Loistava edullinen vartalovoide ja muita pienen budjetin vartalonhoitotuotteita

Postaus sisältää mainoslinkkejä. Lähes kaikki tuotteet saatu testiin maahantuojilta.

Pikkurahan tuotteiden juttusarja jatkuu ihanan tuoksuisilla, alle 10 euron vartalonhoitotuotteilla. Edullinen vartalovoide, suihkugeeli ja lähes kaikki muutkin pienen budjetin vartalotuotteet ovat nykypäivänä mahdollisia löytää laadultaan loistavina versioina. Kerron tekstissä parhaat tärppituotteet kaikista vartalonhoidon kategorioista,  jotta ostosten teko olisi sinulle asteen verran helpompaa!

Organic Shop Vartalonhoito

Heti kärkeen tunnustus: olen melko laiska vartalonhoitaja, kuten suurin osa muistakin suomalaisista. Panostan (niin rahallisesti kuin ajallisestikin) 100 % kaulasta ylöspäin mutta loput minusta jää suhteessa vähälle huomiolle.

Vartalotuotteista käytän päivittäin suihkugeeliä, deodoranttia sekä käsisaippuaa. Vartalovoidetta käytän aina saunan jälkeen sekä talvisin muutenkin. Käsivoidetta käytän talvisin päivittäin, mutta kesäisin en tarvitse sitä. Yritän kuoria vartalon ihon kerran viikossa, mutta mikä siinä onkin, että ajantajuni hämärtyy tässä kohtaa, vaikka kasvojen kuorinnan hoidan liikuttavankin tunnollisesti. Kokemukseni vartalonhoitotuotteista on kuitenkin laaja – jos jonkin sortin purtiloa on tullut vuosien varrella testattua.

Nykyään markkinoilla on onneksi mieletön valikoima pienen budjetin vartalonhoitotuotteita. Ainoa asia, mitä itse kaipaan monista arvokkaammista tuotteista, on kokonaisten eteeristen öljyjen aromaterapeuttiset tuoksut. Edullisista sarjoista moni hakee hedelmäisiä ja makeita, kaupallisia tuoksuja eteerisistä öljyistä hajotettujen komponenttien avulla. Ymmärrän todella hyvin näiden tuoksuseosten käytön, joskus kuitenkin kaipaan mieltä tyynnyttävää, aromaterapeuttista fiilistä kylppäriini.

Olenkin päätynyt ratkaisuun, että kaikki paljon kuluvat päivittäiset tuotteet ovat mahdollisimman tarkasti valittuja, ihanan tuoksuisia edullisia vaihtoehtoja. Joudun monesti tinkimään omaa esteettistä silmääni ilahduttavasta pakkausdesignista, mutta kaikkea harvoin voi saada. Tätä edullisten tuotteiden sortimenttia täydentää muutama kalliimpi, huumavan aromaterapeuttinen luksustuote, joita käytän säästeliäästi ja vain tietyissä hetkissä. Neal’s Yard Remedies on tähän tarkoitukseen suosikkini. Heidän hintansa ovat minusta kuitenkin järkeviä ja hemmottelutuotteesta raaskin maksaa hieman enemmän.

Olen pitänyt tässä tekstissä 10 euron rajaa edullisuuden merkkinä. Aiemmista edullisten tuotteiden teksteistäni tuttu 20 euroa on mielestäni jo aika paljon vartalotuotteesta, ja tiedän ettei moni ole valmis panostamaan niin paljoa.

Pääset lukemaan muut pienen budjetin juttusarjan tekstit tästä:

Edulliset kasvojenhoitotuotteet

Edulliset hiustenhoitotuotteet

Edulliset meikit

Pulpe De Vie Suihkugeeli

Mihin panostaa, missä pihistää?

Kasvo- ja hiustuotteiden tapaan myös vartalotuotteissa kaikista helpoin pihistelyn kohde ovat pesutuotteet. Asiansa hoitava suihkugeeli ja käsisaippua on ehdottomasti mahdollista löytää edullisesti ja itsellänikin on suosikkituotteita näistä kategorioista useita.

Vartalokuorinnan kohdalla on myös mahdollista pihistellä, joskaan tarjontaa ei aivan älyttömästi ole. Noin 20-25 euron kategoriassa valinnanvaraa onkin jo sitten huomattavasti enemmän. Toki vartalokuorinta on helppo valmistaa itsekin keittiön antimista, tai käyttää kuorivaa kinnasta tai muuta apuvälinettä.

