RAAKALEIVONNAN ABC

Raakaleivonnan ABC – e-kirjan avulla opit korvaamaan helposti ja hauskasti prosessoidusta sokerista, gluteeniviljoista ja maidosta valmistetut herkut. Raakaleivonnassa käytetään kuumentamattomia raaka-aineita ja sellaisia valmistusmenetelmiä, joissa lämpötila ei nouse yli 46 asteen. Kuumentamattomuus takaa vitamiinien, entsyymien, hivenaineiden, aminohappojen sekä mineraalien säilymisen. Perinteisessä leivonnassa käytetyt sokerit, viljat ja maitotuotteet korvataan pääasiassa pähkinöillä ja siemenillä, marjoilla, hedelmillä, erilaisilla kookostuotteilla, kylmäpuristetuilla rasvoilla kuten neitsytkookosöljyllä ja kaakaovoilla, mausteilla ja superfood-tuotteilla.

RAAKALEIVONNAN ABC -E-KIRJA SISÄLTÄÄ:

✓ 96 sähköistä aukeamaa, jotka vastaavat 192 perinteisen kirjan sivua

✓ Laaja raaka-aineinfo makeuttajista, sitovista aineista, superfood-tuotteista ja mausteista

✓ Seikkaperäiset ohjeet erilaisiin valmistustekniikoihin ja tarvitsemiisi välineisiin

✓ Yli 40 herkullista reseptiä, jotka on valmistettu ilman gluteenia, maitotuotteita, kananmunia tai valkoista sokeria

✓ Usein kysytyt kysymykset -osio, jossa vastataan 29 raakaleivontaa koskevaan kysymykseen kattavilla vastauksilla

✓ Lukuisia vaihtoehtoja pähkinöiden korvaamiseen raakaleivonnaisten pohjissa ja täytteissä

✓ Runsaasti laadukkaita ja houkuttelevia kuvia

✓ Loppuun asti hiottu visuaalinen ilme

✓ Reseptiosiossa on runsaasti kakkuja, leivoksia, piiraita, tryffeleitä, raakasuklaita, jäätelöitä, makeisia, hilloja, kastikkeita ja kasvijogurtteja

 Kirja toimitetaan PDF-muodossa ja se on yhteensopiva yleisimmillä laitteilla (Mac, PC, Android, Kindle, iPad jne.).

Kirjan voi maksaa verkkopankkitunnuksilla. Jos haluat ostaa kirjan lahjaksi, toimi näin: Osta kirja keltaisen myyntilinkin takaa. Saat sähköpostiisi kirjan kertakäyttöisen latauslinkin. Kopioi sähköpostissa oleva kirjan latauslinkki hyvään talteen ja lähetä se yhdessä toivotuksesi kanssa ystävällesi sinä päivänä, kun haluat lahjan antaa.

KENELLE KIRJA ON TEHTY?

Kirja on kirjoitettu kaikille gluteenittomista, maidottomista ja sokerittomista leivonnaisista kiinnostuneille, jotka haluavat lisätä hyvinvointiaan herkuttelemalla. Reseptit on kirjoitettu hyvin tarkasti ja vaativammissa resepteissä tarjotaan mahdollisuus tehdä leivonnaiset nopeammin ja helpommin. Opus sopii hyvin niin raakaleivonnan noviiseille kuin konkareillekin.

RAAKALEIVONNAN ABC -KIRJASTA SANOTTUA:

 

”Olipas huikee paketti! Selkein ja tyylikkäin suomeksi raakaleivonnasta kirjoitettu opus, joka on tullut vastaan – waffa suositus lähtee ehdottomasti eteenpäin.” 

– Jaakko Halmetoja, ravintoasiantuntija

”Ihana kirja! Niin kaunis ja viimeiseen asti hiottu teos. Täydellinen raakaleivonnasta kiinnostuneelle ja myös aloittelevalle leipurille. Ensimmäinen kokeilemani kirjan resepti oli kirsikkatuplasuklaakakku, joka oli taivaallista ja helppo valmistaa. Suosittelen lämpimästi <3”

– Mia Höytö, Mia Höytö Cosmeticsin perustaja

”Tämä kirja on kyllä elämys, joka nostaa intoilun oman hyvinvoinnin puolesta ihan uusille leveleille. Lisäksi Hannamari on koonnut opuksen alkuun erittäin kattavan tietopaketin raakaleivonnasta, jossa on kaikki hyödyllinen aloittelijalle sekä mikä nerokkainta: liudan useimmin kysyttyjä kysymyksiä koskien yksityiskohtaisia käytännön asioita, ruoka-aineallergioita ja erityisruokavalioita.”

– Katja Kokko, kauneuden ammattilainen ja kirjailija 

”Kirjan ulkoasu on aivan ihana ja upea! Teksti on tosi helposti ymmärrettävää näin maallikon mielestä. Joka asia oli selitetty infoteksteissä niin hyvin, että sen luettua uskallan hyvin kokeilla reseptejä.”

– Riina T.

”Vaikka olen jo valmis julistamaan Hannamarin raakakakkujen Linda Lomelinoksi, kirja pitää sisällään myös painavan annoksen asiaa. Valmistustekniikat, raaka-aineet ja -välineet on käyty läpi seikkaperäisesti. Tekstin lomassa on myös runsaasti näppäriä käytännön vinkkejä, vaikkapa miten saat leikattua täydellisen kakkupalan. Lupaukset hyvän olon herkuista eivät muutenkaan jää sanahelinäksi, sillä Hannamari on perehtynyt syvällisesti raaka-aineiden laatukysymyksiin ja siihen, miten niistä saa irti parhaat terveyshyödyt. — Reseptit ovat kekseliäitä ja moniulotteisia. Artesaanihengessä niihin sisältyy erikseen valmistettavia elementtejä, kuten vaikkapa laventelisiirappia, salmiakkimakeisia tai kookosjogurttia. Joukossa on kuitenkin myös helppoja ja suoraviivaisia blendaa-ja-jäähdytä -tyylisiä herkkuja.”

– Outi Rinne, psykologi ja valmentaja

TUTUSTU KIRJAN AUKEAMIIN: