Hannamari Rahkonen, päätoimittaja

Hannamari Rahkonen on Rovaniemellä asuva ruokakirjailija, reseptitaiteilija ja valokuvaaja, jota läheisensä kutsuvat makusinfonistiksi. Rahkosen saamelaisjuuret, luonnontaju ja lappilaisuus näkyvät hänen vahvassa ja omaleimaisessa estetiikassaan ja ilmaisussaan.

Rahkonen valmistuu vuonna 2021 Suomen ensimmäiseksi CFAP ja ECB -sertifioimaksi sokeriaddiktion hoidon ammattilaiseksi kansainvälisestä INFACT-koulusta sekä Bitten Jonssonin Holistic Addiction Medicine -koulutuksesta.

Rahkonen on koulutukseltaan myös sertifioitu ja lisensoitu SUGAR® -ammattilainen. SUGAR® on sokeri/ruoka-addiktion arviointiin käytettävä työkalu. Lisäksi Rahkonen on sertifioitu TRE -ohjaaja (Tension and trauma releasing excercises). TRE on tärinään perustuva ja stressiä purkava kehoterapeuttinen itsehoitomenetelmä, jonka avulla tunteet ja ajattelu jäsentyvät uudelleen yksilön omaksi tavaksi kokea kehollisuutensa ja olemisensa. 

Rahkonen kirjoittama, laaja-alainen ruokakirja Ketoosissa (2018) on saavuttanut suuren suosion. Hän kirjoittaa ja valokuvaa parhaillaan kolmatta teostaan Hyvän ruoan kirjaa (readme.fi), joka ilmestyy keväällä 2021.