Vartalon kosteutus on asia, johon mahdollisesti suosittelen panostamaan. Riippuen kuitenkin kovasti ihosi tarpeista sekä ihan jo omista tuoksumieltymyksistäsi. Todella hoitavaa koostumusta ja aromaattista tuoksuelämystä tarjoavaa tuotetta ei alle kympillä irtoa. Hedelmäinen kevyempi voide taas puolestaan on helppo löytää pikkurahalla. Esittelen tässä tekstissä alle 15 € kategoriasta ihan huikean hyvän täyteläisen vartalovoiteen, joka lyö laudalta monet tuplasti kalliimmatkin tuotteet.

Käsivoiteissa muutamankin euron ylitys 10 € rajapyykistä avaa paljon uusia mahdollisuuksia. 10-15 € hintakategoriasta löytyy jo ihan loistavia, todella hoitavia vaihtoehtoja. Mitä kuivemmat kädet – sitä enemmän suosittelen panostamaan, muussa tapauksessa edullisempikin riittää mainiosti!

Pulpe De Vie Vartalovoide

Edullisia sarjoja, joita suosittelen

Organic Shop

Organic Shopin voittanutta, yhtä laajaa ja oikeasti suosittelemisen arvoista edullista sarjaa ei ole toista. Sarjan kattava valikoima tarjoaa lähes kaikkea mahdollista vartalonhoitoon useissa hedelmäisissä ja makeissa tuoksuissa.

Tuotteet itsessään ovat laadukkaita ja hoitavat asiansa enemmän kuin hyvin. Edullisuus näkyy osassa pakkauksista: esimerkiksi sarjan purkit ovat ohuehkoa, lörppää muovia, joka tekee kannen avaamisesta aavistuksen haastavaa. Annan tämän kuitenkin anteeksi, koska ymmärrän realiteetit ja tiedostan, että jostain se hinta on pitänyt saada nipistettyä näin alhaiseksi. Sarjan tuotteet maksavat siis noin 3,90-5,50 €.

Tuoksut ovat osittain erittäin ihania, jotkin puolestaan omaan makuuni hieman keinotekoisen oloisia. Sen omaan nenään sopivan tuoksun löytyessä Organic Shopin tuotteet ovat kuitenkin hinta-laatusuhteeltaan ihan loistavia. Onneksi tuoksuvalikoimaa on runsaasti, joten sieltä varmasti löytyy kaikille sopivia vaihtoehtoja.

Organic Shop Suihkugeeli

Taika

Taikan vartalotuotteista käytän itse päivittäisessä arjessani kahta tuotetta: suihkugeeliä ja käsisaippuaa, joista jälkimmäisestä en edes tiedä, kuinka monta kymmentä pullollista meillä on niitä jo mennyt. Voin suositella laatunsa puolesta myös sarjan muita vartalonhoitotuotteita, niissä on todella järkevä hinta-laatusuhde ja laaja saatavuus (helppo löytää niin verkkokaupoista kuin esimerkiksi marketeista). Tärkeänä asiana itselleni on myös kotimaisuus.

Muita kokonaisia sarjoja, joiden vartalotuotteita voisin kautta linjan suositella, ei tullut mieleeni. Yksittäisiä timantteja löytyy kuitenkin ihan valtavasti, niistä lisää seuraavaksi.

Parhaat edulliset tuotteet kategorioittain

Edullinen Suihkugeeli

Suihkugeeli

Aloitetaan ehkäpä helpoimmasta kategoriasta eli suihkugeeleistä. Olen onnistunut löytämään useampiakin loistavia tuotteita, mikä on ihanaa, sillä suihkugeeliä on mielestäni kiva välillä vähän vaihdella.

Taikan suihkugeeli on oma edullinen lempparini sen hedelmäisellä tuoksullaan, joka on sama kuin sarjan käsisaippuassakin. Suihkugeelissä on mukana muutamia kosteuttavia ainesosia, enkä ole huomannut geelin kuivattavan ihoa tai jättävän sitä kiristävän tuntuiseksi. Kokonaisuutena tuote on napakymppi ja tumman vihreä pakkaus on mielestäni tämän listan tyylikkäin.

