Kauneustoimittaja Emmi Mansikkaviita

Yellow Moodin alle kotiutunut Strawberry Emmi -kosmetiikkablogini kokoaa yhteen osaamiseni luonnonkosmetiikasta, meikkaamisesta sekä ihon- ja hiustenhoidosta. Olen Emmi Mansikkaviita, 32-vuotias luonnonkosmetiikan asiantuntija, intohimoinen purkkihöperö ja suuri huulipunan ystävä. Aloitin kosmetiikkatuotteiden käytön verrattain hyvin nuorena ja näihin noin 20 vuoteen mahtuu tuhansia testattuja tuotteita, kouluttautumista kosmetiikan ammattilaiseksi sekä ura luonnonkosmetiikan parissa erityisesti tuotteisiin ja verkkokauppaan keskittyen.

Rakastan kosmetiikkaa, mutta nykyään haluan tuloksia mahdollisimman nopeasti ja vaivattomasti. Blogini pyrkii ohjaamaan lukijansa löytämään juuri omalle ihollensa sopivan ihonhoitorutiinin, joka vie aikaa ja rahaa juuri sen verran kuin on itse valmis panostamaan. Meikeissä tykkään saada minimipanostukselle maksimaalista näyttävyyttä, toisaalta jaan myös vinkkejä hyvin kevyisiin, tavalliseen arkeen sopiviin meikkeihin.

Nappaa seurantaan myös Instagram-tilini @strawberryemmi, jossa teen meikkitutoriaaleja ja intoilen uutuustuotteista. Nautin tasaisesta, hyvästä arjesta, jossa päivittäisillä rutiineilla on minulle valtava merkitys. Ilahdun arjen pienistä hetkistä; auringosta, merestä, koirista ja hyvästä kasvisruoasta. Seuraan intohimoisesti jalkapalloa ja haaveilen Espanjasta ja palmuista. Elämäni on hyvin simppeliä ja se onkin aivan parasta.

Tervetuloa lukemaan luonnonkosmetiikan uusimmista tuulista, oppimaan niksejä ihonhoitoon sekä helppoon ja nopeaan meikkiin!

Emmin kuva: Tytti-Kaarina Myöhänen