Emmi Mansikkaviita

Yellow Moodin alle kotiutunut Strawberry Emmi -kosmetiikkablogini kokoaa yhteen osaamiseni luonnonkosmetiikasta, meikkaamisesta sekä ihon- ja hiustenhoidosta. Olen Emmi Mansikkaviita, 32-vuotias luonnonkosmetiikan asiantuntija, intohimoinen purkkihöperö ja suuri huulipunan ystävä. Aloitin kosmetiikkatuotteiden käytön verrattain hyvin nuorena ja näihin noin 20 vuoteen mahtuu tuhansia testattuja tuotteita, kouluttautumista kosmetiikan ammattilaiseksi sekä ura luonnonkosmetiikan parissa erityisesti tuotteisiin ja verkkokauppaan keskittyen.

Rakastan kosmetiikkaa, mutta nykyään haluan tuloksia mahdollisimman nopeasti ja vaivattomasti. Blogini pyrkii ohjaamaan lukijansa löytämään juuri omalle ihollensa sopivan ihonhoitorutiinin, joka vie aikaa ja rahaa juuri sen verran kuin on itse valmis panostamaan. Meikeissä tykkään saada minimipanostukselle maksimaalista näyttävyyttä, toisaalta jaan myös vinkkejä hyvin kevyisiin, tavalliseen arkeen sopiviin meikkeihin.

Nappaa seurantaan myös Instagram-tilini @strawberryemmi, jossa teen meikkitutoriaaleja ja intoilen uutuustuotteista. Nautin tasaisesta, hyvästä arjesta, jossa päivittäisillä rutiineilla on minulle valtava merkitys. Ilahdun arjen pienistä hetkistä; auringosta, merestä, koirista ja hyvästä kasvisruoasta. Seuraan intohimoisesti jalkapalloa ja haaveilen Espanjasta ja palmuista. Elämäni on hyvin simppeliä ja se onkin aivan parasta.

Tervetuloa lukemaan luonnonkosmetiikan uusimmista tuulista, oppimaan niksejä ihonhoitoon sekä helppoon ja nopeaan meikkiin!

Emmin kuva: Tytti-Kaarina Myöhänen

Johanna Latva-Kiskola

Yellow Moodin uusin tulokas ja innostunut tiimiläinen tässä moroooo (niin kuin meillä täällä Tampereen hoodeilla on tapana sanoa.) Minulla on ollut ilo ja kunnia liittyä Yellow Moodin työtiimiin ja toivon todella tuottavani Hannamarin tapaan osaltani myös iloa ja inspiraatiota Yellow Moodin lukijoille ja seuraajille.

Olen todellinen hetkessäeläjä ja luotan elämän virtaan joka päivä. En tee edes kovin kauaskantoisia suunnitelmia vaan annan jokaisen päivän, viikon ja kuukauden muodostua sellaiseksi kuin nyt sattuukaan muodostumaan. Toisinaan innostun sekunneissa nollasta sataan. Silloin tapahtuu paljon ja nopeasti. Toisinaan taas vietän varsin verkkaisia päiviä nauttien kofeiinittomasta kahvista, hiljaisuudesta, metsäretkistä koirien kanssa, syväluotaavista keskusteluista ystävien kanssa, tuleentuijottelusta tai kivennokassa istumisesta. Jalat pysyvät kuitenkin tiukasti maanpinnalla koittaessani huolehtia parhaani mukaan siitä, että parista meillä asuvasta nuoresta miehestä kasvaisi onnellisia ihmisiä ja kunnon kansalaisia.

Olen erittäin kiitollinen siitä, että työni on viime vuosien saatossa muodostunut koko ajan vain enemmän omannäköisekseni ja osaamistani sekä ammattitaitoani on haluttu hyödyntää monissa mahtavissa kumppanuuksissa. Olen toiminut hyvinvointialalla jo useamman vuoden tuottaen parhaimpia asiakaskokemuksia, yhteistyökumppanuuksia sekä monenmoista sisältöä ja palveluita. Minulle asiakaslähtöisyys on sydämen asia ja tämä näkyy kaikessa toiminnassani. Nyt olen äärimmäisen kiitollinen ja onnessani siitä, että pääsemme luomaan ja tuottamaan Hannamarin kanssa parhaimpia mahdollisia kokemuksia sekä elämyksiä Yellow Mood kanavien, tuotteiden ja palveluiden parissa.

Saatte varmasti lukea joitakin kynäilyjänikin matkan varrella, mutta tärkeimpänä tehtävänäni on luoda timanttisia yhteistyökumppanuuksia meidän kaikkien ja ennenkaikkea teidän lukijoiden iloksi. Ethän epäröi olla yhteyksissä jos sinulla on jotakin ehdotuksia tai ideoita kuinka voisimme yhdessä inspiroitua, jakaa osaamistamme ja moninkertaistaa hyvän tuottaminen. Yhdessä olemme niin paljon enemmän!

Toivottavasti kohtaamme mahdollisimman monien teidän kanssa joko virtuaalisesti linjoilla tai tietysti mieluiten ihan livenäkin!

Innostunein yhteistyöterkuin Yellow Moodin Key Account Manager Johanna