Raakaleivonnaiset Promo Kansikuva

Tervetuloa suloisten herkkujen maailmaan!

Yellow Moodin parhaat raakaleivonnaiset – e-kirja on syntynyt rakkaudesta aitoihin ja puhtaisiin raaka-aineisiin, joiden avulla myös herkuttelun voi viedä hyvinvointia edistäville tasoille. Olen koostanut kirjaan runsaan reseptimäärän lisäksi myös laajan info-osuuden, jossa opetan sinulle miten helposti ja hauskasti voit korvata prosessoidusta sokerista, gluteeniviljoista ja maidosta valmistetut herkut – mausta tinkimättä.

Raakaleivonta mielletään usein vain terveyshfistelyksi, mutta näiden aspektien ohella minulle on ollut vähintään yhtä tärkeää valmistaa reseptit makuhermoja hiveleviksi. Siksi löydät kirjasta vain sellaisia reseptejä, jotka läpäisevät myös niiden seulan, joille raakaherkut eivät ole vielä kovin tuttuja. Olen sisällyttänyt kirjaan myös muutamia osittain kuumentamalla valmistettuja reseptejä, sillä en usko ruokaismeihin, vaan rentouteen ja hyvään mieleen.

Raakaleivonnassa käytetään kuumentamattomia raaka-aineita ja sellaisia valmistusmenetelmiä, joissa lämpötila ei nouse yli 46 asteen. Kuumentamattomuus takaa vitamiinien, entsyymien, hivenaineiden, aminohappojen sekä mineraalien säilymisen. Perinteisessä leivonnassa käytetyt sokerit, viljat ja maitotuotteet korvataan pääasiassa pähkinöillä ja siemenillä, marjoilla, hedelmillä, erilaisilla kookostuotteilla, kylmäpuristetuilla rasvoilla kuten neitsytkookosöljyllä ja kaakaovoilla, mausteilla ja superfood-tuotteilla.

Yellow Moodin Parhaat Raakaleivonnaiset
Yellow Mood Parhaat Raakaleivonnaiset Raakaleivonnaiset Promo

✓ 100 sähköistä aukeamaa, jotka vastaavat 200 perinteisen kirjan sivua

✓ Laaja raaka-aineinfo makeuttajista, sitovista aineista, superfood-tuotteista ja maustamisesta

✓ Seikkaperäiset ohjeet erilaisiin valmistustekniikoihin ja tarvitsemiisi välineisiin

✓ Yli 45 herkullista reseptiä, jotka on valmistettu ilman gluteenia, maitotuotteita, maissia, kananmunia tai valkoista sokeria

✓ Usein kysytyt kysymykset -osion, jossa vastataan 29 raakaleivontaa koskevaan kysymykseen kattavilla vastauksilla

✓ Lukuisia vaihtoehtoja pähkinöiden korvaamiseen raakaleivonnaisten pohjissa ja täytteissä

✓ Runsaasti laadukkaita ja houkuttelevia kuvia

✓ Loppuun asti hiottu visuaalinen ilme

✓ Reseptiosio, joka sisältää runsaasti upeita kakkuja, leivoksia, piiraita, tryffeleitä, raakasuklaita, jäätelöitä, makeisia, hilloja, kastikkeita ja kasvijogurtteja

✓ Kirja toimitetaan PDF-muodossa ja se on yhteensopiva yleisimmillä laitteilla (Mac, PC, Android, Kindle, iPad jne.).

Kirja on kirjoitettu kaikille gluteenittomista, maidottomista ja sokerittomista leivonnaisista kiinnostuneille, jotka haluavat lisätä hyvinvointiaan herkuttelemalla. Reseptit on kirjoitettu hyvin tarkasti ja vaativammissa resepteissä tarjotaan mahdollisuus tehdä leivonnaiset nopeammin ja helpommin. Opus sopii hyvin niin raakaleivonnan noviiseille kuin konkareillekin.

Raakaleivonnaiset Promo6x

”Olipas huikee paketti! Selkein ja tyylikkäin suomeksi raakaleivonnasta kirjoitettu opus, joka on tullut vastaan – waffa suositus lähtee ehdottomasti eteenpäin.”

– Jaakko Halmetoja, ravintoasiantuntija

”Ihana kirja! Niin kaunis ja viimeiseen asti hiottu teos. Täydellinen raakaleivonnasta kiinnostuneelle ja myös aloittelevalle leipurille. Ensimmäinen kokeilemani kirjan resepti oli kirsikkatuplasuklaakakku, joka oli taivaallista ja helppo valmistaa. Suosittelen lämpimästi <3”

– Mia Höytö, Mia Höytö Cosmeticsin perustaja

”Tämä kirja on kyllä elämys, joka nostaa intoilun oman hyvinvoinnin puolesta ihan uusille leveleille. Lisäksi Hannamari on koonnut opuksen alkuun erittäin kattavan tietopaketin raakaleivonnasta, jossa on kaikki hyödyllinen aloittelijalle sekä mikä nerokkainta: liudan useimmin kysyttyjä kysymyksiä koskien yksityiskohtaisia käytännön asioita, ruoka-aineallergioita ja erityisruokavalioita.”

– Katja Kokko, kauneuden ammattilainen ja kirjailija

”Kirjan ulkoasu on aivan ihana ja upea! Teksti on tosi helposti ymmärrettävää näin maallikon mielestä. Joka asia oli selitetty infoteksteissä niin hyvin, että sen luettua uskallan hyvin kokeilla reseptejä.”

– Riina T.

”Vaikka olen jo valmis julistamaan Hannamarin  raakakakkujen Linda Lomelinoksi, kirja pitää sisällään myös painavan annoksen asiaa. Valmistustekniikat, raaka-aineet ja -välineet on käyty läpi seikkaperäisesti. Tekstin lomassa on myös runsaasti näppäriä käytännön vinkkejä, vaikkapa miten saat leikattua täydellisen kakkupalan. Lupaukset hyvän olon herkuista eivät muutenkaan jää sanahelinäksi, sillä Hannamari on perehtynyt syvällisesti raaka-aineiden laatukysymyksiin ja siihen, miten niistä saa irti parhaat terveyshyödyt.

Reseptit ovat kekseliäitä ja moniulotteisia. Artesaanihengessä niihin sisältyy erikseen valmistettavia elementtejä, kuten vaikkapa laventelisiirappia, salmiakkimakeisia tai kookosjogurttia. Joukossa on kuitenkin myös helppoja ja suoraviivaisia blendaa-ja-jäähdytä -tyylisiä herkkuja.”

– Outi Rinne, psykologi ja valmentaja

Yellow Moodin Parhaat Raakaleivonnaiset 2
Thebestrawdesserts

Tutustu kirjan aukeamiin:

Raakaleivonnaiset Promo6 Raakaleivonnaiset Promo5 Raakaleivonnaiset Promo4 Raakaleivonnaiset Promo2 Raakaleivonnaiset Promo1 Raakaleivonnaiset Promo3