YELLOW MOOD MEDIA

Yellow Mood on hyvinvointiin, vastuulliseen kuluttamiseen, luonnolliseen kauneuteen ja ruokaan keskittynyt itsenäinen lifestylemedia, joka antaa ohikulkeville ja tänne jääville aina jotain ajateltavaa. Joskus se on hyvän olon oivalluksia, reseptejä, tuoreita luonnonkosmetiikkauutuuksia, vinkkejä kukkien istutukseen, eettisiä tyylipoimintoja, sisustusvinkkejä ja toisinaan tositarinoita elämän mutkikkuudesta tai vaikeiden asioiden kohtaamisesta.

Olemme sitä mieltä, että elämän kirjoa sen tummemmissakaan sävyissä ei tarvitse siivota piiloon – kermakakkukuorrutusta mielenkiintoisempaa on oikean elämän aidot tunteet (paitsi kakuissa). Keltaisen mielen tiimimme innostuu hitaista aamuista, pitkistä aamiaisista, ihan tavallisesta arjesta, vihersisustamisesta, DIY-projekteista, tunteiden ja kehon yhteydestä, eettisyydestä yhdistettynä tyyliin ja hyvälaatuisesta kahvista. 

Yellow Moodin keittiössä hyvää oloa vaalitaan värikkäällä ja iloa tuovalla ruoalla, joka kokoaa rakkaat ihmiset yhteen. Toisinaan reseptit syntyvät luontaisesti gluteenittomista raaka-aineista, ilman valkoista sokeria ja useimmiten myös täysin ilman maitotuotteita, mutta yhtälailla Yellow Mood -henkiseen ruokafilosofiaan kuuluvat silloin tällöin rapeapohjainen pizza, maalaiscroissantit, hillo ja notkuvat juustolautaset. Reseptit on luotu synnyttämään ennen kaikkea yhteisiä ruokakokemuksia, joiden äärellä voidaan käydä tärkeitä perheenjäsenten välisiä keskusteluja ja viettää iltaa ystävien kanssa.

Olemme olleet jo vuodesta 2015 saakka osa vaikuttajamarkkinointitoimistoa Asennemediaa, joka tarjoaa lukijoilleen inspiraatiota niin hyvinvoinnin, ruoan, sisustuksen, matkojen kuin tyylinkin parissa. Asennemedian erilaiset ja korkealaatuiset lifestyle-blogit tavoittavat yhteensä yli 135 000 uniikkia suomalaista viikottain blogeissa ja sosiaalisessa mediassa.

Tee kanssamme unohtumatonta ja laadukasta ja yhteistyötä.