Yellow Mood Yellow Mood mobiili

KAUPPA

“Vaikka olen jo valmis julistamaan Hannamarin raakakakkujen Linda Lomelinoksi, kirja pitää sisällään myös painavan annoksen asiaa. Valmistustekniikat, raaka-aineet ja -välineet on käyty läpi seikkaperäisesti. Tekstin lomassa on myös  runsaasti näppäriä käytännön vinkkejä, vaikkapa miten saat leikattua täydellisen kakkupalan. Lupaukset hyvän olon herkuista eivät muutenkaan jää sanahelinäksi, sillä Hannamari on perehtynyt syvällisesti raaka-aineiden laatukysymyksiin ja siihen, miten niistä saa irti parhaat terveyshyödyt. — Reseptit ovat kekseliäitä ja moniulotteisia. Artesaanihengessä niihin sisältyy erikseen valmistettavia elementtejä, kuten vaikkapa laventelisiirappia, salmiakkimakeisia tai kookosjogurttia. Joukossa on kuitenkin myös helppoja ja suoraviivaisia blendaa-ja-jäähdytä -tyylisiä herkkuja.”

– Outi Rinne, ravintoon ja mielen hyvinvointiin erikoistunut psykologi ja valmentaja

Raakaleivonnan ABC face

Raakaleivonnan ABC – e-kirjan avulla opit korvaamaan helposti ja hauskasti prosessoidusta sokerista, gluteeniviljoista ja maidosta valmistetut herkut. Raakaleivonnassa käytetään kuumentamattomia raaka-aineita ja sellaisia valmistusmenetelmiä, joissa lämpötila ei nouse yli 46 asteen. Kuumentamattomuus takaa vitamiinien, entsyymien, hivenaineiden, aminohappojen sekä mineraalien säilymisen. Perinteisessä leivonnassa käytetyt sokerit, viljat ja maitotuotteet korvataan pääasiassa pähkinöillä ja siemenillä, marjoilla, hedelmillä, erilaisilla kookostuotteilla, kylmäpuristetuilla rasvoilla kuten neitsytkookosöljyllä ja kaakaovoilla, mausteilla ja superfood-tuotteilla.


 

TARJOUS: RAAKALEIVONNAN ABC -E-KIRJA 19,90 € TOUKOKUUN LOPPUUN SAAKKA


Saat nyt huippukauniin ja kehutun Raakaleivonnan ABC -e-kirjani harvinaisella 33,45 % alennushinnalla toukokuun loppuun saakka! Ilahduta itseäsi tai osta lahjaksi valmistuneelle tai muille elämäsi tärkeille henkilöille. Kirjassa on:

✓ 96 sähköistä aukeamaa, jotka vastaavat 192 perinteisen kirjan sivua

✓ Laaja raaka-aineinfo makeuttajista, sitovista aineista, superfood-tuotteista ja mausteista

✓ Seikkaperäiset ohjeet erilaisiin valmistustekniikoihin ja tarvitsemiisi välineisiin

✓ Yli 40 herkullista reseptiä, jotka on valmistettu ilman gluteenia, maitotuotteita, kananmunia tai valkoista sokeria

✓ Usein kysytyt kysymykset -osio, jossa vastataan 29 raakaleivontaa koskevaan kysymykseen kattavilla vastauksilla

✓ Lukuisia vaihtoehtoja pähkinöiden korvaamiseen raakaleivonnaisten pohjissa ja täytteissä

✓ Runsaasti laadukkaita ja houkuttelevia kuvia

✓ Loppuun asti hiottu visuaalinen ilme

✓ Reseptiosiossa on runsaasti kakkuja, leivoksia, piiraita, tryffeleitä, raakasuklaita, jäätelöitä, makeisia, hilloja, kastikkeita ja kasvijogurtteja

Kirja toimitetaan PDF-muodossa ja se on yhteensopiva yleisimmillä laitteilla (Mac, PC, Android, Kindle, iPad jne.).

OSTA KIRJA TÄSTÄ

Kirjan voi maksaa verkkopankkitunnuksilla. Voit ostaa kirjan lahjaksi näin: Osta kirja myyntilinkin takaa. Saat sähköpostiin kirjan latauslinkin, joka on kertakäyttöinen. Kopioi sähköpostissa oleva kirjan latauslinkki hyvään talteen ja lähetä se yhdessä toivotuksesi kanssa ystävällesi sinä päivänä, kun haluat lahjan antaa.

RaakaleivonnanABC_Hannamarirahkonen

“Olipas huikee paketti! Selkein ja tyylikkäin suomeksi raakaleivonnasta kirjoitettu opus, joka on tullut vastaan – waffa suositus lähtee ehdottomasti eteenpäin.” 

– Jaakko Halmetoja, ravintoasiantuntija

“Tämä kirja on kyllä elämys, joka nostaa intoilun oman hyvinvoinnin puolesta ihan uusille leveleille. Lisäksi Hannamari on koonnut opuksen alkuun erittäin kattavan tietopaketin raakaleivonnasta, jossa on kaikki hyödyllinen aloittelijalle sekä mikä nerokkainta: liudan useimmin kysyttyjä kysymyksiä koskien yksityiskohtaisia käytännön asioita, ruoka-aineallergioita ja erityisruokavalioita.”

– Katja Kokko, kauneuden ammattilainen ja kirjailija 

“Ihana kirja! Niin kaunis ja viimeiseen asti hiottu teos. Täydellinen raakaleivonnasta kiinnostuneelle ja myös aloittelevalle leipurille. Ensimmäinen kokeilemani kirjan resepti oli kirsikkatuplasuklaakakku, joka oli taivaallista ja helppo valmistaa. Suosittelen lämpimästi <3”

– Mia Höytö, Mia Höytö Cosmeticsin perustaja

Share on Facebook341Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Email this to someone