Rakastan Pulpe de Vien monissa tuotteissa toistuvaa raikasta greipin tuoksua, joten heidän greippi-suihkugeeli on mielestäni aivan ihana! Jos tällä ei lähde päivä hyvin käyntiin, niin ei sitten millään. Ainoastaan kotimaisuus ja omaan makuuni tyylikkäämpi pakkaus ajavat Taikan suihkugeelin Pulpen greipin ohi, muuten ne ovat samalla viivalla kärkikahinoissa kylppärissäni.

Mint & Lemongrass on suosikkini Organic Shopin suihkugeelistä. Seuraavaksi haaveilen passionhedelmän tuoksusta. Organic Shopille on pakko antaa reilusti plussaa pumppupullosta, se on kieltämättä erittäin helppo ja nopea käyttää suihkussa. Koostumukseen toivoisin aivan himpun verran lisää vaahtoavuutta, mutta kokonaisuutena tuote on silti erittäin hyvä!

Kuivaihoisia silmällä pitäen haluan mainita Weledan Shower Creamit, jotka ovat hieman tavallisia suihkugeelejä lempeämpiä. Ne maksavat hieman yli 10 €, mutta sitä edullisemmin ei suihkuvoiteita oikein löydy. Jos suihkuvoide ei ole tuttu käsite, niin se on siis vain voidemaisempi ja hoitavampi versio geelistä. Sitä käytetään ihan samalla tavalla kuin geeliä ja se huuhtoutuu vedellä pois. Oma suosikkini on huumaavan ihana ja raikas Citrus, jota ostan välillä ihan vain jo tuoksun vuoksi.

Lisäksi kannattaa kurkata Laveran suihkugeelit. Kokeilemani tuoksut eivät ole olleet omia lemppareitani, mutta ajattelin antaa vielä mahdollisuuden Limelle, joka kuulostaa ihanalta. Itse tuote kun on ollut perushyvä ja toimiva.

Organic Shop Vartalokuorinta

Vartalokuorinta

Tämä lista on lyhyt ja ytimekäs: se kattaa tasan yhden tuotteen eri tuoksuissa. Organic Shopin sokeriin pohjautuva vartalokuorinta on omaan makuuni täydellinen, purkkia lukuun ottamatta. Saan sieltä kyllä tuotetta ulos ja purkki näyttää ihan söpöltä, se ei vain ole kaikista kätevin mahdollinen. En kuitenkaan koe, että voisin noin vitosen hinnalla siitä tämän enempää valittaa.

Sisältö onkin sitten loistavaa. Rouhea rae, jota on paljon, ei ole kuitenkaan raapivan tuntuista iholla, ainoastaan tehokasta. Tuote huuhtoutuu vedellä kokonaan pois eikä jätä öljyistä pintaa (tai mitään muitakaan tuntemuksia paitsi pehmeyden).

Ylivoimainen ykkössuosikkini tuoksuista on Lemongrass, joka on aivan huikean raikas. Mahdollisesti parhaan tuoksuinen vartalokuorinta, mihin olen törmännyt. Toinen herkullinen tuoksu on Juicy Papaya, joka on runsaan hedelmäinen.

Mikäli pidät makeista, jälkiruokamaisista tuoksuista, Belgian Chocolate on valintasi. En tiedä tuoksuuko se niinkään suklaalle, itselleni tulee mieleen kinuskivanukas. Omaan makuuni tuoksu ei ole, mutta halusin vinkata, mikäli listaani dominoivat sitruksiset ja hedelmäiset vaihtoehdot eivät ole juttusi, vaan pidät enemmän karkkituoksuista.

Edullinen Vartalovoide Luonnonkosmetiikka

Vartalovoide

Minun on pakko aloittaa tämä kategoria tuotteella, joka ei aivan istu alle 10 € budjettiin, mutta sen saa kuitenkin alle 15 eurolla. Se on nimittäin Pulpe de Vien Cocoon Addiction vartalovoide, joka on hoitavuudessaan kuin eri planeetalta suurimman osan, minkä vaan hintaisten, vartalovoiteiden kanssa. Hintaansa nähden tuote on suorastaan halpa, joten se on mielestäni ylivoimaisesti paras edullinen vartalovoide.

Cocoon Addiction on pakattu tuubiin, mutta se muistuttaa koostumukseltaan enemmänkin vartalovoita kuin -voidetta. Mielettömän täyteläinen ja pehmeä koostumus, jota levittäessä huomaa välittömästi, että nyt on kyseessä täyttä tavaraa. Runsaasti eri kasviöljyjä sisältävä voide tuo iholle miellyttävän joustavan tunteen.

