Yellow Mood Yellow Mood mobiili
Lisukkeet

Taivaallisen hyvä yrttisuolaresepti

yrttisuola-resepti-herbsalt-yellowmoodkitchen 3yrttisuola-resepti-herbsalt-yellowmoodkitchen 1yrttisuola-resepti-herbsalt-yellowmoodkitchen 2

Parvekeviljelmäni ovat innostaneet minua keittiössä ihan uusilla tavoilla. Yksi innovaatio liittyy yrttisuolaan, miten en olekaan aiemmin tajunnut kokeilla tehdä tätä itse!

Yrttisuola on helppoa valmistaa, se näyttää tajuttoman kauniilta ja tuo ruokaan tuoreita kesämakuja. Itse tehty ja kauniiseen lasipurkkiin pakattu yrttisuola on myös mitä mainioin lahjaidea vaikka mökille viemisiksi.

yrttisuola-resepti-herbsalt-yellowmoodkitchen 5

Oma versioni sisältää suosikkimausteitani viherminttua, timjamia, sitruunankuorta ja purjoa. Yrttisuolan koostamisen kanssa ei ole niin nöpönnuukaa, kokeile siis ihmeessä joukkoon vaikka korianteria, rosmariinia, persiljaa, basilikaa, sitruunamelissaa, rucolaa tai muita lempiyrttejäsi. Seokseen sopivat myös erilaiset sipulit kuten valkosipuli ja salottisipuli, chili tai appelsiininkuori.

yrttisuola-resepti-herbsalt-yellowmoodkitchen 9


YRTTISUOLA


3 dl hienoa tai kiteistä merisuolaa

10 mintun lehteä

10 basilikan lehteä

1 rkl timjamin lehtiä

10 cm pala (50 g) tuoreen purjon vaaleaa osaa

Mittaa kiteinen suola, yrtit ja purjo tehosekoittimeen. Sekoita, kunnes seos on sileää. Levitä suola-yrttiseos ohueksi kerrokseksi leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Laita pelti aurinkoon ilmavaan paikkaan, kunnes seos on kuivahkoa. Kuivatin oman suolani parvekkeella suorassa auringonpaisteessa, aikaa kuivumiseen meni noin kaksi tuntia.

Voit myös lämmittää uunin noin 50 asteeseen ja kuivata seosta uunissa parin tunnin ajan. Anna seoksen vetäytyä huoneenlämmössä vielä noin puoli tuntia ennen purkitusta.

Suola on luontaisesti hieman kosteaa, joten yrttisuolaseoksesta ei voi tulla täysin kuivaa. Kaada yrttisuola puhtaaseen lasipurkkiin, jossa on ilmatiivis kansi.

yrttisuola-resepti-herbsalt-yellowmoodkitchen (1)yrttisuola-resepti-herbsalt-yellowmoodkitchen 6

Tämä yrttisuolaresepti maistuu kesäiselle ja sopii parhaiten kasvisruokien ja munakkaiden maustamiseen.

Tykkäsitkö reseptistä?
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail to someone

KOMMENTOI (0)
Lisukkeet, Reseptit

Helppoa arkiruokaa: Uunitomaatteja & buffalomozzarellaa

tomaatti-mozzarella-salaatti-helppo-gluteeniton-yellowmood 3tomaatti-mozzarella-salaatti-helppo-gluteeniton-yellowmood 1 (1)

Harvoin sitä ihan hullaantuu kaupassa, mutta niin kävi kun näin kukkurallisten pihvitomaattivuorien saapuneen lähikauppaamme. Mehevien kesätomaattien makeus ja mehukkuus ovat valloittavia, ne sopivat ruokaan kuin ruokaan. Tomaatteja oli saatava heti ja samalla reissulla nappasin mukaan myös pehmoista buffalomozzarellaa sekä basilikaa.

tomaatti-mozzarella-salaatti-helppo-gluteeniton-yellowmood 4tomaatti-mozzarella-salaatti-helppo-gluteeniton-yellowmood 2

Uunissa paahdetut pihvitomaattiviipaleet ovat älyttömän mehukkaita ja ne muodostavat täydellisen parin pehmeän ja rasvaisen buffalomozzarellan sekä tuoreen basilikan kanssa. Juuri näin helppoa, nopeaa, maukasta ja kätevää kesäruoan kuuluisikin aina olla! Ehdimme syödä kaikki pihvitomaattimme ennen kuvaamista, joten tein kuviin satsin tavallisilla tomaateilla. Yhtä hyvää oli molemmilla lajikkeilla.

