YELLOW MOOD MEDIA

Yellow Mood on holistiseen hyvinvointiin, vastuulliseen kuluttamiseen, luonnolliseen kauneuteen ja ruokaan keskittynyt itsenäinen lifestylemedia, joka antaa ohikulkeville ja tänne jääville aina tujauksen arjen inspiraatiota. Kuukausittain mediassa vierailee + 50-60 000 uniikkia käyttäjää. Tarjolla on säännöllisesti hyvän olon oivalluksia, herkullisia reseptejä, tuoreita luonnonkosmetiikkauutuuksia, villikukkia, eettisiä sisustusvinkkejä ja toisinaan tositarinoita elämän mutkikkuudesta sekä vaikeiden asioiden kohtaamisesta.

Yellow Mood -keittiössä hyvää oloa vaalitaan värikkäällä ja iloa tuovalla ruoalla, joka kokoaa rakkaat ihmiset yhteen. Yleensä reseptit syntyvät luontaisesti gluteenittomista, vähähiilihydraattisista ja ketogeeniseen ruokavalioon sopivista raaka-aineista, mutta yhtälailla Yellow Mood -henkiseen ruokafilosofiaan kuuluvat silloin tällöin myös rapeapohjainen pizza, maalaiscroissantit, hillo ja notkuvat juustolautaset.

Reseptieni lähtökohta on aina täyteläinen maku –  estetiikka on vain herkullista bonusta! Haluan ennen kaikkea synnyttää resepteilläni yhteisiä ruokakokemuksia, joiden äärellä voidaan käydä tärkeitä perheenjäsenten välisiä keskusteluja ja viettää iltaa ystävien kanssa.