Se imeytyy ihoon kyllä, muttei samalla tapaa nopeasti ja jälkiä jättämättä, mitä kevyemmät tuotteet. Tuote ei välttämättä olekaan paras valinta kiireisiin aamuihin, mutta illalla lämpimän suihkun tai saunan jälkeen se on täydellinen.

Erittäin hoitava koostumus on tietystikin ihanteellisin kuivalle iholle, mutta kyllä tätä tehohoivaajana voi käyttää, vaikkei erityistä kuivuutta olisikaan. Tuoksu on makeahko, mutta ei liian vahva vaan mielestäni kuitenkin miellyttävä. Kaikin puolin kerrassaan loistava tuote.

Organic Shopilla on perushyvät voiteet, joista Strawberry Yoghurt edustaa mousseksi nimetyllä ohuella koostumuksellaan nopeasti imeytyvien ja kevyempien emulsioiden kategoriaa. Body Creamiksi kutsutut versiot ovat hieman täyteläisempiä, mutta kuitenkin kevyempiä kuin ensin mainittu Pulpen tuhti voide. Minulla on Body Creameista Pink Lychee, joka on kiva, hieman makea tuoksu, mutta yllättävän puuterisena ja mietona. Veikkaisin, että tämä istuu useimpien nenään oikein hyvin.

Viimeisenä vielä miedosti tuoksuva vaihtoehto Taikalta. Siinä on samaa, ihanaa tuoksua, mitä suihkugeelissä ja käsisaippuassa, mutta hyvin mietona. Itse toivoisin jopa voimakkaampaa tuoksua, mutta tämä olkoon vinkkinä mahdollisimman vähäntuoksuista voidetta etsiville. Taikan tuote on hyvin tavallinen, edullinen vartalovoide, jonka koostumus on kevyt, eikä mikään megakosteuttava. Enemmän sellainen hyvä arkiaamujen voide, jonka jälkeen voi pukeutua heti ilman turhia odotteluja.

Organic Shop Vartalovoide

Vartaloöljy

Edulliset vartaloöljytärpit eivät vie palstatilaa, niitä ei nimittäin ole. Luonnonkosmetiikassa on ylipäätään hämmentävän vähän vartaloöljyjä, se on kuitenkin helppo tuote valmistaa. Markkinoilla olevat suositteluni arvoiset öljyt kohoavat hinnaltaan reilusti 20 euron tietämille ja roimasti yli.

Vartaloöljy on itselleni hemmottelutuote, johon olen valmis satsaamaan hieman enemmän ja haluankin tuotteen, jossa tuoksuu aidot, kokonaiset eteeriset öljyt. Perustuotteena vartalon kosteutukseen minulle kelpaa jokin edullinen vartalovoide ja säästän kalliimmat öljyt niihin tilanteisiin, kun pieni luksus on paikallaan.

Aion testata jossain vaiheessa Urtekramin Laventeliöljyn, joka vaikuttaa incin perusteella hyvältä. Urtekramin tuotteet kannattaa muutenkin kurkata, siellä on tullut uusia tuoksulinjoja, joita en ole itse ehtinyt vielä kunnolla testaamaan, siksi en sarjan tuotteita sen tarkemmin nyt erittele. Urtekramin hinta-laatusuhde on kuitenkin erittäin hyvä, joten hyvillä mielin uskallat ostaa testiin, mikäli jokin tuote kuulostaa mielenkiintoiselta.

Deodorantti

Tämäkin lista on lyhyt, se kattaa tasan yhden tuotteen: Laveran Invisible 24h Roll-onin. Olen testaillut Laveran muitakin versioita sekä lukemattoman määrän muita dödöjä, mutta alle kympin tuotteista ainoastaan tämä yksi toimii itselläni.

Laveran dödö sopii myös ruokasoodaa vältteleville. Muut kaksi (hieman kalliimpaa ja soodallista) deodoranttisuosikkiani löydät tästä tekstistä: Luonnonkosmetiikan paras deodorantti. Lavera ei yllä aivan noiden kahden tasolla, mutta erittäin hyvä arkidödö se kyllä on, en voi moittia sitä mistään!