tomaatti-mozzarella-salaatti-helppo-gluteeniton-yellowmood 8tomaatti-mozzarella-salaatti-helppo-gluteeniton-yellowmood 10


UUNITOMAATTEJA & BUFFALOMOZZARELLAA

2 annosta

gluteeniton, pähkinätön, munaton, soijaton


2-3 isoa pihvitomaattia

mustapippuria

sitruunamehua

neitsytoliiviöljyä

suolaa tai Herbamarea

2 kpl Buffalo di Bufala Campana -mozzarellaa

10 tuoretta basilikanlehteä

Viipaloi pihvitomaatit noin puolen sentin paksuisiksi viipaleiksi. Pirskottele jokaisen viipaleen päälle oliiviöljyä sekä sitruunamehua ja ripottele jokaisen palan pinnalle suolaa ja mustapippuria. Voit lisätä basilikanlehdet joko ennen paistamista tai paistamisen jälkeen.

Paista tomaatteja uunin keskitasolla noin 10-15 minuutin ajan 200 °C kiertoilmalla tai kunnes ne ovat pehmeitä ja hieman kullanruskeita pinnalta. Viipaloi tällä välin buffalomozzarella viipaleiksi. Lado kypsät tomaattiviipaleet ohutta metallilastaa apuna käyttäen lautaselle siten, että joka toinen viipale on mozzarellaa ja joka toinen viipale tomaattia. Leikkaa basilikanlehdistä sopivan kokoisia palasia annoksen päälle, helpoiten se käy saksilla. Nauti heti raikkaan salaatin kanssa, tämä ruoka ei nimittäin pidä odottelusta!

tomaatti-mozzarella-salaatti-helppo-gluteeniton-yellowmood 7tomaatti-mozzarella-salaatti-helppo-gluteeniton-yellowmood 2 (1)

Tein annoksen kylkeen salaatin, jossa oli useampaa eri lajiketta sekä hampunsiemeniä. Lempisalaatinkastikkeeseeni teen usein kastikkeen itse, suosikkini on tämä alla oleva sinappikastike, jonka reseptin bongasin vuosia sitten ystäväni blogista. Kastike on taivaallinen sekoitus hapanta, kirpeää ja makeaa.


DIJON-SINAPPIKASTIKE

2 annosta

maidoton, gluteeniton, soijaton


1 dl neitsytoliiviöljyä

1 rkl omenasiiderietikkaa

2 tl Dijon-sinappia

1 rkl tuorepuristettua sitruunamehua

½ dl oluthiivahiutaleita

2 rkl vettä

¼ tl hienoa merisuolaa

1 tl hunajaa tai kookospalmusokeria

Sekoita kaikki ainekset kulhossa sekaisin ja annostele salaatin päälle. Kastike säilyy jääkaapissa noin kolme päivää, joten kaikkea ei tarvitse käyttää heti.

Mitä herkkuja teillä syödään kesäisin? Jaa vinkkisi kommenttiboksissa!

Tykkäsitkö reseptistä?
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail to someone

KOMMENTOI (2)
Lisukkeet, Pääruoat, Pähkinättömät, Reseptit

Yllätyspiknikillä

Italian Vegetable Pie (glutenfree) by Yellow Mood KitchenItalian Vegetable Pie (glutenfree) by Yellow Mood KitchenItalian Vegetable Pie (glutenfree) by Yellow Mood KitchenItalian Vegetable Pie (glutenfree) by Yellow Mood Kitchen

Yhteistyössä Puhtaasti Kotimainen ja Trade Tracker.

Rakastan järjestää yllätyksiä niin juhlien kuin lahjojenkin muodossa. On kuitenkin olemassa yksi iso mutta niihin liittyen. Innostun yleensä niin paljon, että minun on vaikeaa olla kertomatta tai edes vihjaamatta niistä mitään etukäteen. Kun olen saanut jonkin kuningasidean, pitää suorastaan pakottaa itsensä olemaan hiljaa, jottei vain pilaisi yllätystä. Olen tässä tovin jos toisenkin pohtinut, että pieni yllätys tekisi terää kuomaselleni. Pidinkö suuni kiinni vai en, se selviää postauksen lopusta.

