Tuotteet, joita luonnonkosmetiikan asiantuntija ostaa uudelleen ja uudelleen

Kaupallinen yhteistyö: Jolie

Olen puljannut luonnonkosmetiikan purnukoiden kanssa työkseni jo vuosia. Mitkä ovat ne tuotteet, jotka saavat sukat pyörimään jaloissani vielä tuhansien testattujen tuotteidenkin jälkeen? Tänään paljastan teille purkit, joihin luotan omassa arjessani ja joihin palaan aina uudelleen. 

Luonnonkosmetiikan Suosikit

Olen testannut urani aikana satoja (luonnon)kosmetiikkasarjoja ja tuhansia purkkeja niin oman kiinnostukseni kautta kuin entisessä työssäni luonnonkosmetiikan verkkokauppojen valikoimapäällikkönäkin. Olen ollut mukana avaamassa kansainvälistä verkkokauppaa, jota varten olen tutustunut ja kokeillut läpi valtavan määrän sarjoja, myös sellaisia, joita ei Suomesta saa. Olen työskennellyt vuosia kosmetiikkamyyjänä ja nähnyt ja kuullut läheltä ihmisten palautteita ja tuntemuksia eri tuotteista. Sanoisin, että kokemukseni kosmetiikkapurnukoista on sangen mittava ja voin melko turvallisin mielin sanoa, ettei Suomesta löydy kovin montaa ihmistä, joka olisi testannut luonnonkosmetiikkaa yhtä laajalla säteellä kuin minä.

Mitkä ovat ne tuotteet, jotka kaiken tämän kokemuksen jälkeen ovat tehneet minuun suurimman vaikutuksen ja minkä pariin palaan aina uudelleen ja vielä uudelleen? Kokosin yhteen mielestäni kaikista toimivimmat tuotteet Jolien valikoimasta.

Oma ihoni on tyypiltään rasvainen ja helposti tukkeutuva. En käytä juurikaan kasvovoidetta, mutta RAKASTAN seerumeita (tulet huomaamaan tämän…). Huikkaan kaikkiin tuotteisiin, kenelle ne sopivat, jotta sinun on helppo arvioida, voisiko kiinnostavalta kuulostava tuote olla hyvä mätsi myös omalle ihollesi. Suurinta osaa tämän jutun tuotteista olen käyttänyt vuosia, muutama tuote on kuitenkin tämän vuoden rakkaaksi osoittautunut löytö.

Jolie Suosikit 1

Puhdistuksen tähdet

Minua seuranneet ja tekstejäni lukeneet tietävät ihan varmasti rakkauteni kaksoispuhdistukseen. Minulla on valtavasti putsarisuosikkeja, mutta nostin suosikkilistalleni kaksi minua eniten puhutellutta tuotetta. Whamisan puhdistusöljy taitaa olla kaikista kirkkain suosikkini omalle iholleni, sillä se tuntuu erityisen tehokkaasti puhdistavalta ja on lisäksi helppo huuhdella pois. Se sopii siis ekstrahyvin helposti tukkeutuvalle iholle, mutta käy loistavasti muillekin ihotyypeille. Ihanan vaivaton meikinpoistaja!

Käytän kakkosvaiheen putsarina lähes aina mietoa geeliä ja olen jo pariin otteeseen ennättänyt hehkuttamaan keväällä lanseerattua Patykan Cleansing Geliä, joka on kerrassaan huikea. Se tuoksuu ihanan minttuiselle, ei tunnu kuivattavalta ja sisältää hiilipalleroita, jotka tehostavat puhdistusta. Söpö ja helppokäyttöinen, suuri purkki viimeistelee kaikin puolin täydellisen tuotteen, en muuttaisi siitä yhtikäs mitään! Kuten muutkin lempeät geeliputsarit, tämä sopii sekaiholle ja rasvaiselle iholle.

Kaksoispuhdistus Luonnonkosmetiikalla

Kasvovesilemppareita minulla on myös pitkä liuta, mutta lopulta valinta oli hyvin selkeä: Whamisan Toner Refresh. Tämä kasvovesi on kirkastuspommi, joka tuoksuu raikkaan sitruksiselle ja tuntuu iholla juuri sopivan kosteuttavalta. Turhaan kuuluisamman sisarensa, Toner Deep Richin, varjoon jäänyt tuote on mielestäni Whamisan piilossa oleva timantti, jota suosittelen ihan kaikille heleyttä kaipaaville ihoille!