Edullinen Vartalovoide

Käsisaippua

Napakat listat sen kun jatkuvat. Käsisaippuoista kelpuutan listalleni kaksi tuotetta: ykkössuosikkini Taikan sekä Laveran saippuan raikkaassa limen tuoksussa. Laveralle suuren suuri plussa täyttöpakkauksesta, joita ei mitenkään liikaa ole markkinoilla. Pikkulinnut ovat laulaneet Taikan täydentyvän aivan lähikuukausina täyttöpussilla – loistava uutinen!

En kestä lirua ja/tai huonosti vaahtoavaa saippuaa. Myös kuivattavalle koostumukselle vahva ei! Meillä kuluu käsisaippuaa todella paljon ja haen tuotteelta näitä neljää asiaa: hyvää pesutehoa, mutta iholle lempeää koostumusta, selkeää vaahtoa (ei tarvitse olla mikään megavaahto, mutta kuitenkin semmoinen käyttöä helpottava vaahtoavuus), raikas tuoksu sekä edullinen hinta.

Taikan käsisaippua on itselleni ykkönen, sillä siinä täyttyvät kaikki toiveeni. Suuri plussa lisäksi kotimaisuudesta! Pumppupullo on mielestäni suht kaunis eikä sen kanssa tule oloa, että tuote pitäisi heti olla siirtämässä johonkin toiseen pulloon. Taikan saippuan koostumus on mukavan täyteläinen ja se muodostaa hyvän, napakan vaahdon. Tuoksu on ihanan hedelmäinen ja hieman makea, kuitenkin raikas eikä missään nimessä liian imelä tai vahva.

Toinen suosikkini on Laveran kirpeän limen tuoksuinen saippua, josta ostan edullista täyttöpussia ja täytän erillistä pulloa, omaa silmääni Laveran estetiikka ei kerta kaikkiaan hivele. Lavera tuo kivaa vaihtelua Taikalle ja täyttää kaikki toiveeni sekin. Se häviää Taikalle oikeastaan jokaisella osa-alueella ihan hiuksen hienosti, mutta sen eduksi täytyy katsoa täyttöpakkauksen huomattavan edullinen litrahinta. Erittäin hyvä tuote kaiken kaikkiaan!

Käsivoide

Käsivoiteiden kohdalla kannattaa miettiä todella tarkasti milloin voidetta käyttää. Aivan erilainen voide on nimittäin ihanteellinen päiväkäyttöön eli siihen, että voidetta lisäillään päivän mittaan kuin siihen, että levität voidetta nukkumaan mennessä.

Mikäli haluat käyttää voidetta päivän aikana, on ykköstoiveesi luultavimmin hyvä imeytyvyys. Tähän tarkoitukseen mielestäni paras on Patykan käsivoide, joka maksaa 10,60 €, mutta tuo samalla pienen ripauksen ranskalaista eleganssia päivään. Halvempi vaihtoehto on Taikan jalkavoide – kyllä, suosittelen jalkavoidetta käsille. Sarjan varsinainen käsivoide on mielestäni todella kevyt, mutta jalkavoiteessa on hieman enemmän ytyä sen olematta kuitenkaan tuhti.

Yöksi suosittelen jotakin täyteläistä, vartalovoi on itse asiassa oma suosikkini, myös vartalovoiteiden kohdalla mainittu Pulpe de Vien Cocoon Addiction on ihana! Mikäli sinulla ei kuitenkaan ole erikseen täyteläistä vartalovoidetta tai -voita, suosittelen kurkkaamaan Neal’s Yard Remediesin tuubissa olevat käsivoiteen, itselläni on kokemusta Bee Lovelystä sekä Wild Rosesta, molemmat ovat erittäin ihania! Ne maksavat noin 15 €, mutta ovat todella hoitavia.

Lisää ihonhoito- ja hiusvinkkejä, purkkeja ja purnukoita sekä meikkitutoriaaleja löydät Instagramista @strawberryemmi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liittyvät artikkelit

Luonnonkosmetiikan edulliset ihonhoitotuotteet
Luonnonkosmetiikan parhaat edulliset ihonhoitotuotteet
paras silmänympärysvoide
Paras silmänympärysvoide – tuotesuositukset eri ihotyypeille
paras nudepuna
My lips but better eli täydellinen nudepuna x5
edulliset hiustuotteet
Luonnonkosmetiikan edulliset hiustuotteet ja kampaajan tuotetärpit