Muistan ikuisesti sen kerran, kun takanani oli pitkä ja aika raskas työpäivä reilut viisi vuotta sitten. Mieheni tuli minua vastaan työpaikalleni (olin tuolloin muualla töissä) töideni loputtua ja olin hieman yllättynyt visiitistään. Käsivarrellaan roikkui piknik-kori täynnä kesäisiä eväitä, viiniä ja piknikille tarvittavia tykötarpeita. Väsynyt vietiin joen rannalle nauttimaan auringosta ja syömään mansikoita. Muistelin tätä hetkeä muutama viikko sitten ja tajusin etten ole yllättänyt puolisoani pitkään aikaan. Ilmat ovat olleet jo niin mahdottoman kesäiset, että päädyin järjestämään vastavuoroisesti yllätyspiknikin tärkeimmälleni. Bingo, tosin parilla säämuuttujalla höystettynä.

Italian Vegetable Pie (glutenfree) by Yellow Mood KitchenItalian Vegetable Pie (glutenfree) by Yellow Mood Kitchen

Koska uskallan väittää olevamme aika ruokaorientoituneita, piknikin suunnittelu käynnistyi tietysti ruokavaihtoehtojen pohtimisella. Ajan kanssa valmistettu ruoka on ihanaa, mutta se pääsee oikeuksiinsa vasta sitten kun sen nauttii jonkun seurassa. Tuntuuko teistäkin siltä? Koska kysymys oli yllätyksestä, halusin toki huomioida puolisoni mieltymykset, johon kuuluu muun muassa italialaisen keittiön antimet. Mikäs sen parempaa!

Saapasjalkamaan ruokakulttuurin ajatellaan monesti olevan todella rasvaista, maustettua ja runsasta, mutta Pohjois-Italiassa varttunut ystäväni on valaissut meitä siitä mikä on tärkeintä: yksinkertaiset maut ja tuoreet raaka-aineet. Suomen kesässä nuo molemmat ovat helppoja toteuttaa, koska kauppojen vihannesosastot suorastaan pursuavat kotimaisia tuoretuotteita.

Siinä missä turvaudun usein talvisin pakastimen antimiin kuten marjoihin ja erilaisiin vihreisiin, kesällä jääkaappimme pullistelee suomalaista tuoreruokaa – mikään ei ole parempaa kuin torilta tai kaupasta ostetut mehevät tomaatit, raikkaat kurkut, yrtit, herneet ja salaatit. Suomalaiset vihannekset ovat tuoreudessaan ehkä parasta maan päällä, en ole vielä löytänyt intensiivisille mauillensa voittajaa. Kesäkeittiöön sopii yksinkertaisuus, joka tarkoittaa meillä viiden minuutin salaatteja, kasvisomeletteja, kesäkurpitsasta valmistettua spagettia ja kasvissosekeittoja erilaisille täytteillä. Minua ei haittaa lainkaan, että saan hyödyntää lähituotantoa, jonka antimet ovat mahtavan makuisia ja ekologisia.

Italian Vegetable Pie (glutenfree) by Yellow Mood Kitchen

Teen tuoreille vihanneksille ja marjoille aina lempeän torjunta-ainepesun ennen käyttöä. Tarkemmat ohjeet sekä variaatiot eri kasviksille ja hedelmille löytyvät kirjastani, mutta pääpiirteittäin käytän seokseen 1 litran vettä, 1 rkl etikkaa ja 2 tl soodaa. Tämä seos sopii erinomaisesti kuorellisille vihanneksille kuten kirsikkatomaateille, kurkulle, kesäkurpitsalle ja chileille, jotka eivät imaise etikan makua itseensä. Vihannekset saavat köllötellä ihanasti suhisevassa liemessä noin vartin, jonka jälkeen huuhtelen ne vielä kylmällä vedellä ja laitan sitten pyyhkeen päälle kuivumaan.

Palatakseni vielä piknik-suunnitelmiin, minulla oli takataskussani erään luottopiiraan resepti, josta tiedän puolisoni pitävän valtavasti. Tuunasin sen hieman italialaisemmaksi versioksi riisumalla kaikesta turhasta ja käyttämällä mahdollisimman tuoreita raaka-aineita. Lopputulos oli napakymppi. Pulleat kotimaiset kirsikkatomaatit pääsivät oikeuksiinsa paremmin kuin hyvin ja ne tekivät piiraasta todella mehevän.