Whamisa Toner Refresh

Absolutionin taikaa

Absolution on sarja, jota olen käyttänyt vuodesta 2013 eli sen rantautumisesta Suomeen asti. Heillä on tuotteita, joihin palaan aina vaan uudelleen, koska voin luottaa niiden tehoon.

En ole urani aikana saanut mistään muusta tuotteesta yhtä paljon ylistävää palautetta kuin Absolutionin Anti-Soif seerumista. Se on myös omalle iholleni enemmän kuin vain yksi seerumi muiden joukossa. Anti-Soifin nerous piilee sen kyvyssä kosteuttaa ihoa tehokkaasti, mutta samaan aikaan maagisesti tasapainottaa ihoa niin, että epäpuhtaudet vähenevät ja iho rauhoittuu. Palaan Anti-Soifiin aina, kun ihoni kiukuttelee. Geelimäinen seerumi imeytyy nopeasti, mutta jättää iholle tosi miellyttävän tunteen. Käytän tuotetta välillä sellaisenaan, monesti sekoitettuna Addiction kasvoöljyyn.

Addiction sopii siispä täydellisesti yhteen Anti-Soifin kanssa. Niitä sekoittamalla saan aina räätälöityä ihoni sen hetkistä tarvetta vastaavan seoksen, jota käytän kosteusvoiteen sijaan. Addiction on samaan aikaan ravitseva, kirkastava, uudistava, tasapainottava ja oikeastaan kaikkia adjektiiveja mitä keksit. Se sopii Anti-Soifin tapaan ihan kaikille ihotyypeille, myös epäpuhtaalle iholle. Moni asiakkaani on saanut vähennettyä ihon tukkeumia Addictionin avulla, joten oma samansuuntainen kokemukseni ei ole yksin.

Absolution Cosmetics

Kolmas Absolutionin pomminvarma tehotuote on La Creme Gommante kasvokuorinta, joka sisältää sekä pientä raetta että miedon cocktailin hedelmähappoja. Yhdessä nämä kaksi lempeää kuorivaa vaikutusta muodostavat juuri sopivasti ihoa kuorivan ja kirkastavan voiteen, joka ei raasta eikä ole muutenkaan liian kovakourainen. Kokemukseni mukaan tämä kuorinta on erityisen hyvä helposti tukkeutuvalle iholle, mutta myös tätä suosittelen ihan kaikille loistavaa kuorintaa etsiville.

Seerumeita joka lähtöön

Novexpert C Vitamiiniseerumi

Vaihtelen seerumeita ihon tarpeiden mukaan, mutta peilikaapistani löytyy aina vähintään yksi kosteuttava ja yksi epäpuhtaalle iholle tarkoitettu vaihtoehto. Kosteuttavista seerumeista esittelinkin jo Absolutionin Anti-Soifin, epäpuhtaan ihon tehotuotteena olen puolestaan viime aikoina tykästynyt uudelleen vanhaan suosikkiini Evolven Rainforest Rescue Blemish Serumiin.

Evolven seerumi on kaikin puolin ihan täydellinen aina raikasta tuoksuaan myöten. Iho jää tämän jäljiltä yllättävän pehmeäksi, ottaen huomioon ettei tuotteen tarkoitus ole edes olla kosteuttava. Suuri plussa siis tästä! Sillä on erinomainen kyky suitsia epäpuhtauksia ja ehkäistä uusien syntyä. Suosittelen tuotetta lämpimästi kaikille tukkeumiin taipuvaisille ihoille.

Kesäisin haluan tarjota iholleni mahdollisimman reippaan annoksen antioksidantteja ja Novexpertin C-vitamiiniseerumi on siihen tarkoitukseen ihan ässä. Se toimii iholle piristysruiskeen tavoin ja on myös hyvä tasoittamaan näppyjen ja auringon jättämiä jälkiä ihossa. Suosittelen tätä seerumia oikeastaan kaikille ihotyypeille pullollisen kuurina aina kesällä tai näin välittömästi kesän jälkeen. Koostumus on ihanan kevyt ja nopeasti imeytyvä. Tuote on supersuosittu ja täysin ansaitusti – ehdoton C-vitamiinituotteiden kuningatar!

