KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

Yellow Mood tunnetaan luotettavana, visuaalisena, luonnonmukaisena, laatutietoisena ja ekologisia arvoja vaalivana mediana. Lukijamme ovat erittäin valveutuneita, älykkäitä ja vastuullisia aikuisia naisia ja miehiä, jotka arvostavat pieteetillä valittuja ja lisäarvoa tuottavia kaupallisia yhteistöitämme.

Tuotamme korkealaatuista sisältöä ja vaadimme samaa edustamiltamme tuotteilta tai palveluilta ja siksi teemme yhteistyötä vain tarkoin valittujen brändien kanssa. Mikäli arvomme ja tavoitteemme kohtaavat, voimme suunnitella yhdessä valokuva- ja tekstisisältöä Yellow Mood -sivustolle ja sen sosiaalisen median kanaviin tai yrityksien nettisivuille sekä sosiaalisen median kanaviin. Ekologisen lifestylesisällön ja luonnonkosmetiikan lisäksi tuotamme laadukkaita reseptikokonaisuuksia.

YHTEISTYÖMUODOT:

• Kaupalliset blogiyhteistyöt

• Tuotteiden testaus ja esittely

• Tuotelanseeraukset

• Instagram-kampanjat

• Arvonnat, alekoodit ja kilpailut

• Testiryhmät

• Tuotekuvaukset ja stailaus

• Tuotekehitys

• Sisällöntuotto yritysten omille sivuille

• Konsultaatio

Kaikki tiedustelut voi osoittaa osoitteeseen hannamari[@]yellowmood.fi. Kerro viestissäsi millaista tuotetta tai palvelua edustat, mikä on toiveesi yhteistyön tavoitteesta ja laajuudesta, millaisella aikataululla olet liikenteessä ja millainen budjettisi on. Palaan viestiisi mahdollisimman pian ja kerron yhteistyön mahdollisuuksista, kustannuksista ja Yellow Mood -mediasta mainosalustana.

Yellow Mood on osa vaikuttajamarkkinointitoimistoa Asennemediaa, joka tarjoaa lukijoilleen inspiraatiota niin hyvinvoinnin, ruoan, sisustuksen, matkojen kuin tyylinkin parissa. Asennemedian 19 erilaista lifestyle-blogia tavoittavat yhteensä yli 135 000 uniikkia suomalaista viikottain blogeissa ja sosiaalisessa mediassa.

YELLOW MOODIN KAUPALLISISTA YHTEISTÖISTÄ SANOTTUA:

”Hannamari toimi bloggaajana ja sisällöntuottajana Joliessa vuosina 2011-2014. Näiden vuosien aikana hän loi valtavan määrän laadukasta markkinointi- ja lifestylesisältöä Jolien verkkomediaan – sekä tekstiä että valokuvia.

Hannamari on luova ja omaperäinen ajattelija, jonka kanssa on innostavaa ideoida ja joka osaa toteuttaa asiakkaan toiveet intuitiivisella tavalla. Hannamarin ote visuaaliseen sisällöntuotantoon on taiteellinen ja omintakeinen mutta samaan aikaan hän on tiiviisti kartalla sosiaalisen median trendeistä. Suosittelen lämpimästi yhteistyötä Hannamarin kanssa, hänen kanssaan on ilo työskennellä.”

Jutta Ruonansuu / Jolie Organic Health & Beautyn perustaja

”Yhteistyö Yellow Moodin kanssa oli poikkeuksellista. Artikkelien tekoon paneudutaan hienosti ja kuvapuoli oli erittäin hyvin hallussa. Olimme meistä tehdystä sisällöstä ylpeitä.”

Lauri Hilliaho / Alpafinlandia Oy

”Yhteistyömme Yellow Moodin kanssa on sujunut hyvin ja yhteisen sävelen löytäminen on ollut helppoa. Hannamarilla on laaja näkemys luonnonkosmetiikasta ja sen uusimmista trendeistä, jonka lisäksi hänen ideat ja näkökulmat ovat ajankohtaisia ja tekeminen ammattimaista.”

Jyri Linna / House of Organic

”Suosittelen lämpimästi Hannamaria, sillä hänen työskentelytapansa sekä visuaalinen näkemyksensä asioihin on kaikin puolin antoisaa brändille kuin brändille. Hannamarin runsas tietämys kosmetiikan raaka-aineista sekä ko. merkin potentiaalista auttaa yhä useamman luonnonkosmetiikasta kiinnostuneen saamaan inspiraatiota aidosti kiinnostavista tuotteista.”

Aila Väätäinen-Soliman / Eco Beauty Wellness

”Hannamarin todella kauniit tuotekuvat ja asiantunteva sekä käytännönläheinen kerronta tuotteista ja niiden käyttökokemuksista toivat loistavasti esille NATURATIV-sarjaa kokonaisuudessaan.”

Merja Heponiemi / Naturativ

”Hannamari takes fascinating pictures with playful and yet professional attitude. She has supported our brand with her ability to listen to our wishes and make them visible.”

Anna-Riikka Lavia / Arctic Ice Cream Factory