Näistä resepteistä on paljon iloa kesän arjessa, piknikeillä ja brunsseilla.

Italian Vegetable Pie (glutenfree) by Yellow Mood Kitchen


ITALIALAINEN TOMAATTIPIIRAS 

8 annosta

gluteeniton ja sokeriton (maidottomat vaihtoehdot sulkeissa)


Piiraspohja (22 cm)

3 dl riisijauhoja

100 g luomuvoita (tai neitsytkookosöljyä)

2 tl psylliumjauhetta

20 tuoretta basilikanlehteä

2 rkl raastettua parmesaania (valinnainen)

¾ dl vettä

½ tl suolaa

Sulata voi kattilassa ja sekoita vesi sulaneen voin joukkoon. Lisää seokseen jauhot, psyllium, hienoksi raastettu parmesaani, hienonnettu basilika ja suola. Vaivaa kevyesti taikinaksi. Taikina saa jäädä hieman murumaiseksi. Levitä taikina leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan pohjalle ja reunoille. Jos käytät lasista piirasvuokaa, voitele vuoka ennen kuin levität pohjataikinan. Esipaista pohjaa 10 minuuttia uunin keskitasolla 200 asteessa.

Tomaatti-basilikatäyte

1 rasia (250 g) suomalaisia kirsikkatomaatteja

½ (80 g) isosta purjosta

20 tuoretta basilikanlehteä

2 dl huoneenlämpöisen kookosmaidon kermaista osaa

2 kananmunaa

1 rkl Välimeren mausteseosta

2 rkl ravintohiivahiutaleita

1-2 tl Herbamare-yrttisuolaa

30 g parmesaaniraastetta (tai vuohenjuustofetaa)

Pese kirsikkatomaatit ja purjo. Halkaise purjo ja leikkaa mahdollisimman kapeita puoliympyrän muotoisia viipaleita terävällä veitsellä. Halkaise kirsikkatomaatit ja hienonna basilikanlehdet mahdollisimman pieneksi silpuksi terävällä veitsellä. Mittaa kulhoon pilkottu purjo, tomaatit ja hienonnettu basilika. Lisää huoneenlämpöinen kookosmaito, kananmunat, raastettu parmesaani, hiivahiutaleet ja Välimeren mausteseos. Sekoita hyvin ja lisää esipaistetun pohjan päälle.

Laita piiras uunin keskitasolle vielä 40 minuutin ajaksi tai kunnes piiras on täysin kypsä ja pinta kullanruskea. Nauti hieman jäähtyneenä raikkaan vihersalaatin kanssa.

Italian Vegetable Pie (glutenfree) by Yellow Mood KitchenItalian Vegetable Pie (glutenfree) by Yellow Mood Kitchen


VIHERSALAATTI 

2 annosta

gluteeniton, maidoton, sokeriton, munaton ja soijaton


½ rasia Mimis-versoseosta

½ pussia frisee-salaattia

100 g pitkiä papuja

2 kevätsipulin vartta

2 rkl hampunsiemeniä

Leikkaa pieni pätkä papujen molemmista päistä pois ja leikkaa pavut puoliksi. Höyrytä viiden minuutin ajan (käytä kattilassa metallista höyrytysosaa, jotta pavuista tulee rapeita). Leikkaa kevätsipulin varsista noin puolen sentin mittaisia paloja. Pese frisee-salaatti ja revi haluamasi kokoisiksi paloiksi. Lisää joukkoon kotimaista Mimis-versoseosta. Lisää joukkoon pavut, sipuli ja hampunsiemenet. Sekoita kevyesti ja tarjoile yhdessä italialaisen tomaattipiiraan ja sitruunavinaigretten kanssa.

Italian Vegetable Pie (glutenfree) by Yellow Mood Kitchen


SITRUUNAVINAIGRETTE

2 annosta

gluteeniton, maidoton, sokeriton, soijaton ja munaton


1/2 dl neitsytoliiviöljyä

5 rkl tuorepuristettua sitruunamehua

1 tl etikkaa

2 tl hunajaa

¼ tl merisuolaa

Purista sitruunoista mehu ja mittaa pieneen kulhoon. Lisää etikka, öljy, hunaja ja suola. Sekoita tasaiseksi ja annostele salaatin päälle.