Kylppäristäni on aina löydyttävä pieni violetti pullo eli Bybin Bakuchiol Booster. En tiedä mikä taika siinä on, mutta ihoni RAKASTAA sitä. Sekoittelen tipan sinne toisen tänne muiden tuotteiden joukkoon tai käytän kasvoöljynä. Tuote sisältää vain kahta ainesosaa ja ehkä juuri siitä syystä se tuo joka kerta rauhan kasvoilleni. Ihoni ei ole nimittäin aina aivan yhtä innoissaan uusista tuotetestailuista kanssani, mutta Bakuchiol Boosteriin voin luottaa – se lepyttelee testailuista hermostuneen ihon.

Suosittelen tätä öljyä kaikille, mutta etenkin ikääntyvälle iholle ja toisaalta taas epäpuhtauksista tai niiden jättämistä jäljistä kärsivälle iholle, sopii yleensä myös herkemmälle iholle.

Bybi Bakuchiol Booster

Naamiosuosikit

Käytän savinaamioita tunnollisesti vähintään kerran viikossa, koen niillä olevan suuri vaikutus ihoni kuntoon. Eniten minulla kuluu Cattierin loistavaa Green Clay Maskia, joka on must-have rasvaiselle iholle. Sanon nyt suoraan, etten suosittele tätä lainkaan muille ihotyypeille. Poikkeuksena sekaiho, jolle sitä voi levittää ainoastaan öljyisille ihoalueille. Cattierilla on useita muita savinaamioita, jotka kannattaa kurkata mikäli ihotyyppisi on jokin muu.

Green Clay Mask imee liiallista öljyisyyttä todella tehokkaasti, oikeastaan paremmin kuin mikään muu naamio. Tärkeää on kuitenkin pitää iho koko vaikutusajan kosteana, muussa tapauksessa naamio nappaa iholta myös kosteutta aiheuttaen pintakuivuutta. Jättikokoinen pakkaus yhdistettynä superedulliseen hintaan tekevät tästä naamiosta aivan lyömättömän.

Cattier Savinaamio

Olen innokas naamioitsija, mutta kosteuttavat naamiot tuottavat monesti hankaluuksia iholleni. Suurin osa kosteusnaamioista nimittäin tukkii ihoni täyteläisillä koostumuksillaan. Kaipaan silti silloin tällöin kosteuttavaa ja heleyttävää vaikutusta vastapainona puhdistaville naamioille. Olen ratkaissut ongelman sheet maskeilla.

Valitsin listalle mukaan Whamisan Fruits sheet maskin, joka sammuttaa ihoni janon takuuvarmasti pitkäksi aikaa samalla tehden siitä ihanan elinvoimaisen näköisen. Tämä sopii hyvin oikeastaan kaikille ihotyypeille! Herkkäihoisten kannattaa tosin olla Whamisan supertehokkaiden tuotteiden kanssa hieman varpaillaan ja kokeilla varovaisesti.

Meikkipohjan luottotuotteet

Tutustuin mineraalimeikkipohjiin lähes 15 vuotta sitten ja siitä asti olen kokenut ne kaikista omimmaksi tavaksi tehdä meikki. Testailen ja joskus olen käyttänytkin pidempiä aikoja meikkivoiteita, mutta palaan aina mineraalimeikkiin – se on mitä täydellisin meikkipohja rasvaiselle iholle. Meikkivoide “liejuuntuu” rasvaisella iholla alta aikayksikön, mutta samaa ei käy mineraalipuuterin kanssa. Rakastan sitä, ettei meikki tunnu kasvoilla miltään!

Pidän nykyään muutamasta muustakin mineraalipohjasta, mutta pisimpään olen käyttänyt Alima Puren Satin Matte Foundationia, joka on minusta edelleen kokonaisuutena paras. Se tekee ihon todella kauniin näköiseksi, siinä on juuri sopivasti pigmenttiä ja sitä on myös helppo kerrostaa. Pigmentti riittää itselläni peittämään myös tummat silmänaluset ja mahdolliset yksittäiset näpyt eli käytän sitä pienellä siveltimellä myös peitevärin tavoin.

