Sohvan muodonmuutos pikkuvaivalla

Olohuoneessamme majailee koko huoneen kunkku, muhkea divaanisohva. Tämä kaluste muutti meille kolme vuotta sitten, kun teimme isoveljeni kanssa pienet sohvavaihtokaupat, he saivat meidän pyöreän rottinkisohvamme ja me saimme tänne uuden kodin tarpeisiin vastaavan divaanisohvan. Tämä muhkuläjä on tietysti oman aikansa tuote kaikessa jykevyydessään, jenkkityylisessä runsaudessaan sekä pehmeydessään, mutta meidän tilavaan olohuoneeseen oikein sopiva vaihtoehto. Vaikka sohvan on tärkeää miellyttää esteettisesti, on mukavuus ominaisuutena silti ylitse muiden.

diy_sohva_koirat_yellowmood1

Sohvalla pitää olla hyvä istua, pötkötellä, katsella leffaa, nukkua päiväunia, fiilistellä musiikkia ja vaikka pomppia jos siltä tuntuu. Tämä sohva ei ole meidän unelmien sohva, mutta toimii tässä elämäntilanteessa vallan mainiosti. Siihen mahtuu heittämällä pötkölleen kaksi aikuista ja kaksi pientä koiraa ja sen uumeniin on turvallista hautautua katselemaan jännittävää leffaa iltamyöhään.

Sohvan muodonmuutos on kytenyt mielessäni jo ainakin vuoden ja viime viikonloppuna sohva sai pienen kasvojenkohotuksen. Elähtäneen tammiset jalat kuorrutettiin valkoisella kalustemaalilla ja nyt koko sohva näyttää jotenkin todella erilaiselta. Tummanharmaan kankaan ja tammen yhdistelmä ei ollut ihan sitä raikkautta, jota olemme niin kovasti kaipailleet.

diy_sohva_koirat_yellowmood2

Sohvan tumma pinta on alkanut näyttää vuosien saatossa hieman haalealta eikä se ole enää muutenkaan kovin siisti. Olen pohtinut jo pidempään uudelleenverhoilua, sillä itse runko on todella hyvä enkä muutenkaan halua ostaa uutta, jos vanhakin kaluste pelittää. Verhoiluasiassa on nyt vain sellainen mutka matkassa, etten siihen itse ehdi ryhtyä ja ulkopuolisella teetettynä projekti tulisi tässä elämäntilanteessa liian kalliiksi. Alkutöikseni taidan vain lyödä päälliset mustan väriaineen kanssa pyykikoneeseen, jotta saan hieman lisäaikaa sohvan päivityksen viemiselle käytännön asteelle.

diy_sohva_koirat_yellowmood1 (1)

Viikonloppu sujui odotetusti leppoisissa merkeissä, oli mahtavaa viettää aikaa ystävien kanssa kiireettömästi, tehdä pihahommia ja vain olla. Miten teidän viikonloppune on sujui?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liittyvät artikkelit

Täydellisen vegaaniproteiinilisän jäljillä
Testissä: Ekopharma Professional (sisältää tarjouksen)
Kysymys-vastauspostaus 2/4: Konjac Spongen käyttö ja hoito
Kevyt ja peittävä meikkipohja by ZAO