Italian Vegetable Pie (glutenfree) by Yellow Mood KitchenItalian Vegetable Pie (glutenfree) by Yellow Mood KitchenItalian Vegetable Pie (glutenfree) by Yellow Mood KitchenYellowmoodkitchen_vegetables_veggiepie15Italian Vegetable Pie (glutenfree) by Yellow Mood Kitchen

Alkuperäinen suunnitelmani oli suunnata pyörillä luonnon helmaan, mutta miltei viikon kestänyt saderintama teki suunnitelmasta hieman epävalidin. Muutaman säämuuttujan jälkeen päätin, että piknikimme suuntautuisi loppujen lopuksi parvekkeellemme. Ja kyllä, suunnitelmasta oli mainittava myös kuomalle, joten yllätys ei ollutkaan aivan täydellinen. Onneksi aina on ensi kerta ja mukavaa oli nytkin. Parveke ei ollut huono valinta, onhan se kunnostettu pesulla ja siivouksella viime viikonlopun aikana ja paikka alkaa olla koko ajan kotoisampi. Viime vuonna tilaa koskevat suunnitelmat kokivat inflaation (kiitos sateisen kesän), mutta tänä vuonna olemme valmiita kaikin puolin.

Parvekepiknikin lomassa aurinko tuli esille ensimmäistä kertaa moneen päivään ja siitä innostuneena teimme illan tullen vielä DIY-sohvat parvekkeellemme OSB-levystä. Niistä lisää blogin puolella, kunhan saan patjoihin vielä päälliset ommeltua ja kesäkukat paikoilleen.

Luulen, että meillä valmistetaan tätä ruokayhdistelmää uudestaan jo tulevana viikonloppuna. Ehkäpä silloin ihan oikean piknik-reissun muodossa?

Valoisaa viikonalkua!

Tykkäsitkö reseptistä?
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail to someone

KOMMENTOI (0)
Lisukkeet, Pääruoat, Pähkinättömät, Reseptit

Taivaallinen mantelisuolavoi

Yhteistyössä Foodin.

almondbutter_recipe_mantelivoi_raakakakku1481

Pari kourallista soman pullukoita manteleita, kevyt paahto ja hippunen täyteläistä merisuolaa. Kotitekoinen mantelivoi on juuri niin herkullista ja monikäyttöistä kuin kuvitella saattaa! Uunin lämmössä paahtuneet mantelit saavat syntisen täyteläisen maun, jonka merisuola johdattaa vielä korkeampiin sfääreihin.

Mantelisuolavoi lukeutuu siihen suloiseen herkkujen kastiin, jota moni tuttu maku täydentää  – kokeile lisätä voin sekaan kaakaojauhetta, hunajaa, kanelia, kardemummaa tai vaniljaa. Paahdettu mantelivoi tuo aivan omanlaisen sävähdyksensä myös raakakakkujen ja raakapatukoiden täytteisiin, antaa ripauksen luksusta aamupuuron seassa nautittuna ja sen yhdistää enemmän kuin mielellään raikkaiden omena- ja päärynäviipaleiden kanssa. Paahdetun mantelin ja merisuolan liitto on asia, joka jokaisen tulisi kokea edes kerran elämässään.

almondbutter_recipe_mantelivoi_raakakakku1479

 Taivaallinen mantelivoi 

4 dl manteleita

1/2 tl laadukasta merisuolaa

Levitä mantelit leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Lämmitä uuni 200 asteeseen ja laita mantelit paahtumaan uunin keskitasolle 5-8 minuutin ajaksi (aika riippuu uunisi tehosta). Mantelit saavat paahtua tummiksi, mutta vahdi ettei pinta kuitenkaan pala. (Voit halutessasi valmistaa mantelivoin ilman paahtamista, silloin maku on makeampi ja pehmeämpi).

Anna manteleiden jäähtyä hetki huoneenlämmössä ja pyöritä ne sitten blenderissä tai monitoimikoneessa yhdessä suolan kanssa silkkisen sileäksi voiksi. (Mitä lämpimämpiä mantelit ovat, sitä nopeammin ne muuttuvat blenderissä voiksi.) Mantelivoi on valmiina kohtuullisen juoksevaa, joten se kannattaa siirtää lasiastiassa jääkaappiin jähmettymään. Pähkinävoi säilyy hyvänä viiden päivän ajan viileässä säilytettynä.

almondbutter_recipe_mantelivoi_raakakakku1480almondbutter_recipe_mantelivoi_raakakakku1482

Ihanaa elokuun viimeistä viikkoa! Välillä on ihanaa aloittaa arki herkutellen, vai kuinka.