Sävyvalikoima on hyvä, käytän talvisin sävyä Beige 2, kesällä sävyä Beige 3. Muina vuodenaikoina miksailen itselleni sopivan sävyn näistä kotoani aina löytyvistä vaihtoehdosta.

Satin Matte Foundation sopii kaikille ihotyypeille ja on erityisen loistava mistä vaan iho-ongelmasta kärsivälle iholle. Hyvin kuivalla iholla kosteuttava meikkivoide on varmasti miellyttävämmän tuntuinen, mutta tiedän myös kuivaihoisia Aliman käyttäjiä. Mikäli puuterimainen pohja tuntuu sinusta liian jauhoiselta, voit sekoittaa siitä kasvovoiteen tai -öljyn kanssa oman meikkivoiteen. Katso myös tekemäni YouTube-video mineraalimeikkipohjan käytöstä.

Mineraalimeikkipohja

Suurimmalla osalla ihoista Aliman pohja pysyy kauniina ilman pohjustajaa, mutta rasvaiselle iholle ja muuten helposti kiilteleville iholle suosittelen primeria. Uusin löytöni on vähän outo: käytän Patykan loistavaa aurinkovoidetta primerina meikin alla. Se saa jostain syystä pohjan näyttämään ihan mielettömän upealta, lisäksi se pidentää meikin kestoa!

Alimalla on olemassa ihan virallinenkin primer, jonka nimeen vannoin aiemmin, mutta Patykan aurinkovoide lyö sen mennen tullen. Kyseinen aurinkovoide on ihan paras myös varsinaisessa tarkoituksessaan, mutta eniten sitä minulla silti kuluu meikinpohjustamiseen.

Patyka Aurinkovoide Kasvoille

Mineraalimeikki kannattaa aina kiinnittää iholle kasvovesisuihkauksella, Novexpertin mistit ovat tähän tarkoitukseen huiput niiden tasaisen sumun ansiosta. Käytän molempia vähän fiiliksen mukaan: vaaleanpunainen Magnesium Mist tuo enemmän kuulautta kun taas mintunvihreä Zinc Mist pitää ihon paremmin mattaisena päivän mittaan.

Molemmat suihkeet ovat muutenkin peilikaappini vakiovarusteet ja käytän niitä lukemattomilla tavoilla. Suihkuttelen niitä virkistyksesi päivän mittaan, savinaamion päälle ehkäistäkseni sen kuivumista iholle ja ennen kasvoöljyä auttaakseni öljyä levittymään paremmin.

Novexpert Mist

Ihania meikkisävyjä

Jos olisin meikkituote, olisin ehdottomasti huulipuna. Se on minun ylivoimainen lempparituote, etenkin kirkkaan punaisessa sävyssä. Upein ja useimmin käytetty huulipunasävyni on Kjaer Weisin Amour Rouge, joka on räiskyvä, hyvin kevyesti oranssiin taittava punainen. Ihoni sävyyn sopii yleensä paremmin sinipohjaiset punat, mutta Amour Rouge onnistuu jollain maagisella tavalla olemaan silti aivan täydellinen.

Huulipunan tärkeimmät ominaisuudet minulle ovat hyvä pysyvyys ja vahva pigmentti. Pidän enemmän mattapunista kuin kiiltopunista. Kjaer Weisin punat ovat yksiä suosikeistani, kannattaa kurkata myös muut sävyt, vaikkei punainen olisikaan juttusi!

Emmi Mansikkaviita

Toisena huulipunavaihtoehtona halusin nostaa tuotteen, joka on jäänyt aivan liian vähälle huomiolle. Laveran Matt’n Stay huulipunakynä on mitä täydellisin tuote, sillä sitä voi käyttää samalla rajauskynän sekä huulipunan tapaan. Koostumus on kuivahko eli omasta mielestäni napakymppi, mutta mikäli pidät joustavammasta tunteesta huulilla ja olet valmis uhraamaan ripauksen mattapunan pysyvyydestä, laita kynän alle huulivoide ja kas, lopputulos on juuri sopivan kermainen.

