Keho-valmennus: ketoa vaikeille, haastaville ja vaativille kehoille

Pho Keitto Resepti Ketogeeninen Ruokavalio 3

Olen puuhannut kulisseissa koko kevään ajan mittavaa, henkilökohtaisesti tärkeää ja kestävää hyvinvointia edistävää projektia yhdessä ketovalmentaja Yazka Loven kanssa. Meitä molempia yhdistää tarina siitä kuinka olemme saaneet terveytemme takaisin ketogeenisen ruokavalion avulla, jonka lisäksi Yazka on tehnyt kliinistä asiakastyötä jo yli 20 vuoden ajan. Meistä tuntui luontevalta lyödä ketohynttyymme yhteen, sillä jaamme saman arvomaailman sen suhteen, että yksi ketogeenisen ruokavalion malli ei toimi kaikille – me uskomme yksilöllisyyteen.

Keho-valmennus lanseerataan syksyllä 2019, ja se tulee olemaan Suomen kattavin ja yksilöllisin palvelu. Uskomme tinkimättömään laatuun ja viimeisimpään tutkimustietoon, siksi meillä ei ole kiire ja voimme luvata valmennuksen olevan kaiken odottamisen arvoinen.

Kirjoitan projektistamme ja Yazkasta lisää kesän mittaan, mutta sillä välin suosittelen että liityt nyt valmennuksemme sisäpiiriin. Sisäpiiriläisyys ei velvoita sinua mihinkään, mutta saat valmennusta odotellessasi terveyttä tukevaa ja ajankohtaista tietoa ketogeenisesta ruokavaliosta sekä herkullisia reseptejä.

Ketoa vaikeille, haastaville ja vaativille kehoille!

Pia

Hei Hannamari, sopiiko tuleva valmennus ovo-lakto-vegetaarista ruokavaliota noudattaville? Juuri harkitsin Anni Sirviön valmennuksen ostamista, joka ymmärtääkseni on myös minunlaisilleni sopiva, mutta nyt tulinkin epävarmaksi, pitäisikö sittenkin odottaa, että valmennuksesi valmistuu!!!

Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liittyvät artikkelit

Ketogeeninen ruokavalio pähkinänkuoressa
Mikä on ketogeeninen ruokavalio?
Miten ketogeeninen ruokavalio on vaikuttanut insuliiniresistenssiin, kilpirauhaseen ja maksaan?
Herkkumunkit ilman viljoja ja sokeria