Tykkäsitkö reseptistä?
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail to someone

KOMMENTOI (2)
Lisukkeet, Reseptit

Helppo herkku: hummusta ja tattarinäkkileipää

Tuntuu, että päivät, viikot ja kuukaudet ne vain lentävät eteenpäin – vuosi 2015 on pian puolivälissään. Jos viime vuosi oli pyhitetty remontin jälkeiselle levolle ja arjen sujuvuudelle, on tämän vuoden teemana toiminut halu uudistua ja edistyä ammatillisesti. Vuoden puoliväli onkin hyvä aika pienelle välikatsaukselle, jossa voi tarkastella onko menossa siihen suuntaan kuin on alunperin ajatellut. Kuluneisiin viiteen kuukauteen on mahtunut merkityksellisiä juttuja ja työstän parhaillaan tulevan puolivuotiskauden projekteja. Mieli on kaikin puolin odottava ja levollinen. Välillä on päiviä, jolloin vain ideoidaan ja toisina päivinä sitten tehdään.

hummus_tattari_buckwheat_paleorecipe1084

Keittiön puolella kuluneet kuukaudet ovat menneet vallan keltaisissa tunnelmissa. Lähes jokainen ruoka on saanut tujauksen tuorepuristettua sitruunamehua tai raastettua sitruunankuorta. Ilmiö saavutti jo sellaiset mittasuhteet, että rakas mieheni pyysi vienosti, josko vaimo käyttäisi yhteisissä ruoissamme sitruunaa hillitymmin tai ei laisinkaan. No, olen kompensoinut pientä menetystäni ottamalla raikkaan ja virkistävän sitruunaveden takaisin arkirutiineihini ja lisäämällä sitruunaa ronskisti omiin annoksiini.

hummus_tattari_buckwheat_paleorecipe1082

Eilen minun alkoi tehdä mieli hummusta. Valmistan hummuksen yleensä ilman tahinia, sillä en ole seesaminsiementen suurin ystävä. Tein isohkon annoksen tätä herkullista levitettä, jota nautiskelin tattarinäkkileipien kanssa (siinäpä muuten taivaallinen yhdistelmä, varsinkin kun antaa näkkärin hieman pehmetä ennen syömistä). Valmistin muutaman leipäsen myös miehelleni, kun hän saapui töistä kotiin ja ensimmäinen kommentti oli ”aa, olet tehnyt sitruunahummusta”. En itse mieltänyt hummustani tavallista sitruunaisemmaksi, mutta uskotaan. Alla todella helppo ja herkullinen ohje jokaiselle lemon loverille.

hummus_tattari_buckwheat_paleorecipe1083

Yellow moodin sitruunahummus

450 g keitettyjä kikherneitä

1,5 tl puhdistamatonta merisuolaa

1/2 dl kylmäpuristettua oliiviöljyä

1 kokonaisen luomusitruunan mehu

2 isoa valkosipulin kynttä

muutama rouhaisu mustapippuria

Sekoita kaikki ainekset blenderissä tasaiseksi levitteeksi. Nauti gluteenittomien näkkileipien kanssa ja ripottele päälle Välimeren mausteseosta.

hummus_tattari_buckwheat_paleorecipe1081


Lemon hummus

450 g boiled chickpeas

1,5 teaspoon sea salt

1/2 dl virgin olive oil

juice of one organic lemon

2 big clove of garlic

Blend all the ingredients in blender until smooth. Eat with glutenfree bread or buckwheat crispbread and a little bit Mediterranean spice mix. This so easy and so super good!

Tykkäsitkö reseptistä?
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail to someone

KOMMENTOI (2)
Lisukkeet, Pähkinättömät, Reseptit

Instagram

  • Thank you Lisbon what a pleasure it was  Canthellip
  • Last day at Lisbon tomorrow morning we have early flighthellip
  • This is where the fresh wind blown air tastes saltyhellip
  • In love with Portugal and its happy people hot sunhellip
  • Summer vibes w tuomasyellowmood  Two nights until a hellip
  • Now at the Yellow Mood 40 questions  answers abouthellip
  • Soft pink house with beautiful architect and a rainy sundayhellip
  • Have you tried Yellow Moods airy chocolate raw cake? Ithellip
  • Last weekend of May  Ill spent mine at photographyhellip

Yellow moodin juttuarkisto