Omistan Laveran kynistä koko värisuoran ja sävyt ovat mielestäni kaikki kauniita. Useimmin tartun silti babypinkkiin Roseen sekä tummaan (ei liian!) Plumiin.

Lavera Huulipunakyna

Huulipunista pääsemmekin toiseen suosikkiini meikkituotteista: voidemaiseen poskipunaan. Laadukas voidemainen puna näyttää poskilla erittäin imartelevalta ja luonnolliselta, ihan kaikilla ihotyypeillä ja kaiken ikäisillä. Kjaer Weisin Cream Blush on monivuotinen suosikkini, jonka koostumus on aivan täydellinen. Vanha suosikkisävyni Blossoming on jäänyt viime kuukausina hieman paitsioon löydettyäni sävyn Blushing, joka on raikas, pirteä ja nuorekas. Blossoming on kuitenkin sävy, jonka valitsisin jos minun pitäisi nimetä yksi sävy, joka sopii mahdollisimman monille. Siihen ihastuvat yleensä kaikki, myös poskipuniin tottumattomat.

Kjaer Weisin Ravishing Highlighter on kaunis korostustuote, jonka hehku on makuuni täydellistä. Se ei kimalla eikä hohda liian voimakkaasti vaan tuo juuri sopivasti luonnollista hehkua. Voidekoostumus on helppo levittää ja imartelee myös kuivaa ihoa.

Seuraava meikkinostoni on Kjaer Weisin luomiväripaletti sävyssä Wanderer. Paletti sisältää suosikkisävyjäni, jotka toimivat takuuvarmasti yhteen. Luomiväripaletit ovat monesti isoja ja niistä jää aina joitain sävyjä käyttämättä, mutta tämä neljän värin kompakti setti on toista maata. Tartun tähän aina, kun haluan nopeasti kauniin meikin ilman ylimääräistä kikkailua. Sopii hyvin sekä arkeen että juhlaan.

Kjaer Weis Poskipuna

Laveran kulmageelin sävy Hazel Blonde on käytetyin kulmatuotteeni. Se antaa juuri sopivan sävyboostin ja tykkäänkin käyttää sitä monesti ihan sellaisenaan. Sävy sopii myös luonnostaan tummemmille kulmille. Mikäli sinulla on hankaluuksia kulmien meikkaamisen kanssa, testaa tätä! Pari kerrosta sävyllistä geeliä piristää kulmia kummasti eikä kynää ole pakko käyttää. Huolellisempaan meikkiin skarppaan kulmien mallia ensin hieman kynällä ja tuon värin sitten tällä geelillä.

Lavera Kulmageeli

Päivittäiset hygieniatuotteet

Meikkejä ja kasvonaamioita on ihana listailla, mutta kaikista kovimmassa kulutuksessa ovat kuitenkin ihan tavalliset päivittäiset hygieniatuotteet, joiden tehosta ja toimivuudesta olen erityisen tarkka, koska niitä kuluu niin paljon. En ole valmis panostamaan näihin tuotteisiin rahallisesti suuria summia, mutta onneksi ei tarvitsekaan! Loistavia tuotteita löytyy myös edullisesti.

Suosikkini käsisaippuoista on Taikan nestesaippua, tästä tuli muuten ilahduttavasti hetki sitten myös täyttöpussi! Tuoksu on herkullisen hedelmäinen ja raikas, mielestäni juuri sopivan voimakas. Vaahtoavuus on hyvä, ja mikä tärkeintä, saippua ei kuivata käsiä tippaakaan. Pullon jalokiven vihreä väri miellyttää silmääni ja pidän sitä esillä välillä ihan sellaisenaan (toisinaan kaadan sen johonkin toiseen pulloon).

