HANNAMARI RAHKONEN

Yellow Moodin luotsi täällä hei! Rakastan uuden ideoimista, rauhallisia aamuja, ihan tavallista arkea, puolisoni kanssa nautittuja yhteisiä lounashetkiä, veneilyä, yrittäjyyttä ja pohjoisen valoisia kesäöitä. Katselen maailmaa esteetikon lasien takaa, samalla kauneuden mittareita ja standardeja kyseenalaistaen. Uskon koko sydämestäni siihen, että intohimosta ja omasta sisäisestä äänestä käsin alkunsa saaneet ideoiden virrat ovat niitä kaikista hedelmällisimpiä – ovathan juuri nämä asiat kuljettaneet luomaan omanlaisen työympäristön alalle, jota ei vielä muutamia vuosia sitten ollut olemassakaan.

Toimin Yellow Moodissa unelmatyössäni saadessani toteuttaa vaikuttajan, valokuvaajan, tieto-, ja ruokakirjailijan, reseptitaitelijan sekä ruokastylistin osaamisalueitani. Olen kirjoittanut kaksi laajaa, huippusuosion saavuttanutta ruokakirjaa: Yellow Moodin parhaat raakaleivonnaiset -kirjan (saatavilla myös englanniksi) sekä Ketoosissa -kirjan. Voit tutustua kirjoihin ja muihin oppaisiini verkkokaupassani.

Asun Rovaniemellä ja jaan boheemin loft-ullakkokotini puolisoni Tuomaksen sekä nimensä veroisen Mittelspitzimme Riemun ja Chihuahua Pullan kanssa. Elämme puolisoni kanssa molemmat freelancer-yrittäjän arkea, koti ja maailma toimistonamme. Saamelaisjuureni ovat pohjoisessa, jonka luonnosta, ihmisistä sekä elämänrytmistä on helppo ammentaa inspiraatiota ja latautua henkisesti. Toisinaan matka kauas toimii hyvänä kulttuuritankkauksena ja irtiottona, mutta kotiin on aina ihanin palata.

Toivottavasti sinusta tuntuu samalta Yellow Moodin suhteen – olet lämpimästi tervetullut tänne kaikkina aikoina.