Hyvän olon jäätelökirja

Hyvän olon jäätelökirja sisältää reseptejä ilman gluteenia, maitoa ja sokeriaHyvän olon jäätelökirja sisältää reseptejä ilman gluteenia, maitoa ja sokerianicecream_hyvanolonjaatelokirja_vanelja_yellowmood4

Joko olet bongannut kesän somimman kirjan, jonka avulla saat päivän marjakiintiön täyteen jäätelön muodossa? Jos et, niin nyt olisi aika!

Virpi Mikkosen ja Tuulia Talvion Hyvän olon jäätelökirja on kesän must hankinta kaikille jäätelön ystäville. Vaaleanpunaisten kansien väliin on koostettu yli 80 herkullista reseptiä aiheeseen paneutuneille sekä noviiseille. Resepteissä ei ole gluteenia, maitotuotteita tai valkoista sokeria, vaan ne on valmistettu tuoreista raaka-aineista kuten marjoista, pähkinöistä, kasvimaidoista sekä luonnollisista makeuttajista. Kaikki ohjeet on myös toteutettavissa vegaanisesti. Kirja on kaunis kuin karkki ja reseptit ihanan yksinkertaisia.

Sisällysluettelo tarjoaa kuusi erilaista kategoriaa, joista löytyy varmasti jokaiselle jotakin: kermaiset jäätelöt, pikajäätelöt, mehujäät & sorbetit, pirtelöt, jäätelökakut & -keksit sekä lisukkeet. Voinette arvata, että suuntasin itse ensimmäisenä pikajäätelöiden maailmaan, malttamaton kun olen.

nicecream_hyvanolonjaatelokirja_vanelja_yellowmood7nicecream_hyvanolonjaatelokirja_vanelja_yellowmood5nicecream_hyvanolonjaatelokirja_vanelja_yellowmood9nicecream_hyvanolonjaatelokirja_vanelja_yellowmood8nicecream_hyvanolonjaatelokirja_vanelja_yellowmood1

Kirjan kuvat ovat totuttuun tapaan raikkaita ja hyvin tekijöidensä näköisiä, niissä näkyy selvästi skandinaavisen yksinkertainen ote, jossa ei ole mitään liikaa. Kirjan alun info-osuudessa ilahduttaa erityisesti luku, jossa käsitellään kolme erilaista tapaa valmistaa jäätelöä ilman jäätelökonetta. Nämä vinkit tulevat taatusti tarpeeseen kaikille, jotka tekevät jäätelöitä ensimmäistä kertaa ja jotka eivät omista jäätelökonetta. Kirjan ihanat jäätelöt onnistuvat helposti ilmankin.

Tämän sievän perusoppaan soisi löytyvän jokaisen hyvisjäätelöiden ystävän hyllystä. Se on kirja, joka ei lahjaksi vietynä kaipaa edes erillisiä kääreitä. Jaan teille huomenna kirjasta valmistamani pikajäätelöreseptin ohjeen, josta tuli sen verran herkullinen lopputulos, että kaikki on jo tähän mennessä syöty. Hyvä syy tehdä pakastimeen uusi satsi!

Lisää ihania reseptejä löydät naisten blogeista:

Vanelja.com / Virpi Mikkonen

Tuulia.co / Tuulia Talvio

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liittyvät artikkelit

5 x vinkkiä sujuvampaan yrittäjyyteen
Pronssinhohtoinen ZAO-meikkilook
Kokemukseni geenitesteistä osa 3/3: Iho ja liikunta
Inspiroivat naiset: Miia Rantonen, aurinkoinen oman tiensä kulkija