamistamme ja moninkertaistaa hyvän tuottaminen. Yhdessä olemme niin paljon enemmän!

Toivottavasti kohtaamme mahdollisimman monien teidän kanssa joko virtuaalisesti linjoilla tai tietysti mieluiten ihan livenäkin!

Innostunein yhteistyöterkuin Yellow Moodin Key Account Manager Johanna