Dödösuosikikseni olin jo ilmoittanut Jolielle True Organic of Swedenin Undercover Agentin, jonka nimeen vannoin vuosia. Lavera kuitenkin meni ja lanseerasi Strong dödöt, joista roll-on -versio kohosi nopeasti uudeksi ykköseksi. Tämä dödö kuivuu nopeasti, tuoksuu tosi kivalle ja pitää erinomaisesti. Se on kaikkea, mitä voin deodorantilta toivoa (okei, kauniimpi pakkaus olisi kiva, mutten valita tällä hinnalla ja näillä tehoilla!). Dödön sopivuus on aina hyvin tapauskohtaista, mutta jos et ole vielä tätä testannut, niin suosittelen nyt kokeilemaan!

Kolmas päivittäin käyttämäni tuote on suihkugeeli, jossa menen aina lähes pelkästään tuoksu edellä. Olen aiemminkin kertonut, että tykkään pitää suihkussa vähän eri tuoksuja, joista sitten valitsen fiiliksen ja kellonajan mukaan sopivan. Iltasuihkuun ihanin seuralainen on Nurmen laventelinen suihkugeeli, jonka tuoksu on rauhoittava ja ylellinen. Linkki vie käsisaippuaksi nimettyyn tuotteeseen, joka on siis kuitenkin samaa kamaa kuin varsinainen sarjan suihkugeeli. Tässä on vain kätevä pumppupullo, joten suosin sitä.

Jolie Suosikit

Lempparit hiuksille

Sävytän hiuksiani kasvivärein ja tärkein tuote onnistuneen sävyn aikaansaamisessa (itse värin lisäksi) on hyvä syväpuhdistaja ennen värjäystä. Khadin jauhemainen Deep Charcoal Cleanse on suosikkini ja käytän sitä myös värjäysten välillä (aina jos muistan). Hiukset tuntuvat sen jäljiltä todellakin puhtailta ja täysin erilaisilta kuin aiemmin. Ryhtiä, jämäkkyyttä ja tuuheutta tulee vaikka millä mitoin lisää. Suosittelen tuotetta erityisesti kaikille kasvivärjäilijöille sekä suht hyväkuntoisten hiuksien omistajille. Kovin vaalennetut tai muuten vahvasti käsitellyt ja hauraat hiukset tuskin ilahtuvat siitä.

En juurikaan käytä poishuuhdeltavia hoitoaineita, koska en pidä niiden tekemästä tunteesta hiuksiin. Ne vievät mielestäni parhaan tuuheuden ja latistavat. Sen sijaan olen hiuksiin jätettävien hoitoaineiden suurkuluttaja, koska tällöin pystyn paremmin kontrolloimaan mihin kohtiin haluan tuotteen. Käytän joka pesun jälkeen vähintään suihkutettavaa jätettävää, joista suosikkini on kotimaisen Four Reasonsin Color Mist. Se muistuttaa hyvällä tavalla kampaamotuotteista tuoksullaan, ulkonäöllään ja ihanan pehmeällä lopputuloksella.

Four Reasons Color Mist

Vinkki loistavasta vartalon kosteuttajasta

Patykan After Sun on kuin seerumi tai kosteuttava geelivoide vartalolle. Se on toki loistava auringon jälkeiseen viilennykseen, rauhoitukseen ja kosteutukseen, mutta sen käytön ei tarvitse missään nimessä rajoittua vain siihen! Se on mitä parhain tuote talvea ajatellen kuiville korppusäärille. Käytä päivittäin sellaisenaan ja levitä muistaessasi/ehtiessäsi päälle vielä vartaloöljy tai -voi optimaalisen lopputuloksen aikaansaamiseksi.

Patyka After Sun Voide

Onko sulla samoja lemppareita? Olisi hauska kuulla!

