YELLOW MOOD MEDIA

Yellow Mood on holistiseen hyvinvointiin, vastuulliseen kuluttamiseen, luonnolliseen kauneuteen ja ruokaan keskittynyt itsenäinen lifestylemedia, joka antaa ohikulkeville ja tänne jääville aina tujauksen arjen inspiraatiota. Tarjolla on säännöllisesti hyvän olon oivalluksia, herkullisia reseptejä, tuoreita luonnonkosmetiikkauutuuksia, villikukkia, eettisiä sisustusvinkkejä ja toisinaan tositarinoita elämän mutkikkuudesta sekä vaikeiden asioiden kohtaamisesta.

Yellow Moodin keittiössä hyvää oloa vaalitaan värikkäällä ja iloa tuovalla ruoalla, joka kokoaa rakkaat ihmiset yhteen. Yleensä reseptit syntyvät luontaisesti gluteenittomista, vähähiilihydraattisista ja ketogeeniseen ruokavalioon sopivista raaka-aineista, mutta yhtälailla Yellow Mood -henkiseen ruokafilosofiaan kuuluvat silloin tällöin myös rapeapohjainen pizza, maalaiscroissantit, hillo ja notkuvat juustolautaset.

Reseptieni lähtökohta on aina täyteläinen maku –  estetiikka on vain herkullista bonusta! Haluan ennen kaikkea synnyttää resepteilläni yhteisiä ruokakokemuksia, joiden äärellä voidaan käydä tärkeitä perheenjäsenten välisiä keskusteluja ja viettää iltaa ystävien kanssa.

Tee kanssani unohtumatonta ja laadukasta ja yhteistyötä!