Jenni

Listalta löytyy myös minun suosikkeja, eikä mikään ihme, omataan samantyyppinen iho. 😊
Whamisan Refresh Toner on ihan ykkönen ja nyt kun tyttäreni kokeili sitä, totesi hänkin sen olevan just eikä melkein! Aiempi tuntui jättävän ihon pinnan kuivaksi ja tämä imeytyi paremmin sekä korjasi pinnalta puuttuvan kosteuden.
Puhdistusöljy on meillä aina yhteinen pullo ja Whamisan versio on erinomainen teholtaan. Nyt olen tykästynyt Urang paksumpaan koostumukseen, mutta jompikumpi meillä aina on. Kaksoispuhdistus on ehdoton minulle ja nyt ostin kokeiluun Absolutionin puhdistusgeelin. Se on ihana. Ei kuivata pintaihoa eikö ärsytä lainkaan. Samalta merkiltä löytyy yksi lempi seerumeista myös minulta: Le Serum Purete. Mutta voisin kokeilla tuota Anti Soif versiota, koska kun jätin kesän alussa kosteusvoiteen pois ja korvasin sen seerumilla, huomasin sen olevan loistava ratkaisu. Käytän päivittäin kasvoöljyä myös ja nyt on menossa 3 pullo Sileää.
Alima puren mineraalimeikkipohia on ihan huippuhyvä. Ja sinä olet sen oikean sävyn minulle silloin valinnut, kun saapui Suomeen. Edelleen se on paras sävy, ja koska pakenen auringosta niin lahjakkaasti, en tarvi toista sävyä kesään. Vaikka käytän myös nestemäistä Nui Berlin merkiltä, on tuohon Aliman tuotteeseen mukava palata ja todeta sen keveys ja toimivuus loistavaksi. En vaan muista kiinnittää sitä Novexpert suihkeella, vaikka sekin löytyy laatikosta avaamattomana. Se on siellä varasto osastossa, jossa on useimmiten luottotuotteiden toinen purkki odottamassa.
Seuraan siis edelleen aktiivisesti sinun testauksia, koska ne vaan toimii ja saan parhaat vinkit myös tyttären iholle!

Vastaa
Emmi Mansikkaviita

Kiitos Jenni kommentistasi, tosi ihanaa kuulla <3 Mä tykkään myös tosi paljon Abson geelistä, mulla ei olekaan sitä vaan pitkiin aikoihin ollut. Mutta se on tosi kiva juuri kun ei kuivata, mutta putsaa tosi hyvin! Mä luulet että tykkäisit Anti-Soifista, se on muuten myös tosi paljon riittoisampaa kuin Purete, koska pullokoko on triplaten isompi :)

Vastaa
Elina

Haluaisin niin kovasti pitää Whamisan Cleansing Oilista, mutta minulla on ollut vaikeuksia sen käytössä. Olisikohan sinulla hyviä vinkkejä? Se tuntuu melko juoksevalta, mikä on pieni miinus, mutta ei varsinainen ongelma. Ongelma on se, ettei se tunnu poistavan meikkiäni päivän päätteeksi. Osa meikistäni on vedenkestävää (esim rajaus), eikä kaikki ole luonnonkosmetiikkaa. Voiko tällä olla jotain vaikutusta asiaan? Olen kokeillut monia kertoja, ja joudun aina käyttää meikinpoistoainetta perään.

Vastaa
Emmi Mansikkaviita

Moikka! Muistatko kuinka uusi tuo tuote on sinulla? Whamisan tuotteet uudistuivat viime vuonna (jostain on saattanut löytyä vielä tämän vuoden alkupuolella vanhoja purkkeja) ja itselläni ainakin tämä uusi versio toimii vanhaa paremmin :) Mikäli kyse ei ole vanhemmasta öljystä, niin varmistaisin, että käytäthän tuotetta varmasti oikein eli pyörittelet sitä kuiville kasvoille kuivin sormin ja vasta sen jälkeen otat veden käyttöön? Yksi vaihtoehto voisi olla liuottaa öljyn avulla ensin ongelmakohtia pois vaikkapa öljyllä kastellun (kesto)vanulapun avulla ja vasta sen jälkeen levittää öljy koko kasvoille. Itselläni tuo nappaa erittäin tehokkaasti pois kaiken meikin, mutta toki on mahdollista, että jokin vedenkestävä synteettinen tuote on niin itsepintainen, ettei tuo yksinkertaisesti riitä :/

Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liittyvät artikkelit

Paras Aurinkovoide Kasvoille
Patyka sen teki! – Paras aurinkovoide kasvoille ja vartalolle
Arkimeikki Ohje
Arkimeikki 2.0 – ohje huoliteltuun meikkiin
Täydellinen Iho
Täydellinen iho? Sinulla voi huomaamattasi olla sellainen!
Uutuustuotteet
Kesän 2021 kiinnostavimmat kosmetiikkauutuudet